TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mi meglepő van abban hogy két testvér ugyanazokkal az emberekkel nem szeretne együtt élni? Egy az értékrendjük, a felfogásuk, a szokásaik stb ebből következik hogy álltalában ugyanazokkal az emberekkel nem jönnek ki. Ez nem taktika. Az majd későbbiekben lehet de még nem.
több mint 13 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Még nem írtam PR-t, de érdekes dolog, úgyhogy most én is 😊

1. Gombi - alapból is kb. ez a helye, mostmeg teljesen egyértelműen ő a nyertese a dulakodásnak
2. Jerzy - Ha holnap kilép a hatosból, akkor ő is nagy esélyes, viszont zuhanhat, ha nagyon vakon áll ki gigi hülyesége mellett
3. Alekosz - nagy a tábora, és mivel egyre inkább baszik ki magával mindenki, neki nemigazán törik a népszerűsége
4. Béci - Esélyes ő még mindig, de nem szerintem kezdi egy nagyon rossz oldalát mutogatni
5. Éva - bár sokan utálják, de pl. Olivérnek is köszönhetően tényleg egyre többször találják be jogtalanul
6. Szandika - Amíkor nem játsza el a gusztustalan idiótát, akkor nem is esélytelen, viszont sokszor elő jön még belőle..
7. Olivér - túl nagy taktikus, plusz ugye beépített-ember effekt, ahhoz, hogy 6-7-nél hátrébb végezzen
8. Laci - Az anti-buli álláspontja sem zsír, és a kedves apuka szerepét is kezdi átvenni egy sokkal kevésbé szimpibb LázárLászló
9. Anikó - Szarkavaró1... hiába ájkendi, túl idióta ahhoz, hogy érdemi szimpátiája legyen, főleg ha közben keveri a fost
10. Zsófi - Alek got 99 percent but Zsófi ain't one 😛
fetomy
A Művésznőt mintha kihagytad volna... (vagy csak én nem látom)

Egyébként nem rossz ez a PR. Kíváncsi leszek Sobri, Konq listájára is.

Srácok! Ne vegyétek ezt komolyan! Nem szabad! 😀 😀 😀

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
1. Attól még, hogy Jerzytől geciség, hogy elmondta, nem tudom miben menti fel Gigit, hogy a nézők szemébe hazudik. Nem az a lényeg, hogy a nézők tudják-e az igazat, hogy Jerzy elmondta-e, hanem az, hogy ő hazudik. Az csak bónusz, hogy mi tudjuk, hogy így van.
2. hát azért nem suttogás volt, azt meg tudták, hogy van kamera, és hangfelvevő eszköz is. Azt azért ne mondja senki, hogy ha tudom, hogy felveszik a képet és a hangot, akkor nyögök mint az ökör, és elhiszem, hogy nem vették fel..
3. rendben. Én csak abból indultam ki, hogy az én szexuális tapasztalataim során a nők mire hogyan reagáltak. De vagy neki ugyanolyan minden, vagy egy hétig nincs hangja egy szexuális együttléttől.. 😊 Vagy marad az, hogy ha már ugye színésznő (lehet rossznak értékelni is a jelzőt, de speciel most arra értem, hogy színészkedik, "filmekben" játszott), akkor erre is rájátszott 😊 amire viszont a hangfelvétel, majd tagadás miatt megint nem látok okot, de hát ki tudja 😊fetomy
1: sztem max Szandika az a típus, aki bevállalná h igen, megtörtént. de látod, még ő se engedte be Alekoszt... azért egy nő több millió ember előtt nem mond el ilyesmit, ha normális, akkor meg főleg nem.
2. azt biztos tudta h felvették, de azt nem tudhatja h nyilvánosságra került. a másik meg az h nem tom h ki milyen típus, de azért ilyen esetben ritkán gondolkodik az ember észszerűen. 😀
3. mivel nem tisztem a fórum kisfiúinak (nem rád gondolok 😊 ) felvilágosítása, így erre inkább nem írok semmit. hidd el, totálisan nincs igazad. 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.FViktor93
sztem nem egy műsort nézünk. 😀

Olivér az aki minden kiválasztás előtt gyakorlatilag már tudja h ki kire rak, mindenkit kifaggat, mindenkinek elmondja h kitől mit hallott, stb... most is ő kavarta azzal a szart, h bár 100 %-ig tudták h kit fog az Alkoholista kivinni, mégis mindenkit belekavart a dologba. Pontosan mindig megszokták beszélni a két alkoholistával, csak nem egyre raknak, de attól még megbeszélik.Danna
Most komolyan... mi a rossz ezekben? Abban, hogy kérdezget? Hát ne válaszoljanak. Abban, hogy megbeszélik, hogy Alek X-re rak, Olivér Y-ra? Ettől még semmi nem változik, de az nem mindegy, ha ketten összejátszanak. De tegyék, azért mentek be ketten, csak ne játszák meg az angyalt, meg speciel engem e téren inkább Gigitől zavar ez a látványos cinizálás állandóan az összejátszásra. De nem baj, maradjanak bent még 3-4 hétig, aztán majd megmagyarázza, hogy 8-ból 8szor full véletlenül ugyanarra raktak.

