Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
visszajött a TWD, sehol sem érzékelem az össznépi levegőbecsapást. sajnos jogosan.
több mint 11 éve
Kurvajó, kiderült, hogy elnéztem és | Nathaniel már a 3. évadban sincs benne... Oké, hogy Seth hasonló karaktert hoz, de ez így csak rosszabb.. :/ | Egyébként nekem nem tetszik ez a 3. évad. Az első kettőnél még tiszta jó volt, még wcre is alig akartam kimenni, annyira vártam mi történik, de a 3-ban már néha szinte tekerném a részeket tovább, annyira nem érdekel mi van benne. | Nácis rész pl. tök jó lenne, mivel ugye időutazással mindenki hitlert ölné meg, és jó ez a verzió, de közben meg tiszta szar, hogy nem barátok, nincs erejük, stb... tiszta rossz. Meg utána is vagy Simont veszik ki közülük, vagy Kellyt, gondolom ez folytatódik is majd tovább, és nekem így nem tetszik egyáltalán. | Még adok neki pár részt, de ha így folytatódik, akkor kaszálom. Pedig ritkán szoktam valamit, de nagyon kiábrándító, azzal együtt meg főleg, hogy | a következő évadban már tök más szereplők is lesznek. Mindig is utáltam az ilyet. 1-1 szereplő hagyján, de mind... Faszom 20 rész lemegy és már más mindenki. |
több mint 11 éve
bazz tényleg 😀 De szar 😀 És még csak azt se mondanám, hogy majd talán később történik, mert pont ugyanaz volt a jelenet ebben a részben, amit a lakásán is láttunk. Hát kemény 😀Ez a tejekinézises rész ugye? Leírnád mire gondolsz, mert nem vágom mi a logikai bukfenc 😊 Mármint volt benne rengeteg egetverő baromság, de mikor a futógyerek | visszaforgatta az eseményeket | semmi nem történt meg belőle.| Amikor Simon először felviszi Alishát a lakására, akkor megy a háttérben a TV. És ha jól emlékszem, akkor az a tejes részbeli eseményekről van benne valami anyag. Nodeha Curtis sosem engedte azt megtörténni (egyik idővonalon sem), akkor miért volt a tévében az mégis? 😀 |
btw hatalmas volt ez a GTA-s és King Kongos rész/jelenet 😀 Betegek az írók az már biztos 😀fetomy
"Technically it was a gorilla!" 😂 shawnka
Amúgy azt mondd már el nekem, mert nem teljesen értem,hogy a tejesember | hogy a faszomba gyilkol azzal, hogy az emberek gyomrából visszaszívja a tejet? 😀 Legkeményebb szöveg: "Engem nem tudsz megölni... Laktózérzékeny vagyok!! 😂 😂 btw zseniális írói húzás, hogy odaadják neki a legfosadékabb leghaszontalanabb erőt, és mégis ő nyír ki mindenkit 😀
A legjobban azt sajnálom, hogy az ágybaszarós gyerek nem marad tovább egy évadnál. Egyik top kedvenc sorozatkarakterem :/ |
több mint 11 éve
Kurva jó a House of Cards.Na, majd ha az utolsó 4-5 részhez érsz, ahol tényleg elindul a szarkeverés 😊
Kevin Spacey meg zseniális színész, 3 részt sikerült ma megnéznem.tenorx
Mondjuk én elfogult voltam Spacey miatt, nagyon el kellett volna rontaniuk, hogy ne daráljam le másfél nap alatt. Végre valaki, aki jogosan szorongatja majd Cranstont a díjátadókon 😀
több mint 11 éve
Kurva jó a House of Cards.nem igazán vagyok oda a politikai drámákért. de nagyon gondolkodom rajta.
Kevin Spacey meg zseniális színész, 3 részt sikerült ma megnéznem.tenorx
több mint 11 éve
Kurva jó a House of Cards.Kevin Spacey meg zseniális színész, 3 részt sikerült ma megnéznem.
több mint 11 éve
Ez a tejekinézises rész ugye? Leírnád mire gondolsz, mert nem vágom mi a logikai bukfenc 😊 Mármint volt benne rengeteg egetverő baromság, de mikor a futógyerek | visszaforgatta az eseményeket | semmi nem történt meg belőle.| Amikor Simon először felviszi Alishát a lakására, akkor megy a háttérben a TV. És ha jól emlékszem, akkor az a tejes részbeli eseményekről van benne valami anyag. Nodeha Curtis sosem engedte azt megtörténni (egyik idővonalon sem), akkor miért volt a tévében az mégis? 😀 |
btw hatalmas volt ez a GTA-s és King Kongos rész/jelenet 😀 Betegek az írók az már biztos 😀fetomy
"Technically it was a gorilla!" 😂
több mint 11 éve
Ez a tejekinézises rész ugye? Leírnád mire gondolsz, mert nem vágom mi a logikai bukfenc 😊 Mármint volt benne rengeteg egetverő baromság, de mikor a futógyerek | visszaforgatta az eseményeket | semmi nem történt meg belőle.btw hatalmas volt ez a GTA-s és King Kongos rész/jelenet 😀 Betegek az írók az már biztos 😀
több mint 11 éve
Bazeg első évad fináléja epic 😀 tudtam! 😀fetomytudtam, hogy oda leszel érte 😀
mondjuk nekem még a 3. évad is igencsak tetszett, főleg a lezárása. szép, átgondolt befejezés volt. ja, meg ha a 2x06-ot megnézted, akkor várok egy magyarázatot az ott történtekre, mert szerintem a sorozattörténelem logikai bukfence volt benne. 😀
több mint 11 éve
Bazeg első évad fináléja epic 😀 tudtam! 😀
több mint 11 éve
Misfitsről az 1. 2 évad atom jó.A 3. évadot sokáig meg se néztem, majd belekezdtem és nem volt annyira rossz, a 4. meg újra elég jó, full beteg, nem veszi magát komolyan a sorozat és szarik mindenre, | Curtis végre kinyiffant | volt 2 nagyon jó rész is.
