Téli Sportok
6 feliratkozó
1 hónapja
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.Plusz ha Nousiainen nem ugrik egy iszonyat rövidet, a finnek közelebb lennének az éremhez, mint az 5. helyhez.
Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
3.9 pont a japán-osztrák aranyharc.
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
3.9 pont a japán-osztrák aranyharc.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Feller, végre, a kevés osztrák egyike, akinek szívből tudok drukkolni. 😊
1 hónapja
Úgy látszik, Shiffrin szerzett egy kis önbizalmat a tegnapi óriás dobogóval, az elmúlt 1-2 versenyen közel voltak hozzá szlalomban, de most megint hülyére veri a komplett mezőnyt.Colturi meg teljesen szétesett az olimpiára fordulva.
1 hónapja
Lol, vegyespáros nyertes németeket kizárták, finn arany.🇩🇪 The explanation is that Marlene Fichtner did not have her hand in the harness while leaving the mat from 1 of the prone shoot. Obviously this is important because if you lose control of the rifle an accident could be catastrophic. Have not see the replay. Rule 8.5.14 #Biathlon
— Penalty Loop (@penaltyloop) January 24, 2026
Poloska vagyok.
1 hónapja
Odermatt idén sem nyer Kitzbühel lesiklást, Franzoni meg a legjobbkor van élete formájában.
Poloska vagyok.
1 hónapja
de béna ez az Odermatt 😊
1 hónapja
Végül is itt nálunk tél van 😛Marozsán mèg egy kör 🙂Milyen sportágban? 😊
dande2
somoskovig
1 hónapja
Hát, Sixo tegnapi kommentje után amikor mindent kevert mindennel ez még nem is olyan vad.Marozsán mèg egy kör 🙂Milyen sportágban? 😊
dande2
somoskovig
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az AO télen van, teljesen jó ez a topik. 😀Marozsán mèg egy kör 🙂Milyen sportágban? 😊
dande2
somoskovig
1 hónapja
Marozsán mèg egy kör 🙂
1 hónapja
Robinson meg teljesen visszaesett az elmúlt 1 hónapban. Pont amikor jön a VB. Nem baj, akkor legalább simán vihet Scheib ezt a számot.
1 hónapja
Mi volt ez a Brignone visszatérés. Ebből olimpiai bajnoki cím lesz.
1 hónapja
Két jó, bár meglepő hír:Brignone rajthoz áll holnap Kronplatzon GS-ben.
Vlhova két év után zöld lámpát kapott teljes intenzitással síelni, így megpróbálja Cortinat.
1 hónapja
Nageci, ha Robinsonnak így megy el az olimpia...
Poloska vagyok.
1 hónapja
De jó, hogy elkezdődött az Australian Open, így a wengeni szlalom helyett lehet nézni, ahogy Sabalenka valami szerencsétlen niemandot püföl, köszi b*szdmeg.Max?
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
De jó, hogy elkezdődött az Australian Open, így a wengeni szlalom helyett lehet nézni, ahogy Sabalenka valami szerencsétlen niemandot püföl, köszi b*szdmeg.
1 hónapja
Franzoni nagyon érzi most ezt a pályát, a mid nem éppen helytálló jelző.Olasz győzelem, Babinsky második hely. Minden 3. síelő a kiesés szélén. Nah ilyen egy igazi verseny.Persze ha valami mid digó nyer az már igazi verseny xdd
Sixo
zacknorb
1 hónapja
Azért nem lennék osztrák síugró kapitány most, van 5 kb. egyforma versenyzője (vagy ha Hoerl és Embacher a tier 1, akkor vannak 3-an a tier 2-ben), és ráadásul nem ők vannak a mezőny elején, hanem Prevc meg a japók. Viszont ha mondjuk a két tier 1 kerül be a szupercsapatos versenybe, és nem sikerül nyerni (amire simán van azért esély), akkor lehet hallgatni a "miért nem Kraft/Tschofenig ugrott?" kórust.
1 hónapja
Kaposváron is❤️feltámadt a szélfaszom, rövidített pálya 😕Későn értem haza, miért lett rövidített pálya?
NB2
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.
1 hónapja
feltámadt a szélfaszom, rövidített pálya 😕Későn értem haza, miért lett rövidített pálya?
NB2
zacknorb
1 hónapja
faszom, rövidített pálya 😕Későn értem haza, miért lett rövidített pálya?
NB2
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az a szemközti hegyoldal a hatalmas tömeggel a Minschkanténál az egyik kedvenc képem minden alpesi sí közvetítést összevetve.