Azt sem értem miért baj, hogy annak ellenére, hogy tudta, hogy Zsófi megy ki, kicsit megkavarták a szart. Legalább kijött a többiekből, hogy mit is gondolnak a másikról... Mert amíg a négyes tagjai megmondják mindig mindenkinek a problémájukat, addig a többiek nem. Gigi sem pl. csak szépen becsatlakozik, mikor valakit aláznak. Anikó sem, csak a háttérben keveri a szart, Zsófi meg kifejezetten belebazsalyog az arcába, aztán a hátába szúrja a kést a másiknak. Legalább kihozta azt a többiekből az igazi álláspontjukat a dolgokról. Kicsit kezdenek elmosódni a szentképek.

Gigiéktől mikor? Nos például akkor, amikor Gigi győzködte agyon Jerzsyt még pár hete, hogy Évát kell kinyomni onnan. És a másik, hogy Olivérék tök mindegy mit beszélnek, ha nem egyre raknak, és senkit nem győzködnek jelrakásra, miközben lehet, hogy Gigiék sem mondják ki, hiszen ugye az tilos, de közben véletlenül ugyanarra raknak mindig.
több mint 13 éve
És? Az, hogy megbeszélik még nem bűn. Az nem taktikázás, hogy megbeszélik. De Ráczék direkt mindig egyre raknak. Én Olivértől nem láttam oylat, hogy ő rábeszélt volna bárkit is bárkire. Gigiéktől igen.FViktor93
mikor?
több mint 13 éve
Nem kell ahhoz kimondani dolgokat. De lehet véletlen, hogy eddig négyből négyszer ugyanarra raktak. Azt nem értem, hogy pl. egy Giginek hogy lehet azok után hinni, hogy ő nyíltan belemondja a kamerába, hogy nem volt szex, miközben Jerzy elmondta, hogy volt, és amilyen hangokat kiadott is valószínű nem azért volt, mert simogatták a csiklóját.
fetomy
erre csak azt tudom mondani, h nőként én is ezt mondtam volna. 😀
1: megbeszélték h nem mondják el h mi volt, az már Jerzyt minősíti h ő elmondta...
2: fingja sincs arról h azok a hangok kikerültek a nyilvánosság elé.
3: az utolsó félmondatod meg totálisan hülyeség. 😊Danna
1. Attól még, hogy Jerzytől geciség, hogy elmondta, nem tudom miben menti fel Gigit, hogy a nézők szemébe hazudik. Nem az a lényeg, hogy a nézők tudják-e az igazat, hogy Jerzy elmondta-e, hanem az, hogy ő hazudik. Az csak bónusz, hogy mi tudjuk, hogy így van.
2. hát azért nem suttogás volt, azt meg tudták, hogy van kamera, és hangfelvevő eszköz is. Azt azért ne mondja senki, hogy ha tudom, hogy felveszik a képet és a hangot, akkor nyögök mint az ökör, és elhiszem, hogy nem vették fel..
3. rendben. Én csak abból indultam ki, hogy az én szexuális tapasztalataim során a nők mire hogyan reagáltak. De vagy neki ugyanolyan minden, vagy egy hétig nincs hangja egy szexuális együttléttől.. 😊 Vagy marad az, hogy ha már ugye színésznő (lehet rossznak értékelni is a jelzőt, de speciel most arra értem, hogy színészkedik, "filmekben" játszott), akkor erre is rájátszott 😊 amire viszont a hangfelvétel, majd tagadás miatt megint nem látok okot, de hát ki tudja 😊
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.FViktor93

