Társasjátékok
15 feliratkozó
22 napja
auchan.hu/catalog/karacsonyi-jatek-ajanlatainkkit érdekel, amikor a címlapon ott van egy Miele játékkonyha?!?!
36-37. oldalon jó kis akciók vannak
NB2
viszont a hati ajánlatban az a Talisker 16-ért egész jól néz ki, lehet idén hamarabb megtörténik a karácsonyi bevásárlás
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
Sziasztok!2024.11.02-án szombaton 10:00-kor kerül megrendezésre Zsámbékon az Országos Unmatched Bajnokság utolsó fordulója. A versenyről az első 3 helyezett automatikusan bejut a 40 fős Jászberényi döntőbe.
A korábban már kvalifikált játékosok nem vesznek el bejutó helyeket, de a versenyen részt vehetnek, az első 3 helyért járó nyereményt megszerezhetik.
Ha van saját szetted az előny, de ha nincs az sem probléma, mivel a Reflexshop minden eddig magyarul megjelent szettből biztosít kettőt minden helyszínen.
A verseny svájci rendszerben kerül lebonyolításra. Így minimum 4, de inkább 5 forduló vár mindenkire, amelyik mind 2 nyertes meccsig tartanak.
Jelentkezni a Társasjátékos kupa oldalán lehet, az alábbi linken:
www.boardgamecup.com/main/championship/fLXNdzUWhSx9B3pN/417
1 hónapja
YoungZeeZee
8 539
ez tenyleg a tietek, lattam ezt a kepet twitteren 😀végre megjött a Marvel United multiverse kickstarter packageNekünk is! 😊
iszonyat fun
Negritis, a vajda
shawnka
1 hónapja
végre megjött a Marvel United multiverse kickstarter packageNekünk is! 😊
iszonyat fun
Negritis, a vajda
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
végre megjött a Marvel United multiverse kickstarter packageNekünk is! 😊
iszonyat fun
Negritis, a vajda
1 hónapja
végre megjött a Marvel United multiverse kickstarter packageiszonyat fun
2 hónapja
Gorcsev
500
Köszönöm! Ez jobban alakult a vártnál. 😀
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
2 hónapja
Van esetleg ötlete valakinek, hogy honnan lehetne Mars Hellas & Elysium kiegészítőt szerezni (magyar nyelvűt szeretnék)? Újonnan már egy ideje készlethiányos. Használtan pedig nem nagyon találtam. Benne vagyok Facebook-on egy társas adok-veszek csoportba, de ott se nagyon (vagy már túl későn) látom.konyvbagoly.hu/sci-fi/116235-a-mars-terraformalasa-hellas-elysium-5999886707095.html?utm_source=tarsasjatekok.com&utm_campaign=konyvbagoly-202408&utm_medium=product-link
Gorcsev
még árban is fasza
Szerkesztette: Szesze
2 hónapja
Van esetleg ötlete valakinek, hogy honnan lehetne Mars Hellas & Elysium kiegészítőt szerezni (magyar nyelvűt szeretnék)? Újonnan már egy ideje készlethiányos. Használtan pedig nem nagyon találtam. Benne vagyok Facebook-on egy társas adok-veszek csoportba, de ott se nagyon (vagy már túl későn) látom.Szellemlovasnál azt írja, előrendelhető, várható érkezés szeptember 13.
Gorcsev
www.szellemlovas.hu/index.php?r=webboltTermekValtozat/view&termek_valtozat_id=16679&uj_termek=1
Máshol nem látom én se.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Gorcsev
500
Van esetleg ötlete valakinek, hogy honnan lehetne Mars Hellas & Elysium kiegészítőt szerezni (magyar nyelvűt szeretnék)? Újonnan már egy ideje készlethiányos. Használtan pedig nem nagyon találtam. Benne vagyok Facebook-on egy társas adok-veszek csoportba, de ott se nagyon (vagy már túl későn) látom.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
12 hónapja
telex.hu/after/2023/11/21/a-jo-bornak-nem-kell-ceger-de-tarsasjatek-igenÉrdekes... sajnos nem voltam TÜ-n most, de ez a játék több okból is érdekes - pl az első komolyabb Pierrot játék, és ez a fekete dizájn/színskála is meglepett elsőre - nekem ebből eléggé az jön le, hogy minél messzebb próbálják pozicionálni a Viticulture-től.
empty taxi
A mechanizmusokra kíváncsi leszek mit tud, mert igazából a cikkből pont az nem jött át... bár nem is ez a célja persze.
