Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊Szerintem nem tették rosszul (én olyan fasz vagyok, hogy rászánom még mindig azt a háromnegyed órát), néha önmaga paródiájának érzem az egész sorozatot. Még a kedvencem, Regina is csak vergődik ebben a szerepben.
a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀shawnka
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Egy kis segítséget kérnék. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerre egy sorozatot szeretek követni, azonban most komoly válaszút elé érkeztem és véleményeket szeretnék kérni, hogy vajon a Walking Deade-et vagy a Sons of Anarchy-t kezdjem el nézni.BlitzHawkLehetetlen választani. Mindkettő a mai sorozatok királyai közt van. Egymás után váltásban tökéletes. Egy kis öldöklés után, még egy kicsi. Tökéletes 😊
több mint 12 éve
Igazából ott kapcsolódtam be, mikor még az elődöntőbe jutottak megkapják a maguk mentorát, és elkezdődik az újabb kör, mivel 6-ból csak 4-en mehetnek tovább.Gondolkoztam, hogy leszedem majd szépen sorjában, aztán megnézegetem.StezKedv csinálónak (ha ezt esetleg már láttad, akkor tekintsd semmisnek)
Eazzy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
sztem nem zavarodnál meg kettőtől sem, de ha muszáj választani akkor SoA
több mint 12 éve
Egy kis segítséget kérnék. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerre egy sorozatot szeretek követni, azonban most komoly válaszút elé érkeztem és véleményeket szeretnék kérni, hogy vajon a Walking Deade-et vagy a Sons of Anarchy-t kezdjem el nézni.
több mint 12 éve
Gondolkoztam, hogy leszedem majd szépen sorjában, aztán megnézegetem.StezKedv csinálónak (ha ezt esetleg már láttad, akkor tekintsd semmisnek)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
E a Sírszfaktor US tök jó 😀 Legalábbis mindenki tök tehetséges aki bekerült a döntőbe.Habár én rühellem az összes ilyen X Faktor, Megasztár fost, de az X Factor USA-ből láttam pár részt, és tényleg jó, még nekem is tetszett. Teljesen más a színvonal, ráadásul ott mondjuk még néhány mentor ért is a dolgához, nem pedig csak bohóckodik, mint az itthoniak. Bár Britney nekem kicsit szánalom kategória, de hát azért csak sztár már pisás kora óta, szóval mondjuk be lehetett ültetni mentornak. 😀
Kedvencem Willie Jones, ha lenne albuma, már a gépemen csücsülne.
A másik meg Cece Flay.
A kicsik is ügyesek, de kedvenc onnan nincs, teljesen érdektelen számomra mi lesz velük, úgysem hallgatnám meg semelyiknek a számát később. Csapatok közül a rapperek érthető okból tetszettek, de egyik csapat sem nyűgözött le. Öregek közül pedig Vino Alant bírom.
Felüdülés a magyar után 😀Eazzy
De olyan sok különféle stílusú ember nyomja, és nem ronthatják a műsort ilyen Zámbó-félék, így pedig teljesen élvezhető.
Gondolkoztam, hogy leszedem majd szépen sorjában, aztán megnézegetem.
több mint 12 éve
E a Sírszfaktor US tök jó 😀 Legalábbis mindenki tök tehetséges aki bekerült a döntőbe. Kedvencem Willie Jones, ha lenne albuma, már a gépemen csücsülne.
A másik meg Cece Flay.
A kicsik is ügyesek, de kedvenc onnan nincs, teljesen érdektelen számomra mi lesz velük, úgysem hallgatnám meg semelyiknek a számát később. Csapatok közül a rapperek érthető okból tetszettek, de egyik csapat sem nyűgözött le. Öregek közül pedig Vino Alant bírom.
