Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Fú de durván lemaradtam, ha nem nézek be a topicba, eszembe se jutott volna hogy a Spartacus már elindult 😮 Elég "csendben" indították el, vagy csak tényleg én bambultam be nagyon keményen... ki tudja.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
ak.static.sptidigital.com/emea/editorial/2013-03-05/axn-series-map-fullsize.jpgTocaNagyon sok sorozat hiányzik róla sajnos, de respect, mi meló lehetett összerakni
Mindig jövőre
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Shameless 3x07beszt epizód óltájm evör
hihetetlen sorozat, az első résztől kezdve egyre betegebb, de egyre realistább is egyben, nincsenek rá szavak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Tudom, nagyon le vagyok maradva, de Sons of Anarchy 4. szezon végre kivégezve. Nektek köszönhetem, hogy rászoktam! 😊
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az első évadot én is imádtam,viszont a 2.-ra még nem jutott idő. Bár pozitív kritikákat hallok csak szinte,így annyira nem izgulok miatta 😊Elkezdtem ezt a American Horror Storyt. Mivel odavagyok a műfajért, nagyon bejövős ez a kísértetházas dolog. Nagyon beteg sorozat, eléggé el lehetnek szállva a készítők, a stílusa is teljesen egyedi. Az elején kicsit aggódtam, mert sorra jöttek a "wtf" események válaszok nélkül, de aztán szépen lassan kezdi adagolni a válaszokat a sorozat. Az első pár részt gyakorlatilag ki kell bírni. Nem vagyok egy nagy "sorozatdaráló", inkább napi 2-3 részeket szoktam nézni mindenből, de itt gyorsan megnéztem most az első 8 részt, elég nehéz abbahagyni itt a vége fele. DuffNagyon helyes. 😀 A 2 évad amúgy egymástól függetlenül is élvezhető. 😀
És ősszel jön a 3. évad. 😀
Majd írd le, hogy összességében milyen volt. 😀
Vrijbloed
több mint 11 éve
Elkezdtem ezt a American Horror Storyt. Mivel odavagyok a műfajért, nagyon bejövős ez a kísértetházas dolog. Nagyon beteg sorozat, eléggé el lehetnek szállva a készítők, a stílusa is teljesen egyedi. Az elején kicsit aggódtam, mert sorra jöttek a "wtf" események válaszok nélkül, de aztán szépen lassan kezdi adagolni a válaszokat a sorozat. Az első pár részt gyakorlatilag ki kell bírni. Nem vagyok egy nagy "sorozatdaráló", inkább napi 2-3 részeket szoktam nézni mindenből, de itt gyorsan megnéztem most az első 8 részt, elég nehéz abbahagyni itt a vége fele. DuffNagyon helyes. 😀 A 2 évad amúgy egymástól függetlenül is élvezhető. 😀
És ősszel jön a 3. évad. 😀
Majd írd le, hogy összességében milyen volt. 😀
több mint 11 éve
Duff
3 133
Elkezdtem ezt a American Horror Storyt. Mivel odavagyok a műfajért, nagyon bejövős ez a kísértetházas dolog. Nagyon beteg sorozat, eléggé el lehetnek szállva a készítők, a stílusa is teljesen egyedi. Az elején kicsit aggódtam, mert sorra jöttek a "wtf" események válaszok nélkül, de aztán szépen lassan kezdi adagolni a válaszokat a sorozat. Az első pár részt gyakorlatilag ki kell bírni. Nem vagyok egy nagy "sorozatdaráló", inkább napi 2-3 részeket szoktam nézni mindenből, de itt gyorsan megnéztem most az első 8 részt, elég nehéz abbahagyni itt a vége fele.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
californication... betegebb mint valaha 😀😀😀
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Ez az Arrrow rész mit robbantott emberek?!?! 15 rész alatt nem volt ennyi fordulat mint ebben.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Castlet nézi még valaki rajtam kívűl?jelen. bár inkább már csak paródiája önmagának, de én elvagyok vele minden héten.
Newman
több mint 11 éve
Feljegyezve, hamarosan szerintem akkor belevágok ebbe is. 😀Castlet nézi még valaki rajtam kívűl?Southland?
