NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 4 éve
Szó se róla, ez igaz. Kapartam magam. (Az első három szettet láttam.)csak kicsit jobb százalékkal kellene kihasználnia a bréklabdákat.Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
nagylaza
slowmotion
több mint 4 éve
Ez hatalmas győzelem volt, 5 szettes meccseken eddig nem Marci szokott lenni összeszedettebb fejben/fizikálisan... 😊Fejben most is szar volt sajna, fizikálisan viszont patent, Dimitrovon meg meglátszott a korona 😀
somoskovig
Másik ágról kihullott Millman, így a haverjával Tiafoeval játszik. Nyerhető lesz az is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Bakker én is!🤪 Erre reggel a szokásos procedúra alatt egyből nyitottam a netet ééss tessék... BRAVO!!!👍Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
nagylaza
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
csak kicsit jobb százalékkal kellene kihasználnia a bréklabdákat.Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
nagylaza
több mint 4 éve
Kis színes. Annak is vannak előnyei, hogy nincsenek nézők. Így kristálytisztán lehetett hallani, hogy "nem igaz, bazmeg, nem igaz".
több mint 4 éve
Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
több mint 4 éve
Ez hatalmas győzelem volt, 5 szettes meccseken eddig nem Marci szokott lenni összeszedettebb fejben/fizikálisan... 😊
több mint 4 éve
Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Mutatja a példát focistáknak hogy kell bolgárokat verni 😊
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!
több mint 4 éve
Hajrá Marci!
több mint 4 éve
Most nézem csak, hogy se Fedo se Rafa nincs a US Openen. 😕Persze, hadd nyerjen akadálytalanul Gyokovics 😡
alatriste
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Közben meg, Hajrá Marci!www.nemzetisport.hu/tenisz/us-open-fucsovics-marton-hugo-dellien-eloben-az-nso-n-2781241
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Most nézem csak, hogy se Fedo se Rafa nincs a US Openen. 😕
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Tőlem hiába kérdezed. 😊És 3,5 milliárddal nem tudnak elszámolni, ha már pontositunk... 😊444.hu/2020/08/30/mero-dobbenet-25-milliardot-ad-a-kormany-a-tenisz-szovetsegnek-ami-35-milliarddal-nem-tud-elszamolniTalán annyi, hogy nem 25 milliárdot, mint a link címében van, hanem 2,5 milliárdot, ahogy a cikkben is írják.
Zseniális, erre nincsenek szavak... 😀
Beki
Egyébkent meg, ha van egy egyébként számodra szükséges szervezet, aminek kell pénz a működéséhez, és a te dolgod ezt biztosítani, csak azért mert az előző vezetés sikkasztott, még kell adnod a működésére miközben a személyi felelősöket felelősségre vonod, mivel a szervezet működése számodra fontos. Nem magát a szervezetet kell büntetned, hanem a sikkasztót.
Sobri Jóska
Az meg a másik kérdés, hogy mi a pék f*szara kell egy tenisszovetsegnek ekkora költségvetés egyáltalán.
somoskovig
Valahol valakik szerint ennyi kell.
És ezek a valakik valahol el tudták érni, hogy az állami költségvetésben legyen ennek fedezete.
Ha én pl. csinálnék egy hazai csocsó- vagy egy kritkett-szövetséget, nem tudnám elérni, hogy legyen ekkora költségvetés, pláne államilag megtámogatva. Így az okot nem tudom, csak azt, amit írtam, hogy ha már ekkora, akkor ha ezt elsikkasztják, akkor legitim megoldás a visszapótlása, és megpróbálni utánamenni a hiányzó összegnek. Ami nyilván nem lesz mg, de ez irreleváns a visszapótlás szükségessége/szükségtelensége megítélésében.
több mint 4 éve
És 3,5 milliárddal nem tudnak elszámolni, ha már pontositunk... 😊444.hu/2020/08/30/mero-dobbenet-25-milliardot-ad-a-kormany-a-tenisz-szovetsegnek-ami-35-milliarddal-nem-tud-elszamolniTalán annyi, hogy nem 25 milliárdot, mint a link címében van, hanem 2,5 milliárdot, ahogy a cikkben is írják.
Beki
Egyébkent meg, ha van egy egyébként számodra szükséges szervezet, aminek kell pénz a működéséhez, és a te dolgod ezt biztosítani, csak azért mert az előző vezetés sikkasztott, még kell adnod a működésére miközben a személyi felelősöket felelősségre vonod, mivel a szervezet működése számodra fontos. Nem magát a szervezetet kell büntetned, hanem a sikkasztót.
