Téli Sportok

6 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 804 — Kinek mit intézett a kormánya
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.
Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
3.9 pont a japán-osztrák aranyharc.
zacknorb
Plusz ha Nousiainen nem ugrik egy iszonyat rövidet, a finnek közelebb lennének az éremhez, mint az 5. helyhez.

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 804 — Kinek mit intézett a kormánya
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.
Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
3.9 pont a japán-osztrák aranyharc.

Poloska vagyok.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 180 — Chiefs GM
Feller, végre, a kevés osztrák egyike, akinek szívből tudok drukkolni. 😊

1 hónapja
Úgy látszik, Shiffrin szerzett egy kis önbizalmat a tegnapi óriás dobogóval, az elmúlt 1-2 versenyen közel voltak hozzá szlalomban, de most megint hülyére veri a komplett mezőnyt.

Colturi meg teljesen szétesett az olimpiára fordulva.

1 hónapja
Szerencsétlen Moltzan, Wendy Holdener US edition.

1 hónapja
Lol, vegyespáros nyertes németeket kizárták, finn arany.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Odermatt idén sem nyer Kitzbühel lesiklást, Franzoni meg a legjobbkor van élete formájában.

Poloska vagyok.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
de béna ez az Odermatt 😊
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 324 — Így remélem megfelelek nektek.....
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊
somoskovig
Végül is itt nálunk tél van 😛
1 hónapja
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊
somoskovig
Hát, Sixo tegnapi kommentje után amikor mindent kevert mindennel ez még nem is olyan vad.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 348
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊
somoskovig
Az AO télen van, teljesen jó ez a topik. 😀
1 hónapja
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 324 — Így remélem megfelelek nektek.....
Marozsán mèg egy kör 🙂
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 094 — LIGHTS OUT!
Robinson meg teljesen visszaesett az elmúlt 1 hónapban. Pont amikor jön a VB. Nem baj, akkor legalább simán vihet Scheib ezt a számot.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 094 — LIGHTS OUT!
Mi volt ez a Brignone visszatérés. Ebből olimpiai bajnoki cím lesz.

1 hónapja
Két jó, bár meglepő hír:

Brignone rajthoz áll holnap Kronplatzon GS-ben.
Vlhova két év után zöld lámpát kapott teljes intenzitással síelni, így megpróbálja Cortinat.

1 hónapja
Nageci, ha Robinsonnak így megy el az olimpia...

Poloska vagyok.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 061 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De jó, hogy elkezdődött az Australian Open, így a wengeni szlalom helyett lehet nézni, ahogy Sabalenka valami szerencsétlen niemandot püföl, köszi b*szdmeg.
somoskovig
Max?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
De jó, hogy elkezdődött az Australian Open, így a wengeni szlalom helyett lehet nézni, ahogy Sabalenka valami szerencsétlen niemandot püföl, köszi b*szdmeg.

1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 348
Olasz győzelem, Babinsky második hely. Minden 3. síelő a kiesés szélén. Nah ilyen egy igazi verseny.
Sixo
Persze ha valami mid digó nyer az már igazi verseny xdd
zacknorb
Franzoni nagyon érzi most ezt a pályát, a mid nem éppen helytálló jelző.
1 hónapja
Azért nem lennék osztrák síugró kapitány most, van 5 kb. egyforma versenyzője (vagy ha Hoerl és Embacher a tier 1, akkor vannak 3-an a tier 2-ben), és ráadásul nem ők vannak a mezőny elején, hanem Prevc meg a japók. Viszont ha mondjuk a két tier 1 kerül be a szupercsapatos versenybe, és nem sikerül nyerni (amire simán van azért esély), akkor lehet hallgatni a "miért nem Kraft/Tschofenig ugrott?" kórust.

1 hónapja
faszom, rövidített pálya 😕
NB2
Későn értem haza, miért lett rövidített pálya?
zacknorb
feltámadt a szél
NB2
Kaposváron is❤️

Poloska vagyok.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
NB2
zacknorb
feltámadt a szél
1 hónapja
NB2

Poloska vagyok.
1 hónapja
Az a szemközti hegyoldal a hatalmas tömeggel a Minschkanténál az egyik kedvenc képem minden alpesi sí közvetítést összevetve.