TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hát de szerinted miért kell különvonulni, titokban papírra írni a szavazatot, majd lezárni szavazás előtt a borítékot? 😊 többször mondták a műsorvezetők (konkrétan Bucikától rémlik elsősorban), hogy tilos összebeszélni. Aztán persze lehet, hogy nem jól emlékszem, főleg mert nem ismerem a teljes szabálykönyvet, de hát talán majd kiderül 😊 Egyébként Éváék, főleg Olivér látja, hogy ez a komolytalan hatos brigád az ő malmukra hajtja a vizet, így ha eszükbe jut, ha nem, ha van ilyen szabály, ha nincs, akkor is jobb, ha nem szólnak 😊

Igen, háromszor lökte meg, de ott Lacinak egyáltalán köze nem volt a témához, Anikóval vitatkozott, és Lacin szemléltette a lökést. Majd azonnal felpattant, és sűrű elnézések közepette segítette fel Lacit. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy az az egész egyáltalán nem Laci ellen irányult, és nem is az volt a célja, hogy fellökje. Persze ezt csak ő maga tudja, de meggyőződésem, hogy semmi szándékosság nem volt benne.

Ezesetben természetesen semmi köze annak, hogy ők cigányok, semmihez. Ha azt mondják, hogy "Három cigány megerőszakolt valakit" akkor hajlamos vagyok elragadtatni magam, de ok nélkül nem szokásom cigányozni. Viszont ebben a témában egyáltalán nem akarok elkezdeni sem védeni sem támadni, mert nem hiányzik az, ami úgyis lenne belőle, mivel a cigányozás alapvetően olyan téma, hogy ha nem ért egyet a két fél, akkor a harmadik hozzászólásban már végigment a vitázók komplett családfáján egy börtönnyi elítélt...
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
nekem kimaradt ez a rész, h lenne ilyen szabály h nem lehet szövetkezni... ha így lenne, akkor sztem Éváék már mondanák ezt, és nem pedig tartanának tőle.

Alekosz háromszor lökte meg Lacit. Addig lökte, amíg fel nem borult a székkel. Nem elsőre borult, amire azt lehet mondani h véletlen, ezt gondolom te is belátod. Az balesett lett volna. De ő addig lökte amíg fel nem borult, az már nem baleset.

Az szerinted igazságos vád h cigány?! (te nem írtad, nem rád gondoltam természetesen)
több mint 13 éve
Teljesen mind1 h mit kérdezett Balázstól, ha az elején láttad a műsort, akkor kb. mindenkienk az volt a beköltözése utáni másnapjának az első dolga, h kezébe nyomtak egy k. vastag szabálykönyvet. Abban pedig benne van h tilos az ilyesmi. Ráadásul még csak nem is első párbaja volt Évának...

Az 1 dolog h a VV mennyire rugalmasan kezeli a szabályokat. Ennyi erővel Alekoszt is ki kellett volna zárni amikor felborította Lacit. Sokkal nagyobb sérülést lehetett volna azzal okozni a másiknak, mint h Zsuzsi hozzávágott egy félpalack CC-t.

Ugyanez a célom nekem is, csak a másik oldalra... azt hiszem sokkal inkább ráfér ezen a fórumon a többiek védelme, mint sem Éváé, Alekoszé vagy éppen Olivéré... gondolom te is olvasod itt a hsz-eket, nem kell részletezni.Danna
Igen, én is tudom. Erre megintcsak azt tudom mondani, hogy valószínű a hatos banda is olvasta, hogy tilos így szövetkezni, de egyikük sem emlékszik erre. Egyébként sem a büntetéssel volt gondom Éva esetén, hanem a tálalással.

Alekosz ügye teljesen nyilvánvalóan más volt, mert egyáltalán nem arra irányult, hogy Lacinak bármi baja legyen. Még csak ellenérzése sem volt Lacival szemben. Az egy baleset volt, míg Zsuzsinál teljesen egyértelmű volt a támadó és ártó szándék. Szerintem egyértelműen nem volt olyan dolog, amiért büntetni kellett volna.

