Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Inkább skót ő nem? 😊 Bár lényegében az tök mindegy ha az akcentus megvan, és az ír is brit!!! Bombázónak nem kell lenni, elég ha jó ránézni, ennek pedig megfelel 😊 És Buscemit is bírom, szóval erre rápróbálok, csak kár, hogy pont ez a gengsztercucc nagyon nem az én világom :/fetomy
tényleg skót születésű, de a sorozatban ír, az biztos
nálam pont telitalálat a téma, mondjuk szerintem ettől függetlenül is nyugodtan mondhatom, hogy szerintem minden idők egyik legjobb szériája lesz szép lassan (a minőség részről-részre nő) a Boardwalk Empire

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Inkább skót ő nem? 😊 Bár lényegében az tök mindegy ha az akcentus megvan, és az ír is brit!!! Bombázónak nem kell lenni, elég ha jó ránézni, ennek pedig megfelel 😊 És Buscemit is bírom, szóval erre rápróbálok, csak kár, hogy pont ez a gengsztercucc nagyon nem az én világom :/
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Köszi Sonka! Igaz, hogy tud vitatható ízlésem lenni nők terén -is-, és teljesen odavagyok a brit akcentusért, na de azért nálam is van egy határ 😀 Plusz jobb ha amerikai a sorozat, mert ha csak 1 valakinek van ilyen akcentusa benne, az sokkal jobban érvényesül, mintha mindig mindenki úgy beszél 😊

.brk Janet Montgomery már faszán illene a témakörbe, de sajna nincs sorozata :/ Mindenesetre köszi, majd figyelemmel kísérem hátha indítanak neki valamit 😊fetomy
nem brit (hanem ír), és nem is egy bombázó, de mit szólsz Kelly Macdonaldhoz a Gengszterkorzóból? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Nem amúgy tényleg elkezdtem, voltak is jó tulajdonságai de pár rész után meguntam 😊 Túl hiteltelen volt, hogy nem csillogtak a vámpírok 😀fetomy
első pár rész visszagondolva tényleg elég lapos, de szerintem az első évad közepe táján kezdődő "beindulás" után marhajó lett 😊
több mint 11 éve
Köszi Sonka! Igaz, hogy tud vitatható ízlésem lenni nők terén -is-, és teljesen odavagyok a brit akcentusért, na de azért nálam is van egy határ 😀 Plusz jobb ha amerikai a sorozat, mert ha csak 1 valakinek van ilyen akcentusa benne, az sokkal jobban érvényesül, mintha mindig mindenki úgy beszél 😊

.brk Janet Montgomery már faszán illene a témakörbe, de sajna nincs sorozata :/ Mindenesetre köszi, majd figyelemmel kísérem hátha indítanak neki valamit 😊
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
btw ha tud valaki olyan sorozatot amiben fő-, vagy sokat játszó mellékszereplő egy jó csaj kemény brit akcentussal, az ne tartsa magában, köszi 😉
fetomy
Misfits.shawnka
ott volt jó csaj?briareos
hell no, de annál erősebb akcentust nem fogsz találni 😀shawnka
na ja de azt mondta h jó csaj kemény akcentussal, nem pedig bányarém aki érthetetlenül beszél 😀

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
btw ha tud valaki olyan sorozatot amiben fő-, vagy sokat játszó mellékszereplő egy jó csaj kemény brit akcentussal, az ne tartsa magában, köszi 😉
fetomy
Misfits.shawnka
ott volt jó csaj?briareos
hell no, de annál erősebb akcentust nem fogsz találni 😀
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
fetomy
Misfits.shawnka
ott volt jó csaj?

