TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Amint az egyértelmű is volt, a hatosnak köze nincs az összetartáshoz...Kezdjük a nagy durranással, Jerzy kilépésével. A legkomolyabb, ami szemet szúrt ez a mondata: "Egyedül Laci, Béci és Gigi értett meg..." Namost persze, szegény srác ugye nem tudja, hogy mit beszéltek utána, és bizonyára a hangok, és a látvány most is becsapott, és Gigi igazából nem értett egyet, bólogatással jelezve Zsófi és Anikó minden "nagyot zuhant a szememben" "megvan kire rakom a jelem" és hasonló hozzászólásaira. És persze azt is nyilván véletlenül tartotta magában, amíg Jerzy ott volt, hogy szerinte JErzy kétszínű, amiért most szállt ki. Szerinte jó, hogy még most kiderült. Amíg Jerzsy hallja... Semmi baj, neki lehet, mert bizonyára ezt is ki lehet magyarázni. Jerzy viszont sokak szemében nőtt nagyot (nyilván leszámítva az elképesztő méretű Zsófi, Anikó rajongótábort), mert nem csak, hogy egyszer nem volt papucs, hanem azért is, mert igenis látja, és nem akar résztvenni ebben a látszathülyeségben, és nem fogja a hozzá közel állókra (Oli-Alek-Szandika) rakni a jelet, csak mert Anikó, akire pl. többen közülük is már szavaztak, azt mondja. Mert egyébként tök buli volt látni, hogy Anikó kvázi vezetője lett a csapatnak, ami a legkirályabb, hiszen az ész került előre. Mondjuk, hogy ki lenne jobb, az kérdéses, mert még Lázár "belenézek a szemébe, és azt mondom, hogy véged van, és ettől húdekirály leszek" László mehetne oda, és gyönyörűen le is amortizálnák magukat. Mivel a hatosból kizárólag Gigi és Béci az, aki a négyekhez hasonlóan mindig összetart, a többi csak gyenge felverődő szövetséges, akik szép lassan lemorzsolódnak.
Ha már Laci... Gyönyörű, ahogyan vigyorogva dicsekszik vele, hogy a csúnya nézése majd pszichikailag kikészíti Alekoszt, egyben kinevettetve magát, mert talán Alekosz az egyedül, akit én még kiabálni, káromkodni egyszer sem láttam. Még Bécit is ki tudják hozni a sodrából, de ezt az elmebeteg állatot semmivel 😀 Meg az is, ahogy a kiakadt Szandikának a gondolatait igyekezett abba az irányba terelni, hogy az egész balhéról Alekosz tehet...
Szandika kiborulása igen drámaira sikeredett, mondjuk igazából ez nem meglepő. Nem egy erős idegzetű emberke, nem véletlenül sipítozik igen gyakran. Egyébként szerintem Zsófi is miatta hisztizett leginkább, mert kvázi megijedt attól, ami rá is várhat még.
Éva is kiborult a külsejét ért dolog miatt, ami persze hiszti, de tipikus női hiszti, szerintem akinek van/volt barátnője, gyakran tapasztalhat ilyet 😊 Szóval hát ez van, nyilván nem szerzett épp jó pontokat ezzel. Ő akkor bukhat nagyot, ha ez a megszorítós hét olyat hoz ki belőle, hogy elveszi a másét... No meg ha holnap valóban összevesznek Alekkal kb. Meglátjuk.