Nem olyan mint az elején de nem rossz.
több mint 11 éve
Először is kurva anyját a Chicago Firenek, hogy nem tudnak egy részt se úgy abbahagyni, hogy ne várjam ennyire a folytatást...Na, hát az éjjel nem tudtam aludni (thx éjszakai műszak), ezért csak elkezdtem ezt a Misfitset. Basszus ezt a brit akcentust felirat nélkül ilyen tömény mennyiségben azért beletelt 1-2 részben mire megszoktam annyira, hogy értsem is rendesen a szöveget 😀 Hihetetlen mekkora a különbség az amerikai és a brit között.. na mindegy.
Kurvajó szvsz a sorozat, nekem nagyon bejön. Jó, hogy a szupererőktől azért nem lettek szuperhősök, bár picit zavaró a futó gyerek | butterfly-effectje, még jó hogy az orra nem vérzik | , és nem arról szól, hogy hú megmentjük a világot. Érdekes ez így, nagyon jó. Btw annál a résznél járok, mikor a futó srác régi csaja felbukkan. Eddig ugye nem derült ki a gyökér srác ereje, de az ebben látható hint alapján szerintem tuti | halhatatlan a gyerek | 😊 Ha ez igaz, akkor érthetően gondolom ez sem lesz túlragozva ( | hacsak nem csinálnak belőle egy Kenny McCormickot 😀 kinézetre kb. passzol, sárga overál is megvan... | )
btw arra mindenféleképpen jó már eddig is a sorozat, hogy végre nem egy tipikus essex csajtól hallhatom a masszív essex-akcentust 😀 (fehér csaj) Így nem is idegesítő 😊 De azért még bizonyos mondatok (em fukin luv yá) így is iszonyat nevetségesen hatnak 😀 Mindenesetre már most bánom, hogy brithonban ilyen kurva rövidek a sorozatévadok :/
edit: bazmeg, kellett nekem felmenni imdbre, hogy meglássam, hogy | a 3. évad után az ötből 1 marad meg, ráadásul pont aki a legkevésbé érdekel | . Nagyszerű.
több mint 11 éve
Tinédzser?5 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
érdemes belekezdni 😊braxa88
már sokszor írtak róla, én kaszáltamHöri
Az első két évad nagyon színvonalas, ott még átgondolt, kreatív, jól megírt részekből állt a sorozat. Onnantól kezdve nagyon hanyag és erőltetett a történetvezetés, inkább csak a casual poénok dominálnak (amik persze addig is vannak benne).
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Egy rosszabb pettinggel felér amikor Debra nekiáll káromkodni a Dexterben, teljesen odavagyok érte. Hány évadot mutatott be a Viasat a Friday Night Lightsból?laccoo74Azt hiszem kettőt, de nem esküszöm meg rá
több mint 11 éve
Nem hivatalos, de lehet, hogy sorozatot készítenek a Last of us c. játékból (?):www.dailymotion.com/video/xxco7d_what-remains_videogames#.URTVIqWzJ8E
Nagyon szeretném, főleg, mert nem fogok PS-t venni a játék miatt...
www.ign.com/games/the-last-of-us/ps3-123980
több mint 11 éve
a negyedik évadban meg szerintem összesen háromszor jöttek elő a képességek, akkor is inkább a poénfaktor miatt.köze nincs a heroeshoz, anniyban h itt is ott szuperképességek vannak. de nem ezen van a hangsúly a misfitsben, inkább a karaktereken.Háát, ez annyira így nem igazán fog meg, Heroes-t is csak kb 1 évadig bírtam.zavi275 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
ez egy vicces, beteg kisköltségvetésű angol sorozat.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
köze nincs a heroeshoz, anniyban h itt is ott szuperképességek vannak. de nem ezen van a hangsúly a misfitsben, inkább a karaktereken.Háát, ez annyira így nem igazán fog meg, Heroes-t is csak kb 1 évadig bírtam.zavi275 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
ez egy vicces, beteg kisköltségvetésű angol sorozat.
több mint 11 éve
Háát, ez annyira így nem igazán fog meg, Heroes-t is csak kb 1 évadig bírtam.5 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
több mint 11 éve
heroes feeling, csak ezerszer betegebb! én imádom... 😊ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
|
több mint 11 éve
5 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
már sokszor írtak róla, én kaszáltam
több mint 11 éve
ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék, érdemes belekezdni 😊
több mint 11 éve
Hány évadot mutatott be a Viasat a Friday Night Lightsból?
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Harmadik műszak,szerintem még mindig zseniálisCowboykarcsién is imádom