Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
hi,A Friday Night Lights 3. évad nem jött ki itthon szinkronosan???
több mint 12 éve
.brk
1 890
nekem is bejött az Arrow, biztos, hogy nézni fogom.+ elkezdődött a The League 4. évad, még mindig kurvajó 😊
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Én is megnéztem, nekem tetszett a pilot. Valóban végig pörgött és sok mindent megtudhattunk. Mivel 22 részes, ezért gondolom nem kell sietni szezon közben, szóval bízom a legjobbakban. 😊
több mint 12 éve
megnéztem én is az Arrowt, zsúfolt és gyors volt a pilot, de ha nem kell sietni szezon közben, jóféle lehet. Mondjuk én a 22 részes évadoktól már óckodom egy ideje, de első évadban gondolom még lesz ötletük bőven.Ez volt az első újonc amire rámentem, többnyire csak akkor állok neki újdonságnak ha már vége a szezonnak és azt írják a végén is, hogy jóféle.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nos pilotoztam egy sort az utóbbi időben, íme a véleményem (spoilerek nélkül):Animal Practice nálam is kb ugyanez. Néztem mikor lesz már vége.Go on viszont nekem bejött. Meglepett, hogy ilyen szórakoztató, dramedyt sikerült összehozni. Én nézem tovább. Revolution pilot nekem nagyon bejött. Volt ritmusa, volt esemény, de a második rész már igencsak lassú volt. egyenlőre eddig jutottam, de nem úgy néz ki, hogy felpörögnének az események. kicsit túlságosan is keverik az eseményeket.
Animal Practice: Ezt még régebben néztem meg az olimpia idején, hát nem igazán fogott meg, az első rész 20 percét is végiguntam (mosoly nélkül), úgyhogy hagytam is a fenébe, és a kritikák szerint azóta se jobb...
Go On: Matthew Perry miatt néztem csak meg, kár volt... Bár az előzőnél lényegesen jobb volt, sőt volt pillanat mikor nevettem is, de a vége teljesen elvette a kedvemet a folytatástól... Ennek ellenére még nem kaszáltam, és talán egyszer megnézem, de nem mostanában. Jah és pozitívum, hogy az első részben szerepelt KG (igaz csak hangilag 😀), és TO is.
Revolution: Pilot nekem tetszett, bár nem igazán pörgött, és sajnos ez továbbra is igaz. Kicsit lagymatag és szerintem rosszul felépített (pl a részek WTF pillanatai nem lennének rosszak, ha előtte látnánk dolgokat arról amin a vegén meg kéne lepődnünk...), valamint túl sok a történetszál is. Ezek ellenére is maradok a sorozatnál, bár nem igazán győzött meg a dolog és a 4. részt még nem is néztem meg, de az előbbieknél jobb 😀
666 Park Avenue: 2 rész után tetszik is meg nem is. Bár alapvetően nem az én stílusom, (az AHS-ből is 1,5 részt bírtam) de Terry O'Quinn miatt maradok, mert brutális ebben a szerepben, valamint azért is mert bár sablonos, ennek ellenére is élvezhető.
Arrow: Na ez viszont nagyon tetszett, épp az előbb fejeztem be, és hát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem látta. Negatívum nem igazán volt, pörgött is, a történet is tetszett, meg úgy az egész, amúgy is szeretem az ilyen magányos harcosokat... 😀 Olyan PoI, Dexter keveréknek mondanám az első rész után (két nagy kedvencem azok is) 😀Jughead
Emellett a Last Resort az Elementary és a The Neighbors pilotot is megnéztem
A Last Resort az idei pilotok közül az egyik legerősebb szerintem. Pörgős, történet, amiben bizony nagyon sok lehetőség rejlik a későbbiekben. vannak benne érdekes húzások, de összességében elég jól adagolják a feszültséget és az eksönt. mindenképp maradok.
Az Elementary ugye a Shaerlock történet. Ez lenne ugye az angol verzió 22 részes adaptálása. Az angolt még nem láttam, viszont ez tetszett. Igaz, hogy az első ügy kissé gyengére sikeredett, de a főszereplő karakterek elég jól el lettek találva. Nekem egyébként a Monk jutott eszembe róla elsőként. A felállás szinte ugyan az, apró változtatásokkal, és ez azért komolyabban van véve, de teljesen a Monkra üt az egész. Azt szerettem, ez is jó volt. Ha nem is most, de mindenképp nézni fogom.
The Neighbors: egy igazi idióta sorozat lesz ez. vagy szeretni vagy utálni lehet. Nekem összességében bejött. Kicsit túlságosan is elmentek bugyutába, de heti egyszer fél órában tökéletes kikapcsolódás lehet. De azon sem csodálkozom ha van akit idegesít.
több mint 12 éve
Én a Mindy project pilotját néztem meg, pár üdítőnek ható humoros helyzeten kívül botrány volt sajnos, HIMYM-et még mindig kedvelőknek lehet bejön
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Nos pilotoztam egy sort az utóbbi időben, íme a véleményem (spoilerek nélkül):Animal Practice: Ezt még régebben néztem meg az olimpia idején, hát nem igazán fogott meg, az első rész 20 percét is végiguntam (mosoly nélkül), úgyhogy hagytam is a fenébe, és a kritikák szerint azóta se jobb...