Olivér az aki minden kiválasztás előtt gyakorlatilag már tudja h ki kire rak, mindenkit kifaggat, mindenkinek elmondja h kitől mit hallott, stb... most is ő kavarta azzal a szart, h bár 100 %-ig tudták h kit fog az Alkoholista kivinni, mégis mindenkit belekavart a dologba. Pontosan mindig megszokták beszélni a két alkoholistával, csak nem egyre raknak, de attól még megbeszélik.Danna
És? Az, hogy megbeszélik még nem bűn. Az nem taktikázás, hogy megbeszélik. De Ráczék direkt mindig egyre raknak. Én Olivértől nem láttam oylat, hogy ő rábeszélt volna bárkit is bárkire. Gigiéktől igen.
több mint 13 éve

Olivér az aki minden kiválasztás előtt gyakorlatilag már tudja h ki kire rak, mindenkit kifaggat, mindenkinek elmondja h kitől mit hallott, stb... most is ő kavarta azzal a szart, h bár 100 %-ig tudták h kit fog az Alkoholista kivinni, mégis mindenkit belekavart a dologba. Pontosan mindig megszokták beszélni a két alkoholistával, csak nem egyre raknak, de attól még megbeszélik.
több mint 13 éve
Srácok, most komolyan. 😂

Ha a 6-os csapat, vagy a Ráczék taktikáznak és megbeszélik h kire raknak, akkor az gáz, fúj és szégyeljék magukat, de ha Olivér teszi, akkor ő a király és nyerjen ő mert taktikázik?! WTF!! Nem éreztek ebben egy kis ellentmondást?! 😀Danna
Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.
több mint 13 éve
Nem kell ahhoz kimondani dolgokat. De lehet véletlen, hogy eddig négyből négyszer ugyanarra raktak. Azt nem értem, hogy pl. egy Giginek hogy lehet azok után hinni, hogy ő nyíltan belemondja a kamerába, hogy nem volt szex, miközben Jerzy elmondta, hogy volt, és amilyen hangokat kiadott is valószínű nem azért volt, mert simogatták a csiklóját.
fetomy
erre csak azt tudom mondani, h nőként én is ezt mondtam volna. 😀
1: megbeszélték h nem mondják el h mi volt, az már Jerzyt minősíti h ő elmondta...
2: fingja sincs arról h azok a hangok kikerültek a nyilvánosság elé.
3: az utolsó félmondatod meg totálisan hülyeség. 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
sztetek ha lenne olyan anyag, ahol Gigi és Béci épp megbeszélik h kire raknak, már nem játszották volna be?! nem egy olyan helyen vannak, ahol el lehet bújni...

azért raknak egyre, mert kb. mindenki egyszerre bántja őket. Vagy ha az én tesómat bántaná vki, én is megvédeném. Évike is szépen megtett mindent azért h rátegyenek, és most Alekosz is. Az első művésznő után én már tuti alkoholistának hívnám, Alek lenne az alkoholista 1, évike meg a 2. 😀Danna
Szegényt a művésznővel annyira megsértették, hogy az a legnagyobb problémája a villában 😀 Komoly emberek vannak bent 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Az első művésznő után én már tuti alkoholistának hívnám, Alek lenne az alkoholista 1, évike meg a 2. 😀Danna
...és Alekosz büszkén viselné...
több mint 13 éve
sztetek ha lenne olyan anyag, ahol Gigi és Béci épp megbeszélik h kire raknak, már nem játszották volna be?! nem egy olyan helyen vannak, ahol el lehet bújni...Danna

De igazából nekem mindegy. Az álszent emberek, és akik nyíltan hülyének néznek sokkal unszimpatikusabbak, mint Alekosz, aki akármi is a véleménye felvállalja, vagy Olivér, aki hiába, hogy taktikázik, felvállalja. Ettől függetlenül egyikkel sem lenne örökké tartó barátságom, de az egyenességet akkoris jobban díjazom, mint a hazug szenteskedést.
több mint 13 éve
sztetek ha lenne olyan anyag, ahol Gigi és Béci épp megbeszélik h kire raknak, már nem játszották volna be?! nem egy olyan helyen vannak, ahol el lehet bújni...

azért raknak egyre, mert kb. mindenki egyszerre bántja őket. Vagy ha az én tesómat bántaná vki, én is megvédeném. Évike is szépen megtett mindent azért h rátegyenek, és most Alekosz is. Az első művésznő után én már tuti alkoholistának hívnám, Alek lenne az alkoholista 1, évike meg a 2. 😀
több mint 13 éve
Srácok, most komolyan. 😂

Ha a 6-os csapat, vagy a Ráczék taktikáznak és megbeszélik h kire raknak, akkor az gáz, fúj és szégyeljék magukat, de ha Olivér teszi, akkor ő a király és nyerjen ő mert taktikázik?! WTF!! Nem éreztek ebben egy kis ellentmondást?! 😀Danna
Olivért szerintem sneki nem akarja, hogy nyerjen.
Egyébként hozzáteszem, hogy míg Ráczék folyton egyre szavaznak, a négyes nem.

