TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Éva, megmutassam ezt rajtad is? 😀"érzékeled hogy mennyire ura vagyok a testemnek?" 😀 😀JayB"nice body controll and awareness"
készül az Alekinho prospect leírásHöri
több mint 13 éve
"érzékeled hogy mennyire ura vagyok a testemnek?" 😀 😀JayB"nice body controll and awareness"
készül az Alekinho prospect leírás
több mint 13 éve
Bünti lesz 😀tenorxMár az újabb 10 is nagyon kemény lenne, de én hatványoznám... Legyen 100nap. 😀
A mai nap legnagyobbja Szandika volt az űrruhákról: "Remélem az enyémet kimosták, mert összehugyoztam!" 😊
több mint 13 éve
Én szétb....m a fejét.Dehát pszichopata. 😊
"Elérsz bármit is ezzel?
Erre nem vagyok kiváncsi."
És ezek jóban vannak? He?zinedine5
Mit vársz tőle? Megértést? Együttérzést? Empátiát? ehh
több mint 13 éve
Én szétb....m a fejét. "Elérsz bármit is ezzel?
Erre nem vagyok kiváncsi."
És ezek jóban vannak? He?
több mint 13 éve
Az kurva nagy rész 😀
több mint 13 éve
Anikó csillagom alig szenvedélybeteg 😀 látszik, hogy póker dealer volt, ragadt rá a gambler életformábólolyanok voltak, mint a South Parkban az indián kaszinós részben 😀 feltették összes pénzüket, hogy visszanyerjék a várost, majd mikor csodával határos mód megtörtént, dupla vagy semmire újra felrakták, és elbukták 😂
Stan kommentje: "de hiszen ottvolt"
Randy: "ugyan, ti gyerekek vagytok, nem érthetitek"
több mint 13 éve
Bünti lesz 😀
több mint 13 éve
Úúúúú és még előtte dragon rendszer. Na az volt az igazi káosz. De jó, h vége már. 😊természetes, h együtt töltsék az éjt, de persze az oldal nem működik...roniadiMajdnem olyan "jó" már, mint a neptun tárgyfelvételkor 😀barney
több mint 13 éve
természetes, h együtt töltsék az éjt, de persze az oldal nem működik...roniadiMajdnem olyan "jó" már, mint a neptun tárgyfelvételkor 😀
több mint 13 éve
természetes, h együtt töltsék az éjt, de persze az oldal nem működik...
több mint 13 éve
Laci ahogy teker 😀 és ez a zene 😂
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"érzékeled hogy mennyire ura vagyok a testemnek?" 😀 😀
több mint 13 éve
Bazdmeg Alekosz 😀"teljes mértékben ura vagyok a testemnek"
Szerettem volna élvezni a tájat 😀tenorx
több mint 13 éve
Tribe dzseki odabasz, pluszpont Bécinek, simán elfért volna a Nagy csapatban.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Most Jersey Shore maraton van az MTV-n, a második évad elött is így volt szal szerintem nemsokára jön a 3.
több mint 13 éve
nem látom fórumon, nem látom a sigjét senem elsz hanem van. Fega írt az 1. részről az elemzést sorozatjunkiera, ott is van a sigjében.HöriMert az nem Angelina 😛 Ez az új csak a harmadik évadból. Vigyázz die hard fan vagyok.wow, lesz új évad? zsír. remélem hamar nyomatják MTV-n is. én csak divatfan vagyok, tévében ha elcsípem akkor nézem. tegnap pont volt egy rész, asszem egy hetük van Miamibólkonqueror
Ronnie knock'em out! )JayB
Jersey Shoret meg úgyse szednék le, marad a TV
több mint 13 éve
nem elsz hanem van. Fega írt az 1. részről az elemzést sorozatjunkiera, ott is van a sigjében.wow, lesz új évad? zsír. remélem hamar nyomatják MTV-n is. én csak divatfan vagyok, tévében ha elcsípem akkor nézem. tegnap pont volt egy rész, asszem egy hetük van MiamibólkonquerorAngelinát nem is ismerem fel ezen a képenMert az nem Angelina 😛 Ez az új csak a harmadik évadból. Vigyázz die hard fan vagyok.
go Ronnie 😛konqueror
több mint 13 éve
wow, lesz új évad? zsír. remélem hamar nyomatják MTV-n is. én csak divatfan vagyok, tévében ha elcsípem akkor nézem. tegnap pont volt egy rész, asszem egy hetük van MiamibólMert az nem Angelina 😛 Ez az új csak a harmadik évadból. Vigyázz die hard fan vagyok.a villalakók sokkal gázabbak mint a jersey shore cast 😛JayBAngelinát nem is ismerem fel ezen a képen
go Ronnie 😛konqueror
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mert az nem Angelina 😛 Ez az új csak a harmadik évadból. Vigyázz die hard fan vagyok.Angelinát nem is ismerem fel ezen a képenHannia villalakók sokkal gázabbak mint a jersey shore cast 😛JayB
go Ronnie 😛konqueror
Ronnie knock'em out! )
több mint 13 éve
Angelinát nem is ismerem fel ezen a képenHannia villalakók sokkal gázabbak mint a jersey shore cast 😛JayB
go Ronnie 😛
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Miért volt szinte egész nap lehúzva a redőny? Volt, hogy az ajtón levő is le volt engedve.GRAFIakkor vitték be a lufikat
több mint 13 éve
Miért volt szinte egész nap lehúzva a redőny? Volt, hogy az ajtón levő is le volt engedve.