Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Van vagy 4 ismerősöm, akik látták mind a két évadot. Asszem 2-2 az állás, hogy kinek melyik évad tetszett jobban. 😀 Mert annyira más a kettő, mind a 2-ben megvannak azok a dolgok, amiért azt szeretni lehet. Mind a két évad nagyon igényes volt, a 2. évadban volt 1-2 üresjárat, amit nem tudtam hova tenni, de ez kábé totál lényegtelen, nem ront az összképen. 😀No,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.Nekem is nagyon tetszett ez az évad, sokkal összerakottabb volt mint az első. Évadzáró is bejött, néha meglepően érzelmesen, szépen varrták el a szálakat, színészek végig brillíroztak tényleg. Nekem Lana Winters és Sister Jude volt a legjobb.zavi27
Marha jó évad volt, nekem végig tetszett, de volt 1-2 WTF rész, jelenet, aminek így utólag nem sok értelme volt.
No de, ez könnyen lehet, hogy direkt, hiszen Asylum, ott aztán nem az értelem a fő mozgatórugó. 😀
Kellően beteges, morbid, romlott, groteszk volt ez az évad, a karakterek zseniálisak voltak, a színészek remekül alakítottak. A finálé is úgy ahogy tetszett, lehetett volna rosszabb is. 😀
Októberben 3. évad, természetesen várós. 😀
AHS-t a népnek!Vrijbloed
több mint 11 éve
valószínűleg én vagyok az egyetlen aki a misfitset igen gyengének találta 😀 az első évadot végigszenvedtem, de a másodikat 3 rész után muszáj volt abbahagynom. egyszerűen nem érdekelt a szereplők sorsaHörinekem az első évad tetszett, de a s2e1 után abba is hagytam, a horroparódia már nem az én stílusom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
valószínűleg én vagyok az egyetlen aki a misfitset igen gyengének találta 😀 az első évadot végigszenvedtem, de a másodikat 3 rész után muszáj volt abbahagynom. egyszerűen nem érdekelt a szereplők sorsa
több mint 11 éve
utállak titeket, most épp a Misfits miatt!! mennyi órát elvesznek ezek a sorozatok az életemből, és sose fogy el, mert hiába lesz vége vmeik aktuális kedvencemnek, feljövők ide és kapásból találok helyette másikat (jobbat)... 😊darálás ON! köszi 😀
|
több mint 11 éve
No,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.Nekem is nagyon tetszett ez az évad, sokkal összerakottabb volt mint az első. Évadzáró is bejött, néha meglepően érzelmesen, szépen varrták el a szálakat, színészek végig brillíroztak tényleg. Nekem Lana Winters és Sister Jude volt a legjobb.
Marha jó évad volt, nekem végig tetszett, de volt 1-2 WTF rész, jelenet, aminek így utólag nem sok értelme volt.
No de, ez könnyen lehet, hogy direkt, hiszen Asylum, ott aztán nem az értelem a fő mozgatórugó. 😀
Kellően beteges, morbid, romlott, groteszk volt ez az évad, a karakterek zseniálisak voltak, a színészek remekül alakítottak. A finálé is úgy ahogy tetszett, lehetett volna rosszabb is. 😀
AHS-t a népnek!Vrijbloed
több mint 11 éve
Hát ez az Office kitekintés mekkora volt a végén...nálam nagyon betalált. Vagy 1 percig folyamatosan azt mondogattam, hogy ezmi? ezmekkoramár? 😀 Mint amikor Michael Scott vette le magáról a portot a reptéren.
több mint 11 éve
ma végre folytatódik a spartacus, kurva szar érzés viszont hogy tutira az utolsó évad
több mint 11 éve
Awake-szerű sorozatot tudtok mondani? Az se baj, ha több évados, izgalmas, de nem "szörnyes", vagy túl misztikus, mert aztat asszony gyomra nem eszi.Revenge-t néz még a lelkem...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
No,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.Marha jó évad volt, nekem végig tetszett, de volt 1-2 WTF rész, jelenet, aminek így utólag nem sok értelme volt.