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
fetomy
Misfits.
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
btw ha tud valaki olyan sorozatot amiben fő-, vagy sokat játszó mellékszereplő egy jó csaj kemény brit akcentussal, az ne tartsa magában, köszi 😉fetomy
entourage talán 7. évadában E aszisztense. Janet Montgomery a csaj, keress vmi olyat amiben játszik még és érdekel
több mint 11 éve

Jah, és Pretty Little Liars-t nézi valaki?fetomy
vampire diariesben elég sok angol brit akcentusos van, jó nő is, és ennek kombinációja is, de am is azt hittem, h nézed 😀

igen, minden 16-20 év közötti lány ismerősöm, én 4 rész után lemondtam róla 😀kristof
Külön-külön megkapom engem a kombó érdekel főleg 😀

Érthető, hogy azt gondoltad én is nézem 😀 amúgy el is kezdtem, de kicikizték benne a Twilightot és megsértődtem rájuk 😒'

Nem amúgy tényleg elkezdtem, voltak is jó tulajdonságai de pár rész után meguntam 😊 Túl hiteltelen volt, hogy nem csillogtak a vámpírok 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Jah, és Pretty Little Liars-t nézi valaki?fetomy
vampire diariesben elég sok angol brit akcentusos van, jó nő is, és ennek kombinációja is, de am is azt hittem, h nézed 😀

igen, minden 16-20 év közötti lány ismerősöm, én 4 rész után lemondtam róla 😀
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan

fetomy
Two and a half men 9. évad. Walden (Ashton Kutcher) nője Zoey (Spohie Winkleman, már a neve is sokatmondó) egy nagyon jó milf, fantasztikus brit akcentussal. Kutcher elég sokat poénkodott is ezzel jó pár részen keresztül.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Megvan a Ben and Kate is. A pilot abszolúte nem tetszett, de Lucy Punch (BJ) miatt tovább néztem és nézem is ameddig csak lehet 😀 De azért szerencsére 1-2 rész után már egész jó lett, úgy voltam vele mint az Up All Night-al.

Jah, és Pretty Little Liars-t nézi valaki?
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Óbégatás: kinek van értelmes felirat Breaking Bad 3. sorozathoz? Szinten az összes oldalon ugyanazt találom, de mindnek penetránsan szar az időzítése
Angol is jó lenne, de az is szétfolyt BSPlayerben,...
SzultánKáttör szokott jókat nyomni, a haltartályosé viszont nem jól időzített.

Please hlep szomebodi!kishaszi
jaj, azzal én is szoptam anno, manuálisan csúsztatgattam a subtitle workshoppal hogy jó legyen.
 dl.dropbox.com/u/65580472/breaking.bad.for.kishaszi.season.3.zipHöri
62 db lájk minimum.kishaszi
jah, tologatós végig...
reménykedtem benne h ezt hülyepicsát kiírják a sorozatból, de nem így lett... Dean Norrist meg remélem nem viszi el a szíve, a 2. legjobb, fontosabb arc Cranston után.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
El is kezdtem gyorsan a kompenzálást a Chicago Fire-el. Nézi innen valaki?fetomy
Jelen!
Gabesz92
óh nagyszerű 😊 bár azt hittem többen nézik, elég jó sorozat, kár, hogy Jesse Spencer nem túl szimpatikus színész :/ egyedül | a Kelly-szál aggaszt. Persze korán van még, hogy kiírástól kelljen tartani, de akkoris. Bírom a színészt és a karakterét is, remélem a nyaka miatt nem lesz mellékvágyánra téve |
btw ha már így szóba került ez a sorozatozás, gondoltam bővítem a tárat.

Anger management: Kicsit többet vártam, de azért van néhány komoly poén. A West Winges utalás pl. kurvanagy volt. Illetve nagyon bejönnek a mellékszereplők, azok nagyon jól ki lettek találva.

Go On: Imádom Matthew Perry-t. A két terápiás sorozat közül ez tetszik jobban. Míg az AM nálam középszert hoz, ebben van komolyság és rengeteg humor is. Ha majd sok lesz a terápiás cucc, a kettő közül tuti ennél fogok megmaradni.

