Tenisz
16 feliratkozó
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Murray agyával meg mi van? 😀Nem értem miről beszélsz, easy win volt. 😀
Azért egy fonák nélküli embertől így szívni elég gáz.Schleck
több mint 11 éve
Murray agyával meg mi van? 😀Azért egy fonák nélküli embertől így szívni elég gáz.
több mint 11 éve
Jézusom. Erre a bohóckodásra hogy lehetett átkapcsolni a Tomic-Gasquest meccsről?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A bolgár FedererJól van, Mr. Túlértékelt is kizúgott a francba. 😊Mr. Túlértékelt = Mr. Sharapova?slowmotion
Rettenetesen ellenszenves ez a szépfiú...Schleck
több mint 11 éve
Igen. Egészen nevetséges, hogy már mindenhol úgy állítják be, hogy felérhet a négyeshez. Még a mögöttük lévő Ferrer-Berdych-Tsonga stb. brigádhoz sincs köze szerintem.Jól van, Mr. Túlértékelt is kizúgott a francba. 😊Mr. Túlértékelt = Mr. Sharapova?slowmotion
Viszont Janowicz kemény bpéz megint, azt hittem össze fog verekedni Almagroval a végére. 😀
több mint 11 éve
Jól van, Mr. Túlértékelt is kizúgott a francba. 😊Mr. Túlértékelt = Mr. Sharapova?
több mint 11 éve
Jól van, Mr. Túlértékelt is kizúgott a francba. 😊Rettenetesen ellenszenves ez a szépfiú...
több mint 11 éve
Mondjuk az biztos, hogy korrekt ellenfelet választott, ha már a nőknél indult. 😀Serena most Ibrahimoviccsal játszik? 😀SchleckMajd ha törik az ütő és/vagy Serena gerince akkor megtudjuk biztosan, bár kinézet alapján valóban úgy tűnik, hogy vele játszik. 😀Gabesz92
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Serena most Ibrahimoviccsal játszik? 😀SchleckMajd ha törik az ütő és/vagy Serena gerince akkor megtudjuk biztosan, bár kinézet alapján valóban úgy tűnik, hogy vele játszik. 😀
több mint 11 éve
Nem feltétlen Ferrernek, de valakinek 4-től lefelé (tudom, h most Ferrer Nadal előtt van, de talán csak nem köt bele senki) egyelőre úgy tűnik most akár még lehet is esély vmi nagy eredményre.Nem biztos egyébként h rosszat tenne a sportnak, bár én kifejezetten élvezem/élveztem az ilyen Nadal-Federer, Djokovic-Nadal epic 5szetteseket, és ők jobb/szebb teniszt játszanak, mint a futottak még kategória teniszezői
Mellesleg papírforma szerint még továbbra is úgy áll, h a 4 nagyból csap majd össze 2 a döntőben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Csak érdekességképp:Sobri, ha Ferrer füvön húzza be az első Grand Slam-jét most Wimbledonban, akkor a következő draft show előtt a fejemen egy üveg sörrel csárdást fogok táncolni élő adásban a stúdióban... 😀
négy olyan játékos van most a teniszben, akik mellett lehetetlen az ő tehetségével a csúcsra érni. Arra pedig, hogy egy tornán mind a négy betlizzen, szinte semmi esély nincs.SchleckBár az tény, hogy 2 még bent van.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ez brutális ami idén megy na ha idén nem tudja megnyerni Murray.... bár ott van Djoko de ilyen esélye nehezen lesz hihetetlendandeAz olimpia és a US Open megnyerése után szerintem már nincs rajta az az óriási nyomás, mint előtte. Nem mondom, hogy megnyeri, de már azt sem lehet mondani, mint egy éve, hogy jó, jó, de a döntőben majd simán kikap.
több mint 11 éve
Csak érdekességképp: négy olyan játékos van most a teniszben, akik mellett lehetetlen az ő tehetségével a csúcsra érni. Arra pedig, hogy egy tornán mind a négy betlizzen, szinte semmi esély nincs.SchleckBár az tény, hogy 2 még bent van.
több mint 11 éve
Ez brutális ami idén megy na ha idén nem tudja megnyerni Murray.... bár ott van Djoko de ilyen esélye nehezen lesz hihetetlen
több mint 11 éve
Ez nagyon nagy meccs volt és Federer kiesett. Ügyes ez az ukrán srác.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nem különösebben ismertem eddig Stakhovsky-t, de kifejezetten tetszik a mozgása és a stílusa. Federer-nek nehéz dolga lesz úgy tűnik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ó vazze, azon gondolkoztam, hogy a második, vagy a harmadik fordulóban tegyek-e Ivanovic ellen, a harmadikra vártam. brühühü...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nincs igazság (pedig olyan jól alakult az ág, mindenki kihullott onnan, Nadal, Isner...)
