NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
860
53
22:30-tól, ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 6 éve
Egyszer lenne egészséges egy teljes éven át Rafa...Ahhoz máshogy kéne játszania.
alatriste
Jobb volt Csilics.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Egyszer lenne egészséges egy teljes éven át Rafa...
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ez a Chung sem piskóta, kb mindent befut.... nem fénykorában lévő Djoko, és elég tanácstalan volt egész meccsen, de azért a koreai srác nagyot játszott.szerintem a nem fénykorában levő, de száz százalékos állapotú Djokovics nyert volna, de hát a felkészülése sem volt már rendben, Chung meg most nagyot fut, kb mint tavaly Stephens a US Openen
Azért ez a Sundgren, Chung, Berdych, Fed alsó ág elég komoly így 😊
Igor
több mint 6 éve
Ez a Chung sem piskóta, kb mindent befut.... nem fénykorában lévő Djoko, és elég tanácstalan volt egész meccsen, de azért a koreai srác nagyot játszott.Azért ez a Sundgren, Chung, Berdych, Fed alsó ág elég komoly így 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
azért látom, az amerikaiaknak is van egy Fucsovicsuk
több mint 6 éve
Most pont azt a lépcsőt ugorja meg, hogy nem kell majd selejteznie nívósabb tornákon, vagy az ATP 1000-es versenyeken, kicsit gyengébb tornákon kiemelt is lehet, plusz ugye főtábla minden GS-en, innen lehet stabilan top 50-es játékosnak lenni. Ha esetleg előre tudna vergődni 30-40 közé, akkor sérülésektől függően meg akár már kiemelt is lehetne GS-tornákon, bár az még kicsit odébb van. Mindenesetre most kellene stabil formát hozni.Jaja, az első 2 szett teljesen jó volt (a másodikban még szebbeket ütött), úgyhogy én is optimista vagyok.. azért egy Querrey-elleni skalp után, benne van hogy TOP 50-be bejöjjön majd.Nagyon szépeket üt Marci, de nem elég konzisztens, túl sok a hiba sajnos... mondjuk Fed ellen.. innen könnyű a kanapéról.federer ellen sokan játszanak így, és neki még mindig nem a Federer szintű zseniket kell megverni. A tisztes helytállás azért megvolt, remélem megy tovább a megkezdett úton!
| jinx |
Igor
eaglesmcnabb
Igor
több mint 6 éve
Jaja, az első 2 szett teljesen jó volt (a másodikban még szebbeket ütött), úgyhogy én is optimista vagyok.. azért egy Querrey-elleni skalp után, benne van hogy TOP 50-be bejöjjön majd.Nagyon szépeket üt Marci, de nem elég konzisztens, túl sok a hiba sajnos... mondjuk Fed ellen.. innen könnyű a kanapéról.federer ellen sokan játszanak így, és neki még mindig nem a Federer szintű zseniket kell megverni. A tisztes helytállás azért megvolt, remélem megy tovább a megkezdett úton!
| jinx |
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nagyon szépeket üt Marci, de nem elég konzisztens, túl sok a hiba sajnos... mondjuk Fed ellen.. innen könnyű a kanapéról.federer ellen sokan játszanak így, és neki még mindig nem a Federer szintű zseniket kell megverni. A tisztes helytállás azért megvolt, remélem megy tovább a megkezdett úton!
| jinx |
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nagyon szépeket üt Marci, de nem elég konzisztens, túl sok a hiba sajnos... mondjuk Fed ellen.. innen könnyű a kanapéról.| jinx |
több mint 6 éve
Nadal ide is jöhetne lapátolni, elég sok hó esett 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Harmadik meccs lesz a centeren, fél5-5 körül fog valszeg kezdődni.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Mikor lesz a Federer-Fucsovics rangadó?😊holnap derül csak ki
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mikor lesz a Federer-Fucsovics rangadó?😊állítólag hétfő reggel 9
Vrij6
több mint 6 éve
Mikor lesz a Federer-Fucsovics rangadó?😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
JéBé
7 091
Sávolt nem tudom milyen munkát végez vele de említsük meg őt is, volt honnan visszahoznia Marcit, mert sosem a képességeivel volt baj. Bravo srácok!
