TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Balázs bazdmeg 😀
több mint 13 éve
ezt az arcot 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Az a gáz, hogy Zsófinak alig tudtak jó pillanatokat összeszedni. Még pillanatokat se nagyon...Matthew99uhhh belenéztem...ez a Zsófi kiesett.Kimondta a kieséshez szükséges mondatot,hogy "veletek vagyok JÓBAN-ROSSZBAN!" 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Az a gáz, hogy Zsófinak alig tudtak jó pillanatokat összeszedni. Még pillanatokat se nagyon...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hoppá robban a bomba 😀 Anikó lepasszolja a kortesbeszédet 😀
több mint 13 éve
Én mindegyiket ajánlom 😀 Ncorera feltöltik, én délután végig szoktam őket hallgatni.Balázs>>>>>>>>>Stohl Hihetetlen a különbség kettőjük között 😀FViktor93ajánlom a pénteki Morning Show-t, kegyetlenül beoltotta Zsófit 😀shawnka
több mint 13 éve
Balázs>>>>>>>>>Stohl Hihetetlen a különbség kettőjük között 😀FViktor93ajánlom a pénteki Morning Show-t, kegyetlenül beoltotta Zsófit 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Balázs>>>>>>>>>Stohl Hihetetlen a különbség kettőjük között 😀
több mint 13 éve
"a fogadtatásból nem sokmindent érzékeltem, de biztos jó volt" 😂
több mint 13 éve
Amiben meg nem, az kit érdekel: 😊Akkor félreáll, hogy ne vegye el azok elöl a lehetőséget, akik tüsténkedni akarnak.
több mint 13 éve
a Mester ismét oktatta őket. Egyszerűen mindenben jobb náluk :cool: 😀
több mint 13 éve
Ezt a féreg kétszinű Anikót. Érzi h meleg a pite már átállna...
több mint 13 éve
Együtt pakoltam vele homokzsákot tavaly Felsődobszán.... 😂Morningshowban volt hogy az APEH-nál dolgozik 😊JayBmeg rendőr 😀shawnka
több mint 13 éve
ez nem ilyen egyszerű...Igen, csak azt csesztetik, akik, ahogy írod is, nyilatkozhatnak.
amennyire én tudom, le kellett adniuk x nevet és telefonszámot, akik nyilatkozhatnak veled kapcsolatos eseményekről, amolyan "szóvivőként". akik ilyet nem adtak, azokat eleve "kizárták..." a műsor érdeke h minél többször jelenjenek meg a delikvensek különböző bulvárokban. ezek le is vannak adva az összes újságnál, szerkesztőnél, stb. sőt, legtöbb esetben a szülők elérhetőségét alapjáraton is kiadják. Nekem legalábbis az egyik bulvárnál dolgozó ismerősöm ezt mondta.Danna
De ez nem azt jelenti, hogy szerepleniük kellene, vagyis kötelező lenne számukra.
Ami azt jelenti, akinek a nevét nem adták le, azokat alapesetben békén hagyják, hiszen ezek az emberek nem írtak alá semmilyen szerződést.
Tehát ha valaki le is ad 10 nevet, de az a 10 ember elhajt mindenkit a gyíkba, akkor cseszhetik. Erőnek erejével nem tudják berángatni őket emmilyen műsorba.
(Akik nem adtak meg senkit, azokat -tudtommal- nem zárták ki, csak feketepontnak számított. 😊 )
Vagyis, ha egy értelmes ember jelentkezik egy ilyenbe, elkészíti a taktikáját, majd leadja a csaja/pasija/barátai/rokonai nevét, de azok nem hajlandóak szerepelni, akkor őket erre senki sem kötelezheti, mivel ők nem közszereplők, színtiszta magnemberek vagyis még csak le se lesifotózhatják.
több mint 13 éve
ez nem ilyen egyszerű...amennyire én tudom, le kellett adniuk x nevet és telefonszámot, akik nyilatkozhatnak veled kapcsolatos eseményekről, amolyan "szóvivőként". akik ilyet nem adtak, azokat eleve "kizárták..." a műsor érdeke h minél többször jelenjenek meg a delikvensek különböző bulvárokban. ezek le is vannak adva az összes újságnál, szerkesztőnél, stb. sőt, legtöbb esetben a szülők elérhetőségét alapjáraton is kiadják. Nekem legalábbis az egyik bulvárnál dolgozó ismerősöm ezt mondta.
több mint 13 éve
a legundorítóbb része a műsornak, hogy a média bulvár része nem hagyja békén a bent lévők szeretteit, miközben a szóban forgó alanynak fingja sincs róla, hogy nap mint nap mik jelennek meg róla az újságokban vagy a neten.Ez a része valóban gusztustalan,
Ezért sem jelentkezik a műsorba olyan ember, akinek egy csepp esze is van, hiába lennének győzelmi esélyei egy minimális logikai érzékkel.Höri
DE,
Nem hiszem, hogy Zsófi mamájának vagy Jerzy sógorának, esetleg Olivér csajának kötelező lenne ennyit szerepelnie.
Őket senki és semmi nem kötelezi a nyilvános szereplésre.
Mégis, a nagy részük tobzódik ebben az agyhalálban, bemennek Győzikéhez, a délutáni Mónika Show 2.0-ba, örömmel nyilatkozgatnak az újságoknak.
