Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Én a második hét után kaszáltam, számomra egyszerűen hiteltelen, hogy egy pszichológusnak ilyen problémái vannak... Az amerikait is ugyaneddig néztem meg, azt talán még előszedem egyszer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Terápiánál maradt még rajtam kívül valaki így az 5. hétre? Az elmúlt 4 epizódból 3 kurvaerős volt, a tegnapi Laurásat még emésztem.
több mint 12 éve
azért a Boardwalk is elmehet a sunyiba, | hová tűnt a mádám unokája, akit Félarc (mellesleg a legszimpibbre csinált karakter) felügyeletére bíztak, míg ő enyelgett a móló alatt/mellett?Ír bmeg, ír 😊
Mellesleg szívás a skót szerelem. | Gergőbácsi
A másikra pedig: mutatták őket reggel a parton, utána napközben a nő házában (immár gyerek nélkül értelemszerűen), majd este megint a parton, mi a gond?
Szerk: sőt, most jut eszembe, hogy a második jelenetükben a nő még beszélt is a nagymamáról 😊 Teljesen logikus, hogy hazavitték a gyereket.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
| azért, ahogy nézte a képet, amin a csávóval van rajta, elég egyértelmű volt, hogy a kedvenc zenéje a kapuvári uzibár 😀 |elismerésem, | Izsákról 3 rész után megmondtam, hogy a másik csapatban játszik. ask Höri. | shawnkamúltkor a szellem, most a homok. nem véletlen tanulsz pszichológusnak.Höri
Nálam az évad lassan az 1. és a 4. mellett van minőségben.
több mint 12 éve
azért a Boardwalk is elmehet a sunyiba, | hová tűnt a mádám unokája, akit Félarc (mellesleg a legszimpibbre csinált karakter) felügyeletére bíztak, míg ő enyelgett a móló alatt/mellett?Mellesleg szívás a skót szerelem. |
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
elismerésem, | Izsákról 3 rész után megmondtam, hogy a másik csapatban játszik. ask Höri. | shawnkamúltkor a szellem, most a homok. nem véletlen tanulsz pszichológusnak.
több mint 12 éve
Misfits új rész elég komoly lett, | így senki nem marad az eredetiből |
több mint 12 éve
elismerésem, | Izsákról 3 rész után megmondtam, hogy a másik csapatban játszik. ask Höri. |
több mint 12 éve
igen, arról szól, hogy felépítettek egy jó alapot, ami után az íróknak már meg se kell erőltetniük igazán magukat, úgy tehetnek százával váratlan fordulatokat a sztorivonalba, hogy a logikának és egyéb realisztikusnak ható dolgoknak véletlenül se kell megfelelni, a fanok mindent benyelnekha meg mutogatnák minden alkalommal, hogy bemegy, óvintézkedik, hekkel, akkor meg az lenne a gond. szűk ez az 1 óra minden apró faszsághoz. amúgy sem erről szól.shawnka| nem igaz, hogy senkit nem zavar, ahogy Dexter könnyedén besétál minden ellensége lakásába, sőt több esetben már szinte ki-be járkál... ez ugye a legutóbbi részben vált igazán komikussá, mikor találkozott egy másik betörővel, majd persze a bérgyilkost is leszereli egy zs-filmes mozdulattal, miért is nekabaré lesz lassan a dexter...jjncaakomolyan már, ebben az évadban mi nem tetszik?braxa88
