Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
új kedvenc: Downton Abbey 😊 (a Misfits-et még ki kellene próbálnom, most hogy már kezdek megbarátkozni az angolokkal)jjncaa
Misfits nagyon jó, mindenképpen kezdj bele 😉pc_x
a pilot megvett 😊
ja és elkezdődött az amerikai Shameless harmadik évada, kötelező sorozat az is, imádom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
új kedvenc: Downton Abbey 😊 (a Misfits-et még ki kellene próbálnom, most hogy már kezdek megbarátkozni az angolokkal)jjncaa
Misfits nagyon jó, mindenképpen kezdj bele 😉

több mint 11 éve
új kedvenc: Downton Abbey 😊 (a Misfits-et még ki kellene próbálnom, most hogy már kezdek megbarátkozni az angolokkal)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
| ja és én hagytam ki egy részt, vagy mi lett a piromániás gyilkosos szállal? | jjncaa
| Dex elkapta, de végül névtelen bejelentést tett a rendőrségen, úgyhogy Debék mentek érte. Itt amúgy nem értettem miért nem ismerték fel a hangját, vagy ezt nem szokták visszahallgatni? | MattMiller
wow, ez hányadik részben volt?jjncaa
Talán a 10. Azt hiszem ebben volt még az a rész, amikor a tűzszakértő csávóra gyanakodott, és követte valami polgárháborús újrajátszós eseményre.MattMiller
addig megvan, de a szál megoldása már teljesen kiesett 😊 kösz

---
több mint 11 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
| ja és én hagytam ki egy részt, vagy mi lett a piromániás gyilkosos szállal? | jjncaa
| Dex elkapta, de végül névtelen bejelentést tett a rendőrségen, úgyhogy Debék mentek érte. Itt amúgy nem értettem miért nem ismerték fel a hangját, vagy ezt nem szokták visszahallgatni? | MattMiller
wow, ez hányadik részben volt?jjncaa
Talán a 10. Azt hiszem ebben volt még az a rész, amikor a tűzszakértő csávóra gyanakodott, és követte valami polgárháborús újrajátszós eseményre.

több mint 11 éve
wow, ez hányadik részben volt?

---
több mint 11 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
| Dex elkapta, de végül névtelen bejelentést tett a rendőrségen, úgyhogy Debék mentek érte. Itt amúgy nem értettem miért nem ismerték fel a hangját, vagy ezt nem szokták visszahallgatni? |

több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Közben tegnap lezajlott a Golden Globe is. Hihetetlen, hogy a Homeland a második évadával is tarolt. Legjobb drámában a Boardwalk Empire és a Breaking Bad is simán előzi nálam, és a Mad Men is egy kicsivel (bár idén ők még jelölést sem kaptak). Férfi főszereplőknél pedig Cranston, Buscemi és Hamm is jobban megérdemelte volna, mint Lewis. Danes győzelme viszont megérdemelt.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
December elején kezdtem el nézni a Fringe-t. Már az ötödik, befejező évad 5. részénél járok és nagyon sajnálom h vége lesz a sorozatnak.
Nagyon jól válogatták ki a szereplőket, a sztorik is kitűnőek, ami külön tetszik, hogy a részek elején levő visszatekintések milyen precízek, ha esetleg későbbi eseményt folytatnának.
Az is tetszik, hogy néhány részig altatnak átlagos ügyekkel, aztán odatesznek mindig egy-egy újabb "rejtélyt".
A 4. évad kicsit laposabb volt, de a végére azért szintén odatették a dolgokat, de az 5. évad elején tapasztalható ugrás kicsit meglepett engem.Beki
Kb én is ugyanekkor kezdtem, én most kezdem majd a 3. évadot, szóval van még 3 évadom, hogy élvezzem ezt a sorozatot, de utána hiányozni fog. 😀 :S Zseniális. 😀Vrijbloed
Hátha úgy nézzük az 5. évad asszem 12 részes lesz (ha jól emlékszem mindegyik évad 22 részes volt), hogy a 100. résszel zárják le a sorozatot, mert külföldön nincs elég érdeklődő állítólag, ahogy idehaza is ugyan elkezdték vetíteni az RTL-en, de aztán elfogyott a lendület.

Érdekes lesz a lezárás mindenképpen.
több mint 11 éve
Dex még kicsit
| Egyébként senkit nem zavart, hogy oltári baromságokkal volt tele az évadzáró rész? Persze, fényes nappal leinjekciózik valakit, berakja a csomagtartóba, majd ott telefonálgat, aztán LaGuerta kap egy hívást, és egyedül odamegy egy vérprofi gyilkoshoz??? Hát alapból kihívok vagy 100 rendőrt, hogy biztosra menjek...idiótaság.
Ha a kövi évadban nem buknak le azonnal a ballisztikai vizsgálaton, hogy Deb lőtte le Máriát, akkor egyszerűen egy viccé válik az egész.
| Eazzy
én csak most tudtam megnézni az évadzárót, de ha ilyen "apróságok" bárkit is zavarnának, rég nem élt volna meg 8 évadot a sorozat 😛 😊

