Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ja, ahogy gondoltam, előbbi pár rész, utóbbi semmi. 😀
Szomszédok nincs az oldalon, de azt is néztem, meg nyilván a Família kft-t, a magyar bundyt, a pasikat, aztán volt két valami fos Limonádé meg egy hasonló, egyik plázában másik meg valami kávézóban játszódott, illetve a barátok köztöt úgy 2-3 évvel ezelőttig. Meg hát az összes realityt/kvízműsort/talk showt ami volt, kivéve Aranypart, meg a bár 2. részét.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Na az A betűnél abbahagytam, mer ecseszem az egész estém, hónapon felül állok bőven. Próbáltam keresősdibe is, kórházavárosszélin meg nőkapultmögött, szomszédok hun vannak?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Swarcvaldklinik meg Onidin nincs is benne?sutianap
előbbiből csak elvétve láttam részt már ha ez az amire gondolok, utóbbit nem ismerem 😊
viszont közben eszembe jutott két brit: My Hero, My Family. Előbbi a CC-n szokott menni az ultroni szuperhőssel, George Sunday-el, nemtom mi a címe, de ezt is többször láttam már, utóbbi meg az Én kis családom-ként ment valahol még korábban, jó kis Rém rendes család jellegű cucc 😊
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Swarcvaldklinik meg Onidin nincs is benne?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
 kepfeltoltes.hu/121128/Myseries_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csak így linkelem, mert úgy 5 screenshotból áll össze 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
fetamás barátom, most nem azé, de akit a szülei tartanak el, az jó, hogy ráér a sorozatokra 😀 1 év bazz!! 😀 állat vagy 😀JC6
Nem erről van szó, pár éve már dolgozok, csak szívesebben nézek sorozatot, minthogy aludnék 😛 Mondjuk manapság már kell a napi 6 óra, az újak közül nem is nézek túl sokat. :/fetomy
Biztos bejelölted a Barátok Köztöt a Doctor Who és Dallas összest ezek kb önmagukban fél év 😀Toca
BK nincs, Dr. Whot nem néztem, a Dallast mondjuk igen, de hát annak láttam is kb. minden részét 😛 Mellesleg a dallas összes csak 2 hét 😀fetomy
Dobj már egy screenshotot a listáról kíváncsi vagyok, mert mindennap eszembe jut még 2-3 új sorozat 😀
több mint 12 éve
fetamás barátom, most nem azé, de akit a szülei tartanak el, az jó, hogy ráér a sorozatokra 😀 1 év bazz!! 😀 állat vagy 😀JC6
Nem erről van szó, pár éve már dolgozok, csak szívesebben nézek sorozatot, minthogy aludnék 😛 Mondjuk manapság már kell a napi 6 óra, az újak közül nem is nézek túl sokat. :/fetomy
Biztos bejelölted a Barátok Köztöt a Doctor Who és Dallas összest ezek kb önmagukban fél év 😀Toca
BK nincs, Dr. Whot nem néztem, a Dallast mondjuk igen, de hát annak láttam is kb. minden részét 😛 Mellesleg a dallas összes csak 2 hét 😀
több mint 12 éve
Biztos bejelölted a Barátok Köztöt a Doctor Who és Dallas összest ezek kb önmagukban fél év 😀
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Huu azt a mindenit...
Ez az American Horror story 2. évada( vagyúj semmi köze az 1-höz) valami über jó lett.
A helyszín, a hangulat, a szálak, a zene, a színészek zseniális. Az 1. évadot kaszáltam, de ez briliáns.
Le is daráltam délutántól az 1-5ig részt, azt hiszem 6.-nál járnak.
Ajánlom mindenkinek akinek nem tetszett az 1. vagy nem látta annak is mert külön történetek.Kroos
Szenzacios, en is imadom, eg es fold a 2 evad kozot a kulonbseg, bar en az elsot is birtam azert. raadasul hianypotlo, nem is nagyon vannak ilyesmi sorozatok.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Huu azt a mindenit...
Ez az American Horror story 2. évada( vagyúj semmi köze az 1-höz) valami über jó lett.
A helyszín, a hangulat, a szálak, a zene, a színészek zseniális. Az 1. évadot kaszáltam, de ez briliáns.
Le is daráltam délutántól az 1-5ig részt, azt hiszem 6.-nál járnak.
Ajánlom mindenkinek akinek nem tetszett az 1. vagy nem látta annak is mert külön történetek.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Nem erről van szó, pár éve már dolgozok, csak szívesebben nézek sorozatot, minthogy aludnék 😛 Mondjuk manapság már kell a napi 6 óra, az újak közül nem is nézek túl sokat. :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetamás barátom, most nem azé, de akit a szülei tartanak el, az jó, hogy ráér a sorozatokra 😀 1 év bazz!! 😀 állat vagy 😀
több mint 12 éve
JC6: Ja én is úgy voltam vele, pont addig láttam 😀

btw akkor már én is beléptem erre a myepisodes-ra, és ti gyerekek nagyon le vagytok maradva 😛😀