PS: remélem írnak az egész TÜ-ről is, pláne hogy idén pont nem tudtam menni (a bejutás ahogy hallom, megint egy sikersztori volt..), és nem csak erről az 1 db játékról.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
12 hónapja
telex.hu/after/2023/11/21/a-jo-bornak-nem-kell-ceger-de-tarsasjatek-igen
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
www.fanatics.co.uk/en/nfl/shield-merchandise/nfl-american-football-billionaire-board-game/o-3549+t-25820487+p-235869544510+z-9-1169520391majd írok róla review-t, ha megérkezik 😊
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ng.24.hu/kultura/2023/09/06/tobb-ezer-eves-tarsasjatekot-talaltak/?_gl=1*b3tq1b*_gcl_au*MjA1MDQ4NTM4NS4xNjkyNjE1ODIy
Madden hates me.
több mint 1 éve
telex.hu/szorakozas/2023/06/13/ennek-a-tarsasjateknak-kotelezo-olvasmanynak-kene-lennieÉrdekesnek tűnik, kár hogy csak egyszer játszható.
empty taxi
Tudtok hasonlóakat? (a cikkben említetteken kívül)
több mint 1 éve
telex.hu/szorakozas/2023/06/13/ennek-a-tarsasjateknak-kotelezo-olvasmanynak-kene-lennie
Madden hates me.
több mint 1 éve
RIP Klaus Teuber! 😕Ha van egy ember, akinek az egész mai társasjáték-boom köszönhető - akkor az ő (volt).
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Húbaszki, a Pandemic így elsőre nem egyszerű... főleg ha benéz egy-két dolgot az ember. Viszont sikerült a legutolsó pillanatban győzelemre menteni a legelső játékomat, márpedig egy gyakorló ocd-snek/félautistánaj minden játékot meg KELL nyernie 😊
több mint 1 éve
a 7 csoda abszolút nem bonyolult, le lehet tolni 1 kört kb 20 perc alatt. ha a nehezített verziót választjátok az talán 30 perc 😊 mi nagyon szeretjük.na, kinél mik a legjobb társasok, amiket idén hozott a Jézuska?Jumanji (a régi filmre adaptált), illetve a 7 csoda, utóbbival még ismerkedünk (elég bonyolultnak tűnik), előbbi inkább gyerekeinknek jó.
kristof
csi77
idén a A Nyugati Királyság Építőmesterei jött. eddig fasza 2 játék alapján.
több mint 1 éve
na, kinél mik a legjobb társasok, amiket idén hozott a Jézuska?Hú nálunk ez a kari nagyon társasjátékosra sikeredett.
kristof
Én egyeztetés nélkül vettem egy Hotelt, sajna már régi kék dobozosat nem találtam sehol, de én imádom, bár rohadt hosszú tud lenni.
Aztán a gyerek miatt jött egy Fel ne ébreszd Aput (bugyuta); Csillagvadászok, Ticket to Ride (logikai gondolkodásra késztetnek, szuper kisiskolásoknak); Macskák szigete (holnap "nyitjuk meg).
Ja, és unokaöcsém kapott egy Micro macro crime city 2-t, az nekem nagyon bejött, bár elég drága ahhoz képest, hogy ló.sz.r sincs benne!
Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
Teabee
717
Tőlünk/hozzánk érkezett a csokis Azul, A Mars terraformálása, meg az Equinox. Mind kurva jó.
több mint 1 éve
Gyerekek megkapták a Cluedot meg a Pandemicet. Mondjuk eddig kihalt mindig az emberiség, de majd a család agya is elkezd játszani egyszer.
több mint 1 éve
tisztában vagyok vele 😀hát de azokban is szerepelt Zsombor 😮főleg Bate tweetjei győztek meg 😀marvel uniteddel lettem gazdagabb, de sajnos csak januárban lesz tesztelveBüszke vagyok rád!
Negritis, a vajda
shawnka
Negritis, a vajda
kristof