TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Éva is outNewman
ő már out volt másnap (tegnap) reggel is, annyira kibukott pirospontjai elvesztésén, hogy elszívott gyorsan egy dekket
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Évike meg nemes egyszerűséggel lekapta Szandikát. 😀Danna
jóvan, akkor még hátravan egy gigi-éva csók, aztán jöhetnek a fiúk.... gondolom először Jerzy és Gombi ssimitja el igy a bajaikat, aztán Alekosz vall szerelmet egy csók kiséretében Olivérnek, majd Béci terveli ki, hogy inkább őt farkalja Jerzy mint a kishúgát, úgyhogy rányomul, majd végül Laci érzi kellő pszichoterrornak, ha lekapja mondjuk Olivért...

Anikó meg Alekosz v2.beta... Már bele volt habarodva Bécibe, aztán KirályL-be, most Olivérbe, aztán ha ő is elutasitja választ majd Laci vagy kedvenc pszichopatánk közül..
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Ment itt most nálam kisablakban meló mellett a közvetítés, buliznak a fiatalok, jól beseggelt gyak mindenki. 😀

Anikó szerelmet vallott Olivérnek, aki ettől megint besz.rt, mert már eljutott odáig h jó nőnek látja Anikót (eddig szerinte nem nézett egyik nőre se nőként 😀). Elpanaszolta Alekosznak, aki most totál fel van háborodva h neki tervei voltak Anikóval és h ejnyebejnye. 😂

Évike meg nemes egyszerűséggel lekapta Szandikát. 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
-Gombi megint kapja,lehet,hogy TV-ben nincs sokszor,de amikor benyomom a webcamet,szinte mindig középpontban van 😊
-Béci alkoholért könyörög/lázad 😀
-először Szandika vallja be Olivérnek,hogy lényegében szerelmes belé,most meg lényegében Anikó,ez a kemény (Olivér cigimentességének természetesen annyi,Szandikáénak is,Éva is out)
-Alekosz Olivérnek: "Mázlista fasz vagy" 😂

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Én a Gombi sztriptíznél kapcsoltam ki 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Silent buli van a villában. Érdemes belenézni. Kissé már be vannak állva páran. D
több mint 13 éve
Nah, rég fejtegettem itt, eljött hát az ideje 😀

Kezdem Jerzyvel. Ahogy már irta valaki, ezen a szinten egyest kapni olyan szinten durva, hogy inkább nem is kezdem el sértegetni a srácot. Maradjunk annyiban, hogy a helyében most pl. szaral kenegetném a pofámat, meztelenül, artikulálatlanul röhögnék futkorászva a kertben, vagy akárhogy is, de próbálnám kideriteni, tudom-e mégjobban lejáratni magamat. De nem biztos, hogy eredményre jutnék...
Éva... Szimpatikus volt az első tán két napban, hogy nem igazán hisztizett, stb... mert lekötötte magát, sikerélménye volt, stb... És akkor elkezdte úgy lejáratni magát megint... A hülye szó egyértelműen nem illik rá semmilyen kontextusban, inkább az idegbeteg, hisztis, idióta 😀 amit használnék rá, de részletkérdés, mert megint egyértelmű, hogy akár a hülyét is mondhatjuk, mert annyi negativuma van, hogy 1-1 oda nem illő jelző már észre sem vehető... Emellett a holnapi öf-előzetesben láthattuk, hogy ahelyett, hogy örülne, hogy a kinti faszija nem lát több kényes szitut, és az elvileg barátja sem fogja miatta fosul érezni magát, féltékenységi rohama lesz, hogy Alek őt hanyagolja, és Anikóra nyomul. Ez sok mindent elmond, leginkább azt, hogy erősen csúszik a "PR"-en....
Alek.. Továbbra is a régi, Évát baszogatja "NEm tőled kérdezték... Megint nem tőled kérdezték... Azt ugye tudod, hogy etika óra jön?" stb.. 😀 NAgy elmék ők Olivérrel ehhez a játékhoz, tudják, hogy a négyesük leginkább kettes, de max hármas, és az nem Évával...
Szandika... K.vaellenszenves lett sokaknak most, de azért ezt le lehet dolgozni rövid idő alatt is, legalábbis a kintieket tekintve, bent már neccesebb. A négyesben a helye most megingott, mert Alekék-jogosan- úgy látják, hogy nem lehet rá alapozni, de azért nagyon nem kell félni, hogy eltávolodna az Alek-Oli duótól. Hisztis ő is, de szerethető, és főleg szerethetőbb, mint Éva, ezért szerintem tovább is marad mostmár, mint ő. Főleg, hogy itt Olivérrel még érdekes szituk lehetnek... Egyébként nagy műhiszti volt a sulival, de nem lepne meg, ha valami különösen rossz élménye lett volna neki régen a suliban...
Anikó.. megint csillapodott a szarkavaró énje, részegen különösen szerethető. Kissé túlzónak érzem a reakcióját szandi kitiltása miatt, azért poén volt, mikor szandika, Olivérnek célzott "nem akartalak cserbenhagyni" mondatára rávágta ő, hogy "pedig cserben hagytál" 😀 Egyébként Anikó mostmár sokkal inkább tartozik a "négyekhez", mint Béciékhez, ami még előnyére is válhat akár.

