Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Nagyon rég nem volt ennyire jó Parks and Recreation rész, fantasztikusan feelgood volt 😀A hype alapján többre számítottam 😀
Aki meg akarja nézni, hogy milyen az most tegye meg, benne volt Luck, Reggie Wayne meg Irsay is.tenorx
Szerintem nem volt kiemelkedő rész, pedig én imádom a pyrexet.
több mint 11 éve
Várós lesz idén is egy két sorozat. 😀A Roth féle Hemlock Grove, a Ripper Street minisorozat, Bates Motel, stb. 😀 2013 eddig elkényeztet (illetve fog. 😀) horror és ilyen jellegű sorozatok terén. 😀
Az AHS meg egyszerre zseniális, bizarr, beteg, morbid, kiszámíthatatlan, csak kapod a fejed jobbra-balra. 😀
Jövőhéten utolsó rész, vérzik a szívem egy kicsit, mert ennyi beteg dolgot egy évadba belerakni nem sokaknak megy. 😀
Áááá, és októberben 3. évad... 😀 De az még odébb van, de fel van írva persze. 😀
több mint 11 éve
www.sorozatjunkie.hu/2013/01/17/pilot-utopia/Most néztem meg a pilotot és mindfuck az egész+ angol. nagyon biztató, zseniális az egész.
több mint 11 éve
Nagyon rég nem volt ennyire jó Parks and Recreation rész, fantasztikusan feelgood volt 😀Aki meg akarja nézni, hogy milyen az most tegye meg, benne volt Luck, Reggie Wayne meg Irsay is.
több mint 11 éve
"A február- márciusban forgó angol filmhez 17 és 50 éves kor közötti, katona kinézetű statisztákat keresünk (rövid haj, illetve hajnyírás vállalása), jelentkezni hétfőn (01.21) , 10h és 18h között lehet a Rómer Flóris utca 41-ben. Banner Casting"Második VH-S London= mai Budapest szánalmas
Ian Fleming új BBC sorozatához keresnek embereket. II. világháborús Londonban fog elvileg játszódni. Ha már én nem tudok menni, valaki próbálja be 😀shawnka
több mint 11 éve
Koszi az infokat, ajanlast, belecsapok majd!😊A West Wing tényleg annyira jó, szórakoztató, néztétek? Már régóta gondolkodom rajta, de félek hogy lehet kicsit unalmas lenne, meghogy azért elég régi sorozat.zavi27A WW szerintem TÉNYLEG top sorozat 😊 Már jó párszor végignéztem, megunhatatlan. Persze csak ha érdekel az USA politika háttere, és a dráma mivel masszívan politikai dráma 😊 Kellő mennyiségű poénnal, szvsz tökéletes karakterekkel, zsír színészi játékkal, rendezéssel, szóval tényleg szerintem az egyik legjobb sorozat evör (bár én sok hypeolt szart nem nézek 😛) 😊 Ha semmiképp nem érdekel a politika ne nézd meg, de ha nem irtózol tőle, akkor nagyon tudom ajánlani, mert igazán érdekes 😊
Elég régi... 1999-2006. Azért ez nem az a kategória, mint mikor egy 50es évekbeli FF filmre mondják, hogy nézd meg mert elit film 😀 De még csak nem is Rém rendes család vagy Dallas-szerű régiség. Bár nem mostanában láttam, de szvsz képi világában nem marad el a maiaktól egyáltalán. Kivéve persze, hogy nem HD, de ha nem vagy fixálódva arra, akkor nem lesz gond (meg ha igen akkor se 😛)
Szerintem nem nagyon van unalmas rész. Persze jöhet mindig olyan szál, esemény ami adott nézőt nem annyira érdekel, de alapvetően egy pörgős sorozat. Állandóan rohannak, de nem is meglepő, hiszen ugyebár az Elnökről és az ő embereiről szól, akik nem épp pasziánsszal ütik el a munkaidejüket 😊fetomy
több mint 11 éve
A West Wing tényleg annyira jó, szórakoztató, néztétek? Már régóta gondolkodom rajta, de félek hogy lehet kicsit unalmas lenne, meghogy azért elég régi sorozat.zavi27A WW szerintem TÉNYLEG top sorozat 😊 Már jó párszor végignéztem, megunhatatlan. Persze csak ha érdekel az USA politika háttere, és a dráma mivel masszívan politikai dráma 😊 Kellő mennyiségű poénnal, szvsz tökéletes karakterekkel, zsír színészi játékkal, rendezéssel, szóval tényleg szerintem az egyik legjobb sorozat evör (bár én sok hypeolt szart nem nézek 😛) 😊 Ha semmiképp nem érdekel a politika ne nézd meg, de ha nem irtózol tőle, akkor nagyon tudom ajánlani, mert igazán érdekes 😊
Elég régi... 1999-2006. Azért ez nem az a kategória, mint mikor egy 50es évekbeli FF filmre mondják, hogy nézd meg mert elit film 😀 De még csak nem is Rém rendes család vagy Dallas-szerű régiség. Bár nem mostanában láttam, de szvsz képi világában nem marad el a maiaktól egyáltalán. Kivéve persze, hogy nem HD, de ha nem vagy fixálódva arra, akkor nem lesz gond (meg ha igen akkor se 😛)
Szerintem nem nagyon van unalmas rész. Persze jöhet mindig olyan szál, esemény ami adott nézőt nem annyira érdekel, de alapvetően egy pörgős sorozat. Állandóan rohannak, de nem is meglepő, hiszen ugyebár az Elnökről és az ő embereiről szól, akik nem épp pasziánsszal ütik el a munkaidejüket 😊
több mint 11 éve
"A február- márciusban forgó angol filmhez 17 és 50 éves kor közötti, katona kinézetű statisztákat keresünk (rövid haj, illetve hajnyírás vállalása), jelentkezni hétfőn (01.21) , 10h és 18h között lehet a Rómer Flóris utca 41-ben. Banner Casting"Ian Fleming új BBC sorozatához keresnek embereket. II. világháborús Londonban fog elvileg játszódni. Ha már én nem tudok menni, valaki próbálja be 😀
több mint 11 éve
A West Wing tényleg annyira jó, szórakoztató, néztétek? Már régóta gondolkodom rajta, de félek hogy lehet kicsit unalmas lenne, meghogy azért elég régi sorozat.