Továbbra is tartom, hogy Zsófi-Anikó-Laci lesz a következő három kieső, amiért nap mint nap tesznek, nem is keveset, és egyre inkább úgy gondolom, hogy a Jerzy-Gombi duó lehet a végső kettes, akik között meg persze jó kis adalék lesz a beszavazós hülyeség 😊
több mint 13 éve
Nem Alekoszt szidom, inkább az a fura, hogy Éva ezt benyeli, pedig tudja Alek milyen.zinedine5Én meg elsősorban inkább Dannának szántam amit írtam 😊
több mint 13 éve
Nem Alekoszt szidom, inkább az a fura, hogy Éva ezt benyeli, pedig tudja Alek milyen.Eddig nem azért sírt az alkoholista pszichopata szája, h neki mindig csak a szar nők jutnak és h 20-60 között bárki, most meg már csak a jó nők?! WFT :oDannaEllenben milyen jó lett volna, ha úgy akarja megvigasztalni a legjobb barátját/szerelmét, hogy "Figyu Évi, igen, gusztustalan a szemed, én is csak azért ugrottam rád, mert a disznót is megkúrom, ha pinája van"..
Most komolyan, lehet utálni Alekoszt, de ne legyünk már elvakultak 😊 Mindenki tudja, hogy még Ildit is megkörnyékezte, de itt éppen igyekezte megvigasztalni a barátját/szerelmét, akinek komoly baja van a külsejével...
Na, pl. ezt is érdekes dolog figyelni, ahogyan emberek elvakulnak az érzelmektől. Hiszen Alekosszal szemben a legnagyobb kritika, hogy mindnekinek a szemébe mondja, amit gondol róla, és akkor amikor valakivel vigasztalásképp kedves, akkor is beszólnak neki, hogy hazudik... 😊fetomy
több mint 13 éve
Eddig nem azért sírt az alkoholista pszichopata szája, h neki mindig csak a szar nők jutnak és h 20-60 között bárki, most meg már csak a jó nők?! WFT :oDannaEllenben milyen jó lett volna, ha úgy akarja megvigasztalni a legjobb barátját/szerelmét, hogy "Figyu Évi, igen, gusztustalan a szemed, én is csak azért ugrottam rád, mert a disznót is megkúrom, ha pinája van"..
Most komolyan, lehet utálni Alekoszt, de ne legyünk már elvakultak 😊 Mindenki tudja, hogy még Ildit is megkörnyékezte, de itt éppen igyekezte megvigasztalni a barátját/szerelmét, akinek komoly baja van a külsejével...
Na, pl. ezt is érdekes dolog figyelni, ahogyan emberek elvakulnak az érzelmektől. Hiszen Alekosszal szemben a legnagyobb kritika, hogy mindnekinek a szemébe mondja, amit gondol róla, és akkor amikor valakivel vigasztalásképp kedves, akkor is beszólnak neki, hogy hazudik... 😊
több mint 13 éve
Jerzy most nagyot nőtt a szememben,jó döntést hozott.László meg egyre antipatikusabb számomra.
több mint 13 éve
Eddig nem azért sírt az alkoholista pszichopata szája, h neki mindig csak a szar nők jutnak és h 20-60 között bárki, most meg már csak a jó nők?! WFT :oDannaTávol álljon tőlem,h ezeket védjem, de az h valaki jól szereti érezni magát, meg h valaki kattog a piáért az azért 2 dolog. Éva az alkesz.
Az más kérdés, h Alekosznak kik tetszenek, meg h ő kinek tetszik. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Alek nagyot zuhan a szememben ha a játék pénzből nem akarja majd megvenni valamelyik csajt éjszakára.
több mint 13 éve
Eddig nem azért sírt az alkoholista pszichopata szája, h neki mindig csak a szar nők jutnak és h 20-60 között bárki, most meg már csak a jó nők?! WFT :o
több mint 13 éve
Beszarok neki. Teljes átéléssel magyarázza, hogy ért a nőkhőz, CSAK azokra néz rá akik jók. Persze, a legyet is reptében...