több mint 11 éve
hát kisfaszom kivan... Isner szétcseszte a térdét az első fordulóban, de azért kiállt a másodikra, két game után feladta. ezzel pont annyit ért el, hogy vitte a szelvényemet, király...Darcis meg szintén feladta, csak ő veretlenül, egy Nadal-skalppal a tarsolyában fejezte be. azt hiszem, ilyet általában csak a legnagyobbak tudnak megcsinálni 😊
(más kérdés persze, hogy akkor volt-e értelme Nadal kiesésének, de gondolom a mai meccsen még szarabb lett volna a térde, Kubot meg nem kimondottan a "könnyű ellenfelek" kategóriába tartozik)
több mint 11 éve
Ha már női tenisz: kicsit meglepett Hantuchova korai kiesése. Még Wimbledon előtt nyert a birminghami füve pályás versenyen (2011-ben is döntős volt; élete első egyéni füves pályás tornagyőzelme volt a WTA Tour keretein belül; itt szerezte meg 37. női játékosként karrierje 500. győzelmét). Bár az utána következő 's-hertogenboschi tornát fel kellett adnia szédülés miatt. De párosban és vegyes párosban még alkothat. Párosban (ha eljut mindkettő páros addig; nagy valószínűséggel) a harmadik körben a 2. helyen kiemelt cseh párossal találkozhatnak. Vegyesben majd holnap sorsolnak, de ott is jó esélye van (karrier Grand Slam tulajdonos ebben a kategóriában;rajta kívül csak négy embernek sikerült ez a tenisz történelmében). Ha már szóba került a 's-hertogenboschi torna: a férfiak versenyét Mahut nyert (élete első tornagyőzelme volt). Wimbledon-ban Murray-vel találkozhat a 3. körben, ha hozzák mindketten a 2. körös meccsüket. Jó kis meccs lesz az.
több mint 11 éve
arról volt szó, hogy magyarok ellen nem fogadok, de Johanssonra egyébként tettem volna.Magyarok ellen fogadásról volt szóBabosról volt szó. két éve volt egy kiugrása, most kis túlzással abból él. most még kilencvenakárhányadik, év végére meglesz a százhúsz is.slowmotionHát nem tudom, én buktam egyszerre három fogadást Czinken, mert megvert valami top kiemeltet 😀 Ezekben sosem lehet bízni 😊WyattFunfact: Johansson 95 pontot nyertha nem lenne az az elvem, hogy magyarok ellen nem fogadok, akkor szemérmetlenül sok pénzt feltettem volna Johansson kisasszonyra.
Babos 47 ki nem kényszerített hibát vétett (gy.k: minden második Johansson pont Babos rontásából született)Wyatt
persze, tudom, ez pont a gyengeség jele a fogadásban, de akkor is...slowmotion
Felkerülni is nagyon nagy szó a top 50-be mondjuk, de megtartani sokkal nehezebb. Elég, ha jön egy olyan, akinek nem kell pontokat megvédenie, és nyer egy tornát, már hoz az emberen akkor is, ha címvédőként döntőzött mondjuk, de hát ezt te is pont ilyen jól tudod. Ha eléggé hátul lesz megint, megint jöhet majd egy meglepetés tornagyőzelem, és szép felkapaszkodásWyatt
Czinkben benne van a meglepetés, ellene nem tennék (amire menne, az 1,1 alatti odds, olyat nem játszok).
Babos... persze, benne van egy győzelem egy közepesen jegyzett versenyen, de óriási javulás kellene neki. ha salakon veszít, akkor az a mantra, hogy neki a kemény pálya fekszik, ha kemény pályán veszít, akkor nem volt szerencséje a sorsolással.
amikor Szávay megnyerte a pekingi versenyt, akkor talán élete formájában volt (19 évesen...), megverte az akkori másodikat, persze akkor talán pont "sztárszünet" volt a női teniszben, a belgák talán már nem ütöttek, a drabális fekák meg éppen szünetet tartottak, egy Jankovic második lehetett.
Babosnak egyelőre úgy néz ki, tavaly volt eddigi élete formája (szintén 19 évesen), megnyerte Monterreyt, aztán hullafáradtan bejutott még egy mexikói tornán a negyeddöntő-elődöntő közelébe. ennyi, meg egy bambi. meg lehet nézni, hogy a volt párospartnere hol tartan, ha jól rémlik, akkor top 20-as lett belőle.
valami nagyon félrement Babosnál...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Magyarok ellen fogadásról volt szóBabosról volt szó. két éve volt egy kiugrása, most kis túlzással abból él. most még kilencvenakárhányadik, év végére meglesz a százhúsz is.slowmotionHát nem tudom, én buktam egyszerre három fogadást Czinken, mert megvert valami top kiemeltet 😀 Ezekben sosem lehet bízni 😊WyattFunfact: Johansson 95 pontot nyertha nem lenne az az elvem, hogy magyarok ellen nem fogadok, akkor szemérmetlenül sok pénzt feltettem volna Johansson kisasszonyra.
Babos 47 ki nem kényszerített hibát vétett (gy.k: minden második Johansson pont Babos rontásából született)Wyatt
persze, tudom, ez pont a gyengeség jele a fogadásban, de akkor is...slowmotion
Felkerülni is nagyon nagy szó a top 50-be mondjuk, de megtartani sokkal nehezebb. Elég, ha jön egy olyan, akinek nem kell pontokat megvédenie, és nyer egy tornát, már hoz az emberen akkor is, ha címvédőként döntőzött mondjuk, de hát ezt te is pont ilyen jól tudod. Ha eléggé hátul lesz megint, megint jöhet majd egy meglepetés tornagyőzelem, és szép felkapaszkodás