Tech, mobil
19 feliratkozó
24 napja
Kérdés:Akkor ez nem a Kőhalmi féle "működik, de fáj" szitu.
Adott egy iphone 6s romra tört kijelzővel ( semmilyen jelkódot nem lehet rajta beírni), viszont tölt. Hogy tudom lehúzni róla az adatokat ( képek, üzenetek pl )
Köszi.
Kenny
Én bevinném az új telóval a szervízbe, hogy ők szinkronizálják.
Ha be tudnál jutni, akkor pikk-pakk "áttölti magát" mindenestül minden tartalom az új iPhonera, de ha te nem tudsz bejutni, a szervízben megcsinálják.
Vagy ha az adatbiztonságod az elsődleges, és nem a pénz, akkor veszel rá új kijelzőt, ami kb. 50 körül lehet, és kb. 10 perc alatt átraksz mindent az újra.
24 napja
Sebii
3 516
Kérdés:Sajnos az adatmentéshez szükséges működő kijelző. Azt javaslom, hogy keress fel egy szervizt, aki ideiglenesen rátesz neked egy kijelzőt az adatmentéshez.
Adott egy iphone 6s romra tört kijelzővel ( semmilyen jelkódot nem lehet rajta beírni), viszont tölt. Hogy tudom lehúzni róla az adatokat ( képek, üzenetek pl )
Köszi.
Kenny
ICloud nem megoldás, mert mikor rádugom a gépre a telót, akkor a jelkódodat be kell ütni.
24 napja
Kérdés:iCloud? ill. iTunes appon is van valami szinkronizáció, de előbbi miatt szerintem egyszer sem próbáltam élesben. 😀
Köszi.
Kenny
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
www.theverge.com/2024/10/15/24270981/google-chrome-ublock-origin-phaseout-manifest-v3-ad-blocker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Megneznem a kedvezo flottat talan legolcsobban ott tudsz korlatlan mobilnetes kartyat venni es bedobni egy routerbe. ( vagy telefonba es hotspotba ha kenyelmesebb).ha a "csoda" nem működik, érdemes lehet megnézni hogy a telekomos sim kártyát hogy tudnád összerakni egy routerrel hogy az oldja megkoszi.ezen a kabel nelkulin jonne a tv is.eddig telekomos mobilnetet hasznaltam hotspotban..fasza tererovel.ez az uj csodanal kerdes eleve a terero.de a 7 napos probaido jo lehet.inkabb itt kerdem,ti mit valasztanatok a szar es szarabb kozul?nemtom milyen szolgáltatónál van mobil előfizetésed (lehet a yetteles kábel arra utal)
vezetekes csak adsl elerheto vmi max 17 letoltes a feltoltes meg ennel is kevesebb sokkal.
"yetteles kabel nincs" -40letoltes feltoltes 5-10
es van 7nap proba ido
szatelites net ahol a letoltes kb 8 volt.
a legolcsobb es a legvonzobb a kabel nincs nekem.
sokat hasznalom a mobilom hot spotban es siman fut minden jol. munka+tv go es mas is ra van kapcsolodva,tehat egy 3.gep/kutyu.
gondolom ha a terero fasza akkor stabil ez a megoldas nem?
jelenleg adslt hasznalok kb hasonlo vagy kicsit rosszabb parameterekkel mint az ajanlott adsl amit irtam.(talan a feltoltes tobb)
YoungZeeZee
de igen a mobil "hotspot" akár működhet is, vagy egy dedikált korlátlan mobilnet ha más is használná
valamint ha telefonálás közben eldobná
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Mondjuk most nem tudom melyik szolgáltatónál vannak. Illetve netes tv-t is adnak ha valami kellene.
www.kedvezoflotta.hu
1 hónapja
www.androidpolice.com/chrome-canary-manifest-v2-extensions-ad-blockers-gone/
1 hónapja
ha a "csoda" nem működik, érdemes lehet megnézni hogy a telekomos sim kártyát hogy tudnád összerakni egy routerrel hogy az oldja megkoszi.ezen a kabel nelkulin jonne a tv is.eddig telekomos mobilnetet hasznaltam hotspotban..fasza tererovel.ez az uj csodanal kerdes eleve a terero.de a 7 napos probaido jo lehet.inkabb itt kerdem,ti mit valasztanatok a szar es szarabb kozul?nemtom milyen szolgáltatónál van mobil előfizetésed (lehet a yetteles kábel arra utal)
vezetekes csak adsl elerheto vmi max 17 letoltes a feltoltes meg ennel is kevesebb sokkal.