Felüdülés a magyar után 😀
több mint 12 éve
akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀
több mint 12 éve
szerintem éppenhogy szarabb helyzetben van most Dex azzal, hogy Sevcsenkót bevitték, mert nyilván van kint elég embere rá, hogy elfogják Dextert, szóval most pont nem tudja kitől kell fosnia.| attól azért nem kell félni, hogy Izsák sokáig fog szappant dobálni a börtönben. | shawnkadexter: | hát most h leültették a maffiavezárt érdekes lesz, de sztem gyengébb részek jönnek :/ kér érte mert stevenson kegytlen jó volt.| ezen a maffia szálon, ígyh kiderült szinte minden, sok mindent nem lehet már húzni sztem, így egy kicsit parkolópályára került, de Quin bevonásával menni fog azért tovább....meg most ráállnak Hannah szálára, sztem jó ez így, legalábbis nekem baromira tetszik az évad | Divat
5 rész alatt annyi történt mint 2-3 évadban | braxa88
Nyilván kinyírni nem fogják mert azt meghagyják a főnöknek, de ilyen bűneset után hogy a rákba szabadítják ki, elképzelésem sincs.
több mint 12 éve
Ez már nem az a Misfits, ami volt (elég bénán zárták le egyébként a régebbi szálakat, nem nagyon erőltették meg magukat az írók), de jókat röhögtem a szezonnyitón.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Arrow: a 3. rész ismét brutálisan jó volt, azt hiszem mostanra kijelenthetem, hogy a legjobb újoncról beszélünk (szerencsére a nézettsége is jó a CW-hez képest). 😉Így van, én is nagyon élvezem és várom a részeket.
Aki szereti az ilyen képregényes dolgokat mindenképp nézze, aki meg nem szereti az is, mert nagyon király (én pl nem szeretem, bár ki tudja a Dark Knight is bejött 😀 ).
Ja igen és külön öröm volt azt látni, hogy már a 3. részre is változtattak az alapvető sémán.Jughead
több mint 12 éve
| Remélem is, mert rohadtul feldobja a részeket a színész játéka. A quinn száll jó lesz, a csákknés meg végkép. Jó hamar átbaszta debrát dexter 😀 | Hihetetlenül jó az évad. Asszem utoljára a 4.-et élveztem ennyire.| attól azért nem kell félni, hogy Izsák sokáig fog szappant dobálni a börtönben. | shawnkadexter: | hát most h leültették a maffiavezárt érdekes lesz, de sztem gyengébb részek jönnek :/ kér érte mert stevenson kegytlen jó volt.| ezen a maffia szálon, ígyh kiderült szinte minden, sok mindent nem lehet már húzni sztem, így egy kicsit parkolópályára került, de Quin bevonásával menni fog azért tovább....meg most ráállnak Hannah szálára, sztem jó ez így, legalábbis nekem baromira tetszik az évad | Divat
A Walking Dead is nagyon jó volt, csak annyi volt a baj, hogy kb. a rész elején megmondtam, hogy ez lesz. De az új karakter ennek ellnére bejövős.
több mint 12 éve
jajj de odabaszott a TWD megint. igaz ez nem pörgött annyira, mint az eddigiek, de imádom az ilyen alapozós részeket. mi lesz itt, ha találkozik a két brancs, te jó ég 😀shawnkaKépregényes spoiler következik:
| Azt hittem elsőre, hogy a kisjányt tartja ott, de akkor ez egy még belsőbb szobában lesz? 😀
Jól indul a dolog, de úgy érzem a Michonne erőszak + visszavágásos guszti dolgokat ki fogják hagyni, valamint Rick kezét is megóvták ezzel. |
több mint 12 éve
| attól azért nem kell félni, hogy Izsák sokáig fog szappant dobálni a börtönben. |dexter: | hát most h leültették a maffiavezárt érdekes lesz, de sztem gyengébb részek jönnek :/ kér érte mert stevenson kegytlen jó volt.| ezen a maffia szálon, ígyh kiderült szinte minden, sok mindent nem lehet már húzni sztem, így egy kicsit parkolópályára került, de Quin bevonásával menni fog azért tovább....meg most ráállnak Hannah szálára, sztem jó ez így, legalábbis nekem baromira tetszik az évad | Divat
több mint 12 éve