(btw én eléggé rávagyok pörögve a nyomozós, helyszínelős sorozatokra, néz(/t)em többek között még a CSI Miamit, az NCIS-t, az NCIS Los Angelest, a Hawaii-FiveO-t, a Halál Biztos Diagnózist és biztos van még... 😀 )Newman
persze ha nem szeretnéd nézni a most futó legjobb zsaru sorozatot, akkor disregardold 😊briareos
több mint 11 éve
Castlet nézi még valaki rajtam kívűl?Southland?
(btw én eléggé rávagyok pörögve a nyomozós, helyszínelős sorozatokra, néz(/t)em többek között még a CSI Miamit, az NCIS-t, az NCIS Los Angelest, a Hawaii-FiveO-t, a Halál Biztos Diagnózist és biztos van még... 😀 )Newman
persze ha nem szeretnéd nézni a most futó legjobb zsaru sorozatot, akkor disregardold 😊
több mint 11 éve
Castlet nézi még valaki rajtam kívűl?(btw én eléggé rávagyok pörögve a nyomozós, helyszínelős sorozatokra, néz(/t)em többek között még a CSI Miamit, az NCIS-t, az NCIS Los Angelest, a Hawaii-FiveO-t, Diagnosis Murdert, a Person of Interestet, a NUMB3RSt és biztos van még... 😀 )
több mint 11 éve
Community kaszálva. Egy átlagos sitcomot csináltak belőle, kinyírták a lényegét.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
nagy tévedés, az új jobb nő mint a régi volt sokkal. át is fog igazolni a vampire diaries-be, lol 😀ja, szépen összeugrasztott mindenkit. Köv rész sem lesz pite, nagyon remélem h hamarosan legyakják az egyik számomra irritáló nőszemélytbriareosNaeviát szerintem mindenki utálja a színészcsere óta 😊jjncaa
a mostani rész nem volt annyira feelgood mint az előzők
több mint 11 éve
Tudtam, hogy rád számíthatok 😀 Bár ha Amadeus benéz ide, és meglátja, hogy TO szerepel, szerintem Ő is rákap hamar.Go on-t nézi valaki? TO lassan állandó szereplő lesz 😀Eazzyén nézem 😊 az újat még nem láttam, de jah, egyre többször van benne 😀fetomy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
a csajjal nincs gond, ha a régi játszana ekkora gecit azt is utálnámja, szépen összeugrasztott mindenkit. Köv rész sem lesz pite, nagyon remélem h hamarosan legyakják az egyik számomra irritáló nőszemélytbriareosNaeviát szerintem mindenki utálja a színészcsere óta 😊jjncaa
több mint 11 éve
ja, szépen összeugrasztott mindenkit. Köv rész sem lesz pite, nagyon remélem h hamarosan legyakják az egyik számomra irritáló nőszemélytbriareosNaeviát szerintem mindenki utálja a színészcsere óta 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Go on-t nézi valaki? TO lassan állandó szereplő lesz 😀Eazzyén nézem 😊 az újat még nem láttam, de jah, egyre többször van benne 😀
több mint 11 éve
ja, szépen összeugrasztott mindenkit. Köv rész sem lesz pite, nagyon remélem h hamarosan legyakják az egyik számomra irritáló nőszemélyt
több mint 11 éve
Na mi az? senki sem OMFG-ol, hogy mekkora űberbrutálisan gecijó rész volt a Spartacusban ?briareosRád vártunk 😊 a Pitt-hasonmás zseniális választás volt Ceasar szerepére
---
több mint 11 éve
Go on-t nézi valaki? TO lassan állandó szereplő lesz 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Na mi az? senki sem OMFG-ol, hogy mekkora űberbrutálisan gecijó rész volt a Spartacusban ?
több mint 11 éve
A cult pilotot megnézte valaki? Alaric és T-Bag miatt én nagyon vártam, de egyelőre nem tudom hogy ez most nagyon gagyi lesz vagy a felvezetésbe túl sok dolgot kellett belepakolni azért lett ilyen az 1x01.mondjuk a nézettsége lófasz, szóval gyanúsan 12-13 rész lesz összesen, azt meg ki lehet bírni ha közepes is.