több mint 11 éve
Sajnos a The Glades 3. évadhoz eddig nem találtam magyar feliratot,de nagyon jó sorozat továbbra is.😊Nincs is, vagyis nagyon lassan készül. De még az én óvodás szintű angoltudásommal is érthető volt, szerintem megérhet egy próbát. 😊
Tony Adams
több mint 11 éve
Sajnos a The Glades 3. évadhoz eddig nem találtam magyar feliratot,de nagyon jó sorozat továbbra is.😊A Wedding Band-hez mit szóltok? Nem vártam a dologtól sok mindent,de kellemesen meglepett.😊
több mint 11 éve
Elkezdtem nézni a Joe Schmo show 3. részét, kurva jó 😀 😀Muszáj volt elkezdenem a 2. évadot is, be is fejeztem egy nap alatt, zseniális 😀
több mint 11 éve
Lesz The Killing 3. évad. Új eset, Holderrel és Lindennel. 😊Gabesz92Nyaaami. 😀
www.sorozatjunkie.hu/2012/12/15/szoval-ilyen-lesz-a-bates-motel/
Plusz erre nagyon kíváncsi vagyok, márciusban jön asszem. 😀
több mint 11 éve
Ma már a 2. rész is kint van, de csak éjjel néztem meg a Justified 4. évadnyitót.Így hogy nem szerepelt az irodából senki, sokkal jobb a sorozat. Mondjuk én eleve nem Raylan, hanem a Boyd-Ava páros miatt nézem, imádom ezt az álprofesszionális redneck maffiafőnök figurát amit hoznak. Walton Goggins a legnagyobb színész a tévében momentán.
Ja és nincs már Winona se, ami Hell-Fuckin-Yeah kategória, a pincérnő sokkal mutatósabb 😀
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Jah én is pont belejöttem, erre szünet. Nem baj, legalább tanulok is. 😀Lesz The Killing 3. évad. Új eset, Holderrel és Lindennel. 😊Gabesz92legjobb hír 😊
Felhőtlen lenne az öröm, ha közben nem lenne két hét szünet a Chicago Fireben :/fetomy
több mint 11 éve
Lesz The Killing 3. évad. Új eset, Holderrel és Lindennel. 😊Gabesz92legjobb hír 😊
Felhőtlen lenne az öröm, ha közben nem lenne két hét szünet a Chicago Fireben :/
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
új kedvenc: Downton Abbey 😊 (a Misfits-et még ki kellene próbálnom, most hogy már kezdek megbarátkozni az angolokkal)jjncaawow, nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül bárki is nézi 😊
több mint 11 éve
Na majd ránézek arra is. Fringe tényleg, 3. évad körül abbahagytam majd azt is folytatni kéne 😊Ha már angolok: Tha Fades ezt is ajánlom mindenkinek.A "The Fades" nagyon jó, nekem is kurvára bejött. 😀
Én most pár elmaradtat kezdek majd el: Shameless, The glades,Wallander.
Még jöhet 1-2 ajánlás.
Kroos
Gondolom Skins-et végignézted.
Meg van egy zombis angol mini horrorsorozat, a címe Hullaház (Dead set) 5 részes, asszem vagy 3 óra az egész, ajánlom, fog tetszeni neked. 😀
(Meg nézzed a Fringe-t is. 😛)Vrijbloed
több mint 11 éve
Sikerült megszereznem a Csengetett Mylord összes epizódját!!!!!!!!!Mablen forever!Nekem is megvan, orok favorit!😊
www.hotdog.hu/you-rang-m-lord/kepek/mablenbsplaccoo74
több mint 11 éve
Ha már angolok: Tha Fades ezt is ajánlom mindenkinek.A "The Fades" nagyon jó, nekem is kurvára bejött. 😀
Én most pár elmaradtat kezdek majd el: Shameless, The glades,Wallander.
Még jöhet 1-2 ajánlás.
Kroos
Gondolom Skins-et végignézted.
Meg van egy zombis angol mini horrorsorozat, a címe Hullaház (Dead set) 5 részes, asszem vagy 3 óra az egész, ajánlom, fog tetszeni neked. 😀
(Meg nézzed a Fringe-t is. 😛)
több mint 11 éve
Sikerült megszereznem a Csengetett Mylord összes epizódját!!!!!!!!!Mablen forever!www.hotdog.hu/you-rang-m-lord/kepek/mablenbsp
több mint 11 éve
Ha már angolok: Tha Fades ezt is ajánlom mindenkinek.Én most pár elmaradtat kezdek majd el: Shameless, The glades,Wallander.
Még jöhet 1-2 ajánlás.
több mint 11 éve
Na, az jó 😊a pilot megvett 😊új kedvenc: Downton Abbey 😊 (a Misfits-et még ki kellene próbálnom, most hogy már kezdek megbarátkozni az angolokkal)jjncaaMisfits nagyon jó, mindenképpen kezdj bele 😉pc_x
ja és elkezdődött az amerikai Shameless harmadik évada, kötelező sorozat az is, imádomjjncaa
Shameless meg 2 évad közepén megállt nálam... Lassan azt is folytatni kéne, csak kicsit eluntam.