TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.
több mint 14 éve
Gombinak szerintem az tett be, hogy kefével súrolta Macilacit, miközben zuhanyzott.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Gombi ki fog menni egy héten belül. De lehet 4 napig se húzza. Teljesen össze van zuhanva, és ez nem fog megváltozni.
több mint 14 éve
Érdekes, h azt nem adták le Gombival kapcsolatban, h betörte a fürdőszobaajtót... tegnap az élőben tárgyalták ki a többiek, konkrétan be se lehetett csukni a fürdőszoba ajtaját, mert kitört a zár. Meg állítólag a nappaliban is szétdobált vmi ruhákat...szerk: ajtóbetörést leadták.
több mint 14 éve
Buci nekünk nem kell belegondolnunk, NEKED kell belegondolni milyen lehet 😊
több mint 14 éve
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?DuffÉvával így átlagban kiadják a 72-es átlagot szerintem.
több mint 14 éve
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?
több mint 14 éve
Minden vasárnap van PR, most is volt, még szép fotókat is tettem bele, a 3517-es hsz.ben található. 😊
több mint 14 éve
Eheti PR nem lesz?az a párbajok után van sztem, és volt most is 😊 (béci volt a last airbender 😊)
Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀Sonics
több mint 14 éve
Eheti PR nem lesz? Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀
több mint 14 éve
Bocs ha volt már...http://videa.hu/videok/tudomany-technika/netezz-biztonsagosan-biztonsagos-bongeszes-internet-IcCA5tAgfGOT7sVO
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Olivér - Gigi, Laci - Gombi,
a maradék kettő, nehogy valakinek hiányérzete legyen. 😊
több mint 14 éve
Szülő-gyerek nap van a villában,párba vannak osztva,eddigi párok akik kiderültek számomraBéci-Szandika
Alekosz-Anikó
Éva-Jerzy
(elöl a szülő,másik a gyerek)
több mint 14 éve
Az a baj hogy ezek már annyira utálják egymást hogy itt sosem lesz jó hangulat, és még csak a műsor felénél sem vagyunk. RTL-nek lassan el kell gondolkodnia nagy mennyiségű marihuána beszerzésén hogy valamivel fokozzák a kedélyeket és oldják a feszültséget...
több mint 14 éve
Igen. Van olyan amikor a csatorna által elképzelt dolgok a visszájukra fordulnak. Engem abszolút nem érdekel az Anikó Oli vonal. Tényleg kezd laposodni.ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.tenorx
btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
több mint 14 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.
btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
több mint 14 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...peachÉva és Szandika leépítő kampány a műsor eleje óta van, mégis ott van még mindkettő.
több mint 14 éve
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Pluszegyahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duffén csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszironiadi
Oli kezd bekattanni, kezd sok lenni ez a csapkodás meg kiborulás. Ja és persze aranyköpés gyanús mondat is volt ma, "Sztenderre tettél mint egy Simsont a nyár végén" 😀 😀
több mint 14 éve
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duffén csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszi
több mint 14 éve
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.
több mint 14 éve
elkezdtem az első oldaltól olvasgatni most a fórumot. nagyon meguntam a 10.-nél, de voltak jópofa képek. van olyan aki követte folyamatsoan a vv-t és lementette ezeket a képeket? ha van, akkor ő felrakhatnágombi szolireklámja pl zseniális.

több mint 14 éve
akkor mát ketten vagyunk 😀 , persze én csak látatlanból online 😂Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊Sobri Jóskaazért meglehetősen nagy különbség van az online "megbasznám" és a ténylegesen orrba-szájba csajozok között.
részemről nagy a szerelem. :/ 😊Zsoca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊Sobri Jóskaazért meglehetősen nagy különbség van az online "megbasznám" és a ténylegesen orrba-szájba csajozok között.
részemről nagy a szerelem. :/ 😊