TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1
több mint 13 éve
Ez a kérdés rosszul esik egy bowl.hu VV-szakírónak. 😊fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóskaez hivatalos? fetomy
Mondanám, ha nem így lenne?
több mint 13 éve
holnap lehet mockot írniHörién nemtom legyen-e kedvem
szvsz az iskolahét kellős közepébe meg nem akartak kiválasztást tenni, ez így kerek, nem kell belekutyulni, szombaton elballagnak aztán este mehet a menet. eseménynek ottvolt Szandika, a drama queen
több mint 13 éve
igen, offisöl.fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóskaez hivatalos? jó, akkor nem hosszabb a dolog, csak a kiválasztás előtti időt nyújtották most el (de minek??).. talán a sulitémát érezték ekkora bombának, hogy majd elviszi az érdeklődést, vagy nemtom, de meglepne, ha lenne igy a továbbiakban valamikor, mert még az egy hétig "józsivagybélabélavagyjózsi" is több izgalmat hordoz magában, mint ez igy szerintem. Aztán persze náluk az adatok, lehet az egeket verdesi a nézettség 😛 😊fetomy
holnap lehet mockot írni
több mint 13 éve
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóskaez hivatalos? jó, akkor nem hosszabb a dolog, csak a kiválasztás előtti időt nyújtották most el (de minek??).. talán a sulitémát érezték ekkora bombának, hogy majd elviszi az érdeklődést, vagy nemtom, de meglepne, ha lenne igy a továbbiakban valamikor, mert még az egy hétig "józsivagybélabélavagyjózsi" is több izgalmat hordoz magában, mint ez igy szerintem. Aztán persze náluk az adatok, lehet az egeket verdesi a nézettség 😛 😊
több mint 13 éve
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.
több mint 13 éve
Hát az oké, hogy kérdés, hogy ki meddig birja, de nekem inkább az nem tiszta, hogy aki nem birja, az mit csinál, miután nem kaphatnak, kifejezetten tilos nekik a cigi... 😊Egyébként egyértelmű, hogy kellett valami műbalhé, mert azért nekik is világos, hogy egy hét, nulla történéssel azért kurva sok. Majd mikor bejelentik, hogy kövi szombat a kihivás, és utána szombat a párbaj, akkor majd megint lesz valami hasonló a hét közepén...
Egyébként újabb érdekes fejezete, mondhatni a következő X-Aktája az RTL büntetéspolitikájának ez, hiszen Szandika szarrá szegi a szabályokat, amiért cserébe találkozhat Sunyival, akivel beszélget egy sort, majd megkérdezik, hogy szeretne-e maradni... LOL Gyakorlatilag megjutalmazták bazmeg, ennél még a GIGI-ERZSI fantompenalty is komolyabb volt, nem is beszélve arról, hogy amiért Zsófika nem akart a cúnagonosz Alekkal alukálni, azért Zsófit leszámitva, mindenki mást jól megb.ták... Coool
több mint 13 éve
Maka
2 760
Nézem élőben, már van két mobiljuk is... 😊
több mint 13 éve
Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja a cigimentes kampányt.GRAFIa szombati kiválasztás után Jerzy, Szandika, Éva és Olivér is elvérzik, Béla lehet bírja tovább.
több mint 13 éve
Azért ez a Laci tényleg már szánalom kategória. Tökéletes volt a "vallatáshoz" a jó kis komcsi zene. 😀Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja a cigimentes kampányt.
több mint 13 éve
Kellett egy kis nézettség boost, mert 3 nap alatt már mindenki ki nosztalgiázta az iskolás éveit, szal ez a mai egy khurva szar műsor volt.
több mint 13 éve
Múúúbalhé. Kibaszták, értesítették róla Sanyeszt, aki véletlenül ráhatott a lelkére és az Rtl-t is meggyőzte. Hagyjanak már...Matthew99Ilyen ez a popszakma ...
több mint 13 éve
Sanyika amint meghallotta h hazajönne rögtön bevetett mindent h takarodjon vissza 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Múúúbalhé. Kibaszták, értesítették róla Sanyeszt, aki véletlenül ráhatott a lelkére és az Rtl-t is meggyőzte. Hagyjanak már...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Holdout. 😀Szandikát cutolták, de a free agent piacon nem kellett senkinek, így visszaigazolták egy kisebb szerződéssel.SebiiMert nem járt edzésre. 😂Laki
több mint 13 éve
Szandikát cutolták, de a free agent piacon nem kellett senkinek, így visszaigazolták egy kisebb szerződéssel.SebiiMert nem járt edzésre. 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Szandikát cutolták, de a free agent piacon nem kellett senkinek, így visszaigazolták egy kisebb szerződéssel.
több mint 13 éve
Szandika a VV John Cenája
több mint 13 éve
Műbalhé semmi több Sanyi meggyőzött Mindenkit 😀
Buci: "bárcsak én is bent lehetnék"
Bent lesz ő csak egy olyan helyen ahol picit több a rács..
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Kizárják, de ő maradni akar, ezért marad. Ez annyira megrendezett, baszott szánalmas. Mindennap nézem ezt a szart, de ez most rohadtul nem tetszett...Duffbarátom LACIIII ereje,beszarás 😂
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
LOL Én kibasztam volna már egy hete. Kurvára megérdemelte volna h menjen.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kizárják, de ő maradni akar, ezért marad. Ez annyira megrendezett, baszott szánalmas. Mindennap nézem ezt a szart, de ez most rohadtul nem tetszett...
több mint 13 éve
De jó egyeseknek, hogy dönthetnek, hogy maradhatnak. Blöááá