TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
egyetértek, csak pont Keleti Andreára nem igaz sztem.Ezek a "hírességek" miért alázzák meg magukat?catattackmert kulonben 2 het alatt kikopnanak a koztudatbol es elkellene menniuk heti 40 oraban dolgozni
vmint nem jarhatnanak a celebpartikra mutyizni meg fenykepeztetni magukat es nem jarna ezert ingyen szesz.Fake
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezek a "hírességek" miért alázzák meg magukat?catattackmert kulonben 2 het alatt kikopnanak a koztudatbol es elkellene menniuk heti 40 oraban dolgozni
vmint nem jarhatnanak a celebpartikra mutyizni meg fenykepeztetni magukat es nem jarna ezert ingyen szesz.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ezek a "hírességek" miért alázzák meg magukat?
több mint 13 éve
Életem első nekemValóját követem éppen, és a véleményemet inkább csak egyszóbanösszegezném: Tejókurvaég!Hát ez nem nekemvaló...
több mint 13 éve
Én is úgy gondolom, hogy Anikó bár gyenge, de mégis jól lavírozik (talán csak Évivel nincs jóban), hogy őt most nem fogják kiválasztani sem és kivinni párbajozni sem. Mert most már tényleg egy erős párbajnak kell következnie, ami kicsit fordíthat az erőviszonyokon! Sztem Éva, Olivér, Béci lesz a kiválasztott, a jelenlegi állapot szerint.
Éva Gigit viszi ki sztem
Olivér az Lacust
Béci pedig Szandikát vagy Évát
több mint 13 éve
Lacinak abszolút jó esélye van a következő "csetelj a legutóbbi kiesővel" játék főszerepére. Szerintem az Alekosz elleni kampányban azzal a hülye háborús, motiváljuk az elkeseredett katonáimat azzal, hogy kicsináljuk lelkileg az ellenfelet dumával teljesen leírta magát. Bár ha érzi ő is, hogy elszaladt vele a ló, és kissé összekapja magát ismét, még javíthat a helyzetén, de ez csak ideiglenes lesz.
több mint 13 éve
Szerintem is Laci a következő kieső.
több mint 13 éve
én mindig sajnálom ha évike visszamegy mert elviselhetetlen mértékű nagyképűség szakad a nyakába, holott továbbra is nagy nulla marad.nem bánnám ha kiejtené gigi, de sajna ilyen nem nagyon lesz 😕
tippem szerint most Olivér fogja kilökni Lacit és akkor elnapolódik a catfight.
én Anikó helyét stabilnak látom eléggé.
több mint 13 éve
Zsír a pr és az esélylatolgatás Sobri,max Évát nem érzem tuti nyerőnek Bécivel szemben. De ez az én véleményem.
több mint 13 éve
Már leírtam, a PR-nél a szempont, hogy kinek van a legnagyobb esélye nyerni.Ezt egyrészt befolyásolják a villaviszonyok, másrészt az RTL.
Nem hagyná kint Alekosz Gombit, mert 1, nem vinné ki, se Gombi őt, 2, ha meg is fordulna ez a fejében, akkor kapna könnyebben legyőzhető ellenfelet.
Vagyis jelenleg úgy látom, hogy a legesélyesebb a győzelemre Gombi, aztán Jerzy, stb stb.
(Egy PR-en nem fontosak a matchup-ok, ha az a meccs, ahol számítanának létre sem jöhetne.)
Alekosz egyébként jelenleg bárkit kint hagyna, mert ő a főszereplője a műsornak.
Viszont 3 embernél már nem megy vissza senki a villába, és nem kell újab hetekig, hónapokig műsort csinálnia, hanem az utolsó 3 emberből a legszimpatikusabbnak a nézők odaadják a fődíjat. (Vagy az RTL)
Ott már teljesen esélytelen Alekosz.