A hétvégén jöhet a többi 😊 fetomy
Én is nézem. ind a hármat. Igaz a Chicago Fireben egyenlőre csak a 3. résznél járok.
több mint 11 éve
El is kezdtem gyorsan a kompenzálást a Chicago Fire-el. Nézi innen valaki?fetomy
Jelen!
Gabesz92
óh nagyszerű 😊 bár azt hittem többen nézik, elég jó sorozat, kár, hogy Jesse Spencer nem túl szimpatikus színész :/ egyedül | a Kelly-szál aggaszt. Persze korán van még, hogy kiírástól kelljen tartani, de akkoris. Bírom a színészt és a karakterét is, remélem a nyaka miatt nem lesz mellékvágyánra téve |
btw ha már így szóba került ez a sorozatozás, gondoltam bővítem a tárat.

Anger management: Kicsit többet vártam, de azért van néhány komoly poén. A West Winges utalás pl. kurvanagy volt. Illetve nagyon bejönnek a mellékszereplők, azok nagyon jól ki lettek találva.

Go On: Imádom Matthew Perry-t. A két terápiás sorozat közül ez tetszik jobban. Míg az AM nálam középszert hoz, ebben van komolyság és rengeteg humor is. Ha majd sok lesz a terápiás cucc, a kettő közül tuti ennél fogok megmaradni.

A hétvégén jöhet a többi 😊
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Jelen!

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Nah, végre egy kis pörgős rész az arrow-ban 😊 | tommy faterja meglepett 😊 | pc_x
mi van streamen nézted? 😀Höri
Haha, nem, csak 2 körül pont megláttam a boltban 😀 mondom, na jó, még belefér 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nah, végre egy kis pörgős rész az arrow-ban 😊 | tommy faterja meglepett 😊 | pc_x
mi van streamen nézted? 😀

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Nah, végre egy kis pörgős rész az arrow-ban 😊 | tommy faterja meglepett 😊 |

több mint 12 éve
Mindent beleraktam amit ott találtam és néztem 😛 De hát egyébként is marha sokat számít, leveszel kb. 3-t a 127 sorozatból, meg úgy 15-20 napot a 420-ból és akkor nincs sport 😉 Idő szempontjából meg a tényleges ennek úgyis 2-3szorosa is megvan sztem, szóval vonogass nyugodtan 😀

El is kezdtem gyorsan a kompenzálást a Chicago Fire-el. Nézi innen valaki?
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
 kepfeltoltes.hu/121128/Myseries_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csak így linkelem, mert úgy 5 screenshotból áll össze 😀fetomy
focimeccsek belevéve lolmá 😀 aszittem tényleg csak sorozatok
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
"csak" most néztem meg az eheti Dextert. Annyira nem jött be ez az epizód most. Kezdtem örülni, hogy | Hannah kifingott de nincs ekkora szerencsém. Engem rohadtul idegesít, +Dexternek is nagyon gáz ez a szerető szerep. Isaak persze meghalt, aki az idény legjobb szereplője... Megint Quinn hozta a szintet a részben a bunyójával 😀 A tüzgyújtóból meg nem tudom mi fog kisülni, lehet ezúttal össze lesz kötve a 8. évaddal? | Duff
én is tnap este tudtam csak... | naaa Hannaht csak nem bántani, én aggódni kezdtem h megmurdált mikor Deb odaért, de hálisten nem!!! sztem is gáz volt Isaak halála, reméltem h a Quinnét dugó George-t még leszámolják Dex-el. tűzgyújtó tuti a tűzelemzős faszi lesz, sztem még akár Dex is ráverheti megint az egész mindenséget házon belül, bár az elég durva lenne 😀 |

|
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
"csak" most néztem meg az eheti Dextert. Annyira nem jött be ez az epizód most. Kezdtem örülni, hogy | Hannah kifingott de nincs ekkora szerencsém. Engem rohadtul idegesít, +Dexternek is nagyon gáz ez a szerető szerep. Isaak persze meghalt, aki az idény legjobb szereplője... Megint Quinn hozta a szintet a részben a bunyójával 😀 A tüzgyújtóból meg nem tudom mi fog kisülni, lehet ezúttal össze lesz kötve a 8. évaddal? |