Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Hú, na kezd a Walking Dead alakulni 😀nem feltétlen kell meglépni azokat, mert a börtönbe nem érkezett annyi karakter | hogy le lehessen sorozatgyilkolni (ha jól emlékszem) 2-t. Najó, talán T-Dog ezért volt tartogatva, hogy fejét vessze. Viszont a börtön raidnél remélem meglépik az ultimate karakterhalált, mert megérdemelné. örömkönnyeket hullajtanék és pezsgőt bontanék, hármat! |
Pont ezeknél a részeknél járok képregényben is, vagyis már kicsit előrébb. Remélem meg merik húzni azokat a kő cuccokat majd a sorozatban is, mint amit a képregényben...
(csek áút máj nú ava 😀 )
(köszi itt is apeszosnak a segítségért)Eazzy
több mint 12 éve
Hú, na kezd a Walking Dead alakulni 😀 Pont ezeknél a részeknél járok képregényben is, vagyis már kicsit előrébb. Remélem meg merik húzni azokat a kő cuccokat majd a sorozatban is, mint amit a képregényben...
(csek áút máj nú ava 😀 )
(köszi itt is apeszosnak a segítségért)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Nem volt most Fringe?
több mint 12 éve
Arrow: meg volt a 2. rész is. Hát nem volt olyan jó, mint a pilot, kicsivel kevesebb volt benne az akció, kevésbé pörgött, de ennek ellenére továbbra is jó volt, annak pedig külön örülök, hogy a flashbackek megmaradtak, mert könnyebben megtudjuk, hogy lett Oliver az aki. Összességében amúgy is elmondható, hogy ez már egy kevésbé zsúfolt rész volt, mint az előző, és Oliver meg talán Laurel személyisége is elég jól be lett mutatva. 😀 És akkor a végére egy kis spoiler: | A WTF a végén bár nem volt az a tipikus uramisten most rögtön összeszarom magam, de hatásos volt és számomra eléggé meglepő. Ám ami ennél is fontosabb: örömteli, mert néha-néha már bennem is motoszkált, hogy most ő mitől is ekkora ász, de így hogy megismerhetjük az igazi Green Arrow-t biztos érthetőbb lesz. 😀 |Nekem is bejött a 2. rész, nagyon vártam is 😀
Szóval nálam továbbra is nézős a sorozat, és bár ez a rész nem tetszett annyira, mégis a 3. részt nagyon várom a 2. rész vége miatt. (bonyolult mondat lett, de remélem érthető 😀)Jughead
a WTF dologról meg lefogadom, hogy nem a 3. részben lesz szó legközelebb 😀
több mint 12 éve
Sonka!Alap a képregény, nagyon jó, és gyorsan le lehet darálni (csak aztán sokat kell várni az új példányra)... nagyon sokban különbözik a sorozattól, kb. a fő csapásvonal egyezik meg... szerintem jobb, mint a sorozat (pedig imádom azt is). Michonne meg nem szamuráj 😉
Szobatársam elkezdte a képregényt a Sétálókosat, és annyira bejön neki, hogy nem tud lekattanni róla, sorozatot még neem nézte. Tényleg érdemes? Azt mondja, hogy tök hamar bejön pl a fekete szamuráj csaj is, meg ilyenek...
Emlékszem hogy mondtad, hogy te olvastad/od.Eazzy
több mint 12 éve
Sonka! Szobatársam elkezdte a képregényt a Sétálókosat, és annyira bejön neki, hogy nem tud lekattanni róla, sorozatot még neem nézte. Tényleg érdemes? Azt mondja, hogy tök hamar bejön pl a fekete szamuráj csaj is, meg ilyenek...
Emlékszem hogy mondtad, hogy te olvastad/od.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
pedig már szólt neki Peter Berg, hogy kurvagyorsan felejtse el ezt használni.."The only relevant comparison I see between your campaign and 'Friday Night Lights' is in the character of Buddy Garrity -- who turned his back on American car manufacturers selling imported cars from Japan."
