TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóska
ez hivatalos? fetomy
Ez a kérdés rosszul esik egy bowl.hu VV-szakírónak. 😊
Mondanám, ha nem így lenne?

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
holnap lehet mockot írniHöri
én nemtom legyen-e kedvem

szvsz az iskolahét kellős közepébe meg nem akartak kiválasztást tenni, ez így kerek, nem kell belekutyulni, szombaton elballagnak aztán este mehet a menet. eseménynek ottvolt Szandika, a drama queen
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóska
ez hivatalos? jó, akkor nem hosszabb a dolog, csak a kiválasztás előtti időt nyújtották most el (de minek??).. talán a sulitémát érezték ekkora bombának, hogy majd elviszi az érdeklődést, vagy nemtom, de meglepne, ha lenne igy a továbbiakban valamikor, mert még az egy hétig "józsivagybélabélavagyjózsi" is több izgalmat hordoz magában, mint ez igy szerintem. Aztán persze náluk az adatok, lehet az egeket verdesi a nézettség 😛 😊fetomy
igen, offisöl.

holnap lehet mockot írni

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ez hivatalos? jó, akkor nem hosszabb a dolog, csak a kiválasztás előtti időt nyújtották most el (de minek??).. talán a sulitémát érezték ekkora bombának, hogy majd elviszi az érdeklődést, vagy nemtom, de meglepne, ha lenne igy a továbbiakban valamikor, mert még az egy hétig "józsivagybélabélavagyjózsi" is több izgalmat hordoz magában, mint ez igy szerintem. Aztán persze náluk az adatok, lehet az egeket verdesi a nézettség 😛 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát az oké, hogy kérdés, hogy ki meddig birja, de nekem inkább az nem tiszta, hogy aki nem birja, az mit csinál, miután nem kaphatnak, kifejezetten tilos nekik a cigi... 😊

Egyébként egyértelmű, hogy kellett valami műbalhé, mert azért nekik is világos, hogy egy hét, nulla történéssel azért kurva sok. Majd mikor bejelentik, hogy kövi szombat a kihivás, és utána szombat a párbaj, akkor majd megint lesz valami hasonló a hét közepén...
Egyébként újabb érdekes fejezete, mondhatni a következő X-Aktája az RTL büntetéspolitikájának ez, hiszen Szandika szarrá szegi a szabályokat, amiért cserébe találkozhat Sunyival, akivel beszélget egy sort, majd megkérdezik, hogy szeretne-e maradni... LOL Gyakorlatilag megjutalmazták bazmeg, ennél még a GIGI-ERZSI fantompenalty is komolyabb volt, nem is beszélve arról, hogy amiért Zsófika nem akart a cúnagonosz Alekkal alukálni, azért Zsófit leszámitva, mindenki mást jól megb.ták... Coool
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Nézem élőben, már van két mobiljuk is... 😊

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja a cigimentes kampányt.GRAFI
a szombati kiválasztás után Jerzy, Szandika, Éva és Olivér is elvérzik, Béla lehet bírja tovább.

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért ez a Laci tényleg már szánalom kategória. Tökéletes volt a "vallatáshoz" a jó kis komcsi zene. 😀
Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja a cigimentes kampányt.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Kellett egy kis nézettség boost, mert 3 nap alatt már mindenki ki nosztalgiázta az iskolás éveit, szal ez a mai egy khurva szar műsor volt.
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Múúúbalhé. Kibaszták, értesítették róla Sanyeszt, aki véletlenül ráhatott a lelkére és az Rtl-t is meggyőzte. Hagyjanak már...Matthew99
Ilyen ez a popszakma ...

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Sanyika amint meghallotta h hazajönne rögtön bevetett mindent h takarodjon vissza 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Múúúbalhé. Kibaszták, értesítették róla Sanyeszt, aki véletlenül ráhatott a lelkére és az Rtl-t is meggyőzte. Hagyjanak már...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Szandikát cutolták, de a free agent piacon nem kellett senkinek, így visszaigazolták egy kisebb szerződéssel.Sebii
Mert nem járt edzésre. 😂Laki
Holdout. 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Szandikát cutolták, de a free agent piacon nem kellett senkinek, így visszaigazolták egy kisebb szerződéssel.Sebii
Mert nem járt edzésre. 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Szandikát cutolták, de a free agent piacon nem kellett senkinek, így visszaigazolták egy kisebb szerződéssel.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Szandika a VV John Cenája
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Műbalhé semmi több
Sanyi meggyőzött Mindenkit 😀

Buci: "bárcsak én is bent lehetnék"
Bent lesz ő csak egy olyan helyen ahol picit több a rács..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kizárják, de ő maradni akar, ezért marad. Ez annyira megrendezett, baszott szánalmas. Mindennap nézem ezt a szart, de ez most rohadtul nem tetszett...Duff
barátom LACIIII ereje,beszarás 😂

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Hát ez mi a pöcsöm volt?

Kizártuk Szandikát! ... avagy mégsem.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
LOL Én kibasztam volna már egy hete. Kurvára megérdemelte volna h menjen.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kizárják, de ő maradni akar, ezért marad. Ez annyira megrendezett, baszott szánalmas. Mindennap nézem ezt a szart, de ez most rohadtul nem tetszett...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez mi?mégse van kizárva?nyomoréééékok 😛

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
De jó egyeseknek, hogy dönthetnek, hogy maradhatnak. Blöááá