több mint 13 éve
Megy a pszicho-tankönyvbe változtatás nélkül.Teljesen beteg.zinedine5Egy pszichopatát akarnak lelkileg megtörni. 😂zinedine5Igen. 😊 Ez a zseniális benne. Hannibal Lecterre akarnak ráijeszteni. LOL
Ez az Alekosz-monológ... színtiszta pszichopata. És a zene is milyen jól van eltalálva hozzá.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Teljesen beteg.Egy pszichopatát akarnak lelkileg megtörni. 😂zinedine5Igen. 😊 Ez a zseniális benne. Hannibal Lecterre akarnak ráijeszteni. LOL
Ez az Alekosz-monológ... színtiszta pszichopata. És a zene is milyen jól van eltalálva hozzá.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Egy pszichopatát akarnak lelkileg megtörni. 😂zinedine5Igen. 😊 Ez a zseniális benne. Hannibal Lecterre akarnak ráijeszteni. LOL
Ez az Alekosz-monológ... színtiszta pszichopata. És a zene is milyen jól van eltalálva hozzá.
több mint 13 éve
Egy pszichopatát akarnak lelkileg megtörni. 😂
több mint 13 éve
Mivel ezek mind agyhalottak, nem meglepő, hogy így viselkednek, pláne stresszhelyzetben.Azért azt megnézem, hogy Alekosz hogy omlik össze pszcihikailag. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ildinek is sikerült pár embert elüldöznie a csapatából, Zsófi is jó úton halad.
több mint 13 éve
Tök jó, Zsófi rombolja a maradék 2%nyi esélyét is 😀
több mint 13 éve
laca nekem szimpi volt az elején,de full leépítette magát
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Öcsém mint valami survivor 😀
több mint 13 éve
Laci rajta maradhatott valami hallucinogénen.gabtsiHa ismersz mondjuk úgy...ööö... alvilági figurákat (nem katonákra gondolok), akkor ráismersz erre a stílusra, szóhasználatra, stb. Lehull a lepel 😊
több mint 13 éve
Mivan, Szandika megunta, hogy nincs a középpontban? 😀Jézusom mit ad elő...
több mint 13 éve
Laci rajta maradhatott valami hallucinogénen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Alekosz kihívta Zsófit, így itt az eheti PR:Jerzsy szerintem túl magas, a többi az kb. aa helyén van szerintem.
Sobri Jóska
Grat a kommentárhoz is, jó lett.
több mint 13 éve
Kit érdekel mit esznek, meg ki takarít? Majd kérnek joghurtot, oszt eszik azt. 😊nem, én úgy gondolkodok mint egy nő (előrelátóan, gyakorlatiasan és körültekintően), te meg úgy mint egy tipikus pasi, "majdleszvalahogy". 😀
Danna, te úgy gondolkozol erről a műsorról, hogy mit tennél, ha te is bent lennél, és úgy kivel szimpatizálnál. Én úgy, hogy mint tévéműsor mi szórakoztat. Ebből a szempontból a 10 centi vastag kosz és/vagy a táplálkozásuk teljesen irreleváns.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Lehet már vol,t de azon se lepődnék meg ha kiderüline hogy Béciék rokonságban állnak Terry Black-el 😀DrabinInkább Rácz Félix-szel. Nagyon picit hasonlítanak is és ugye Félixnek van pénze ide benyomni őket (meg Gigit a fotózásokba ilyesmi).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2:30-tól indul a faggatózás: http://www.youtube.com/watch?v=kx_lJjBV19QAhhoz képest hogy azt mondta ez a csaj hogy frigid milyen izgalomba jött már a dugás témára. Mondjuk lehet pletykálni szeret , nem kefélni.
(Sobri Jóska
Alekosz vidók nagyon ócskák. De az egy egyik végén to be contniue..... Hattttalmas
Zsófi meg egy kisvideóban beszél Ráczékkal. aztat mondja hogy nem is akar visszajönni(csodálom amugy 😀) és egyszer csak megnyomjákra rajta a Mute-t , a szája mozog de hang az nincs 😀 😀
Lehet már vol,t de azon se lepődnék meg ha kiderüline hogy Béciék rokonságban állnak Terry Black-el 😀