dexter: | hát most h leültették a maffiavezárt érdekes lesz, de sztem gyengébb részek jönnek :/ kér érte mert stevenson kegytlen jó volt.| ezen a maffia szálon, ígyh kiderült szinte minden, sok mindent nem lehet már húzni sztem, így egy kicsit parkolópályára került, de Quin bevonásával menni fog azért tovább....meg most ráállnak Hannah szálára, sztem jó ez így, legalábbis nekem baromira tetszik az évad |
|
több mint 12 éve
jajj de odabaszott a TWD megint. igaz ez nem pörgött annyira, mint az eddigiek, de imádom az ilyen alapozós részeket. mi lesz itt, ha találkozik a két brancs, te jó ég 😀shawnka| A laborban volt egy kis Re-Animator feeling. 😀 |
több mint 12 éve
braxa88
12 534
dexter: | hát most h leültették a maffiavezárt érdekes lesz, de sztem gyengébb részek jönnek :/ kér érte mert stevenson kegytlen jó volt. 5 rész alatt annyi történt mint 2-3 évadban |
több mint 12 éve
jajj de odabaszott a TWD megint. igaz ez nem pörgött annyira, mint az eddigiek, de imádom az ilyen alapozós részeket. mi lesz itt, ha találkozik a két brancs, te jó ég 😀
több mint 12 éve
Ő lesz Dexter társa, aztán jöhet a Bonnie & Clyde majomkodás 😀Louist pár hsz-szel lejjebb kitárgyaltuk már 😛 Maffia szállal az a baj, hogy nincs tétje. klasszikus szezonbeli főellenség, fináléra úgyis megoldja Dex.Szerintem meg tökre kár volt az egész sagába belekezdeni az előző évad végén, ha nincs benne semmilyen csattanó.Nekem valami egészen negatív véleményem van az új Dexterrel kapcsolatban.áldom a készítőket, hogy 4 rész alatt letudták a nagyját. ha egész évadban ezen kínlódnának, akkor az baj volna.shawnka
Oké, a maffiás szál az tetszik, de hogy ennyivel el lett intézve a Dexter kontra Debra saga, az számomra valami kibaszott tré...Stez
Ez a szál így szar szerintem, tökre fölösleges.
A maffia viszont jó, bár én Luisnál (vagy hogyafaszombahívják 😀) többet vártam.Stez
Deb behozása pedig nem volt hülyeség. Két dolgot látok magam előtt vele kapcsolatban: ő fogja kinyírni LaGuertát, hogy mentse Dextert, illetve a legutolsó részben ő lesz Harrison Harry-je.shawnka
több mint 12 éve
Louist pár hsz-szel lejjebb kitárgyaltuk már 😛 Maffia szállal az a baj, hogy nincs tétje. klasszikus szezonbeli főellenség, fináléra úgyis megoldja Dex.Szerintem meg tökre kár volt az egész sagába belekezdeni az előző évad végén, ha nincs benne semmilyen csattanó.Nekem valami egészen negatív véleményem van az új Dexterrel kapcsolatban.áldom a készítőket, hogy 4 rész alatt letudták a nagyját. ha egész évadban ezen kínlódnának, akkor az baj volna.shawnka
Oké, a maffiás szál az tetszik, de hogy ennyivel el lett intézve a Dexter kontra Debra saga, az számomra valami kibaszott tré...Stez
A maffia viszont jó, bár én Luisnál (vagy hogyafaszombahívják 😀) többet vártam.Stez
Deb behozása pedig nem volt hülyeség. Két dolgot látok magam előtt vele kapcsolatban: ő fogja kinyírni LaGuertát, hogy mentse Dextert, illetve a legutolsó részben ő lesz Harrison Harry-je.
több mint 12 éve
Szerintem meg tökre kár volt az egész sagába belekezdeni az előző évad végén, ha nincs benne semmilyen csattanó.Nekem valami egészen negatív véleményem van az új Dexterrel kapcsolatban.áldom a készítőket, hogy 4 rész alatt letudták a nagyját. ha egész évadban ezen kínlódnának, akkor az baj volna.shawnka
A maffia viszont jó, bár én Luisnál (vagy hogyafaszombahívják 😀) többet vártam.
több mint 12 éve
Nekem valami egészen negatív véleményem van az új Dexterrel kapcsolatban.áldom a készítőket, hogy 4 rész alatt letudták a nagyját. ha egész évadban ezen kínlódnának, akkor az baj volna.
több mint 12 éve
Nekem valami egészen negatív véleményem van az új Dexterrel kapcsolatban. Oké, a maffiás szál az tetszik, de hogy ennyivel el lett intézve a Dexter kontra Debra saga, az számomra valami kibaszott tré...