NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Új Two and a half ment látta valaki? Kutcher gyerekkel is adható?JayBSzerintem teljesen vállalható volt. Persze a következő részek majd eldöntik, hogy milyen irányba viszik el a sorozatot.
>> Survivor 23
Nagyon ígéretes. Végre jók voltak a feladatok is, és talán ez a Hantz-halászat azt jelenti, hogy lesz több vizes kihívás is, mert az mindig plusz színt ad a játékhoz.
több mint 13 éve
Olvass már vissza :p
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Új Two and a half ment látta valaki? Kutcher gyerekkel is adható?
több mint 13 éve
én 2 évaddal ezelőtt mondtam rá azt, hogy elég volt.HYMYM....ha eddig néztem akkor már nem hagyom abba....csakazértse!!!thebekeDe csak azért, mert eddig nézted. Különben abbahagynád...gondolom 😀 Legalábbis én így vagyok vele. :/Gabesz92
Úgy se röhögök rajta, minek basszam el az időt, mikor ezerszer jobb sitcomok vannak.
Fénykorában jó volt, de annak vége. Egy év eltéréssel ugyanezt tettem a Big Bang Theory-vel is.
Most a Parks and recreation, a Community és a modern family van nálam a toppon a sitcomok közül, többre nem is nagyon van igényem.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
HYMYM....ha eddig néztem akkor már nem hagyom abba....csakazértse!!!thebekeDe csak azért, mert eddig nézted. Különben abbahagynád...gondolom 😀 Legalábbis én így vagyok vele. :/
több mint 13 éve
HYMYM....ha eddig néztem akkor már nem hagyom abba....csakazértse!!!
több mint 13 éve
Majd a következőnél lesz 10 😀
több mint 13 éve
Hát ez az Ashton Kutcheres valami nekem nagyon nem jött be, sajnos Two and a Half Men kasza nálam, maximum nyáron megnézem, hogy hogy alakult az évad.tenorxszerintem nem volt rossz, bár a tutyimutyi Walden elég éles váltás Charlie után.
a 27 millió néző meg szolid 😀
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Én láttam. Nem igazán nyűgözött le enyhén szólva. 😐én futball szezon közben nem szoktam sorozatozniHöriakkor gondolom a vampire diaries is felejtős, más valaki esetleg megnézte már az új részt? (rajtam kívül)kristof
több mint 13 éve
Hát ez az Ashton Kutcheres valami nekem nagyon nem jött be, sajnos Two and a Half Men kasza nálam, maximum nyáron megnézem, hogy hogy alakult az évad.
több mint 13 éve
The Killing: Na itt már kijön a Seattleisége, 100%-ban borús az idő, 80%-ban esik az eső, ami meg passzol a film komorságához nagyon. Nagyon bejön az egész hangulata és nagy érdeklődéssel tekintek a következő részekre, mivel emlékeim szerint még nem néztem ilyen egy évad-egy ügy, egy rész-egy nap jellegű sorozatot. Egyelőre jobban tetszik, mint a SC.fetomyÉn belefásultam. A nyolcadik rész után végérvényesen lelőttem. Az első részekben még semmi gondom nem volt a lassabb tempóval, mert ideálisnak tűnt, és minden volt csak vontatott nem, de végül besokalltam, mert kezdett öncélúvá válni az állandó lassítás, minimális párbeszédek. Átestek vele a ló túloldalára. A történetből, cselekményből meg egyre kevesebbet mutattak éppen emiatt.
Belenézve a dán eredetibe (több rész így hosszabb játékidő), sokkal inkább jelen van a nyomozás lépésről-lépésre, amitől csak reálisabb, valósághűbb, és jóval kiegyensúlyozottabb a sorozat. Jobban fel van építve és logikusabb a történetvezetés, cselekményábrázolás is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én futball szezon közben nem szoktam sorozatozniHöriakkor gondolom a vampire diaries is felejtős, más valaki esetleg megnézte már az új részt? (rajtam kívül)
több mint 13 éve
aki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnkaholnap az új two and a half men epizóddal együtt nézem meg.
több mint 13 éve
Megnéztem én is, Cochran valóban nagy arc. Ozzy új haja szörnyű, Coach hozza a szokásost. További érdekes karakterek: Rick, a cowboy,
Jim, a hazudós pókerjátékos és orvosi marihuána kereskedő,
Brandon, a Hantz, aki nem meri ezt felvállalni 😀
több mint 13 éve
aki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnkaÉn láttam, bejött, bár Redemption Islanddel a tököm tele volt már az előző szezonban is. Kedvenc meg a Survivor geek 😀
több mint 13 éve
visszaharaptad a cápát? 😀másképp vélekednél, ha látnád miket főzök magamnak 😀 😀Hörién futball szezon közben nem szoktam sorozatozniHörinem is vagy igazi fanshawnka
több mint 13 éve
másképp vélekednél, ha látnád miket főzök magamnak 😀 😀nem is vagy igazi fanshawnkaaki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnkaén futball szezon közben nem szoktam sorozatozniHöri
több mint 13 éve
nem is vagy igazi fanaki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnkaén futball szezon közben nem szoktam sorozatozniHöri
több mint 13 éve
aki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnkaén futball szezon közben nem szoktam sorozatozni
több mint 13 éve
aki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?
több mint 13 éve
a killing eredetileg dán sorozat, gondolom ott se a beach-en mozogtak.
több mint 13 éve
Megnéztem Hörinek köszönhetően 1, majd mégegy sorozatot. Oka, hogy Seattle környékén játszódnak:The Secret Circle: Sajna az első rész alapján ez játszódhatna akárhol, sőt errefelé a legkevésbé, mert semmi olyan hangulata nem volt. Többnyire napos idő,kb. 30 másodpercnyi eső, hát jó lenne ha azért ez változna... Ettől függetlenül viszont érdekesnek tűnik ez a boszorkányos történet, csak kicsit csalódtam egyelőre.
The Killing: Na itt már kijön a Seattleisége, 100%-ban borús az idő, 80%-ban esik az eső, ami meg passzol a film komorságához nagyon. Nagyon bejön az egész hangulata és nagy érdeklődéssel tekintek a következő részekre, mivel emlékeim szerint még nem néztem ilyen egy évad-egy ügy, egy rész-egy nap jellegű sorozatot. Egyelőre jobban tetszik, mint a SC.
több mint 13 éve
Nem volt vmi nagy szám ez az Entourage finálé. Nagyon összecsapott volt. Pont ezért nem akartam happy end-et, mert így már annyira hálivúdi volt az egész, hogy levesz az élményből.
több mint 13 éve
Nagyon sajnálom (bár közel sem annyira, mint majd a Chuckot fogom), hogy véget ért az Entourage, de ez a sorozatzáró is olyan kapkodósra sikeredett, mint az egész évad. Nyugodtan lehetett volna 13 részesre csinálni az évadot.De legalább a filmnek megvan a témája, már csak meg kell csinálni 😊
több mint 13 éve
Drama és Ari a jó színészek a sorozatban, a többiek csapnivalók.Nagyon fog hiányozni az Entourage 😕Nekem nagyon nem jött át most ez az érzelgős jelenet. Tipikus olyan volt, hogy csak felolvassák, próbáltak színészkedni, de nem ment nekik. 😀Bébé
Bébé nem tudom miről beszélsz, Turtle kurva jó volt, Vinceről meg eddig is tudtuk 😊tenorx
Tepper takarodj!