Én leginkább azt védem, akit szerintem látványosan igaztalan vád ér. Évát pl. szerintem itt mindenki utálja kb, úgyhogy őt hiba volt beleírnod, mert rajtam kívül nem emlékszem, hogy egyáltalán pozitívat írt volna valaki róla (max még talán Sobri), nemhogy védte volna bárki. Őt éri itt a legtöbb szidás, és szvsz a legtöbb igaztalan is. Bécit és Alekoszt csak inkább az elmúlt napokban érik itt baszogatások, de speciel pont hogy inkább Alekoszt (hiába bírják itt sokkal többen, az a pár aki nem, mostanában sokkal inkább hangoztatja, mint eddig). Olivért meg szerintem nem nagyon védtem semmiben sem, max az összeszövetkezésben, amit viszont azóta is tartok, hogy amíg nem ugyanazokra szavaznak, nincs miről beszélni.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Namost megint az a helyzet, hogy mindenkinek igaza van egyszerre. 😊
Ennek az az oka, hogy az RTL természetesen nem konzekvensen alkalmazza a saját gumiszabályait.
Pl, tilos mindennemű kapcsolat a kintiekkel, ennek ellenére Olinak bevitték a bnőjét, telefonálhatott ezen a fontos nemzeti ünnepen, hogy 2 éve farkalta meg először a csajt, vagy Gombi is mikor befordult telózhatott, ami eleve nem VV kompatibilis, Anikónál is voltak már bent, Szandika rendszeresen jár ki fogorvoshoz, stb.
Aztán, Jerzyt valóban azonnal kizárhatták volna kameraabuzálásért, erre kapott egy pimf büntetést.
A "verekedéseknél" pedig valóban, Alekosz véletlen laciborítása sokkal veszélyesebb, mint Zsuzsika akciója, nem is beszélve arról, hogy szinte minden héten van valami dobálózás, ütögetés, ami alapján lehetne repülni. (Az egyik esti bulin Jerzy és Oli kajakra baszdosták egymáshoz, és a berendezéshez a narancsokat, majd végül oli egy fél fotelt vágott Jerzyhez.) Nade Zsuzsival ez így volt leboltolva, mást meg nem fognak kizárni, hacsak tényleg nincs valami igazi fight.
Szóval a VV nem kötött formátum, úgy nyúl bele a szabályokba, a történésekbe a csatorna ahogy akar. És akar.
Eleve betették Jerzy-t aki egyszer már alulmaradt szavazatilag, igaz, hogy erre is volt csattanós pr-sztori.
(Asszem régebbi évadban valakiket még külföldre is elreptettek, mint VV, ehh.)

több mint 13 éve
fetomy: Éva azért nem találkozhatott senkivel, mert szabályt szegett!! Tudtommal Béci nem. Én vhol azért megértem Bécit, Olivérnek már behozták a csaját mert rinyált, most telefonálhatott. Gombi szintén telefonálhatott mert sokat sírt... ő meg kapott 1 levelet karácsonyra. Én is kiakadnék a helyében, de mondjuk alapjáraton a világ is ilyen... mindig a rinyálósokat segíti mindenki, aki meg erősebb, arra ráhagyják h neki úgyis mind1. szal végülis semmi extra nem történik...Danna
Gondolom felesleges felhoznom, hogy kb. ötször kérdezte meg Balázst, hogy odamehet-e, és gondolom azt is felesleges felhoznom, hogy Béci is szabályt szegett a többi 5 emberrel, akik kijelentették, hogy kollektíve fognak jelet rakni, elvégre ez is szigorúan tilos, gondolom felesleges felhoznom, hogy Jerzy pl. a legalapvetőbb alapszabályt szegte meg, és kapott egy kb. semmilyen büntetést, stb...