Amíg tart a műsor az megy mindig vissza, aki a "show"-t csinálja. (Alekosz, Olivér, Éva)
Amikor már az utolsó adás lesz, a hármas döntő, az nyer, aki a legkedvesebb, legkevésbbé konfrontatívabb, legszimpatikusabb.
Én a PR-nél figyelembe veszem, hogy ki juthat el a top3-ig, és ott ki nyerhet.
Ezért ezt egy jó PR-nek tartom. 😊
Sobri utolsó mondata miatt írtam a HSZ-t, mert az így absz nem igaz. SzeszeAz utolsó mondat az nem a hivatalos PR része. Az már egy magánemberi latolgatás csak. 😊
több mint 13 éve
Sobri utolsó mondata miatt írtam a HSZ-t, mert az így absz nem igaz. Egyébként ennek a hármasnak egyike se csinált magából komplett hülyét, ellentétben Gombival 😊Ez a PR azért nem reális, mert Gombi első helye max megelőlegezett lehet (mondjuk így is erős sztem), feltételezve, h mivel ő várhatóan kimarad a két csapat egymás elleni nyírásából így addig nem lesz párbajveszélyben amíg az egyik csoport el nem fogy. Ettől függetlenül jelenleg többen is erősebbek nála, Alekosz 100%, h kint hagyná, de rajta kívül is sztem minimum hárman-négyen...SzeszeSzabolcs, Laci, MiloHurka
több mint 13 éve
Ez a PR azért nem reális, mert Gombi első helye max megelőlegezett lehet (mondjuk így is erős sztem), feltételezve, h mivel ő várhatóan kimarad a két csapat egymás elleni nyírásából így addig nem lesz párbajveszélyben amíg az egyik csoport el nem fogy. Ettől függetlenül jelenleg többen is erősebbek nála, Alekosz 100%, h kint hagyná, de rajta kívül is sztem minimum hárman-négyen...SzeszeSzabolcs, Laci, Milo
több mint 13 éve
Ez a PR azért nem reális, mert Gombi első helye max megelőlegezett lehet (mondjuk így is erős sztem), feltételezve, h mivel ő várhatóan kimarad a két csapat egymás elleni nyírásából így addig nem lesz párbajveszélyben amíg az egyik csoport el nem fogy. Ettől függetlenül jelenleg többen is erősebbek nála, Alekosz 100%, h kint hagyná, de rajta kívül is sztem minimum hárman-négyen... Szóval abban igazad van, h Gombi nem lesz kiválasztott és kihívott sem, de ha mégis így lenne akkor egyáltalán nem biztos, h visszajönne bárki ellen, sőt.
több mint 13 éve
Na, megvolt a párbaj, Zsofi out, itt az új PR:1. (-) Gombi – Még mindig a legnagyobb lapuló karakter. A Picúúúúúúúúr-os sztorival jelezte, hogy bent van, viszont azóta teljesen sikeresen kivonja magát az események fősodrából, de még a mellékágaiból is. Ha így folytatja, akkor csak a top3-nál fog sokaknak feltűnni, hogy ő is bent van, és akkor még sikeresen is operálhat az újdonság varázsával.
2. (-) Jerzy – Egyre kevésbbé vet rá jó fényt, ahogy a ‚Gigi hősszerelmese‘-szitut megéli. Fog még szegény nagyot nézni, ha kikerülnek innen, de az többször is kiderült, hogy megvan a magához való józan paraszti esze, így ezen a héten se tett semmit, ami letaszítaná a kiérdemelt második helyről, sőt! A „Hét legszimpatikusabb szélkakasa“ díjat is toronymagasan elnyerte.
3. (+1) Alekosz – Megvolt kedvenc pszichopatánk első párbaja, hivatalosan 71-29, Oli szerint is nagy esélyes, és én is úgy érzem, hogy lassan hármasdöntő érett az antikaraktere. Csak így tovább beteg barátunk.
