Tenisz
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Kis érdekesség: 26-szor játszott egymás ellen Nadal és Ferrer, ebből ötször nyert Ferrer. A nyolc döntőt, amit egymás ellen játszották, mind Nadal nyerte.nem hiszem, hogy a kemény borítás és a szőnyeg Ferrernek inkább borítása lenne, mint Nadalnak. Nadal nyert már GS-t kemény borításon is, nem is egy alkalommal, Ferrernek ez volt az első GS-döntője úgy egyáltalán.
Ferrer az öt győzelméből csak egy salakos, három kemény pályás (ami nem Nadal terepe) és egy szőnyeg borítású.danyly
(egyébként az ATP-oldal csak 24 meccset ír, 20-4-es állással)
több mint 11 éve
Kis érdekesség: 26-szor játszott egymás ellen Nadal és Ferrer, ebből ötször nyert Ferrer. A nyolc döntőt, amit egymás ellen játszották, mind Nadal nyerte. Ferrer az öt győzelméből csak egy salakos, három kemény pályás (ami nem Nadal terepe) és egy szőnyeg borítású.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Fura, mert egyébként Ferrer szerintem már most "többre" vitte ismertségben, mint Juan Carlos Ferrero, pedig JánosKároly technikailag jobb volt.kishasziÁh, ez kizárt. Azért Ferrero világelső is volt, biztos vagyok benne, hogy fénykorában ismertebb volt, mint most Ferrer.
Ferrer pedig soha nem lesz GS győztes szerintem, négy olyan játékos van most a teniszben, akik mellett lehetetlen az ő tehetségével a csúcsra érni. Arra pedig, hogy egy tornán mind a négy betlizzen, szinte semmi esély nincs.
több mint 11 éve
Az a baj, hogy Ferrer igazán semmit nem tud kiváló szinten, és emiatt esélye sem lesz Nadal - aki elég sok mindent tud top3-as szinten - ellen, ha Rafa egészséges. Mondom, én csípem Ferrert, de sajnos "csak" egy kiváló iparos játékos.Ha nem haragszol én ezzel azért nem értenék egyet. Ferrero RG győzelmét úgy várták mint a Messiást, mert simán meg volt rá az esélye mind tudásilag, mind technikailag, de mindig elhalasztotta. De a végén csak összejött. De lehet Ferrer is ezen a pályán mozog.
Fura, mert egyébként Ferrer szerintem már most "többre" vitte ismertségben, mint Juan Carlos Ferrero, pedig JánosKároly technikailag jobb volt.kishaszi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az a baj, hogy Ferrer igazán semmit nem tud kiváló szinten, és emiatt esélye sem lesz Nadal - aki elég sok mindent tud top3-as szinten - ellen, ha Rafa egészséges. Mondom, én csípem Ferrert, de sajnos "csak" egy kiváló iparos játékos.Fura, mert egyébként Ferrer szerintem már most "többre" vitte ismertségben, mint Juan Carlos Ferrero, pedig JánosKároly technikailag jobb volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Én csípem Ferrert, bár nem tudom miért, szimpatikus tag. Sima döntőbe jutás ellenére nem tudom ki várt esetleg meglepit Nádal ellen, ég és föld tudásban a két teniszező.kishasziPont a múltkor láttam egy interjút a mai spanyol teniszezők megítélésével kapcsolatban Spanyolországban. Nadal az Atyaúristen, és utána még neveket sem nagyon tudnak emlegetni, főleg női vonalon nem. Ferrer-t még megemlítették, de olyan szinten szegényt, hogy nem tud Nadal árnyékából kikerülni. Ha most nyerte volna Ferrer az RG-t, akkor lehet azt mondják ESP-ban, hogy: "Jééé, van egy másik kiváló teniszezőnk". Jó lehet kicsit ki van sarkítva, de van benne valami.
több mint 11 éve
Én csípem Ferrert, bár nem tudom miért, szimpatikus tag. Sima döntőbe jutás ellenére nem tudom ki várt esetleg meglepit Nádal ellen, ég és föld tudásban a két teniszező.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Azért nemkicsit meglepő, hogy ilyen dolgok megtörténnek már teniszmeccsen is...BazzaniAzért szegény Szeles Mónika esetét se felejtsd el. 😕
Az mondjuk szörnyű tett volt, míg ez inkább vicces kategória. Nem tudom ki figyelte meg a videón, de a háttérben még egy öltönyös testőr menekít ki valakit.
több mint 11 éve
Azért nemkicsit meglepő, hogy ilyen dolgok megtörténnek már teniszmeccsen is...
több mint 11 éve
Be kellett volna tenni Nadalt első kiemeltnek, így utólag szerintem ez egyértelmű. Ez nem döntő, ami most megy, hanem csak valami olyasmi.
