TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Összeraktam a mozaikokat. 😊
Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊Sobri Jóska
Lehet benne valami, mert az érthetetlen lenne, hogy ennyire begőzőlne egy olyan büntetésen, ami tök egyértelmű volt, hogy hibázott, és meg fog kapni.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Összeraktam a mozaikokat. 😊
Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊

több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Szerintem mindenki buzi. I ÁR Winner.Hanni
Ott már rég nagy bajok lennének 😀

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Szerintem mindenki buzi. I ÁR Winner.
több mint 14 éve
viszont Éva valami botrányosan nézett ki, fúj...Hurka
Akinek meg tetszett esetleg, az buzi, tudjuk, tudjuk...Sobri Jóska
nevetséges vagy
te írtad be egyszer, hogy te folyamatosan elkerülöd a személyeskedést, meg ilyesmi, és ennyit tudsz azóta írni. Kicsit nézz magadba please, persze jöhet a 8000 oldalas monológHurka
Én nem buziztam le senkit ismeretlenül, abban biztos vagyok 😉

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Akinek meg tetszett esetleg, az buzi, tudjuk, tudjuk...Sobri Jóska
nevetséges vagy
te írtad be egyszer, hogy te folyamatosan elkerülöd a személyeskedést, meg ilyesmi, és ennyit tudsz azóta írni. Kicsit nézz magadba please, persze jöhet a 8000 oldalas monológ
több mint 14 éve
Akinek meg tetszett esetleg, az buzi, tudjuk, tudjuk...

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Valamint, tiszta Éva a sig-eden Avril. 😛Sobri Jóska
Jó, bevallom, ez igazából egy burkolt Éva-rajongást jelképez, amit reméltem, hogy rejtve marad, de hát lebuktattál 😕
több mint 14 éve
viszont Éva valami botrányosan nézett ki, fúj...
több mint 14 éve
Szandika baromi ronda. Tehát ha álmaim női testével rendelkezik, akkor se megyek a közelébe se. A mellei meg lehet, hogy nagyok, de attól még nem természetesek, és mellesleg rondák. Nyilván aki bírja a szilikonmelleket, annak megfelel, de én inkább maradok a természetesen formásnál 😛fetomy
Ez is jó, az is jó. 😊

Valamint, tiszta Éva a sig-eden Avril. 😛

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szandika baromi ronda. Tehát ha álmaim női testével rendelkezik, akkor se megyek a közelébe se. A mellei meg lehet, hogy nagyok, de attól még nem természetesek, és mellesleg rondák. Nyilván aki bírja a szilikonmelleket, annak megfelel, de én inkább maradok a természetesen formásnál 😛
több mint 14 éve
Érdekesség!

Ez a sokszor leszólt, és lenézett topic a mai napon az egyéb topicok második legolvasottabbika lett, a Gyűlölködjunk! topic mögött, megelőzve a Soccer topicot.
Az egész fórumon csak a New England, a Pittsburgh és a Philadelphia csapattopicja előzi meg ezen kívül, mindezt úgy, hogy pont ma 2 hónapja indult csak. (maga az egész fórum augusztus 21-én.)
Ez így összességében eléggé beteg azért. 😊Sobri Jóska
A magyar foci topic is simán veri 😀Bruce
Valóban, azt nem is néztem.
Akkor is top6. 😊

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Érdekesség!

Ez a sokszor leszólt, és lenézett topic a mai napon az egyéb topicok második legolvasottabbika lett, a Gyűlölködjunk! topic mögött, megelőzve a Soccer topicot.
Az egész fórumon csak a New England, a Pittsburgh és a Philadelphia csapattopicja előzi meg ezen kívül, mindezt úgy, hogy pont ma 2 hónapja indult csak. (maga az egész fórum augusztus 21-én.)
Ez így összességében eléggé beteg azért. 😊Sobri Jóska
A magyar foci topic is simán veri 😀
több mint 14 éve
Alekosz így tökéletes 😀FViktor93
ez viszont nem kicsit volt buzis 😛
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Alekosz így tökéletes 😀
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de azért beledörgölnéd nem? 😊Divat
Őszintén? Nem.Hanni
és 2 feles után? 😊

|
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
Alekosz tud vajon a hétfői "Walk like a Velociraptor day"-ről? Simán nyerne 😀
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
alsógatya + zokni kombó magáért beszél.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
de azért beledörgölnéd nem? 😊Divat
Őszintén? Nem.
több mint 14 éve
főleg azok után h eleinte tiltva volt mindennemű szó róla 😀

|
több mint 14 éve
Érdekesség!

Ez így összességében eléggé beteg azért. 😊

több mint 14 éve
Szandika csecs? :o Getzi undorító nagy parizer bimbó 2 teli műanyagszatyron?Hanni
de azért beledörgölnéd nem? 😊

|
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szandika csecs? :o Getzi undorító nagy parizer bimbó 2 teli műanyagszatyron?Hanni
Tökéletes, ja. 😊 Bár lehetne nagyobb is.
http://www.hugetitss.com/images/august2006/pbdsample500080-88.jpgSobri Jóska
Ilyen mellekkel simán franchise OT lenne bárki. Nem is kell a kezeket használni, hogy távol tarsd a védőt. 😀
több mint 14 éve
Tökéletes, ja. 😊 Bár lehetne nagyobb is.
http://www.hugetitss.com/images/august2006/pbdsample500080-88.jpg

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Anikó a legszebb csaj benn sztem is 😊

Zsófi meg nem tudom hogy kerül ebben a témában napirendre??? 😀
Giginek meg csak a teste jó.