4. (-1) Béci – Kezdődik Béci, kezdődik. Most, hogy egyre kevesebben vannak már bent, csak az olyan nagyok tudják elkerülni az összefoglalóba kerülést, mint Gombi. Béci klikkesedett is, vesztére, veszekedett is, vesztére, még a jó kis gengszterrepper imidzsét is lenullázza, szintén vesztére. Kezd hülyét csinálni magából, vagyis az RTL belőle. Jelen pillanatban még erősnek tűnik, de már valami elindult.
5. (+1) Olivér – Vitathatatlanul főszereplő volt a héten, jelenléte még mindig biztosítja az állandó vita/veszekedés/szarkeverés kombót a villában. Jó RTL-katona, nem vitás, még ‚barátja‘, Alekosz érdekeit is megsérti, ha a szükség/lehetőség úgy hozza.
6. (-1) Laci – Harcilaci pszichoterrorja hatására összeomlott Alekosz, és komoly erőket mozgatott meg kint is, így Zsófi csont nélkül kiesett. Ezek után kezdek hinni azoknak a pletykáknak, hogy a Kung-Fu Panda cége bedőlt, és kínjában jött a villába Karády örmester light-ot játszani. Hát, sok igény nincs rá, se a bentiek, se a kintiek részéről. Megkezdte a zuhanórepülést.
7. (+3) Éva – Jó szokása szerint sokat le, sokat fel. Most épp fel. Könnyen lehet ő a következő kiválasztott, aminek Alekosz bioritmusa és libidója örülhet elsősorban. De benne még határozottan vannak lehetőségek, vagy ha mégse lennének, akkor majd Alekosz beleteszi. Szép dolog a szerelem apukám.
8. (+1) Szandika – A következő hármas közül valamelyikük utolsó két hetét prognosztizálom. Ha nem Éva kapja a zöld kendőt, akkor Szandika lehet még esélyes, ha a hatok vagy ötök, vagy négyek, szóval Béciék akarnak még egy tempót úszni. Igazából kis előrelépését csak annak köszönheti, hogy van a héten aki nagyobbat esett mint ő a lóról. (Persze közben átérezve a ló érzéseit is.)
9. (-1) Gigi – Mostanra már mindenki számára világos, hogy ha színésznő is, annak elég gyenge, talán az egyetlen ember, aki még elhiszi, hogy ő oda és vissza van Jerzyért, az Jerzy maga. Ha én az RTL lennék ő lenne a következő kieső. Két érdekesség egyszerre. Jerzy a ‚szerelmét‘, Béci a testvérét vesztené el. Teljesen felborítaná a villaviszonyokat, lenne történés doszt.
10. (-3) Anikó – A hét nagy vesztese. Valamikor észrevétlenül egy többliteres könnyzsákot aplikáltak belé, és ő most minden alkalmat megragad, hogy ennek tartalmát kinyígja magából. Kezd rádöbbeni, hogy bármit csinál, semmi se jó. (Persze ez nem igaz, itt sokan tudnának neki olyan elfoglaltságot találni, amivel elégedettek lennének.) Arra még nem jött rá, hogy nem csak bent, de kint is majd‘ mindenki teljesen agyhalottnak nézi, úristn! Ha ő megy párbajra kint is marad.
___________________________________________________________________________________
Ezen kívül a kiválasztásra a következőket prognosztizálom:
1-es lehetőség: Olivér vagy Éva lesz a kiválasztott: Akit kivisznek -esélyesek Gigi, Anikó, Béci, Laci- kint marad.
2-es lehetőség: Szandika lesz a kiválasztott: Akárkit visz ki - Gigi, Laci?- kint marad.
3-as lehetőség: Gigi, Laci, Béci lesz a kiválasztott: Ha Szandikát viszi ki visszajön, bárki mást, kint marad.
4-es lehetőség: Anikó lesz a kiválasztott: Bárkit viszi ki, kiesik.