Go On: Matthew Perry miatt néztem csak meg, kár volt... Bár az előzőnél lényegesen jobb volt, sőt volt pillanat mikor nevettem is, de a vége teljesen elvette a kedvemet a folytatástól... Ennek ellenére még nem kaszáltam, és talán egyszer megnézem, de nem mostanában. Jah és pozitívum, hogy az első részben szerepelt KG (igaz csak hangilag 😀), és TO is.
Revolution: Pilot nekem tetszett, bár nem igazán pörgött, és sajnos ez továbbra is igaz. Kicsit lagymatag és szerintem rosszul felépített (pl a részek WTF pillanatai nem lennének rosszak, ha előtte látnánk dolgokat arról amin a vegén meg kéne lepődnünk...), valamint túl sok a történetszál is. Ezek ellenére is maradok a sorozatnál, bár nem igazán győzött meg a dolog és a 4. részt még nem is néztem meg, de az előbbieknél jobb 😀
666 Park Avenue: 2 rész után tetszik is meg nem is. Bár alapvetően nem az én stílusom, (az AHS-ből is 1,5 részt bírtam) de Terry O'Quinn miatt maradok, mert brutális ebben a szerepben, valamint azért is mert bár sablonos, ennek ellenére is élvezhető.
Arrow: Na ez viszont nagyon tetszett, épp az előbb fejeztem be, és hát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem látta. Negatívum nem igazán volt, pörgött is, a történet is tetszett, meg úgy az egész, amúgy is szeretem az ilyen magányos harcosokat... 😀 Olyan PoI, Dexter keveréknek mondanám az első rész után (két nagy kedvencem azok is) 😀
több mint 12 éve
egyetértek, Shieldben is a legjobb voltSoA-ban üdítő volt | Walton Goggins | t látni a | The Shield | ből, kissé érdekes szerepben 😀GergőbácsiA Justified-ot csak miatta nézem, hatalmas forma, itt is mit művelt, aztakurva!Höri
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
SoA-ban üdítő volt | Walton Goggins | t látni a | The Shield | ből, kissé érdekes szerepben 😀GergőbácsiA Justified-ot csak miatta nézem, hatalmas forma, itt is mit művelt, aztakurva!
több mint 12 éve
Válság van a sitcom piacon 😊mondjuk aki ezeket nézi, annak a New Girlt is kéne. Én nem szoktam sok sitcomot nézni (7), de a Community és a Pyrex után az most már a 3. számú kedvencem, stílusában hasonlít a nagy mainstream duóra, mégis sokkal frissebb és szórakoztatóbb. Sőt én a Dont trust the Bitch-et is jobban várom már, de ez lehet, hogy csak a Krysten Ritter suckerségemnek tudható be.HIMYM és TBBT is szar már. mégis nézem. 😀braxa88Ez a helyes hozzáállás! 😀Gabesz92
A Modern Family sem a régi már, de még mindig több jó momentum van benne, mint a CBS félékben.Höri
Nyugodtan írhatod, hogy a Modern Family szar, nagyon hamar elfáradt, már a második évad se volt különösebben vicces. A Big Bangnek volt egy része, ami már majdnem elérte a 3. - egyébként elég gyenge - évad színvonalát, de egyébként borzalmas, sőt, a Parks&Rec is sokszor unalomba fullad, szerintem a Louis se olyan nagy durranás, bár kétségkívül legalább eredeti, a Family Guy tíz részenként egyszer jó, és ezek a színvonalasabbak.
A New Girlt még érdemes nézni, de az is elég hit&miss sorozat.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Cirka 2 hónap alatt átrágtam magam a Lost 6 évadán,anno kimaradt,de baráti unszolásra most beadtam a derekam.Valahogy sikerült elérniük,hogy a valaha látott legzseniálisabb/legzagyvább határvonalon imbolygok mióta végeztem vele.De erősen székbe ragasztós volt,azt elismerem.