mondjuk miután pár hétig személyesen megtapasztaltam a forgalmi dugókat Miamiban, számomra végképp elviselhetetlenné vált a szereplők "teleportálása", különösen Dexteré, aki 15 perc alatt bárhova eljut 😊

| ja és én hagytam ki egy részt, vagy mi lett a piromániás gyilkosos szállal? |

---
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Úgy gondoltam adok egy esélyt a The Gladesnek. Meg is néztem a pilotot és az a helyzet, hogy ez a sorozat jó. Ha az egész évadon át hozza ezt a szintet, akkor tuti benevezek a következőre is. 😊 Végre egy olyan sorozat ami megfogott annyira, mint a Killng 😊
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
December elején kezdtem el nézni a Fringe-t. Már az ötödik, befejező évad 5. részénél járok és nagyon sajnálom h vége lesz a sorozatnak.
Nagyon jól válogatták ki a szereplőket, a sztorik is kitűnőek, ami külön tetszik, hogy a részek elején levő visszatekintések milyen precízek, ha esetleg későbbi eseményt folytatnának.
Az is tetszik, hogy néhány részig altatnak átlagos ügyekkel, aztán odatesznek mindig egy-egy újabb "rejtélyt".
A 4. évad kicsit laposabb volt, de a végére azért szintén odatették a dolgokat, de az 5. évad elején tapasztalható ugrás kicsit meglepett engem.Beki
Kb én is ugyanekkor kezdtem, én most kezdem majd a 3. évadot, szóval van még 3 évadom, hogy élvezzem ezt a sorozatot, de utána hiányozni fog. 😀 :S Zseniális. 😀Vrijbloed
Hamarosan jöna finálé, remélem tényleg szuperül zárják le ezt a nagyszerű sorozatot.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kb én is ugyanekkor kezdtem, én most kezdem majd a 3. évadot, szóval van még 3 évadom, hogy élvezzem ezt a sorozatot, de utána hiányozni fog. 😀 :S Zseniális. 😀
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
na most figyeljetek: Dexter 8. évad 1. rész: JÚNIUS 30. shawnka
dafaq?

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
na most figyeljetek: Dexter 8. évad 1. rész: JÚNIUS 30.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A 4. évad kicsit laposabb volt, de a végére azért szintén odatették a dolgokat, de az 5. évad elején tapasztalható ugrás kicsit meglepett engem.
több mint 11 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
1. évad végén járok,de nagyon tetszik. A helyszínek szépek,az ügyek érdekesek.és külön + pont a sok ismerős arcért más sorozatokból.😊
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tegnap belevágtam a The Glades darálásába,és 1 nagy pozitív csalódás az egész.😊Tony Adams
Végre valaki! 😊
Én pont most nézem a 3. évadot és szerintem ez még jobb, mint a korábbiak.
| Egyedül attól félek, hogy rámennek arra a szálra, hogy Taylor Cole-lal elkezd kavarni Jim. |

több mint 11 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Tegnap belevágtam a The Glades darálásába,és 1 nagy pozitív csalódás az egész.😊
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Ha valakinek elege van az unalmas amcsi sorozatokból akkor ajánlom neki a Fresh Meatet. Double B
imádom a Fresh Meatet, mondjuk muszáj felirat hozzá, mivel Vod pl érthetetlen számomra. de amúgy tényleg élmény minden perc.

A Wedding Band nézőktől kérdezném, hogy Jenny Wade mennyi szerepet kap a sorozatban? Mert ha sokat, akkor az egy erős érv lenne nekem is arra, hogy belekezdjek. 😀Schleck
minden részben szerepel, néha még saját történetszála is van, úgyh mondhatjuk, hogy sokat.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Wedding Band nézőktől kérdezném, hogy Jenny Wade mennyi szerepet kap a sorozatban? Mert ha sokat, akkor az egy erős érv lenne nekem is arra, hogy belekezdjek. 😀

több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ha valakinek elege van az unalmas amcsi sorozatokból akkor ajánlom neki a Fresh Meatet.

Egyébként érdekes módon nekem nem jön be a TWD mint sorozat. :/
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.
BlitzHawk
FNL, nemtom ismered-e (bár a fórumot nézve tuti 😀)Negritis
Minden évadát 😊
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.zavi27
nekem is nagyon bejött a 2.évad. néha jobb mint a monoton a hentelés.braxa88
Nekem alapból eddig a második évad a kedvencem,a Rick-Shane ellentét kiélesedése mesterien van megoldva bár kicsit sejteni lehetett hogy mi lesz a vége,persze a harmadik is fasza eddig,az első 2-3 részben nagyon beindult csak kapkodta az ember a fejét,meglátjuk mi lesz február tizedikétől(?).

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.
BlitzHawk
FNL, nemtom ismered-e (bár a fórumot nézve tuti 😀)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!