AHS-t a népnek!
több mint 11 éve
április hetedikén folytatódik a Mad Men!artsbeat.blogs.nytimes.com/2013/01/23/mad-men-set-to-return-on-april-7/?smid=tw-nytimes
a hatodik évad első része is 2 órás lesz majd 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszönke, ez az 😀 ESPN 30 for 30 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nem csak NFL, hanem főleg amerikai major sportok, olyan sztorikat dolgoznak fel, amik kicsit benéznek a kulisszák mögé, most pl. Gretzky Los Angeles-be igazolásáról lesz egy rész asszem a sport TV-n. Itt van egy pár rész, sportfogadás, egyetemi foci, Ricky Williams sztorija, de van box, rögbi is pl.en.wikipedia.org/wiki/30_for_30
több mint 11 éve
'30', ez valami nfl-es sorozatnak hat, ki tud róla valamit? SportX adja X = 1,2
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Köszi, de szerintem félreértettél, tényleg ez volt benne 😀fetomyHát ha ezt már végig nézted és így leírtad,az is a betegség tünetei 😀
több mint 11 éve
Köszi, de szerintem félreértettél, tényleg ez volt benne 😀
több mint 11 éve
Sokadjára jutok arra z elhatározásra, hogy nem vagy normális 😀www.port.hu/bunok_es_szerelmek/pls/w/films.film_page?i_film_id=139262egy részből láttam pár percet. Óriási sorozat. Bodzás Valter a keresztapa, akinek két fia Bodzás Lorenzo és Bodzás Frankie vívnak azért, hogy átvegyék a bizniszt az apjuktól, ám bejön a képbe Bodzás Rómeó, akit nem tartanak igazi Bodzásnak, de pedig ő is Valter fia. Véletlenül Zénó és Szöszi, Valter két embere lelövi Rómeót, azonban a fiú túléli a lövést, ugyanis a szívébe tartó golyót felfogja a saját verseiből kiadott verseskötete. A képben van még Balla Tina, és a két intézetis, Kékesi Kevin és Kékesi Kíra, a producer pedig Hajdú Péter, szóval mindenképpen ajánlom megnézésre. Ha szeretted a Keresztapát és a Maffiózókat, akkor imádni fogod biztosan!!!fetomy
ezt nézi valaki? TV2, szóval alapból pesszimista vagyok.Amadeus91
több mint 11 éve
Így második évadjára ez az Anger Management tiszta jó sorozat lett 😊 Remélem Martin Sheen sokat fog ezentúl szerepelni, nagyon bírom a faszit. 😀
több mint 11 éve
www.port.hu/bunok_es_szerelmek/pls/w/films.film_page?i_film_id=139262egy részből láttam pár percet. Óriási sorozat. Bodzás Valter a keresztapa, akinek két fia Bodzás Lorenzo és Bodzás Frankie vívnak azért, hogy átvegyék a bizniszt az apjuktól, ám bejön a képbe Bodzás Rómeó, akit nem tartanak igazi Bodzásnak, de pedig ő is Valter fia. Véletlenül Zénó és Szöszi, Valter két embere lelövi Rómeót, azonban a fiú túléli a lövést, ugyanis a szívébe tartó golyót felfogja a saját verseiből kiadott verseskötete. A képben van még Balla Tina, és a két intézetis, Kékesi Kevin és Kékesi Kíra, a producer pedig Hajdú Péter, szóval mindenképpen ajánlom megnézésre. Ha szeretted a Keresztapát és a Maffiózókat, akkor imádni fogod biztosan!!!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.port.hu/bunok_es_szerelmek/pls/w/films.film_page?i_film_id=139262kérlek ne csúfoljuk meg a sorozatok topikot ezzel a gaz jelenethalmazzal.shawnka
a zenei topic után nem szeretnék a sorozatosról is leiratkozni, szóval az ilyet kérlek ide írd bekk, sorry. (bejött amire gondoltam)
bowl.hu/forum/egyeb_temak/tv_radiojjncaa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
www.port.hu/bunok_es_szerelmek/pls/w/films.film_page?i_film_id=139262kérlek ne csúfoljuk meg a sorozatok topikot ezzel a gaz jelenethalmazzal.
több mint 11 éve
a zenei topic után nem szeretnék a sorozatosról is leiratkozni, szóval az ilyet kérlek ide írd be---
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.port.hu/bunok_es_szerelmek/pls/w/films.film_page?i_film_id=139262ezt nézi valaki? TV2, szóval alapból pesszimista vagyok.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nem tudom, én a srácok bulizása közben végig mosolyogtam, annyira feelgood volt + a végén az indiános.Nagyon rég nem volt ennyire jó Parks and Recreation rész, fantasztikusan feelgood volt 😀A hype alapján többre számítottam 😀
Aki meg akarja nézni, hogy milyen az most tegye meg, benne volt Luck, Reggie Wayne meg Irsay is.tenorx
Szerintem nem volt kiemelkedő rész, pedig én imádom a pyrexet.Höri