Igen, ők kisírták maguknak, Bécin az látszott, hogy kb. ful lleszarja, hogy látja-e a barátnőjét, vagy sem, ez van. És nem azt mondtam, hogy Bécitől nem jogos az, hogy ő miért nem láthatja, mert biztos szeretné, csak azért mertem megemlíteni, mert Éva akkor is szargeci, amikor látványosan baszik ki vele az RTL, Béciék meg mindenféleképpen királycsávók. Hozzáteszem egyáltalán nem vagyok Éva párti, csak igyekszem felhívni többek figyelmét arra, hogy igen gyakran annyira elkapja őket a műsor heve, hogy teljesen elvakulnak egy-egy emberrel kapcsolatban.fetomy
Teljesen mind1 h mit kérdezett Balázstól, ha az elején láttad a műsort, akkor kb. mindenkienk az volt a beköltözése utáni másnapjának az első dolga, h kezébe nyomtak egy k. vastag szabálykönyvet. Abban pedig benne van h tilos az ilyesmi. Ráadásul még csak nem is első párbaja volt Évának...

Az 1 dolog h a VV mennyire rugalmasan kezeli a szabályokat. Ennyi erővel Alekoszt is ki kellett volna zárni amikor felborította Lacit. Sokkal nagyobb sérülést lehetett volna azzal okozni a másiknak, mint h Zsuzsi hozzávágott egy félpalack CC-t.

Ugyanez a célom nekem is, csak a másik oldalra... azt hiszem sokkal inkább ráfér ezen a fórumon a többiek védelme, mint sem Éváé, Alekoszé vagy éppen Olivéré... gondolom te is olvasod itt a hsz-eket, nem kell részletezni.
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Amúgy meg (állítólag) Szandikát és Évát tegnap xanaxxal bírták csak nyugvásra, előbbi állítólag kamerákat is tönkrevágott. Tiszta jó lenne ez a valóvilág ha látnánk a való részét 😊JayB
Ezt ma meg is cáfolták a Fókuszban.Hanni
Nyilván nem fogja azt mondani a főszerkesztő, hogy igen, Szandika szétbaszta a fél villát.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
a kettonek szvsz semmi koze egymashoz de lehet tevedek
hagyjuk ugysem akarlak meggyozni ms. raczFake
Marhára nemérdekel kinek szimpatikusak kinek nem de elég szánalmas hogy mindig a cigány jelző kerül melléjük akármi történik...JayB
mondom meg1x soka eljenek a takarito ciganyok !
ciganysagukkal ellentetben nekem sokkal ellenszenvesebb a szemelyiseguk
meg az h egy alapvetoen intrikakra epito es emberi kapcsolatokkal valo jatekban
nem a termeszetes szemelyiseguk altal akarjak magukat megkedveltetni a kozonseggel
hanem azzal a jollathato taktikaval h majd ok adjak itt a sok szemetnepseg kozott
a dolgos jolnevelt format akik a beluket kidolgozzak a villalakok kenyelmeert.
igazan kivancsi vagyok h egy olyan brigadban ahol mindenkinek termeszetes napi teendo
a takaritas mosas fozes etc ott ok mivel akarnak a nezok szimpatiajat elnyerni.Fake
Akár hiszed, akár nem, ebben a Való Világ formátimban az a sikeres amit eddig Béciék csináltak.
Az fogja megnyeri a VV-t, aki a legrendesebb, legemberibb, legkevésbbé konfrontatív az utolsó hármasból.
Egy másik realityben persze nem ez a nyerő taktika, de ez nem egy másik reality. Ezt nem nehéz belátni. Így teljesen értelmetlen megkérdezni, hogy mivel akarnák másutt elnyerni a szimpátiát.
Mivel volt magyarországon már 3 VV és másfél BB, aki okos taktikával megy be, az könnyen megnyerheti, de nem a természetes személyiségével, ami lássuk be, a kutyát nem érdekli. (Ahogy nem érdekel se deNiro, se Pamela Andrson, se Vick természetes személyisége, ha amit a képernyőn mutat élvezetes, szórakoztató. Persze néhányan hajlamosak ezeket a dolgokat összekeverni.)