az ötödik évadot az állandó teleportálás miatt utáltam, az ilyen olcsó írói húzásokból azért kezd már sok lenni, a rajongótábor mondjuk elég lelkes ahhoz, hogy mindezt tolerálják, a lényeg a sok WTF húzás... | jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha meg mutogatnák minden alkalommal, hogy bemegy, óvintézkedik, hekkel, akkor meg az lenne a gond. szűk ez az 1 óra minden apró faszsághoz. amúgy sem erről szól.| nem igaz, hogy senkit nem zavar, ahogy Dexter könnyedén besétál minden ellensége lakásába, sőt több esetben már szinte ki-be járkál... ez ugye a legutóbbi részben vált igazán komikussá, mikor találkozott egy másik betörővel, majd persze a bérgyilkost is leszereli egy zs-filmes mozdulattal, miért is nekabaré lesz lassan a dexter...jjncaakomolyan már, ebben az évadban mi nem tetszik?braxa88
az ötödik évadot az állandó teleportálás miatt utáltam, az ilyen olcsó írói húzásokból azért kezd már sok lenni, a rajongótábor mondjuk elég lelkes ahhoz, hogy mindezt tolerálják, a lényeg a sok WTF húzás... | jjncaa
több mint 12 éve
| nem igaz, hogy senkit nem zavar, ahogy Dexter könnyedén besétál minden ellensége lakásába, sőt több esetben már szinte ki-be járkál... ez ugye a legutóbbi részben vált igazán komikussá, mikor találkozott egy másik betörővel, majd persze a bérgyilkost is leszereli egy zs-filmes mozdulattal, miért is nekabaré lesz lassan a dexter...jjncaakomolyan már, ebben az évadban mi nem tetszik?braxa88
az ötödik évadot az állandó teleportálás miatt utáltam, az ilyen olcsó írói húzásokból azért kezd már sok lenni, a rajongótábor mondjuk elég lelkes ahhoz, hogy mindezt tolerálják, a lényeg a sok WTF húzás... |
---
több mint 12 éve
braxa88
12 534
kabaré lesz lassan a dexter...jjncaakomolyan már, ebben az évadban mi nem tetszik?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az elmúlt egy hét alatt volt annyi időm, hogy 1,5 év "kihagyás" után meg tudtam újra nézni a FNL mind az 5 évadát (persze voltak részek, amikbe beletekertem, mert nem először láttam).Számomra ez a világ legjobb sorozata.
több mint 12 éve
kabaré lesz lassan a dexter...
---
több mint 12 éve
Mindig is érdekelt a Sons of Anarchy, és tegnap rávettem magam, hogy elkezdjem, hát nem bántam meg. Együltőhelyemben sikerült megnézni 8 részt, nagyon tetszik.ezt én is linkeltem már párszor, bár NYILVÁN nem rám gondolsz 😀
Végre nem a happy end mindenhol!
A zenéről nem is beszélve!
Az egyik ismerősöm linkelte a falán ezt:
ami megadta az utolsó lökést 😀tenorx
több mint 12 éve
Mindig is érdekelt a Sons of Anarchy, és tegnap rávettem magam, hogy elkezdjem, hát nem bántam meg. Együltőhelyemben sikerült megnézni 8 részt, nagyon tetszik.Végre nem a happy end mindenhol!
A zenéről nem is beszélve!
Az egyik ismerősöm linkelte a falán ezt:
ami megadta az utolsó lökést 😀
több mint 12 éve
Ledaráltam a Homeland 1. évadját. Tetszett a sorozat, a vége azonban nem. Valaki nézi a második évadot? Van olyan jó mint az első?gyurcziSzerintem jobb vagyis az első 5-6 rész tuti, a 7.kicsit visszalépés önmagához képest,de még így is messze átlagon felüli.
