TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Arra mondjuk őszintén kíváncsi lettem volna hogy mit lépett volna az RTL ha szandika olyat esik hogy nyaktól lefelé megbénul örök életére.
Hanni
beleírták a szerződésbe, hogy vállalja a felelősséget saját maga 😊

több mint 13 éve
Valamint a 4 és fél (másfél BB, 3 VV) széria kb. 40-50 szereplője közül egyes egyedül Majka tudott kezdeni bármit is a műsor nyújtotta ismertséggel, esetleg még hozzá lehet venni Leó-t. A százalékos arány még így is durva, kb 5%-nak bejött, 95%-nak nem.Sobri Jóska
nem mindenki azért megy be, hogy celeb legyen.
Szabolcs megnyerte a zsetont, a kérót meg a kocsit és nyugodtan elvan, 5-6 évente elmegy hozzá a fókusz megkérdezni, hogy mi van és ennyi.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Arra mondjuk őszintén kíváncsi lettem volna hogy mit lépett volna az RTL ha szandika olyat esik hogy nyaktól lefelé megbénul örök életére.

Illetve a nagy psyho terror eredménye az lett hogy Zsófi akar hazamenni. Kiváló taktika volt harcilaci :cool:
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Gokart komoly lesz 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Alek theme song: http://www.youtube.com/watch?v=c8nWFqGCyiM

Laci idézet a holnapi adásból:

"...de a legmelegebb a Jerzy" 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Gigi, te passzív kurva!
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Alekosz mester akaratán kívül megalkotta párbajának mottóját másfél hónappal ezelőtt.

Mester uj csajozasi modszer: "összehozunk vmit?" 😀😀😀
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 270 — Giants fan
Ez a Stohl egyre jobban irritál...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Beteg ez a csaj! 😀
Ismétlem: beteg!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Szandika megszökött gecc 😂konqueror
Bekamerázva! 😊

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Szandika megszökött gecc 😂
több mint 13 éve
Valahol Sobri és zinedine közt lehet az igazság. Alekosz sem agyhalott mint ahogy a többi sem, mégiscsak normális (értsd átlag) emberekről van szó akik eddig semmire se jutottak az életben (1-2 kivétel talán) és a műsortól várnak valamiféle változást. Több százezer/millió ilyen ember él köztünk csak nem követjük őket minden nap és nincs róluk topic 😊JayB
Szerintem épeszű ember nem megy be egy ilyen műsorba. Az első szériába még lehet, hogy igen, hiszen nem tudja mi lesz az utóélete, de amikor a média tele volt rengeteg olyan sztorival, hogy miképp ment tönkre az élete annak, aki valóságshowban szerepelt (BB Évi, VV Anikó), akkor már nem.
Valamint a 4 és fél (másfél BB, 3 VV) széria kb. 40-50 szereplője közül egyes egyedül Majka tudott kezdeni bármit is a műsor nyújtotta ismertséggel, esetleg még hozzá lehet venni Leó-t. A százalékos arány még így is durva, kb 5%-nak bejött, 95%-nak nem.

Azért az nagyon durva, h ez a topic hozzászólás-mennyiségileg lassan bealázza az összes NFL-est úgy, h másfél hónapja lett megnyitva 😊 Mi a francot dumáltatok itt 64 oldalon keresztül? 😊Szesze
Ekkora érdeklődés mutatkozik a tévéműsorok iránt. Ebben semmi durva nincs, ez is a média mindenhatóságát bizonyítja, valamint azt, hogy nem lehet kikerülni azt, amit beletolnak az arcunkba. 😊

több mint 13 éve
Azért az nagyon durva, h ez a topic hozzászólás-mennyiségileg lassan bealázza az összes NFL-est úgy, h másfél hónapja lett megnyitva 😊 Mi a francot dumáltatok itt 64 oldalon keresztül? 😊
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Valahol Sobri és zinedine közt lehet az igazság. Alekosz sem agyhalott mint ahogy a többi sem, mégiscsak normális (értsd átlag) emberekről van szó akik eddig semmire se jutottak az életben (1-2 kivétel talán) és a műsortól várnak valamiféle változást. Több százezer/millió ilyen ember él köztünk csak nem követjük őket minden nap és nincs róluk topic 😊
több mint 13 éve
[Ha én jóban vagyok valakivel és megkérem valamire, akkor az a minimum, hogy nem azt a választ várom, hogy erre nem vagyok kiváncsi.
Én szar alvó vagyok, úgyhogy átérzem, de ez a fasz nem csak az alvásnál volt barom, hanem amikor múltkor Olivér vizet kért tőle. Plusz szabály, hogy kussolni kell.zinedine5
És te pszochopata vagy?
Ugye nem?
Na ezért a difi.
Komolyan, furcsállom, hogy teljes agyhalottaktól, sérültektől, elmebetegektől vársz logikus, normális emberi viselkedést.
Hát Alekosztól ne várj. Nála teljesen irreleváns, hogy kinek van igaza.
(Speciel én is nehezen alszom el idegen helyen, tehát emberileg együttérzek a rossz alvókkal -jelen esetben Olival- de, ha tudja -és tudja- hogy Alekosz nem százas, akkor miért beszél úgy vele, mintha az lenne? Magának csinálja a bajt, mondhatni.)Sobri Jóska
Én vagyok a hülye, hogy normális emberekként gondoltam rájuk.zinedine5
Igen. 😊