több mint 6 éve
A végén kicsit ráfeszült, amikor ki kellett volna szerválni, de összességében megvolt a lesimázás, jól is játszott, mondjuk az argentin srác se nagyon tudta, hogy mit keres itt a 3. körben 😊 Meg talán el is fáradt az első két körben.Babosék is nyertek.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
na akkor már csak Federeren múlik hogy Fucsóval összefussanak 😊
több mint 6 éve
Ez a Kicker gyerek a leggusztustalanabb salakteniszt játssza itt is, ha Marci nem parázza szét a meccset, le kéne simáznia
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Rodzsert már ismeri, mint a tenyerét, kileste a közös edzéseken a gyenge pontjait, sima nyerő lenne 😊Na, ez a topic meghalt?Ráadásul Kickert 2 hete 6-0 6-3-ra verte, van is rá vagy 1,15ös odds :d (sajna az ilyeneken szokott kiszopni, de remélem most nyer), utána valószínüleg Federer jön, ha a pldakép ellen kikap nem fog bánkódni...
Elég jól megy az amcsik ellen.
Babos ugye első körben kiütötte Vandeweghét (aztán sajna kikapott), most viszont Fucsovics nyert Querrey ellen, és a 3. körben az argetin Kicker (lol) személyében megint verhető ellenfelet kapott.. ha őt is veri, nyolcaddöntőzhet Fed ellen.
Igor
Mondtam én hogy meg lesz idén a top 50, egyelőre jó úton halad hozzá
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Na, ez a topic meghalt?Ráadásul Kickert 2 hete 6-0 6-3-ra verte, van is rá vagy 1,15ös odds :d (sajna az ilyeneken szokott kiszopni, de remélem most nyer), utána valószínüleg Federer jön, ha a pldakép ellen kikap nem fog bánkódni...
Babos ugye első körben kiütötte Vandeweghét (aztán sajna kikapott), most viszont Fucsovics nyert Querrey ellen, és a 3. körben az argetin Kicker (lol) személyében megint verhető ellenfelet kapott.. ha őt is veri, nyolcaddöntőzhet Fed ellen.
Igor
Mondtam én hogy meg lesz idén a top 50, egyelőre jó úton halad hozzá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na, ez a topic meghalt?meg hát.
Igor
Fucsovicsnak örülök, Babos meg hát... legalább tovább jutott, mint tavaly. mondjuk párosban nagyon belecsapott a lecsóba, éppen szeretetszolgálatot játszik, most nézem, hogy Mladenovicnak már négy és fél hónapja nem volt nyertes meccse párosban (egyesben meg öt és fél hónapja 😮), szóval kellett neki már valami sikerélmény
több mint 6 éve
Na, ez a topic meghalt?Elég jól megy az amcsik ellen.
több mint 7 éve
no de aki elkapja Rafát és Rogert is, az elkaphat bárkit :ÖMondjuk azért onnan nem volt túlmerész a tipped 😛twitter.com/Dimonator/status/932350628516585473no igen. mondjuk Dimitrov év végére nagyon belejött szerintem, igazából amint Roger kikapott, nálam a bolgár lett a fő esélyes.
Aguirre
slowmotion
Toca
de valóban, nem volt túl merész, ezért is fogadtam meg.
mondjuk szerintem Dimitrov Rogert is elkapta volna jó eséllyel, csak hát ugye az ember ne fogadjon az ellen, akinek szurkol...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Mondjuk azért onnan nem volt túlmerész a tipped 😛twitter.com/Dimonator/status/932350628516585473no igen. mondjuk Dimitrov év végére nagyon belejött szerintem, igazából amint Roger kikapott, nálam a bolgár lett a fő esélyes.
Aguirre
slowmotion