NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 4 éve
azért a vonalbíró is elmehetne focistának 😊Amerika, szerintem tuti perelni akar, ahhoz meg kellett a színjatek 😀
faxtól dőlt el? 😊 kapjon oda az arcához, oké, de ez...
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A 444.hu szerint egy labdaszedőt talált el:Még egy:ez sztem meg az eredeti ami az ESPN-s tweetben is volt
www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=mxDh4Nx948M&feature=emb_logo
nagylaza
igazából lehet látni hogy nem direkt céloz rá, visoznt eltalálja ami meg ezzel jár
Negritis
444.hu/2020/09/06/duhbol-eltalalt-egy-labdaszedot-leleptettek-djokovicsot-a-us-openen?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=duhbol-eltalalt-egy-labdaszedot-leleptettek-djokovicsot-a-us-openen
több mint 4 éve
Még egy:ez sztem meg az eredeti ami az ESPN-s tweetben is volt
www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=mxDh4Nx948M&feature=emb_logo
nagylaza
igazából lehet látni hogy nem direkt céloz rá, visoznt eltalálja ami meg ezzel jár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ok Djokoé legyen bár sztem akkor is hülyeség így.....Babosék kizárása szerintem érthető, inkább azt nem értem, hogy a többi Paire kontakt miért nem lett végül kizárva.Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Djokonál meg nem lehetett mérlegelni, ha játékon kívül eltalálja a játékos a vonal/székbírót, akkor automatikus kizárás. Éppen azért, hogy ne ész nélkül ütögessenek a játékosok.
Jughead
De Baboséké ebben a formában egyáltalán nem érthető és magyarázható ráadásul Babossal is kiszúrtak aki végképp nem tehetett semniről. El se kellett volna engedni őket indulni mikor kibukott a dolog s akkor ok.
Tudom, én vagyok a helikopter... 😊
több mint 4 éve
azért a vonalbíró is elmehetne focistának 😊ha tényleg a torkát találta el akkor nem kell nagy erő hogy kurvára kellemetlen legyen
faxtól dőlt el? 😊 kapjon oda az arcához, oké, de ez...
NB2
és egyébként ez tök mind1, eltalálta kizárás
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
azért a vonalbíró is elmehetne focistának 😊faxtól dőlt el? 😊 kapjon oda az arcához, oké, de ez...
több mint 4 éve
Ja, hülye vagyok...ez pontosan ugyanaz csak másik szög sztemtwitter.com/ArmstrongABC11/status/1302702028007845893?s=19Igen, ez kb. ugyanaz, ami Djoko.
dawyd728
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
ez pontosan ugyanaz csak másik szög sztemtwitter.com/ArmstrongABC11/status/1302702028007845893?s=19Igen, ez kb. ugyanaz, ami Djoko.
dawyd728
nagylaza
több mint 4 éve
Nem ismertem ezt a szabályt.Babosék kizárása szerintem érthető, inkább azt nem értem, hogy a többi Paire kontakt miért nem lett végül kizárva.Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Djokonál meg nem lehetett mérlegelni, ha játékon kívül eltalálja a játékos a vonal/székbírót, akkor automatikus kizárás. Éppen azért, hogy ne ész nélkül ütögessenek a játékosok.
Jughead
több mint 4 éve
twitter.com/ArmstrongABC11/status/1302702028007845893?s=19Igen, ez kb. ugyanaz, ami Djoko.
dawyd728
több mint 4 éve
Jughead
5 302
Babosék kizárása szerintem érthető, inkább azt nem értem, hogy a többi Paire kontakt miért nem lett végül kizárva.Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
több mint 4 éve
www.sportskeeda.com/tennis/5-instances-of-tennis-players-getting-disqualified-sstlVolt már ilyen?nem egyedi eset, nem kell dühből random beleütni a labdába és főleg nem kell torkon találni senkitAd 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Negritis
nagylaza
www.bardown.com/tennis-player-disqualified-from-australian-open-after-hitting-a-ball-boy-1.656885
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Volt már ilyen?nem egyedi eset, nem kell dühből random beleütni a labdába és főleg nem kell torkon találni senkitAd 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Negritis
több mint 4 éve
nem egyedi eset, nem kell dühből random beleütni a labdába és főleg nem kell torkon találni senkitAd 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
több mint 4 éve
Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
több mint 4 éve
Jughead
5 302
Agyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
több mint 4 éve
Agyukra ment a corona az idei US open szervezőknek...... épp ma gondoltam rá, hogy minden adva van Djoko győzelméhez... hiba volt... még ha nem is szeretem...
több mint 4 éve
Djokovic kiütött egy női vonalbírót és ezzel saját magát is a US Openről. Top-seeded Novak Djokovic was defaulted from his fourth-round match at the #USOpen after he accidentally hit a line judge with a tennis ball Sunday. pic.twitter.com/TTstxZB2Jw
— ESPN (@espn) September 6, 2020
több mint 4 éve
Elvesztett adogatás... Francba, ez így eléggé reménytelen...Fucso: 0-2. Basszus. Pedig azt hittem, könnyebb lesz, mint Dimitrov ellen.Tartottam tőle ugyan az mint múlthéten, nagy győzelem Dimitrov ellen aztán sima kipotty.... de még hátha...
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Fucso: 0-2. Basszus. Pedig azt hittem, könnyebb lesz, mint Dimitrov ellen.Tartottam tőle ugyan az mint múlthéten, nagy győzelem Dimitrov ellen aztán sima kipotty.... de még hátha...
nagylaza
több mint 4 éve
Fucso: 0-2. Basszus. Pedig azt hittem, könnyebb lesz, mint Dimitrov ellen.
több mint 4 éve
Kizárták Babosékat 😕
több mint 4 éve
A negyedik szettben (amiben már a meccsben maradásért játszott) kétszer is brékhátrányból jött vissza úgy, hogy mikor először vette vissza, utána ismét egyből brékelt a bolgár. Sokan összeestek voltak, de ezután nemcsak kiegyenlített, hanem leütötte a pályáról Dimitrovot. Nekem ez azt mutatja, hogy Marci rendben volt fejben. De az is biztos, hogy fizikálisan is ellenfele fölé nőtt.Ez hatalmas győzelem volt, 5 szettes meccseken eddig nem Marci szokott lenni összeszedettebb fejben/fizikálisan... 😊Fejben most is szar volt sajna, fizikálisan viszont patent, Dimitrovon meg meglátszott a korona 😀
somoskovig
Másik ágról kihullott Millman, így a haverjával Tiafoeval játszik. Nyerhető lesz az is.
eaglesmcnabb
Music City Miracle