Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Áh bocs, a harmadik évadról írtam, gondoltam lejön, hogy spoiler 😕Ja és a link ami lemaradt a Shiva Bowl Shuffle: http://www.youtube.com/watch?v=bdW622LKSuAtenorxNeeee, SPOILER, így most kiderült hogy ki nyeri a második szezont :/ 😊
Ha már itt tartunk, második évad uccsó részeihez nem tudtok magyar feliratot? Az általam ismert feliratos oldalakon talán a 10. az utolsó amihez van...Rataxes
több mint 13 éve
Ja és a link ami lemaradt a Shiva Bowl Shuffle: http://www.youtube.com/watch?v=bdW622LKSuAtenorxNeeee, SPOILER, így most kiderült hogy ki nyeri a második szezont :/ 😊
Ha már itt tartunk, második évad uccsó részeihez nem tudtok magyar feliratot? Az általam ismert feliratos oldalakon talán a 10. az utolsó amihez van...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Elindult a The Walking Dead 2. évada és azt kell mondjam, hogy nem csalódtam. Az eleje és a vége nagyon ütős volt a résznek!
több mint 13 éve
Hogy mennyire gyenge ez az első Showder Klub, arra nem nagyon vannak szavak...
több mint 13 éve
új community közben leállt a gép.nem volt könnyű kitalálni, hogy hol is hagytam abba 😀
több mint 13 éve
Jézusom 😛 Pedig talán az egyik legjobb sitcom jelenleg,Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.Denyvajon miért, várod mikor lesz benne kúrás 😛 én is nézem amúgy 😀
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.Én nem elég, hogy nem nézem, nem is szeretem A Ligát. Hate Me NowHöri
A legjobb rész : Shiva Bowl Shuffle, feat. MoJo, Brent Grimes, Sidney Rice 😀tenorx
Ja és a link ami lemaradt a Shiva Bowl Shuffle: http://www.youtube.com/watch?v=bdW622LKSuA
több mint 13 éve
Azt kell mondjam, lehet mindkettő megnyilvánulásod érdemelne egy +1-t 😀Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.Denyvajon miért, várod mikor lesz benne kúrás 😛 én is nézem amúgy 😀
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.Én nem elég, hogy nem nézem, nem is szeretem A Ligát. Hate Me NowHöri
A legjobb rész : Shiva Bowl Shuffle, feat. MoJo, Brent Grimes, Sidney Rice 😀tenorx
Amúgy nem biztos, hogy azért nézem Suburgatoryt, lehet csak mert simán ilyen gagyi alapötlet után is működik valamiért és leköt 😀 Idén ez, meg New Girl lett új sorozatom, asszem elég is lesz ez a kettő.
több mint 13 éve
Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.Denyvajon miért, várod mikor lesz benne kúrás 😛 én is nézem amúgy 😀
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.Én nem elég, hogy nem nézem, nem is szeretem A Ligát. Hate Me Now
több mint 13 éve
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.A legjobb rész : Shiva Bowl Shuffle, feat. MoJo, Brent Grimes, Sidney Rice 😀
több mint 13 éve
Régen volt már ilyen kínos Office rész. Old office is back 😀
több mint 13 éve
Így jártam anyátokkalban Friday Night Lights utalás van, Marshall szerint a második évadot nem érdemes nézni belőle.Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.
több mint 13 éve
Baszki nem hiszem el, hogy mennyire zseniális a Community. Van még ennél is feljebb?
több mint 13 éve
.brk
1 890
ha kikapok hétvégén fantasyben akkor kétség kívül ez a legsötétebbcommunity teljesen beteg :ougye tudod, hogy ezzel a hozzászólással 14 idővonalat kreáltál?shawnka
néha felröhögtem hangosan, de olyan szürreális volt az egész rész, hogy ííh 😀.brk
több mint 13 éve
community teljesen beteg :ougye tudod, hogy ezzel a hozzászólással 14 idővonalat kreáltál?
néha felröhögtem hangosan, de olyan szürreális volt az egész rész, hogy ííh 😀.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
community teljesen beteg :o néha felröhögtem hangosan, de olyan szürreális volt az egész rész, hogy ííh 😀
több mint 13 éve
amennyire tetszett az előző heti vd annyira nem a mostani. a továbbiakban spoiler!Solveig kurva rossz, a témát lezárom.
bonnie visszatér - rossz hír
kathrine visszatér - jó hír
same old stefan visszatér - rossz hír
caroline még mindig kurvajó - jó hír
ps. a rendezők nagy martin solveig fanok lehetnek, 1. részben a hello tűnt fel, most meg a ready 2 go-val kezd a rész 😊kristof
4. rész:
- Rebekát kúrnám, fontossági sorrendben ez az első.