sobri vmi szaftos infoert nem tudnad felhivni a haverodat ? 😊
olvastam mar nagyon durvakat is ebben a temaban kivancsi volnek h mi lehet az igazsag.Fake
Emiatt nem hívom fel, de szerintem a napokban fogunk amúgyis beszélni, akkor majd ez is biztos szóba fog kerülni.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amúgy meg (állítólag) Szandikát és Évát tegnap xanaxxal bírták csak nyugvásra, előbbi állítólag kamerákat is tönkrevágott. Tiszta jó lenne ez a valóvilág ha látnánk a való részét 😊JayB
Ezt ma meg is cáfolták a Fókuszban.Hanni
magyaran beismertek h ez igy volt 😀
sobri vmi szaftos infoert nem tudnad felhivni a haverodat ? 😊
olvastam mar nagyon durvakat is ebben a temaban kivancsi volnek h mi lehet az igazsag.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Ezt ma meg is cáfolták a Fókuszban.
több mint 13 éve
fetomy: Éva azért nem találkozhatott senkivel, mert szabályt szegett!! Tudtommal Béci nem. Én vhol azért megértem Bécit, Olivérnek már behozták a csaját mert rinyált, most telefonálhatott. Gombi szintén telefonálhatott mert sokat sírt... ő meg kapott 1 levelet karácsonyra. Én is kiakadnék a helyében, de mondjuk alapjáraton a világ is ilyen... mindig a rinyálósokat segíti mindenki, aki meg erősebb, arra ráhagyják h neki úgyis mind1. szal végülis semmi extra nem történik...Danna
Gondolom felesleges felhoznom, hogy kb. ötször kérdezte meg Balázst, hogy odamehet-e, és gondolom azt is felesleges felhoznom, hogy Béci is szabályt szegett a többi 5 emberrel, akik kijelentették, hogy kollektíve fognak jelet rakni, elvégre ez is szigorúan tilos, gondolom felesleges felhoznom, hogy Jerzy pl. a legalapvetőbb alapszabályt szegte meg, és kapott egy kb. semmilyen büntetést, stb...

Igen, ők kisírták maguknak, Bécin az látszott, hogy kb. ful lleszarja, hogy látja-e a barátnőjét, vagy sem, ez van. És nem azt mondtam, hogy Bécitől nem jogos az, hogy ő miért nem láthatja, mert biztos szeretné, csak azért mertem megemlíteni, mert Éva akkor is szargeci, amikor látványosan baszik ki vele az RTL, Béciék meg mindenféleképpen királycsávók. Hozzáteszem egyáltalán nem vagyok Éva párti, csak igyekszem felhívni többek figyelmét arra, hogy igen gyakran annyira elkapja őket a műsor heve, hogy teljesen elvakulnak egy-egy emberrel kapcsolatban.

JayB: a sírások nem mindig 100% fake-ek, tehát van bennük valóság is, de ugyanúgy szándékosság is.
több mint 13 éve
catattack 3 520
ez lehetséges mert előzményt nem mutattak csak amikor már lefogták Szandikátbraxa88
Egy "sima" hiszti után biztos nem nyugtatták volna Szandit. Látszott, hogy mindenki beszart!
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ez lehetséges mert előzményt nem mutattak csak amikor már lefogták Szandikát
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ezt a sírás-->tuti fake dolgot meg senkinél nem értem nem csak Bélánál nem. Emberek nem olyan egyszerű azért élethűen elbőgni magad. Niylván nem kell tőle meghatódni de nem kamuk az biztos.