több mint 11 éve
Mér lenne ciki, ez ellen a Ferrer ellen max Nadalnak ( esetleg Djokonak) lenne csak esélye salakon, Fed mostani formajat nezve.Jó, hát inkább ez volt várható, csak azzal nem értettem egyet, hogy simán legyőzi. Erre fordítottan ugyan, de sima volt. Tsonga nagyon rapszodikus, igaz, így a Federer elleni sima győzelme is Fedexnek ciki.....csi77Ferrer meglepően simán jutott döntőbe, továbbra is szettveszteség nélkül!hát ezt csúnyán benéztem, ezt azért nem vártam 😕eaglesmcnabb
Spanyol házidöntő, mondjuk nagyon meg lennék lepve, ha meg tudna szorongatná Nadalt, de ha igen, kivételesen képes lennék Rafa ellen drukkolni......lcsi77
több mint 11 éve
Jó, hát inkább ez volt várható, csak azzal nem értettem egyet, hogy simán legyőzi. Erre fordítottan ugyan, de sima volt. Tsonga nagyon rapszodikus, igaz, így a Federer elleni sima győzelme is Fedexnek ciki.....Ferrer meglepően simán jutott döntőbe, továbbra is szettveszteség nélkül!hát ezt csúnyán benéztem, ezt azért nem vártam 😕eaglesmcnabb
Spanyol házidöntő, mondjuk nagyon meg lennék lepve, ha meg tudna szorongatná Nadalt, de ha igen, kivételesen képes lennék Rafa ellen drukkolni......lcsi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bejött. 😊Szerintem színtiszta spanyol döntő lesz. Úgy is rég volt ilyen a RG-én (11 éve).danylyFerrer is...... Ketten együtt vesztettek eddig 0 szettet, igaz Federer legyőzése azért nem semmi, a lelki plusz ott lehet Tsongánál.csi77Inkább Tsonga menjen tovább a döntőbe, benne most több esélyt látok, hogy hátha elpicsázza Nadalt. Bár hátha mázlink van, és alapból Djoko jut be.kibaszott nagy formában van a francia, sima továbbjutást várokeaglesmcnabb
Női ágon meg nem örülök annak, hogy Sharapova csak elődöntőt játszhat Vika-val, pedig biztos élvezné az is a döntőjüket, akit kevésbé érdekel a tenisz.Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
Ferrer meglepően simán jutott döntőbe, továbbra is szettveszteség nélkül!hát ezt csúnyán benéztem, ezt azért nem vártam 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ferrer meglepően simán jutott döntőbe, továbbra is szettveszteség nélkül!Spanyol házidöntő, mondjuk nagyon meg lennék lepve, ha meg tudna szorongatná Nadalt, de ha igen, kivételesen képes lennék Rafa ellen drukkolni......l
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Őrült elődöntő! Nadal megcsinálta, pedig én már nem bíztam benne....... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jó szoros volt ez a meccs, remélem a döntőben nem ugyanez/London lesz... 😊
több mint 11 éve
az könnyen lehet, de azt meg biztosra veszem, hogy Nadal nyer.Szerintem színtiszta spanyol döntő lesz. Úgy is rég volt ilyen a RG-én (11 éve).danylyFerrer is...... Ketten együtt vesztettek eddig 0 szettet, igaz Federer legyőzése azért nem semmi, a lelki plusz ott lehet Tsongánál.csi77Inkább Tsonga menjen tovább a döntőbe, benne most több esélyt látok, hogy hátha elpicsázza Nadalt. Bár hátha mázlink van, és alapból Djoko jut be.kibaszott nagy formában van a francia, sima továbbjutást várokeaglesmcnabb
Női ágon meg nem örülök annak, hogy Sharapova csak elődöntőt játszhat Vika-val, pedig biztos élvezné az is a döntőjüket, akit kevésbé érdekel a tenisz.Wirtschaftsteil
az első néhány körben volt néhány megingása, de egyre magabiztosabb lesz. talán egy szettet még veszít, de azt sem veszem biztosra.
több mint 11 éve
Szerintem színtiszta spanyol döntő lesz. Úgy is rég volt ilyen a RG-én (11 éve).Ferrer is...... Ketten együtt vesztettek eddig 0 szettet, igaz Federer legyőzése azért nem semmi, a lelki plusz ott lehet Tsongánál.csi77Inkább Tsonga menjen tovább a döntőbe, benne most több esélyt látok, hogy hátha elpicsázza Nadalt. Bár hátha mázlink van, és alapból Djoko jut be.kibaszott nagy formában van a francia, sima továbbjutást várokeaglesmcnabb
több mint 11 éve
Ferrer is...... Ketten együtt vesztettek eddig 0 szettet, igaz Federer legyőzése azért nem semmi, a lelki plusz ott lehet Tsongánál.Inkább Tsonga menjen tovább a döntőbe, benne most több esélyt látok, hogy hátha elpicsázza Nadalt. Bár hátha mázlink van, és alapból Djoko jut be.kibaszott nagy formában van a francia, sima továbbjutást várokeaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Inkább Tsonga menjen tovább a döntőbe, benne most több esélyt látok, hogy hátha elpicsázza Nadalt. Bár hátha mázlink van, és alapból Djoko jut be.kibaszott nagy formában van a francia, sima továbbjutást várok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
pedig biztos élvezné az is a döntőjüket, akit kevésbé érdekel a tenisz.Wirtschaftsteilpersze, csak előbb le kell némítani a tévét
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Inkább Tsonga menjen tovább a döntőbe, benne most több esélyt látok, hogy hátha elpicsázza Nadalt. Bár hátha mázlink van, és alapból Djoko jut be.Női ágon meg nem örülök annak, hogy Sharapova csak elődöntőt játszhat Vika-val, pedig biztos élvezné az is a döntőjüket, akit kevésbé érdekel a tenisz.