- Tyler: Dream Job
- Remélem Forbes fater nem alakul át. Mikor Caroline megmentette, igen szomcsi lettem.
- Ric rossz arc. Csak ki akarja magát nyíratni még ebben az évadban. For Real.
- Katerina jó, hogy jött. A boszikat utáljuk, jól dolgozott.
- Bonnie most #annyira nem idegesített. Mivel Annuskát mindenkinél jobban utálom (összes sorozat számít!), így még drukkolok is neki, hogy takarítsa el Jeremyás fejéből. Vicki jöjjön vissza, neki csak a szinkronhangja volt büntetés, meg a Matt-szál.
- Bazmeg, hol van Matt? 😀 maradjon is ott!
- Stefan old school? Szerintem nem.
- Damon old school? Hellyeah.
- Mikor mondták, hogy menekülnek vmi "hunter" elől na mondom TRIPLE H TIME. De aztán kiderült, hogy Michael a neve 😕 lehet Cole az 😛 vagy Penge
- Caroline-nak szokásos Légszív jár, instant emmy díj
több mint 13 éve
Duff
3 133
dexter 6x02:Szerintem, ez a rész most az átlagnál gyengébb volt, így a köv. hétre jót várok 😛 A fő szál semmit se ment előre. Az meg nem semmi, h Edward James Olmos játssza a "rosszfiút", bár ő már nem annyira fiú kategória
a laboros Brea Grant sokat fejlődött mióta elutasította Landry-t 😀
Brother Sam érdekes karakternek tűnik, az ilyenek szoktak év végére szétdarabolódni. Azon meg jót röhögtem, hogy a kutyája Iláj 😀Höri
A laboros kiscsaj ma valóban ott volt, már csak a másik hiányzott aki oboázott az előző részben 😀
több mint 13 éve
Perfekt lett a Breaking bad 4. évad. Az utolsóelőtti részben kicsit erőltetettnek tűnt a Walt vs Jesse drámai jelenet, de még ez is tervezetten volt az 😊 Zseniális, hogy alapvetően azért mindig lehet tudni, mi fog történni, de ennek ellenére lebilincselő. Bámulatos, hogy a pozitív hősből hogy lesz egy monster, apró kicsi, de biztos lépésekben. Best show on tv.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
.brk
1 890
Bazzeg ez az új Community nagyon adja 😀tenorxcommunity mindig adta 😀
előző részben is a "they's ruthless. i'm not talking about asians, i'm talking about women"
több mint 13 éve
dexter 6x02:a laboros Brea Grant sokat fejlődött mióta elutasította Landry-t 😀
Brother Sam érdekes karakternek tűnik, az ilyenek szoktak év végére szétdarabolódni. Azon meg jót röhögtem, hogy a kutyája Iláj 😀
több mint 13 éve
A Felhőtlen Philadelphiáról tudtok mondani valamit? Érdemes bepróbálni?Shawn84Szerintem nem rossz,bár néha már(nekem) kicsit sok,De Vito nekem sokszor inkább idegesítő mint vicces,de általában ha belefutok véletlen,akkor végignézem.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
A Felhőtlen Philadelphiáról tudtok mondani valamit? Érdemes bepróbálni?Shawn84Most még abban is vannak felhők 😀
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Felhőtlen Philadelphiáról tudtok mondani valamit? Érdemes bepróbálni?
több mint 13 éve
Bazzeg ez az új Community nagyon adja 😀tenorxChang szaxofon jeleneténél napok múlva is röhögnöm kell