több mint 12 éve
mondjuk aki ezeket nézi, annak a New Girlt is kéne. Én nem szoktam sok sitcomot nézni (7), de a Community és a Pyrex után az most már a 3. számú kedvencem, stílusában hasonlít a nagy mainstream duóra, mégis sokkal frissebb és szórakoztatóbb. Sőt én a Dont trust the Bitch-et is jobban várom már, de ez lehet, hogy csak a Krysten Ritter suckerségemnek tudható be.HIMYM és TBBT is szar már. mégis nézem. 😀braxa88Ez a helyes hozzáállás! 😀Gabesz92
A Modern Family sem a régi már, de még mindig több jó momentum van benne, mint a CBS félékben.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
SoA-ban üdítő volt | Walton Goggins | t látni a | The Shield | ből, kissé érdekes szerepben 😀GergőbácsiSPOILERVESZÉLY!!! 😛
több mint 12 éve
SoA-ban üdítő volt | Walton Goggins | t látni a | The Shield | ből, kissé érdekes szerepben 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
random sztrippes csaj >>> Yvionne vagy hogy írjákbraxa88Yvonne
szerencséd, h nincs diszlájk gomb! 😀
sonka: nekem is úgy rémlett amúgy, alig várom Chuck után, másik kedvenc sorozatomba is heszelhessem... 😊
|
több mint 12 éve
braxa88
12 534
random sztrippes csaj >>> Yvionne vagy hogy írják
több mint 12 éve
| ha minden igaz egész évados szerepe van. ő lesz az előző részben megismert lelkiismeretes sorozatgyilkos volt barátnője. || jaja Quinn nagy forma! Strahovski(♥) kisasszony sokáig marad, v csak egy részes lesz? | Divat| az én fejemben Debra lesz Harrison Harry-je a 8. évad végén. LaGuerta pedig szintén nem ebben az évadban fog kimúlni, ezt a szálat teljesen biztos, hogy a következő évadban durrantják el igazán. Louis viszont nem fogja túlélni az évadot, se az Angel/Quinn duó valamelyik tagja.új dexter is zseniális, nagyon bejön ez a több szál, köztük a visszautalások is.....és még csak 2. rész, remélem vége is ilyen jó lesz majd!Divat| Évad végére Dexternek a fél Miami rendőrséget ki kell má nyírnia, Louistól kezdve, LaGuertán át Debraig... 😀 Quinn meg még mindig hatalmas forma 😛 Ez a striptease táncos buksza nagyon ott van! | Duff
Jövő héten jön Yvonne! 😊 | shawnka
több mint 12 éve
| jaja Quinn nagy forma! Strahovski(♥) kisasszony sokáig marad, v csak egy részes lesz? || az én fejemben Debra lesz Harrison Harry-je a 8. évad végén. LaGuerta pedig szintén nem ebben az évadban fog kimúlni, ezt a szálat teljesen biztos, hogy a következő évadban durrantják el igazán. Louis viszont nem fogja túlélni az évadot, se az Angel/Quinn duó valamelyik tagja.új dexter is zseniális, nagyon bejön ez a több szál, köztük a visszautalások is.....és még csak 2. rész, remélem vége is ilyen jó lesz majd!Divat| Évad végére Dexternek a fél Miami rendőrséget ki kell má nyírnia, Louistól kezdve, LaGuertán át Debraig... 😀 Quinn meg még mindig hatalmas forma 😛 Ez a striptease táncos buksza nagyon ott van! | Duff
Jövő héten jön Yvonne! 😊 | shawnka
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad. GRAFInekem annyira nem adta az első rész, a második már királyabb volt, nagy up az új avatarodnak 😀
több mint 12 éve
| az én fejemben Debra lesz Harrison Harry-je a 8. évad végén. LaGuerta pedig szintén nem ebben az évadban fog kimúlni, ezt a szálat teljesen biztos, hogy a következő évadban durrantják el igazán. Louis viszont nem fogja túlélni az évadot, se az Angel/Quinn duó valamelyik tagja.új dexter is zseniális, nagyon bejön ez a több szál, köztük a visszautalások is.....és még csak 2. rész, remélem vége is ilyen jó lesz majd!Divat| Évad végére Dexternek a fél Miami rendőrséget ki kell má nyírnia, Louistól kezdve, LaGuertán át Debraig... 😀 Quinn meg még mindig hatalmas forma 😛 Ez a striptease táncos buksza nagyon ott van! | Duff
Jövő héten jön Yvonne! 😊 |
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
HIMYM és TBBT is szar már. mégis nézem. 😀braxa88Ez a helyes hozzáállás! 😀
több mint 12 éve
én a TBBT-t még bírom, vannak benne jobb poénok, a megállapításom egyelőre csak a HIMYM-re vonatkozik.Nálam a TBBT még tartja magát, de a HIMYM-t már csak azért nézem, mert kíváncsi vagyok és nem azért mert szórakoztat. De szerintem azt is majd téli darára száműzöm, mert valóban "semmitmondó és erőltetett fos."Gabesz92nálam dettó, még csak nem is kuncogok rajta, lehet hogy már nem is az a céljuk de tartalmilag meg nem sokat nyújt. Még letöltöm de néha már elfelejtem megnézni, csak hetekkel utána jövök rá hogy még nem láttam 😊davemayerÉn is így vagyok, csak a HIMYM-el, hogy irigylem azokat, akik szerint a 4. évedot követően nem túlzó, semmitmondó, erőltetett fos.EazzyEz a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad. GRAFIirigyellek, hogy te még így vagy vele.Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Duff
3 133
új dexter is zseniális, nagyon bejön ez a több szál, köztük a visszautalások is.....és még csak 2. rész, remélem vége is ilyen jó lesz majd!Divat| Évad végére Dexternek a fél Miami rendőrséget ki kell má nyírnia, Louistól kezdve, LaGuertán át Debraig... 😀 Quinn meg még mindig hatalmas forma 😛 Ez a striptease táncos buksza nagyon ott van! |
több mint 12 éve
HIMYM és TBBT is szar már. mégis nézem. 😀braxa88😀😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
braxa88
12 534
HIMYM és TBBT is szar már. mégis nézem. 😀