Amúgy meg (állítólag) Szandikát és Évát tegnap xanaxxal bírták csak nyugvásra, előbbi állítólag kamerákat is tönkrevágott. Tiszta jó lenne ez a valóvilág ha látnánk a való részét 😊
több mint 13 éve
fetomy: Éva azért nem találkozhatott senkivel, mert szabályt szegett!! Tudtommal Béci nem. Én vhol azért megértem Bécit, Olivérnek már behozták a csaját mert rinyált, most telefonálhatott. Gombi szintén telefonálhatott mert sokat sírt... ő meg kapott 1 levelet karácsonyra. Én is kiakadnék a helyében, de mondjuk alapjáraton a világ is ilyen... mindig a rinyálósokat segíti mindenki, aki meg erősebb, arra ráhagyják h neki úgyis mind1. szal végülis semmi extra nem történik...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az nem lehet hogy cigányok és nem álszentek? ja boccs nem, naív vagyokJayB
Marhára nemérdekel kinek szimpatikusak kinek nem de elég szánalmas hogy mindig a cigány jelző kerül melléjük akármi történik...JayB
mondom meg1x soka eljenek a takarito ciganyok !
ciganysagukkal ellentetben nekem sokkal ellenszenvesebb a szemelyiseguk
meg az h egy alapvetoen intrikakra epito es emberi kapcsolatokkal valo jatekban
nem a termeszetes szemelyiseguk altal akarjak magukat megkedveltetni a kozonseggel
hanem azzal a jollathato taktikaval h majd ok adjak itt a sok szemetnepseg kozott
a dolgos jolnevelt format akik a beluket kidolgozzak a villalakok kenyelmeert.
igazan kivancsi vagyok h egy olyan brigadban ahol mindenkinek termeszetes napi teendo
a takaritas mosas fozes etc ott ok mivel akarnak a nezok szimpatiajat elnyerni.
több mint 13 éve
Ma nem volt egy hűde extra összefoglaló..

Bécivel kezdeném, rajta igazából a féltékenység jeleit vélem felfedezni. Féltékeny volt már Gombira is úgy a telefon, mint a rengeteg bíztató, magasztaló sms miatt, ennek újabb nyoma volt vasárnap, amikor ott magyarázta, hogy csak mert ő nem sír, gombi meg mennyit sír, és satöbbi és de igazságtalan, és ma is, mimkor oli telefonálhatott. Épp emiatt kicsit ingatag vagyok atekintetben, hogy mennyire volt ez a pityergés igazi. Azért annyira nem nagy színészi munka, és fura az időzítés, de végülis lehet igaz, csak na.. A Béci-fanoknak, és egyben anti-Évásoknak üzenném, hogy amiért agyonszidták Évát, aki kiakadt, hogy ő nem találkozhat senkivel a szülinapján, Gigi meg luxusba mehet, ugyanazért most akkor kéne Bécit is. Nyilván ő nem hisztizik, elvégre nem nő, de ugyanúgy nyomatta a bezzeg Oli már másodszor, míg én egyszer sem szövegeit, amire mellesleg Zsófi buzgón helyeselt, sőt Anikó "nyugtató" szavainak ellensúlyozásaképp még hergelte is Bécit, ellenben mindenki figyelmen kívül hagyja, hogy Olivér nem csakúgy alapon beszélhetett vele, hanem mert évfordulójuk volt. Bizonyára Bécinek is ha szülinapja lesz, vagy ilyesmi, akkor ugyanúgy megkapja ezt a lehetőséget, mint mindenki más.

Giginek pluszpont, amiért jogosan szembeszállt Bécivel, ugye a "szerintem itt mindenki felnőtt, én is le tudtam állítani Alekoszt, Anikó is megtehetné" mondattal főként. Egyébként itt tenném hozzá, hogy azért Anikónak annyira nincs ellenére Alekosz ilyetén közeledése, csak jobb volt így, hogy lehetett megint egy kis kötekedés.