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
[Ha én jóban vagyok valakivel és megkérem valamire, akkor az a minimum, hogy nem azt a választ várom, hogy erre nem vagyok kiváncsi.
Én szar alvó vagyok, úgyhogy átérzem, de ez a fasz nem csak az alvásnál volt barom, hanem amikor múltkor Olivér vizet kért tőle. Plusz szabály, hogy kussolni kell.zinedine5
És te pszochopata vagy?
Ugye nem?
Na ezért a difi.
Komolyan, furcsállom, hogy teljes agyhalottaktól, sérültektől, elmebetegektől vársz logikus, normális emberi viselkedést.
(Speciel én is nehezen alszom el idegen helyen, tehát emberileg együttérzek a rossz alvókkal -jelen esetben Olival- de, ha tudja -és tudja- hogy Alekosz nem százas, akkor miért beszél úgy vele, mintha az lenne? Magának csinálja a bajt, mondhatni.)Sobri Jóska
Én vagyok a hülye, hogy normális emberekként gondoltam rájuk.
több mint 13 éve
Ennyi erővel miért nem mennek ki Alekoszék beszélgetni? 😊Little Jarry
mert egy közösségben általában egy ember szokott alkalmazkodni a többséghez, bár gondolom te erről még nem hallottálHurka
Ha én jóban vagyok valakivel és megkérem valamire, akkor az a minimum, hogy nem azt a választ várom, hogy erre nem vagyok kiváncsi.
És te pszochopata vagy?
Ugye nem?
Na ezért a difi.
(Speciel én is nehezen alszom el idegen helyen, tehát emberileg együttérzek a rossz alvókkal -jelen esetben Olival- de, ha tudja -és tudja- hogy Alekosz nem százas, akkor miért beszél úgy vele, mintha az lenne? Magának csinálja a bajt, mondhatni.)

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
...hanem amikor múltkor Olivér vizet kért tőle...zinedine5
Az szerintem az épp akkoriban elhangzó "Utánfutó" jelző elleni lázadás volt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
"érzékeled hogy mennyire ura vagyok a testemnek?" 😀 😀JayB
"nice body controll and awareness"

készül az Alekinho prospect leírásHöri
Alek kimeríti a "top notch intangibles" fogalmátkonqueror
not a natural knee-bender

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
ha valaki bemegy egy ilyen helyre úgy, h nem képes aludni csak kurva nagy csöndben akkor azért nem biztos, h a többiek a hibásak azért, ha ez nem jön össze neki.. az h ezzel lelki-terrorizálja a többieket minimum akkora önzés, empátiahiány stb. Oli részéről, mint fordítva, sztem jogosan akadt ki Alek ezen. Ha valakinek flúgja van akkor nem a többieknek kell alkalmazkodni hozzá normális esetben. Nem értem miért nem húz ki a nyugi szobába aludni, ha ez ekkora gáz neki.Szesze
mert egy közösségben általában egy ember szokott alkalmazkodni a többséghez, bár gondolom te erről még nem hallottálHurka
Ketten beszélgettek és röhögcséltek, a másik 7 (vagy nem tom mennyien vannak most) meg próbált aludni... 😉

http://www.origo.hu/teve/20110127-aki-kozveszelyes-lesz-azt-kizarjuk-a-jatekbol-valaszol-a.html?
15 perces csúsztatással adják majd az élőt "állítólag".
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
ha valaki bemegy egy ilyen helyre úgy, h nem képes aludni csak kurva nagy csöndben akkor azért nem biztos, h a többiek a hibásak azért, ha ez nem jön össze neki.. az h ezzel lelki-terrorizálja a többieket minimum akkora önzés, empátiahiány stb. Oli részéről, mint fordítva, sztem jogosan akadt ki Alek ezen. Ha valakinek flúgja van akkor nem a többieknek kell alkalmazkodni hozzá normális esetben. Nem értem miért nem húz ki a nyugi szobába aludni, ha ez ekkora gáz neki.Szesze
Ha én jóban vagyok valakivel és megkérem valamire, akkor az a minimum, hogy nem azt a választ várom, hogy erre nem vagyok kiváncsi.
Én szar alvó vagyok, úgyhogy átérzem, de ez a fasz nem csak az alvásnál volt barom, hanem amikor múltkor Olivér vizet kért tőle. Plusz szabály, hogy kussolni kell.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Dehát pszichopata. 😊
Mit vársz tőle? Megértést? Együttérzést? Empátiát? ehhSobri Jóska
mert egy közösségben általában egy ember szokott alkalmazkodni a többséghez, bár gondolom te erről még nem hallottál
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
"érzékeled hogy mennyire ura vagyok a testemnek?" 😀 😀JayB
"nice body controll and awareness"

készül az Alekinho prospect leírásHöri
Alek kimeríti a "top notch intangibles" fogalmát
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én szétb....m a fejét.
"Elérsz bármit is ezzel?
Erre nem vagyok kiváncsi."

És ezek jóban vannak? He?zinedine5
Dehát pszichopata. 😊
Ennyi erővel miért nem mennek ki Alekoszék beszélgetni? 😊
több mint 13 éve
Én szétb....m a fejét.
"Elérsz bármit is ezzel?
Erre nem vagyok kiváncsi."

És ezek jóban vannak? He?zinedine5
Dehát pszichopata. 😊
ha valaki bemegy egy ilyen helyre úgy, h nem képes aludni csak kurva nagy csöndben akkor azért nem biztos, h a többiek a hibásak azért, ha ez nem jön össze neki.. az h ezzel lelki-terrorizálja a többieket minimum akkora önzés, empátiahiány stb. Oli részéről, mint fordítva, sztem jogosan akadt ki Alek ezen. Ha valakinek flúgja van akkor nem a többieknek kell alkalmazkodni hozzá normális esetben. Nem értem miért nem húz ki a nyugi szobába aludni, ha ez ekkora gáz neki.