es van 7nap proba ido
sokat hasznalom a mobilom hot spotban es siman fut minden jol. munka+tv go es mas is ra van kapcsolodva,tehat egy 3.gep/kutyu.
jelenleg adslt hasznalok kb hasonlo vagy kicsit rosszabb parameterekkel mint az ajanlott adsl amit irtam.(talan a feltoltes tobb)
YoungZeeZee
de igen a mobil "hotspot" akár működhet is, vagy egy dedikált korlátlan mobilnet ha más is használná
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
8 539
koszi.ezen a kabel nelkulin jonne a tv is.eddig telekomos mobilnetet hasznaltam hotspotban..fasza tererovel.ez az uj csodanal kerdes eleve a terero.de a 7 napos probaido jo lehet.inkabb itt kerdem,ti mit valasztanatok a szar es szarabb kozul?nemtom milyen szolgáltatónál van mobil előfizetésed (lehet a yetteles kábel arra utal)
es van 7nap proba ido
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
1 hónapja
inkabb itt kerdem,ti mit valasztanatok a szar es szarabb kozul?nemtom milyen szolgáltatónál van mobil előfizetésed (lehet a yetteles kábel arra utal)
es van 7nap proba ido
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
8 539
inkabb itt kerdem,ti mit valasztanatok a szar es szarabb kozul?vezetekes csak adsl elerheto vmi max 17 letoltes a feltoltes meg ennel is kevesebb sokkal.
es van 7nap proba ido
3 hónapja
VPN-ben jártas emberekhez kérdés. Törökországban most lelőtték az Instagram használatát. Isztambulban adott egy telefon, török SIM, török mobilnettel. Adott egy másik teló magyar SIM-el. Magyar telón úgy van net, hogy a törökről van osztva neki. NordVPN-t le lehet tölteni, de nem enged regisztrálni kint. Kérdésem, ha a telefonok gazdája hazajön Magyarisztánba, itthon regisztrál NordVPN-re, majd visszamegy, feltételezem a török mobilon működni fog a VPN, de tud osztani netet úgy a magyarra, hogy azon is működjön, és esetünkben minden telón legyen Insta?
3 hónapja
Franc essen bele, akartam venni egy Meze Audio 12 Classic V2 fülest, a bolt honlapján úgy szerepelt hogy Raktáron, meg is rendeltem, erre kiderült, hogy már a világon sehol nem lehet kapni, se itthon, se külföldön 😕( Egyedül valami Emirátusokbeli webshopban találtam, de azok meg az Arab-félszigeten kívülre nem szállítanak, a rohadékok 😀
Maradt kicsit drágábban az iBasso IT00, meg tartaléknak egy FiiO Jade Audio.
De azért bassza meg, nekem ez a gyönyörű Meze kellett volna.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Zolika
910
Facebookra be tud lépni, de ott nem tudunk semmit megváltoztatni, vagy nem találjuk...Hátha tud valaki segíteni...Facebookra be tud lépni? Ott nem lehet átállítani?
Lányom telefonja tönkrement. Nem lehet bekapcsolni (Hauwei P20). Kapott egy újat (Iphone). Az adatokat nem próbáltuk meg átvinni rá. Nem is akartam nagyon szenvedni vele. Viszont a Messengernél így is akadtak gondok. PIN kódot kér, mikor bejelentkezik, viszont nem emlékszik, hogy mi volt az. Lehet új kódot kérni, de azt az elromlott telefonra küldi a rendszer. Hogy lehet másképp hozzá jutni ehhez a kódhoz? Át lehet irányítani, valahogy, hogy máshova menjen az üzenet?
Zolika
Vagy megváltoztatni hogy sms/email kódot küldjön?
Negritis, a vajda
Ha adott meg telefonszámot a messengernek, akkor elvileg ilyenkor lehet sms kódot kérni.Nem aktív a messenger. Csak az az ablak, ahol a PIN kódot kéri.