Alekosz nem lehet, Jerzy, Gombi nem lesz kiválasztott. Ha mégis, visszajönnek bárki ellen.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szerintem a következő kiválasztot Éva lesz aki pedig viszi Gigit és kint is hagyja szvsz. Béci max akkor menne párbajozni ha kiválasztodna ő vagy az Olivér/Alekosz kettősből valaki.Béci meg tényleg kezd egyre idegesitöbb lenni. Gigivel együtt. Hihetetlen, hogy olyan dolgokon tudnak pattogni amiért rendes ember nem pattog.FViktor93Viszont jól taktikázik. Mert, ha kiválasztják Évát vagy Szandikát sztem kinnt hagyhatja. Meglátások? Vagy ne szaladjak ennyire a pr és mock elé? 😊roniadi
több mint 13 éve
Béci meg tényleg kezd egyre idegesitöbb lenni. Gigivel együtt. Hihetetlen, hogy olyan dolgokon tudnak pattogni amiért rendes ember nem pattog.FViktor93Viszont jól taktikázik. Mert, ha kiválasztják Évát vagy Szandikát sztem kinnt hagyhatja. Meglátások? Vagy ne szaladjak ennyire a pr és mock elé? 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Gombinak mikor volt utoljára jelenete? kb a hazatelefonálás óta nincs a képernyőn 😀braxa88Szép lassan lép elő atombiztos esélyessé. 😛
Béci meg tényleg kezd egyre idegesitöbb lenni. Gigivel együtt. Hihetetlen, hogy olyan dolgokon tudnak pattogni amiért rendes ember nem pattog.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
A 14 éves picsák szavazatai nem annyira jelentősek.Gombinak mikor volt utoljára jelenete? kb a hazatelefonálás óta nincs a képernyőn 😀
De ami az érdekesebb, hogy az RTL szépen elkezdte Béci leépítését, hiszen ugye egy órányi összefoglalóba (ami netto kb. 40 perc) lehet építeni valakit (pl.Alekosz) el lehet tüntetni (pl. Gombi) és lehet savazni.
Hát most Bécire megy a központi sav. Rosszat sejtek, érzem, hogy a nemsokára elkészülő PR-ben megsínyli ezt Béci. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
A 14 éves picsák szavazatai nem annyira jelentősek.De ami az érdekesebb, hogy az RTL szépen elkezdte Béci leépítését, hiszen ugye egy órányi összefoglalóba (ami netto kb. 40 perc) lehet építeni valakit (pl.Alekosz) el lehet tüntetni (pl. Gombi) és lehet savazni.
Hát most Bécire megy a központi sav. Rosszat sejtek, érzem, hogy a nemsokára elkészülő PR-ben megsínyli ezt Béci. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Ez a béci gyerek is egyre jobban idegesít.Farkyha egyre többet van az ÖF-ban egyre jobban építi le magát. mongyuk ez tökmind1 mer a 14éves picsák rá szavaznak mer jól néz ki...
több mint 13 éve
Ez a béci gyerek is egyre jobban idegesít.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
A legvicesebb az egész kiszabott büntetésben ( a Zsófi miatt kapottban), hogy ugye miatta kapták kollektíven, de ő már nem szenved miatta. 😊
több mint 13 éve
Alekosz beszakítja az ajtót:http://www.youtube.com/watch?v=71aMNCA2-k4
Balázs szerint...
több mint 13 éve
Na, hát meglepő módon a szavazás állását nem láthattuk, csak a legvégén, elvégre mégse lett volna hiteles egy 49-51-et kiírni, hogy azért még szavazzanak is. Amúgy nem láttam pénteken, csak tesómat kérdeztem erről, ezért itt kérnék megerősítést... A legfontosabb alapszabályt megszegő Gigi-Jerzy párost ugye agyonsújtották azzal, hogy nem érinthetik egymást meg 10 napig, akik viszont ezt megszegték, amiért a büntetés további 2 nappal való hosszabbítás volt????verified
Pfetomy