Sobri Jóska
Az meg a másik kérdés, hogy mi a pék f*szara kell egy tenisszovetsegnek ekkora költségvetés egyáltalán.
több mint 4 éve
Lehet. De az a szövetség működőképességétől független dolog.Nyilván hülyén jön ki h így van az URLben, de jogos. 😀444.hu/2020/08/30/mero-dobbenet-25-milliardot-ad-a-kormany-a-tenisz-szovetsegnek-ami-35-milliarddal-nem-tud-elszamolniTalán annyi, hogy nem 25 milliárdot, mint a link címében van, hanem 2,5 milliárdot, ahogy a cikkben is írják.
Beki
Sobri Jóska
Nagy kár h az általad leírt büntetés nem fog megvalósulni valószínűleg.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nyilván hülyén jön ki h így van az URLben, de jogos. 😀444.hu/2020/08/30/mero-dobbenet-25-milliardot-ad-a-kormany-a-tenisz-szovetsegnek-ami-35-milliarddal-nem-tud-elszamolniTalán annyi, hogy nem 25 milliárdot, mint a link címében van, hanem 2,5 milliárdot, ahogy a cikkben is írják.
Beki
Sobri Jóska
Nagy kár h az általad leírt büntetés nem fog megvalósulni valószínűleg.
több mint 4 éve
444.hu/2020/08/30/mero-dobbenet-25-milliardot-ad-a-kormany-a-tenisz-szovetsegnek-ami-35-milliarddal-nem-tud-elszamolniTalán annyi, hogy nem 25 milliárdot, mint a link címében van, hanem 2,5 milliárdot, ahogy a cikkben is írják.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
444.hu/2020/08/30/mero-dobbenet-25-milliardot-ad-a-kormany-a-tenisz-szovetsegnek-ami-35-milliarddal-nem-tud-elszamolniZseniális, erre nincsenek szavak... 😀
több mint 4 éve
sírokAz A-Z Tenisz Produkció tulajdonosáról, Kovács Zsoltról tudni valamit? Hogy ő kinek a kije?
index.hu/sport/tenisz/2020/08/28/felmilliardot_bukott_vegrehajtok_miatt_a_teniszszovetseg_lazar_szerint_ellehetetlenulhetnek/
Vajon kitől tanulták?
"Mindenki tudja ebben az országban, hogy ezért a pénzért nem dolgoztak meg. Közbeszerzés nélkül elnyertek egy megrendelést, amelyért óriási összegeket követelnek, túlszámlázva az elvégzett munkájuk ellenértékét."
gordon
Az számomra érdekes mindenesetre, hogy a beszámolójukat egy olyan arc csinálta, aki korábban a NAV-nál, jelenleg az EMMI-nél dolgozik.
magyarhang.org/sport/2019/04/25/tenisz-szazmillios-tartozasok-hazon-belulre/
"Talán nem véletlen, hogy az MTSZ vezetősége ellen április 16-i dátummal újabb eljárást kezdeményezett az Emmi a Közbeszerzési Döntőbizottságnál, a 2018. évi ATP 250 World Tour férfi tenisztorna, a WTA női tenisztorna sportrendezvény szervezése és az ifjúsági tenisz csapat világbajnokság után az idei, azaz a 2019-es WTA és ATP-tornák miatt. "
akkor van egy cég, ami kamura kapott pénzt a tenisz szövetségtől, rendesen kiírt közbeszerzés nélkül. ennek a cégnek a beszámolóját egy jelenlegi EMMI-s készíti/készítette. majd az EMMI fogja és bemószerolja a tenisz szövetséget.
akkó jóvan akkó 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
sírokindex.hu/sport/tenisz/2020/08/28/felmilliardot_bukott_vegrehajtok_miatt_a_teniszszovetseg_lazar_szerint_ellehetetlenulhetnek/
Vajon kitől tanulták?
"Mindenki tudja ebben az országban, hogy ezért a pénzért nem dolgoztak meg. Közbeszerzés nélkül elnyertek egy megrendelést, amelyért óriási összegeket követelnek, túlszámlázva az elvégzett munkájuk ellenértékét."
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-fucsovics-vilagbajnokot-verve-jutott-a-16-koze-2779865👍👏🎾
több mint 4 éve
ez mondjuk igaz. de nekem józanul eszembe sem jutna, hogy felmásszak az erkélyen, szólok a recepción, és beengedtetem magam a főkulccsal vagy a másolattal.nem tudom eldönteni, hogy ez most megdönti a "részeg ember nem töri össze magát" tételt, vagy kivételként erősíti...Ki mondta, hogy részeg volt?
slowmotion
Hanni
több mint 4 éve
Nem részeg.nem tudom eldönteni, hogy ez most megdönti a "részeg ember nem töri össze magát" tételt, vagy kivételként erősíti...Ki mondta, hogy részeg volt?
slowmotion
Hanni