Igaz biztos van a bejelöltekből pár rész amit nem láttam, viszont az sincs benne, hogy java részét többször láttam, van amire nem emlékszem, plusz Való Világokkal és egyéb magyar szarokkal lenne még ennyi:

1 years, 1 months, 1 weeks, 3 days, 11 hours, 30 minutes (121 sorozat, 10971 epizód)
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Elpocsékolt idő: 2 hónap 1 hét 6 nap

Megtekintett epizódok: 2943 dbshawnka
2545 3 months, 2 weeks, 4 days, 3 hours
Kár hogy ilyen NFL meccsekkel nincs 😀Toca
3546 rész, 4 months, 3 weeks, 20 hours 😀 haverom mondjuk már 11 hónapnál tart... 😀Dexxter Tailor
8 hónap, 2 hét 😊
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Óbégatás: kinek van értelmes felirat Breaking Bad 3. sorozathoz? Szinten az összes oldalon ugyanazt találom, de mindnek penetránsan szar az időzítése
Angol is jó lenne, de az is szétfolyt BSPlayerben,...
SzultánKáttör szokott jókat nyomni, a haltartályosé viszont nem jól időzített.

Please hlep szomebodi!kishaszi
jaj, azzal én is szoptam anno, manuálisan csúsztatgattam a subtitle workshoppal hogy jó legyen.
 dl.dropbox.com/u/65580472/breaking.bad.for.kishaszi.season.3.zipHöri
62 db lájk minimum.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetamás barátom: a 2&/man-t egészen addig néztem, amíg benne volt charlie sheen. miután megláttam kivel helyettesítik, nem folytattam.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Szobatársamat totál beszippantotta a Fringe első évada. Anno néztem én is belőle vagy 2 részt, tetszett is, de akkor nem folytattam, most folytatom. 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Pótoltam a TWD elmaradásomat, ami 4 rész volt. De tudtam bazzeg, hogy nem lenne szabad. Most vasárnapig megesz a fene, hogy mi a tököm lesz már. SOA-val ezt nem lövöm el. Abba még bele se kezdtem. Aztán úgyis 1 nap alatt letolom mert nem bírom abbahagyni.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kérdés:
Sok sorozatot végignéztem már (FNL, SP, Simpsons, FG, HIMYM, Big Bang Theory, Star Wars CW) és most kicsit megrekedtem, mivel nincsenek új részek. A fentiekből kiderül az ízlésem. Ezekhez hasonló felkapott vagy méltatlanul alulértékelt sorozatokat tudna valaki mondani?
Hálás lennék!JC6
Angol sorozatok: Merlin, Misfits, Doctor Who stb.

ja és a Bárka. spanyol, és egy rész másfél órás, de jó.Double B
Egy évad, egy sztori: Damages. Koreai akció, aminek egyes részeit Budapesten forgatták: IRIS. Izraeli hadifoglyok hazatérnek: Hatufim.

Haveros, bulizós: Wedding Band. Legjobb idei sorozat.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Óbégatás: kinek van értelmes felirat Breaking Bad 3. sorozathoz? Szinten az összes oldalon ugyanazt találom, de mindnek penetránsan szar az időzítése

Please hlep szomebodi!kishaszi
jaj, azzal én is szoptam anno, manuálisan csúsztatgattam a subtitle workshoppal hogy jó legyen.
 dl.dropbox.com/u/65580472/breaking.bad.for.kishaszi.season.3.zip

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

Please hlep szomebodi!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Kár hogy ilyen NFL meccsekkel nincs 😀Toca
3546 rész, 4 months, 3 weeks, 20 hours 😀 haverom mondjuk már 11 hónapnál tart... 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve

Kár hogy ilyen NFL meccsekkel nincs 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

Megtekintett epizódok: 2943 db
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
JC6: Dehogy néztél sok sorozatot végig, ha meglepődsz höri listáján 😀 Az gondolom töredéke annak amit még néz, de annak amiket én, annak biztos 😀
fetomy
Szerintem sokkal előrébb járok Hörinél 😊
tenorx
persze, én nem nézek sokat egyáltalán. napi 2-3-4 rész kb, ami meccsnapokon 0