Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket.GRAFI
ha szereted a popcornt, nézd a Banshee-t, tán a legnépszerűbb újonc az Arrow után és ilyesfajta akciósorozat nem nagyon van a kínálatban momentán.

Manust 15 év után kiengedik a sittről ahová egy gyémántrablás után került, de a cuccost a csaja vitte el, és ő meg is lépett, így nyilvánvaló hogy első dolga megkeresni. Meg is találja, de nem épp úgy alakulnak a dolgok, hogy happy end legyen 20 perc után. Meg hát a szerb maffia is tudja hogy jön ki és már kedvesen várják a kapuban.

több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 1 497
Sorozatajánló, ha még eddig nem lett volna róla szó: SUITS.
2 évad ment le eddig belőle, egyik kedvenc sorozatom lett..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket. 2 Broke Girls felkerült a toplistára a TBBT mellé, és az Arrow is nagyon bejövős még mindig. A Communityvel már csak szenvedek. Vannak számomra teljesen nézhetetlen részek, de azért vannak olyanok is, amik bejönnek. Vacilálok, hogy abbahagyom.
több mint 11 éve
Jah, jónak tűnik, én is felvettem a listámra (nem sok sorozatot követek úgyhogy ez nagy szó 😊 )Rataxes
én a most futók közül 19-et nyomok, perszonál rekord

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Jah, jónak tűnik, én is felvettem a listámra (nem sok sorozatot követek úgyhogy ez nagy szó 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Vikings 1x01 zseniális volt.
| -Ne csinálj fel minden nőt Kattegatban.
-Elvagyok nélkülük pár napig.
-Ezzel azt akarod mondani, hogy szeretsz?
|

Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Toca megnézted a Vikings pilotot? 😀Höri
Itt van már a gépen, de még nem volt időm 😀Toca
adta. nem lesz Spartacus klón, de lekötött az első 40 perc. még ha jóval lassabb is volt a CGI kaszabolásnál.shawnka
engem a második rész is.

Ragnar a skandináv Jax Teller.Höri
máris töltöm 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
adta. nem lesz Spartacus klón, de lekötött az első 40 perc. még ha jóval lassabb is volt a CGI kaszabolásnál.shawnka
engem a második rész is.

Ragnar a skandináv Jax Teller.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ennek örömére visszatettem régen használt avataromat. 😉DoM
kisebben nem volt? 😛Höri
Még a régi fórumra van méretezve.

😛
több mint 11 éve
Ennek örömére visszatettem régen használt avataromat. 😉DoM
kisebben nem volt? 😛

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Sírhant Művek darát kezdtem el most, régóta érett márjjncaa
Nagyon helyes! All-time favorite. A no.1 sorozat.

Ennek örömére visszatettem régen használt avataromat. 😉
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
ki nem? 😊
Sírhant Művek darát kezdtem el most, régóta érett már

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a Boardwalk Empiret ki nézi? engem teljesen elvarázsol ez a 20-as évek, imádom 😊
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
adta. nem lesz Spartacus klón, de lekötött az első 40 perc. még ha jóval lassabb is volt a CGI kaszabolásnál.
több mint 11 éve
Survivor:

| Brandon | mekkora paraszt az előzetesben? 😂 eddig is tele volt vele a tököm, de úgy látszik most nem csak szájhős lesz. Elfelejthetné a CBS a | Hantz-családod, csak rombolják Russell csodás emlékét. |

Jövő héten kialakul a | 9-5 vagy 8-6 elosztás, aztán jöhet a switch | , ami nagyon meglepő lesz 😮

Amúgy sajnálom, hogy | Eddie | bennmaradt, ellenben | Reynolddal, | ő tényleg egy nagyképű köcsögnek tűnik.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Szerintem mókás kis sit.com, jók a karakterek benne 😊 Mondjuk nálam szinte mindig csak háttérzajnak ment egyéb teendőim mellett, főtevékenységnek nem tudom megállja-e a helyét 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
It's always sunny in Philadelphia

Mennyire érdemes ennek nekiugrani?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
| Who shot JR? |
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Elkezdtem ezt a American Horror Storyt. Mivel odavagyok a műfajért, nagyon bejövős ez a kísértetházas dolog. Nagyon beteg sorozat, eléggé el lehetnek szállva a készítők, a stílusa is teljesen egyedi. Az elején kicsit aggódtam, mert sorra jöttek a "wtf" események válaszok nélkül, de aztán szépen lassan kezdi adagolni a válaszokat a sorozat. Az első pár részt gyakorlatilag ki kell bírni. Nem vagyok egy nagy "sorozatdaráló", inkább napi 2-3 részeket szoktam nézni mindenből, de itt gyorsan megnéztem most az első 8 részt, elég nehéz abbahagyni itt a vége fele. Duff
Nagyon helyes. 😀 A 2 évad amúgy egymástól függetlenül is élvezhető. 😀
És ősszel jön a 3. évad. 😀
Majd írd le, hogy összességében milyen volt. 😀

Vrijbloed
Na most fejeztem be, hát a vége fele még jobban elborult az egész. Ezáltal még inkább tetszett 😊
| Arra gondoltam, hogy a muter meghal a végére, de arra nem számítottam, hogy az egész család kifingik. Mondjuk így sikerült kerekre varázsolni az egészet, boldogan "élhet" a család újra. |

Mondjuk azért egy két érdekes kérdésem lenne.
| - Az milyen már, hogy xy meghal a házban (mondjuk a hosszúhajú fiatal fószer, akit kúrás után szúr le a pszihopata csaj, de akár a főszereplő apukát is mondhatnám). Szóval meghal, pár perc múlva ugye ott áll a holtteste felett, és csak lazán mosolyogva konstatálja, hogy -Hm meghaltam, ez van.

- Másik, hogy naponta 10 idegen ember tűnik fel csak úgy a házadban, az nem zavar?

- Harmadik meg, azt is elég lazán (kb. egy vállrándítással) elintézte a csaj, hogy a két gyermeke közül egyik halvaszületett, a másikat meg elvitte a szomszéd nő. Elég komoly.
|
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Belekezdenék a bio-Betmenbe/ Zöld íjász/érdemes?laccoo74
Nekem bejön , ha szereted az ilyen jellegú sorozatokat akkor igen. Nekem a smallville utani urt jol kitolti 😀
Toca
Én véletlen akadtam rá az RTL Klubon, de végül leszedtem az eddigi részeket és úgy nézem. Nekem nagyon bejött. GRAFI
Ha számít még egy ajánlás, akkor mindenképp kezdj bele, nagyon jó kis sorozat 😊
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nekem bejön , ha szereted az ilyen jellegú sorozatokat akkor igen. Nekem a smallville utani urt jol kitolti 😀
Toca
Én véletlen akadtam rá az RTL Klubon, de végül leszedtem az eddigi részeket és úgy nézem. Nekem nagyon bejött.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Itt van már a gépen, de még nem volt időm 😀
több mint 11 éve
Toca megnézted a Vikings pilotot? 😀

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Belekezdenék a bio-Betmenbe/ Zöld íjász/érdemes?