TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Régi klasszikusok, mint a nyálas köpőcső, fogrém mindenhova mindenkire mindenbe, gulyáskrém a lekváros zsömibe, kekszért szopok felirat a háton, 2 narancs héja a kapucnimba(igaz nDro??) stb. stb. stb... hihetetlen mit tudnak ezen ilyen drámát csinálni...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szerintem tök poén volt. Mi is rendszeresen szivatjuk egymást a suliban a legjobb barátaimmal is, de sosincs belőle sértődés. Egyszer bekenték az üvegem száját bemelegítőkrémmel. Na akkor mondjuk anyáztam. 😀SebiiÉn egyszer ébredtem matek óra után bajusszal meg kirúzsozva. Egy életre megtanultam, hogy ne aludjak el órán. 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Szerintem tök poén volt. Mi is rendszeresen szivatjuk egymást a suliban a legjobb barátaimmal is, de sosincs belőle sértődés. Egyszer bekenték az üvegem száját bemelegítőkrémmel. Na akkor mondjuk anyáztam. 😀
több mint 13 éve
Amúgy szerintem nagyjából úgyis sejtik hogy ő volt.Ha megmondaná abból is lenne show a sok anyázással tán még azt is elérni hogy Lacit kizárják mert rátámad 😀éppen hogy azzal kúrná el ha bevallaná mert akkor őt basztatnák.De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊MakaMondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.Cowboykarcsi
a bizonytalanság jobbHöri
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
éppen hogy azzal kúrná el ha bevallaná mert akkor őt basztatnák.De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊MakaMondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.Cowboykarcsi
a bizonytalanság jobb
több mint 13 éve
Szerintem azért csinálja, mert így ha valami "véletlen" folytán rájönnek, hogy mégis ő csinálta, akkor ténylegesen berágnak rá, amiért még tagadta is és rápakolhatják a jeleket. Bár lehet, hogy túl sokat nézek ki belőle 😀De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊MakaMondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
azt kell mondani, hogy laci tolltartójába évike piszkított bele, a füzetbe meg laci.szted ezt el is hinnék? 😊
kész, lehet ölre menniHöri
több mint 13 éve
De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊MakaMondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
azt kell mondani, hogy laci tolltartójába évike piszkított bele, a füzetbe meg laci.kész, lehet ölre menni
több mint 13 éve
Na a holnapi összefoglalóban lesz fröcsögés Olivér tréfái miatt.Hát Éva így hogy tanuljon a füzetéből??!!! :oCowboykarcsiérthetetlen, hogy a lófasz egyhetes feladaton miért akadt ki ennyire Baukó művésznő, mikor az IRL iskolában se lett volna semmi hátránya ebből
most is lemásolhatná más füzetéből 2 perc alatt, de persze a tombolás jobban növeli a nézettséget
Lazlo meg kb hetedszer mondja, hogy "jó, akkor játsszunk másképp, innentől háború lesz", mégse történik soha semmi
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Na a holnapi összefoglalóban lesz fröcsögés Olivér tréfái miatt.Hát Éva így hogy tanuljon a füzetéből??!!! :oCowboykarcsiPedig szerintem geci jó tréfák voltak. Olyanok amiket én is elsütöttem gólyatáborban meg erdei suliban 😛
több mint 13 éve
Maka
2 760
De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊
több mint 13 éve
Na a holnapi összefoglalóban lesz fröcsögés Olivér tréfái miatt.Hát Éva így hogy tanuljon a füzetéből??!!! :o
több mint 13 éve
Gyönyörű 😊GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
konq azóta nonstop zaklatja anikó családtagjait, akiknél jelenleg a telefon van 😀tenorxhehehe
amúgy nem
több mint 13 éve
konq azóta nonstop zaklatja anikó családtagjait, akiknél jelenleg a telefon van 😀
több mint 13 éve
hahahaneten barangolva véletlen nem másra akadtam, mint Anikó telefonszámára. LOL. emellett Éváról is leltem vicces infót, de eltörpül az előző mellett
never underestimate the power of the konq
több mint 13 éve
akkor bizony én kérek elnézést... 😐asszitem nálad.DivatSzerintem rajtad kívül ez mindenkinek nyilvánvaló volt... 😐Hanni
|
több mint 13 éve
asszitem nálad.DivatSzerintem rajtad kívül ez mindenkinek nyilvánvaló volt... 😐
több mint 13 éve
asszitem nálad.nyilván arra értettemkonquerorelőnykonquerorFőleg Anikónál 😊Divat
|
több mint 13 éve
nyilván arra értettemFőleg Anikónál 😊DivatCiki hogy ezt a számot én is tudom? :oHannielőnykonqueror
több mint 13 éve
Bár ezen múlna 😀előnykonquerorFőleg Anikónál 😊Divat
több mint 13 éve
Főleg Anikónál 😊előnykonquerorhttp://www.youtube.com/watch?v=ZwCt0YQPn7gkonquerorCiki hogy ezt a számot én is tudom? :oHanni
|
több mint 13 éve
előnyhttp://www.youtube.com/watch?v=ZwCt0YQPn7gkonquerorCiki hogy ezt a számot én is tudom? :oHanni
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ZwCt0YQPn7gkonquerorha whats up akkor r-truth http://www.youtube.com/watch?v=yb2I1L9eA4g