Szerintem ha valaki nem akar ebben részt venni simán megteheti.
Ha én mondjuk elindulnék egy ilyenben, tudnám, hogy ki kell bírni mondjuk 200 napot 50 miláért, és úgy kell ügyeskedni, hogy bekerüljek a végső fináléba, akkor azon kívül, hogy pontos tervekkel érkeznék ennek keresztülvitelére, az biztos, hogy a rokonaimat, ismerőseimet embargó alá helyezném, hogy senki se nyilatkozzon semmilyen esetben semmit.
Őket nem lehet semmivel se kényszeríteni erre.
több mint 13 éve
a legundorítóbb része a műsornak, hogy a média bulvár része nem hagyja békén a bent lévők szeretteit, miközben a szóban forgó alanynak fingja sincs róla, hogy nap mint nap mik jelennek meg róla az újságokban vagy a neten.Igen, de az volt a kiindulópont, hogy aki bemegy, meg akarja változtatni az addigi lúzer életét. És épeszű ember nem megy be. Vagyis akik bent vannak, azok nem normálisak, agyhalott mind.Valamint a 4 és fél (másfél BB, 3 VV) széria kb. 40-50 szereplője közül egyes egyedül Majka tudott kezdeni bármit is a műsor nyújtotta ismertséggel, esetleg még hozzá lehet venni Leó-t. A százalékos arány még így is durva, kb 5%-nak bejött, 95%-nak nem.Sobri Jóskanem mindenki azért megy be, hogy celeb legyen.
Szabolcs megnyerte a zsetont, a kérót meg a kocsit és nyugodtan elvan, 5-6 évente elmegy hozzá a fókusz megkérdezni, hogy mi van és ennyi.Höri
Akik nyertek, Szabi, Laci, Miló, azoknak a zseton sikerült, de "médiasztárok" nem lettek.
Szabi egyébként nem volt agyhalott se. Ő a magyar reality-kakukktojás. 😊Sobri Jóska
Ezért sem jelentkezik a műsorba olyan ember, akinek egy csepp esze is van, hiába lennének győzelmi esélyei egy minimális logikai érzékkel.
több mint 13 éve
Morningshowban volt hogy az APEH-nál dolgozik 😊JayBmeg rendőr 😀
több mint 13 éve
Morningshowban volt hogy az APEH-nál dolgozik 😊JayBEnnél az is jobb:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Morningshowban volt hogy az APEH-nál dolgozik 😊Igen, de az volt a kiindulópont, hogy aki bemegy, meg akarja változtatni az addigi lúzer életét. És épeszű ember nem megy be. Vagyis akik bent vannak, azok nem normálisak, agyhalott mind.Valamint a 4 és fél (másfél BB, 3 VV) széria kb. 40-50 szereplője közül egyes egyedül Majka tudott kezdeni bármit is a műsor nyújtotta ismertséggel, esetleg még hozzá lehet venni Leó-t. A százalékos arány még így is durva, kb 5%-nak bejött, 95%-nak nem.Sobri Jóskanem mindenki azért megy be, hogy celeb legyen.
Szabolcs megnyerte a zsetont, a kérót meg a kocsit és nyugodtan elvan, 5-6 évente elmegy hozzá a fókusz megkérdezni, hogy mi van és ennyi.Höri
Akik nyertek, Szabi, Laci, Miló, azoknak a zseton sikerült, de "médiasztárok" nem lettek.
Szabi egyébként nem volt agyhalott se. Ő a magyar reality-kakukktojás. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Igen, de az volt a kiindulópont, hogy aki bemegy, meg akarja változtatni az addigi lúzer életét. És épeszű ember nem megy be. Vagyis akik bent vannak, azok nem normálisak, agyhalott mind.Valamint a 4 és fél (másfél BB, 3 VV) széria kb. 40-50 szereplője közül egyes egyedül Majka tudott kezdeni bármit is a műsor nyújtotta ismertséggel, esetleg még hozzá lehet venni Leó-t. A százalékos arány még így is durva, kb 5%-nak bejött, 95%-nak nem.Sobri Jóskanem mindenki azért megy be, hogy celeb legyen.
Szabi egyébként nem volt agyhalott se. Ő a magyar reality-kakukktojás. 😊
több mint 13 éve
Meg nem az volt ennek a bemutatkozó filmjében, hogy ő mekkora lovas? Szóval nem egy full amatőrt ültettek egy ló nyergébe, ennyiből bármikor leeshetett volna otthon is. Pont azért fakadt sírba, mert így többet nem tekintenek rá helyi Nagy Sándorként.Arra mondjuk őszintén kíváncsi lettem volna hogy mit lépett volna az RTL ha szandika olyat esik hogy nyaktól lefelé megbénul örök életére.beleírták a szerződésbe, hogy vállalja a felelősséget saját maga 😊Höri
Hanni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gokart komoly lesz 😀JayBRemélem vmelyik képes lesz azon felhuzni magát hogy kipörgették
több mint 13 éve
catattack
3 520
Arra mondjuk őszintén kíváncsi lettem volna hogy mit lépett volna az RTL ha szandika olyat esik hogy nyaktól lefelé megbénul örök életére.Mit lépett volna? Semmit. Aláírattak velük egy nyilatkozatot, hogy vállalják a felelősséget a saját tetteikért. Ez nagyüzem.
Hanni