több mint 12 éve
Ledaráltam a Homeland 1. évadját. Tetszett a sorozat, a vége azonban nem. Valaki nézi a második évadot? Van olyan jó mint az első?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Mondjuk azért | elég köpönyegforgatónak éreztem a dolgot, és Tyler megnyilvánulásával totálisan egyetértettem, hogy öcsém, kockáztatja az életét Chris, hogy segítsen nekik, erre kérdés nélkül kinyírják...kurva jó fejek tényleg...mikor korábban egyedül Damon volt elég tökös kinyírni másokat, és folyamatosan elítélték emiatt, meg haragudtak rá...vagy mitől is jobb cselekedet ez, mint amiket Katherine csinált? Nagy gecik voltak. Jó persze, senkinek nem fog hiányozni Chris, csak ellentmondásos az egész. Itt lett volna a lehetőség, a hős szerelmes faszkalap Stefán feláldozhatta volna magát...kicsit felszabta az agyamat ez. |VD:na ja, ebből a szempontból elég szépen volt megcsinálva a mai rész is. kíváncsi vagyok majd mit hoznak ki | az elásott boszorkányos szálból, de elég badass szereplőt várok 😀 | , azt viszont remélem, hogy ha már velük van a vadász csinálnak egy csomó vámpírt akit Jer egyből kinyír és meglesz a térkép, nem fognak szenvedni, hogy kik legyenek az áldozatok | mint most Christnél | kristof
Szerintem meg az eddigiekkel ellentétben most először van is értelme annak, hogy Elena szenved jobbra-balra. Elvileg számunkra felfoghatatlan érzelemhullámok jönnek rá rendre köszönhetően az átváltozásnak. Teljesen jogosan borul ki.
Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
VD:na ja, ebből a szempontból elég szépen volt megcsinálva a mai rész is. kíváncsi vagyok majd mit hoznak ki | az elásott boszorkányos szálból, de elég badass szereplőt várok 😀 | , azt viszont remélem, hogy ha már velük van a vadász csinálnak egy csomó vámpírt akit Jer egyből kinyír és meglesz a térkép, nem fognak szenvedni, hogy kik legyenek az áldozatok | mint most Christnél |
Szerintem meg az eddigiekkel ellentétben most először van is értelme annak, hogy Elena szenved jobbra-balra. Elvileg számunkra felfoghatatlan érzelemhullámok jönnek rá rendre köszönhetően az átváltozásnak. Teljesen jogosan borul ki.
Eazzy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A youtube-os flash mob vidit is majdnem 2 millióan nézték meg egy nap alatt. Amikor tegnap megnéztem, még csak a 352. voltam. 😀GRAFImert kb. annyinál áll meg a számláló egy nap után 😛 mikor Fucu kitette twitterre már akkor is több ezer értékelés érkezett rá, pedig azt csak a nézők töredéke teszi meg 😊
több mint 12 éve
big bang flash mobNagyot durrantottak vele az tuti. 17,4 millióval nézettségi csúcsot döntöttek.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dql26ssMcVIdavemayer
A youtube-os flash mob vidit is majdnem 2 millióan nézték meg egy nap alatt. Amikor tegnap megnéztem, még csak a 352. voltam. 😀
több mint 12 éve
Egyszerűen zseniális az American Horror Story. Iszonyat nagy rész volt ez a mostani, megint nagyon sok dolog történt, és mindig nyitva hagynak több szálat is a jövőre nézve, hogy ha csak eszedbe jut, egyen a fene, hogy ebből vajon mit hoznak ki. 😀Óriási cliffhanger volt, amikor | kiderült bájos kis doktorunkról hogy már-már Motel/Texasi Láncfűrészes szinten űzi az ipart az emberekkel. Ezt nem gondoltam volna, mondjuk elég nyugodt volt a felszínen. 😀 |
több mint 12 éve
big bang flash mob www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dql26ssMcVI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
én | Penner | fanként örülök, hogy sikerült megcsinálnia azt, amit tavaly | Troyzannek | nem. gondolom innentől kiszórják | az albánt és Pete Marianót | aztán showdown. szerintem az egyik | öreg | döntős lesz.amikor a végén bejátszották, hogy ki kire szavazott, akkor nagyon hangosan felröhögtem 😀hehe, én | Skupinnak | szurkolok, szóval örülök a félkövér megmozdulásának 😀 Pont azt számolgattam ma, hogy ha félnek az idoltól akkor | Artist | kell betámadni, úgy is lett. És mi vicces lesz amint visszaérnek a táborba és | Abi | nekiesik | Lisának | 😛
hatalmas rész volt a 25x09 is, kiváló az évad.shawnka
Viszont innen elég egyértelmű, hogy jövő héten | Pete | esik ki, ha nem lesz védett és fel kell használni | Abinek | az idolját.Höri