Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kéne valami The Wire pótlék is. Tudtok ajánlani valami hasonlót?Shawn84
Elvileg a Homicide adja magát a régiek közül. A most futó rendőr sorozatok közül szerintem csak a Southlandet érdemes említeni ebben az összefüggésben.DoM
De szerettem (szeretem) azt a sorozatot. Az elsők között volt az ilyen zsarus, nyomozós sorozatoknak, ami egyedi módon mutatta meg mindkét oldalt. Még meg is van az eredeti első évad 5-ös DVD csomagban.

Mondjuk én még a Kemény Zsaruk-at (The Shield) szeretem nagyon. Azt végignéztem egy párszor.
Vagy a Harmadik Műszak, ami egyik volt kollegám szerint (aki élt egy ideig New York-ban), a leghitelesebben adta vissza a zsaruk, mentősök, tűzoltók mindennapjait.
danyly
Mindkettő megvolt 😀
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Elvileg a Homicide adja magát a régiek közül. A most futó rendőr sorozatok közül szerintem csak a Southlandet érdemes említeni ebben az összefüggésben.DoM
De szerettem (szeretem) azt a sorozatot. Az elsők között volt az ilyen zsarus, nyomozós sorozatoknak, ami egyedi módon mutatta meg mindkét oldalt. Még meg is van az eredeti első évad 5-ös DVD csomagban.

Mondjuk én még a Kemény Zsaruk-at (The Shield) szeretem nagyon. Azt végignéztem egy párszor.
Vagy a Harmadik Műszak, ami egyik volt kollegám szerint (aki élt egy ideig New York-ban), a leghitelesebben adta vissza a zsaruk, mentősök, tűzoltók mindennapjait.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
De kár, hogy végül nem utazott el Budapestre 😊
| a repteres gyilkolás ultragáz volt |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dexter évadnyitó megvolt? Odapörköltek az írók rendesen, csodálom, hogy nem húzták ezt az évad végéig 😀shawnka
| muszáj kinyírni Debrát, aztán LaGuertát se ártana, Louis meg teljesen nyilvánvaló. |
Érdekes lesz mit tudnak majd Sevcsenkóék intézni Dex ellen, eddig csak egyéni harcokba bonyolódott bele, ez nagyobb kihívás még úgy a többi szarkupac mellé.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Dexter évadnyitó megvolt? Odapörköltek az írók rendesen, csodálom, hogy nem húzták ezt az évad végéig 😀
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Utóbbit már bepróbáltam és tetszett is, csak közben sok más is volt. igaz most is az újakat nézem meg SOA, Dixie. De betárazom mindenképpen. Az elsorol még nem is hallottam.
Shawn84
A Wire alkotójának könyvéből készült még a 90-es évek közepén. Baltimore-i gyilkossági csoport áll a középpontban.

en.wikipedia.org/wiki/Homicide:_Life_on_the_Street#Overview

Az overview rovatban semmilyen spoiler nincs. Érdemes átfutni.
több mint 12 éve
Utóbbit már bepróbáltam és tetszett is, csak közben sok más is volt. igaz most is az újakat nézem meg SOA, Dixie. De betárazom mindenképpen. Az elsorol még nem is hallottam.
több mint 12 éve
Elvileg a Homicide adja magát a régiek közül. A most futó rendőr sorozatok közül szerintem csak a Southlandet érdemes említeni ebben az összefüggésben.
több mint 12 éve
Tom Seleck zsarusorozat, Valaki nézi? Jó féle?
1 évad le van szedve, csak feliratot nem szedtem még hozzá, még nem kezdtem bele.
Mostanában talán valamelyik tévéadón megy is...kishaszi
TV 2 leadta már az első 2 évadot. én is egyik nap szedtem le az első 3 részt próbaképpen.

Kéne valami The Wire pótlék is. Tudtok ajánlani valami hasonlót?
több mint 12 éve
Homeland 2. évad premier. Teljesen kiábrándító volt. Különösen ahogy Carrie-t visszahozták a képbe.
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Tom Seleck zsarusorozat, Valaki nézi? Jó féle?
1 évad le van szedve, csak feliratot nem szedtem még hozzá, még nem kezdtem bele.
Mostanában talán valamelyik tévéadón megy is...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Simpsooooon csaláááááád húúúszoooon negyediiiik éééévaaaaad !!!
több mint 12 éve
😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
| szegéncs Opie :/ szerencsétlen karakterrel agész sorozat alatt 0 pozitív dolog történt. még a halála is... 😕 |
több mint 12 éve
a tegnapi Sons bazmeg. Rendesen odavertHöri
Én általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.Shawn84
Lehet, én utálok darálni 😀

De a spoilereket igen nehéz lesz elkerülnöd, nem akármilyen volumenű esemény volt itt a 3. részben. Mondjuk a Samcro facebook oldalon jól beharangozták előre...Höri
Asszem már sikerült is belefutnom, de még iszok kicsit és reszetelem az agyam.
több mint 12 éve
Én általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.Shawn84

De a spoilereket igen nehéz lesz elkerülnöd, nem akármilyen volumenű esemény volt itt a 3. részben. Mondjuk a Samcro facebook oldalon jól beharangozták előre...Höri
Ó wazz, akkor muszáj lesz még megnéznem a ma esti meccs előtt
SouthPark 😀😀 úristen 😀kzol
+1.
MINDENKI NÉZZE MEG 😀
Természetesen a kedvenc sportunkról és a biztonságról van szó 😀tenorx
Facebook oldalunkon is megosztottam ha valaki lusta guglizni

---
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
SouthPark 😀😀 úristen 😀kzol
+1.
MINDENKI NÉZZE MEG 😀
Természetesen a kedvenc sportunkról és a biztonságról van szó 😀
több mint 12 éve

De a spoilereket igen nehéz lesz elkerülnöd, nem akármilyen volumenű esemény volt itt a 3. részben. Mondjuk a Samcro facebook oldalon jól beharangozták előre...

több mint 12 éve
Én általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.
több mint 12 éve
a tegnapi Sons bazmeg. Rendesen odavert

több mint 12 éve
 www.hollywoodreporter.com/news/johnny-lewis-dies-28-katy-perry-sons-of-anarchy-374729

az élet iróniája..
rip.lol
Szegény Félbél. ő volt az egyik kedvencem a sorozat elején. csúnya vége lett.
Nyugodjék békében!
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
 www.hollywoodreporter.com/news/johnny-lewis-dies-28-katy-perry-sons-of-anarchy-374729

az élet iróniája..
rip.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Homelandet nézi vki?
mi a vélemény róla?braxa88
Az utolsó résztől eltekintve nagyon tetszett. A végét elkúrták kicsit, de ahogy nézem az új évad elején megint jó lesz.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Homelandet nézi vki?
Nekem rohadtul bejott. Fordulatos. Kivancsi vagyok tudjak-e a magas szinvonalat tartani .Toca
Nekem is nagyon tetszett az első évad, csak ajánlani tudom.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Homelandet nézi vki?
Nekem rohadtul bejott. Fordulatos. Kivancsi vagyok tudjak-e a magas szinvonalat tartani .