TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Muri Enikő tényleg nem volt ma annyira erős, de így se volt a bottom5-ben szerintem. A Rocktenors gyengélkedése is fáj nekem, jövő héten remélem eljön az ő idejük is. Demest kicsit furcsálltam a párbajnál, nálam a mai alapján top5-ben volt, LilC se volt bottom2-ben, viszont amit utóbbi hozott a párbaj dalon, az szvsz nagyon meggyőző volt.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát igazából azt nem tudom megmondani, hogy a hangokat eltalálja-e, csak abból tudok ítélni, hogy egyszerűen nem bírom, hogy semmi kellemes éneklés nincsen. Tök jó az első pár másodperc, aztán elborul, és kiabál végig. Lehet, hogy azt tök profin, de nekem bántja a fülem. Persze nyilván klasszisokkal jobb, mint pl. az Ikrek áriája, de attól még szvsz csak azért esélyes, mert nagyon gyenge a mezőny. 😊
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..
Keresztes Ildikó: Lehet, hogy egy borzasztó kemény nőnek tűnök és az is vagyok 😮 😂

Do your job
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
Jó, hagyjátok szegény Nórit. Nem való képernyőre, ennyi a gondja. Még a magyar tvk igen alacsony színvonalát sem tudja megütni. De nem ő tehet róla, hanem az RTL. Fel kéne ismerni, hogy Nóri a 0691320320-nál komolyabb szintű munkára egyszerűen nem alkalmas.

De legalább tud poénkodni. Tipikusan olyan módon, hogy minden egyes poénja egy szegecses kard, amit a hátamba döfnek és forgatják szép lassan.

Btw Balázs legalább arc 😛😀

Hozzáteszem ez az idei mezőny irtó silány. Volt kb. két értékelhető produkció.
Muri Enikőt meg majd megítélem, ha egyszer nem kiabálja végig a szám 90%-át, hanem valami éneklést is hallok 😛fetomy
A kiabálás nekem is sok kicsit, csak annyira dícsérik, hogy nem mertem írni,d e néha én is úgy érzem, igen.
több mint 14 éve
az meg hagyjan. de az vajon mifele szerzodesben lehet benne h ordog norinak ugy kell uvoltenie mint a faba szorult feregnek mikor bebofogi h ki jutott tovabb ? esku ha amugy neznem a faktort arra az 5 percre csakazertis elkapcsolnek. kibirhatatlan.Fake
És ezen még tovább bírt még rontani azzal, hogy csinálta a reklámot Stohl Buci könyvének azzal, hogy állítólag azt olvasgatja szünetben a rötyin...Boston
Nekem a szexre utalgatása volt erőltetett, meg a véletlenül minden kisfilmbe bekerülő galaxy tab nyomatás. És ezek az adástematikák is elég érdekesek sokszor, most a szerelmes dalok napon kb. a 11/2 volt igazán lírai. Vároma rock napot majd hogy oldják meg.
több mint 14 éve
Jó, hagyjátok szegény Nórit. Nem való képernyőre, ennyi a gondja. Még a magyar tvk igen alacsony színvonalát sem tudja megütni. De nem ő tehet róla, hanem az RTL. Fel kéne ismerni, hogy Nóri a 0691320320-nál komolyabb szintű munkára egyszerűen nem alkalmas.

De legalább tud poénkodni. Tipikusan olyan módon, hogy minden egyes poénja egy szegecses kard, amit a hátamba döfnek és forgatják szép lassan.

Btw Balázs legalább arc 😛😀

Hozzáteszem ez az idei mezőny irtó silány. Volt kb. két értékelhető produkció.
Muri Enikőt meg majd megítélem, ha egyszer nem kiabálja végig a szám 90%-át, hanem valami éneklést is hallok 😛
több mint 14 éve
Hát 2 adás után nekem mostmár látszik, hogy 3 embert leszámítva jóval gyengébb az idei döntős mezőny. Ez a 3 nekem Kocsis Tibi, Muri Enikő, Tarány Tamás. Ma is ők voltak a legjobbak szerintem, a többi... Hol nagyon gyenge, hol átlagos, kellemes, de semmi több. Magam ellen beszélve a Rocktenors is csalódás volt megint, vártam is a párbajba őket, de a 3 fiú sem volt meglepetés, a döntők előtt is úgy éreztem, hogy a fiúk a leggyengébb eresztés egyértelműen. Mostmár a csapatok is kezdenek felzárkozni melléjük, tenors gyengus, erőltetett átlagos ikrek, egyedül a tiniknek összerakott apollot értem meg marketing szempontjából. A lányok közül semmilyen,de a 2 gyerek+lába miatt sokáig szimpi lány, a kedveske, talán nekem a legszimpibb, de megrázót azért nem produkáló 16 éves se óriási eresztés. Hol vannak ők a tavalyi megáll a levegő sokszor Janicsák Veca dalokhoz képest?! A legnagyobb csalódás meg a Balicz Gergő, aki egy szimpi, nagyon mély, érzelmes tisztalelkű srácként kezdett, de egy teljesen művi, kereskedelmi, erőltetett előadó lett itt. Az ugrabugrálós (kcisi nagyképű) elvis után, most meg ez a rémhamis, teljesen elrontott dalt csinált abból a tökjó nótából. Nekem nagy homály lett, mentora nagyon elront valamit.
több mint 14 éve
az meg hagyjan. de az vajon mifele szerzodesben lehet benne h ordog norinak ugy kell uvoltenie mint a faba szorult feregnek mikor bebofogi h ki jutott tovabb ? esku ha amugy neznem a faktort arra az 5 percre csakazertis elkapcsolnek. kibirhatatlan.Fake
És ezen még tovább bírt még rontani azzal, hogy csinálta a reklámot Stohl Buci könyvének azzal, hogy állítólag azt olvasgatja szünetben a rötyin...