kb. ennyi, mockot majd holnap..
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Egy ilyen bezárt, ingerszegény élethelyzetben, mint a villa csak az amúgy is pszichopaták (pl.Alekosz) és/vagy a szellemileg teljesen retardáltak (pl.Jerzy) tudnak nyugodtan, kifelé mondhatni "normálisan" viselkedni.
Egy valamelyest is érzékeny ember simán megkattan, és elmebetegként kezd el viselkedni. (Persze ha már eleve elmebeteg, akkor meg pláne.) Én erre vezetem vissza a természetellenes viselkedéseket, hiszen maga a kiindulóhelyzet is természetellenes.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Éva: Mindekit megklrdeztem, és mindenki szerint te voltál.
Olivér: Ki az a midenki?
Éva: Hát szerintem sok mindenki úgy gondolja...
Olivér: Ki mondta, h én voltam?
Éva: Nem mondta senki, de én úgy gondolom....

Iszonyat hülye ez a nő. Teljesen idegbeteg.GRAFI
Azért a hülye szót nem hiszem, hogy rá használnám ebben a társaságban. 😊F.Schleck
Éva nem értelmileg hülye, hanem mentálisan az. Bár az idegbeteg szó találóbb rá, elviselhetetlen... 😂
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Iszonyat hülye ez a nő. Teljesen idegbeteg.GRAFI
Azért a hülye szót nem hiszem, hogy rá használnám ebben a társaságban. 😊

több mint 13 éve

Iszonyat hülye ez a nő. Teljesen idegbeteg.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Azért a reggeli Auróra nóta mint ébresztő...odaba...ott.. 😂

http://www.youtube.com/watch?v=tS6RhByY4aM&playnext=1&list=PL73DFD4315166F2DC

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mock

Laci: Olivér (mert gonoszan összekeni az ember cuccait)

Béci: Olivér (nem vicces)

Gigi: Olivér (nem azért mert a tesója így tesz)

Szandika: Olivér (kérésre)

Jerzy: Éva (mert nem tudta rádumálni Olivér saját magára)

Alekosz: Laci (rosszul esett neki a múltkori)

Olivér: Béci (játszuk le)

Éva: Anikó (mert "részrehajló" )

Gombi: Jersey (rutinból)

Anikó: Jersey (amiért legutóbb is)

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
undorító volt amit művelt Szandika...braxa88
engem untatott hogy az egész epizódban ő volt a téma
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
undorító volt amit művelt Szandika...
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
eddig ha kizártak valakit, akkor jött a levél, hogy 15 perced van elhagyni a villát, senki sem szólhat hozzá, 2 ember segít pakolni, és csöcs. most kizárják, aztán várnak...várnak..várnak...Sanyi valahonnan megtudja az esetet, percek alatt ottvan, és visszaveszik Sz-t, mint Cenát Wade Barrett

érdekes dolgok ezek
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
azért VV iskolában egyest kapni az már teljesítmény, gratulálunk Jerzy
több mint 13 éve
Természetesen úgy van, ahogy mondod Grafi, ők dönthetnek, és a nézettség a tét, -no meg a lét- de nagyon sokban igaza van a cikknek, mert már kezdik túlzásba vinni a "Te azt mondtad, hogy kuki, ezért kapsz egy pofont, te meg azt mondtad, hogy nuni, ezért lemészároljuk a családodat, téged meg bekenünk Vick-izzadtsággal, és odadobunk 26 veszett atlantai kutyának." féle itélkezést.

Gondoljunk bele, Szandika a kizárás helyett lényegében jutalmat kapott, hisz találkozhatott a Sancijával...

Hanni: nem úgy értettem, hogy a kép fake, sztem ha fake lenne, akkor jobb minőségű lenne, csak úgy gondolom, hogy ez olyan retek minőségű, és akkora a szexuális izgató ereje, hogy milliószor jobban megérte volna psezni egy képet 😊
több mint 13 éve
Szerintem azért ez így, ebben a formában nem igaz. Ők hozták a szabályokat, ők tartatják be is. Nem mondom, hogy így igazságos, de nyílván őket nem ez érdekli, hanem a nézettség növelése. Bent meg különben sem volt ellenvetése senkinek, h Szandika marad.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
http://comment.blog.hu/2011/02/04/a_valo_vilag_gumiszabalyai

Remek cikk, minden szavával egyetértek.Maka
Tenyleg jo cikk volt!
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
http://comment.blog.hu/2011/02/04/a_valo_vilag_gumiszabalyai

Remek cikk, minden szavával egyetértek.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Hát én ezt a mondatát úgy értelmeztem mintha azt írta volna hogy fake a kép, de akkor még lehet nekem van túl korán 😀
több mint 13 éve
Nem azt mondta, hogy nem történt meg, hanem hogy jobbat csinál fotosoppal. 😛
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1Bruce
hát ennél kétszázszor különbet csinálok fotosoppal....
fetomy
Ez megtörtént barátom 😀
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1Bruce
hát ennél kétszázszor különbet csinálok fotosoppal....
az meg gyönyörű, hogy a kommentelők úgy hiszik, a pécs felirat egy igazi tetoválás....

Sobri: jóvanna, azt hittem csak szerinted lesz úgy 😊