shawnka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
pedig már szólt neki Peter Berg, hogy kurvagyorsan felejtse el ezt használni..több mint 12 éve
hát ez zseniális 😂
több mint 12 éve
talán ide illik---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Arrow: meg volt a 2. rész is. Hát nem volt olyan jó, mint a pilot, kicsivel kevesebb volt benne az akció, kevésbé pörgött, de ennek ellenére továbbra is jó volt, annak pedig külön örülök, hogy a flashbackek megmaradtak, mert könnyebben megtudjuk, hogy lett Oliver az aki. Összességében amúgy is elmondható, hogy ez már egy kevésbé zsúfolt rész volt, mint az előző, és Oliver meg talán Laurel személyisége is elég jól be lett mutatva. 😀 És akkor a végére egy kis spoiler: | A WTF a végén bár nem volt az a tipikus uramisten most rögtön összeszarom magam, de hatásos volt és számomra eléggé meglepő. Ám ami ennél is fontosabb: örömteli, mert néha-néha már bennem is motoszkált, hogy most ő mitől is ekkora ász, de így hogy megismerhetjük az igazi Green Arrow-t biztos érthetőbb lesz. 😀 | Szóval nálam továbbra is nézős a sorozat, és bár ez a rész nem tetszett annyira, mégis a 3. részt nagyon várom a 2. rész vége miatt. (bonyolult mondat lett, de remélem érthető 😀)
több mint 12 éve
Hát ez szomorú... 😕 tud valaki olyan krimisorozatot, amelyik a Killing noir hangulatát visszaadja?Üdv mindenkinek!Elkaszálták már.Höri
Nem tudjátok, hogy lesz-e Killing folytatás? és főleg azt, hogy hol? 😊
Azt hiszem, hogy ennyire jó krimisorozatot még nem láttam soha, szóval nagy kár lenne érte, ha nem menne tovább.BlitzHawk
több mint 12 éve
The League-et nezi valaki? Tenyleg a fantasy focirol szol legfokepp? Jo?zavi27Tegnap kezdtem el a darálását,nagyon jó.😊
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek!Elkaszálták már.
Nem tudjátok, hogy lesz-e Killing folytatás? és főleg azt, hogy hol? 😊
Azt hiszem, hogy ennyire jó krimisorozatot még nem láttam soha, szóval nagy kár lenne érte, ha nem menne tovább.BlitzHawk
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Idevetném, hogy a Boardwalk a felejthető második évad (ami egy zsákutca volt) után idén megint kurva jó.Jakehomerpedig a 2. sokkal jobb volt mint az első
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek!Nem tudjátok, hogy lesz-e Killing folytatás? és főleg azt, hogy hol? 😊
Azt hiszem, hogy ennyire jó krimisorozatot még nem láttam soha, szóval nagy kár lenne érte, ha nem menne tovább.
több mint 12 éve
Na, koszi az infokat, ez eddig valahogy kimaradt, majd utananezek.The League-et nezi valaki? Tenyleg a fantasy focirol szol legfokepp? Jo?zavi27szerintem a jelenleg futó sorozatok közül ez a legjobb buddy comedy. van benne fantasy foci, nem egy rész forog az elején körülötte, de a 3. évadban pl. már sokkal inkább a karakterek dinamikája viszi el a hátán, de persze a foci végig jelen van. egyébként hatalmas sorozat.shawnka
több mint 12 éve
Idevetném, hogy a Boardwalk a felejthető második évad (ami egy zsákutca volt) után idén megint kurva jó.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
kezd tiszta Spooks lenni ez a Barátok Közt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
The League-et nezi valaki? Tenyleg a fantasy focirol szol legfokepp? Jo?zavi27szerintem a jelenleg futó sorozatok közül ez a legjobb buddy comedy. van benne fantasy foci, nem egy rész forog az elején körülötte, de a 3. évadban pl. már sokkal inkább a karakterek dinamikája viszi el a hátán, de persze a foci végig jelen van. egyébként hatalmas sorozat.
több mint 12 éve
The League-et nezi valaki? Tenyleg a fantasy focirol szol legfokepp? Jo?
több mint 12 éve
a Sons-ban megint több dolog történt, mint a többi soriban egy hét alatt szokott összesen 😀Jó sokat szerepelt Warren* 😀
több mint 12 éve
Dexter ismét eléggé adta a héten, szeretem ezeket a lassabb részeket. | Bár Lajos halála kiütött, egyáltalán nem számítottam rá. Teljesen felesleges volt, ezzel a lépéssel gyakorlatilag feleslegesen létezett, mert nem baszott ki Dexterrel egy kicsit se. Szóval ez gáz volt. A Skyrim ruhás faszin viszont jót röhögtem, pedig ott nagyon zavart a kamera. Teljesen más volt a kép, mint szokott lenni, tisztára Manhuntos volt, ippenhogy nem lettem rosszul. Nyilván ő még vissza fog térni később, talán az első Dex-Deb tag team gyilkolásra. |Dexter | vááá gecijó rész volt. én se számítottam rá, de sztem jól megcsinálták, bár kicsit féltem végefelé, h elengedik mégis, de hálisten maradtak a maffia törvényeknél. azért sztem szépen szívatta, annyi gáz viszont sztem is volt, h többet is tudhatott volna dex ügyeiről, még ki lehetett volna bontani a szálat.teasert nem nézel? sorozat végén szokott menni, abból választ kapsz felvetésedre! 😊 bár lehet h nem mki szereti magát büntetni spoilerekkel mint én... 😀 Dex&Hannah(de furva lesz megszokni új nevét a kis szerelmemnek) talija király volt, jó volt újra az "érzéki" Dexet látni...ellenben deb asszem laguerta alá adott még1 lovat...finálé tuti morgan bro vs kapitány lesz. ja és Quinn megint nagykirály volt!!! |
shawnka
Walking Dead is jó volt, csaka sorozatfüggőség.... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mi az az Arrow ???ZoliZoltánóvatos becslés alapján egy sorozat lehet.
(bár sztem félrevezetés a topik neve!)