Sebii
3 hónapja
Sebii
3 516
Ha adott meg telefonszámot a messengernek, akkor elvileg ilyenkor lehet sms kódot kérni.
3 hónapja
Hátha tud valaki segíteni...Facebookra be tud lépni? Ott nem lehet átállítani?
Lányom telefonja tönkrement. Nem lehet bekapcsolni (Hauwei P20). Kapott egy újat (Iphone). Az adatokat nem próbáltuk meg átvinni rá. Nem is akartam nagyon szenvedni vele. Viszont a Messengernél így is akadtak gondok. PIN kódot kér, mikor bejelentkezik, viszont nem emlékszik, hogy mi volt az. Lehet új kódot kérni, de azt az elromlott telefonra küldi a rendszer. Hogy lehet másképp hozzá jutni ehhez a kódhoz? Át lehet irányítani, valahogy, hogy máshova menjen az üzenet?
Zolika
Vagy megváltoztatni hogy sms/email kódot küldjön?
3 hónapja
Zolika
910
Hátha tud valaki segíteni...Lányom telefonja tönkrement. Nem lehet bekapcsolni (Hauwei P20). Kapott egy újat (Iphone). Az adatokat nem próbáltuk meg átvinni rá. Nem is akartam nagyon szenvedni vele. Viszont a Messengernél így is akadtak gondok. PIN kódot kér, mikor bejelentkezik, viszont nem emlékszik, hogy mi volt az. Lehet új kódot kérni, de azt az elromlott telefonra küldi a rendszer. Hogy lehet másképp hozzá jutni ehhez a kódhoz? Át lehet irányítani, valahogy, hogy máshova menjen az üzenet?
3 hónapja
Van olyan app, ami androidos telefonnal nyomon tudom követni az iphone-os telót?www.life360.com/learn/track-iphone-with-android/
Ugyebár iphone-on van a lokátoŕ, de az csak az iphone-ok között működik.
steelwolf
3 hónapja
Van olyan app, ami androidos telefonnal nyomon tudom követni az iphone-os telót?Ugyebár iphone-on van a lokátoŕ, de az csak az iphone-ok között működik.
3 hónapja
humorérzék? vagy ennyire hülyék? 😀www.pcgamer.com/software/windows/after-crashing-85-million-computers-crowdstrike-says-sorry-to-its-partners-with-a-dollar10-uber-eats-gift-card-which-was-also-broken/
3 hónapja
egyre jobb amúgy 😀nah akkor úgy néz ki megvan hogy mi volt a problémaMár 15 éve is röhögtünk a cégnél, hogy csak át kell írni egy .ini file-t és kész, de bazzeg hogy tényleg...
windows update -> crowdstrike update -> windows update, ami felülírt egy config filet és innentől minden off
érdekes egyébként, főleg az hogy végül kinek a nyakába lesz varrva
www.crowdstrike.com/blog/falcon-update-for-windows-hosts-technical-details/
Negritis, a vajda
warr_b
Microsoft szerint az EU szabályozása a hibás
www.euronews.com/next/2024/07/22/microsoft-says-eu-to-blame-for-the-worlds-worst-it-outage
crowdstrike szerint viszont a teszt program
www.theverge.com/2024/7/24/24205020/crowdstrike-test-software-bug-windows-bsod-issue
😊
mondjuk arra még mindig kiváncsi vagyok hogy egy non kernel driver miért okoz kékhalált
3 hónapja
www.youtube.com/watch?v=aVvkUuskmLY
3 hónapja
nah akkor úgy néz ki megvan hogy mi volt a problémaMár 15 éve is röhögtünk a cégnél, hogy csak át kell írni egy .ini file-t és kész, de bazzeg hogy tényleg...
windows update -> crowdstrike update -> windows update, ami felülírt egy config filet és innentől minden off
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
nah akkor úgy néz ki megvan hogy mi volt a problémawindows update -> crowdstrike update -> windows update, ami felülírt egy config filet és innentől minden off
4 hónapja
www.hwsw.hu/hirek/67847/teamviewer-hack-hacker-apt-betores-remote-access.html