Ez a táblás szavazás gyönyörű volt. A komolyságát, és valóságalapját jelzi az "OKOS: Alekosz 37, Zsófi 37" adat. Eszerint Zsófi a lakók szerint átlagban 3.7 szinten okos az 5-ből? Aztán jó volt az is, hogy Zsófikáék szerint ők teljesen korrekten szavaztak, míg Alekoszék meg felhúzták Alekoszt és lenyomták Zsófit, és ugye Zsófi lett kihozva győztesnek minimálisan. Namost érdekelne, hogy az ő korrektségük miből állt, hogyha úgy vesszük, hogy a négyesnél Alekosz agyonverte Zsófit, az ötösnél meg mondjuk kb. egál lehetett? Ebből akkor hogyan jött ki Zsófi győzelem, vagy egyáltalán szoros eredmény?
Fantasztikus látni, ahogy a totális képtelenségekről is simán meggyőzik magukat az emberek, hogy ha az őket jó szinben tűntetné fel.
több mint 13 éve
Mivel valóban cigány.
És mint látod, ezen sokan nem tudnak túllépni. Ezt hívják diszkriminációnak.
Pedig kértem többször, hogy ebben a topicban igyekezzünk cizelláltabban, szofisztikáltabban elküldeni valakit a kurva anyjába, vagy megírni róla, hogy egy igazi pöcsmackó, de akiben egyszer rögzült már a cigányozás, az nehezen vált át találóbb jelzőkre.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nekem csak az volt fura, hogy eddig ebből semmit nem láttunk és gombi és olivér is hazatelefonálhatott (részben) a sírása miatt, és nyilván ő is szeretne.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(Asszem Milo se volt egyszer se párbajon, de erre nem emlékszem pontosan, majd Höri elárulja 😊 )Sobri Jóska
sajna nem tudom, a vv2 és vv3 annyira unalmas volt, hogy szinte semmire sem emlékszem

több mint 13 éve
sztem csak te vagy a remenytelenul naiv
erdekes a racz familianak sokan nem szopjak be ezt az alszent attitudot
de tudod mit ? soka eljenek a takarito ciganyok !Fake
Marhára nemérdekel kinek szimpatikusak kinek nem de elég szánalmas hogy mindig a cigány jelző kerül melléjük akármi történik...
több mint 13 éve
Béci sajna egyre gázabb.
Amennyire néha jól átlátja a dolgot, a benti viselkedéssel, szituációkban, konfliktusokban való részvétellel, annyira homály most ez a "hatosfogat".
Ő nyerni akar. Leszarja Zsófit, Alekoszt, tudja, ha a végén övé(k) a fődíj, az 50 mila, és az megváltoztatja az életét. Ez idáig okés, ezért respect neki, tudja mit akar, megragadja a lehetőséget, rendes srác, stb.
Viszont, az, hogy azt hiszi, hogy számít ki mit csinál ebben az egy hétben a nézői preferenciák szempontjából (amelyek már régen kialakultak, aki valóban pénzért szavaz, az már most tudja kire fog, mindegy mi történik ezen a héten) az nagy homály. Az is, hogy nekiáll klikkesedni a lúzerekkel. Kéne látnia, tudnia, hogy jelenleg Alekoszék a nézettség, a fontosak, mégha a végén úgyse ők nyernek. Bécinek erre nem lenne szüksége. Ha csinálja amit eddig, nem konfrontálódik, nem avatkozik a teljesen hülyék fenekedésébe, az neki tuti recept a top4-top5-höz, onnan egy párbaj, amiben nem érintett, amiben nem veszít, és máris megvan a döntő, ott meg bármi lehet. (Asszem Milo se volt egyszer se párbajon, de erre nem emlékszem pontosan, majd Höri elárulja 😊 )
Ő is azt hiszi, hogy ez egy Big Brother, ahol a bentiek szavaznak ki embereket, holott ez VV, ahol a "nézők". Ezt illene tudnia.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor szerepet neki, aki ilyen jól játsza meg a pityergést az megérdemel egy főszerepet valahol.JayB
hagyjuk ugysem akarlak meggyozni ms. racz
több mint 13 éve
Színész Bob.
gabtsi
Akkor szerepet neki, aki ilyen jól játsza meg a pityergést az megérdemel egy főszerepet valahol.JayB
az nem lehet hogy cigányok és nem álszentek? ja boccs nem, naív vagyok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Young G könnyezett, az igen.JayB
Színész Bob.
gabtsi
de tudod mit ? soka eljenek a takarito ciganyok !
több mint 13 éve
Young G könnyezett, az igen.JayB
Színész Bob.
gabtsi
Akkor szerepet neki, aki ilyen jól játsza meg a pityergést az megérdemel egy főszerepet valahol.