Do your job
több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
De hogy lehet egy fél óráig sírni könny nélkül??? 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az meg hagyjan. de az vajon mifele szerzodesben lehet benne h ordog norinak ugy kell uvoltenie mint a faba szorult feregnek mikor bebofogi h ki jutott tovabb ? esku ha amugy neznem a faktort arra az 5 percre csakazertis elkapcsolnek. kibirhatatlan.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Ildiko ne szenvedjen már annyira látványosan, mert még idegesítőbb, mint alapjáraton.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Tarány Tamás hatalmas fazon, hatalmas hanggal. Neki szurkolok, csak így tovább. Remélem adnak majd neki egy számot Bill kapitánytól is 😊Boston
számomra a legelső alkalommal amikor meghallottam egyértelmű volt, h magasan ő a legjobb ittSzesze
Egyetértek
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Tarány Tamás hatalmas fazon, hatalmas hanggal. Neki szurkolok, csak így tovább. Remélem adnak majd neki egy számot Bill kapitánytól is 😊Boston
számomra a legelső alkalommal amikor meghallottam egyértelmű volt, h magasan ő a legjobb itt
több mint 14 éve
Tarány Tamás hatalmas fazon, hatalmas hanggal. Neki szurkolok, csak így tovább. Remélem adnak majd neki egy számot Bill kapitánytól is 😊

Do your job
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
5 perc és indul az eheti buli, ómájgád. a cset természetesen él 😀 http://cbe002.chat.mibbit.com/ IRC2.HU, #bowlhu

http://www.youtube.com/watch?v=h-LbvFckptY&ob=av2n
több mint 14 éve
VV Vera felnőtt filmekben is szerepelt már (nem a lightos verzióban, 18+os filmekben), akár ki is zárhatják, lol. 😀Newman
ja, csak néhol gyanúsan homályos a kép, plusz csak kép van, a titokzatos videót meg sehol nem láttam még 😊

Kizárni persze. Tavaly a fél mezőnyt kizárhatták volna akkor, meg van egy sejtésem, hogy az ideit is. De hát kő a baahéé 😊fetomy
Jaja, ezért is írtam a lolt, elég esélytelennek tűnik. Mondjuk az kétségtelen, hogy a kategória eléggé mellé ment nála, érzékeny lelkű, ugyanmár. 😀
45 perc és az X is kezdődik. 😊

több mint 14 éve
VV Vera felnőtt filmekben is szerepelt már (nem a lightos verzióban, 18+os filmekben), akár ki is zárhatják, lol. 😀Newman
ja, csak néhol gyanúsan homályos a kép, plusz csak kép van, a titokzatos videót meg sehol nem láttam még 😊

Kizárni persze. Tavaly a fél mezőnyt kizárhatták volna akkor, meg van egy sejtésem, hogy az ideit is. De hát kő a baahéé 😊
több mint 14 éve
VV Vera felnőtt filmekben is szerepelt már (nem a lightos verzióban, 18+os filmekben), akár ki is zárhatják, lol. 😀

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
majd ha nézitek az x faktort, figyeljétek meg, hogy az egyik zeneszerző, aki a kisfilmekben a random mentor mellett át, valójában John Locke

több mint 14 éve
Én is sajnálom, hogy idióta volt Csaba, de hát ez van. Sose a rendes gyerekekről szólt ez a műsor, max a fődíj.

catattak: Nem, majd ha kimegy Veronika, vagy esetleg ha véletlenül mennek egyet randizni, aztán kaja helyett beszaladnak a szaunába 😀
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
nagyon fogom sajnálni, hogy egy végtelenül rendes ember fog kiesni egy igazi köcsöggel szemben. Lehet, hogy Christofel miatt röhögök ezen a műsoron, de néha sok amit csinál. És hát Csaba meg nagyon szimpatikus nekem.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Megrakta már Esztert?
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Upset Alert 😀Höri
Meg kellett kicsit mozgatni a Cristofel szavazókat is.
Hülye volna az RTL ha engedné kiesni az összefoglalók hősét.
Nem lenne kubai rafinéria,odalenne az egyik szerelmi szál stb.
Senkit nem érdekel egy csendes,rendes gyerek.
Azért a tegnapi Fecó kampánybeszéd sem lendített a szekerén.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Hehh, Baricz Gergőről most tudtam meg hogy borzonti. Megvan kinek drukkolok. bár a műsort nincs időm nézni, és nem is akarom de hajrá! 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Upset Alert 😀