És Olivér sosem titkolta, hogy taktikázik. Ráczék álszenteskednek, miközben nyilvánvaló a dolog. Az álszentség pedig sokaknak túl visszataszító.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Srácok, most komolyan. 😂

Valaki nyíltan felvállalja hogy játszik. Valaki meg álszent módon tartózkodik tőle, és ugyanazt csinálja. Szerinted nincs különbség? 😂 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Srácok, most komolyan. 😂

Ha a 6-os csapat, vagy a Ráczék taktikáznak és megbeszélik h kire raknak, akkor az gáz, fúj és szégyeljék magukat, de ha Olivér teszi, akkor ő a király és nyerjen ő mert taktikázik?! WTF!! Nem éreztek ebben egy kis ellentmondást?! 😀
több mint 13 éve
Nah, ez egy érdekes összefoglaló volt. Sok mindent megtudtunk belőle.

Éva... Ez a mai balhé, abszolút nem az övé. Tipikus esete annak, hogy ok nélkül találják be, mert 1. a bírós játék komolytalan volt, az hogy ők vérre menően intézték, az más tészta. 2. Anikónak, aki gyűlöli a szarkeverést, ezért inkább ő csinálja, hogy ne kelljen másra haragudni, most már tudom, mennyire volt jogos a cselekedete, hogy szétszakítsa Szandika-Évi párost. Mert Éva amit elejtett, azért mondta, mert éppen ki volt akadva Szandikára, amikor jogtalanul (igen az is jogtalan volt) leordította őt, egyébként nem úgy gondolja.
Olivér... Nem értem mikor uszított bárkit. Az, hogy a négyesükből ő találja ki ezeket a "teszteket" még nem jelenti azt, hogy uszítana. Tőle függetlenül vannak meg az ellenségeskedések. Uszít Zsófi, uszít Anikó, uszít Gigi. Illetve még Éva szokta adni az emberek alá a lovat, de a többiek annyira nem jellemzően.
Zsófi. Egyre jobban és jobban járatja le magát. Bécitől és Olivértől nem tetszett az ugráltatás, de ők legalább azért csinálták, hogy meg legyen masszírozva, rend legyen, stb... és mindenkit ugráltattak. Nem volt az, mint itt, hogy Zsófika, mellette Anikó, Laci, Gigi, Béci, Jerzsy mindenki, és akkor szétszórjuk a cuccokat, aztán üvöltözünk Évának. Az egész műsorban Éva, Alekosz és Olivér volt ugráltatva, az utolsó Bécitől pl. semmit nem kértek. Egyértleműen látszott, hogy itt a cél a kibaszás a másikkal, ami viszont számomra sokkal kevésbé tolerálható. Emellett tetszik, hogy Zsófi állandóan azt hiszi, hogy ő de megmondta, aztán közben ő lett beoltva... 😀

A 6os fogat gyönyörűszép. Főleg, hogy a két testvéren (és a melléjük verődő Jerzsyn) kívül senki sem tart össze. Jó, még Anikó-Zsófi is, de ők meg csak egymással. Csakhogy Jerzsynek pl. semmi kedve az 5-ből négy emberrel együtt lenni, egyedül a pina miatt van ott, ami holnap ugye ki is derül. Ő még népszerű lehet, ha esetleg kilép onnan. Zsófi alapból Ildi-effekthez hasonló, kb. senki nem támogatja igazán, csak hát most párbajozik, verődhessen ide ő is. A négyes összetartó. Összevesznek, kibékülnek, de bírják egymást, mind a négy, mind a négyet. A hatosra ez egyáltalán nem elmondható. Persze Gigi verte a nyálát mint az ökör, mert tud számolni, és tudja, hogy a 6 több, mint a 4, csak amikor három hét alatt a hatból három lesz, akkor lehet beparázik majd. Mert az igen valószínű, hogy Alekosz-Zsófiban kiesik Zsófi, aztán az Éva-Anikó vagy Olivér-Laci párbajból is az övék esik ki, meg az azt követő héten a másik is, úgyhogy ők dobálhatják a jeleiket, de amíg náluk hulladék emberek vannak, addig nem fognak bent maradni, akkor se, ha ők hatan egyre raknak.

Gombi szegény, 6-an itt, 4-en ott, ő meg nézi egyedül a falat a kanapén, aztán amíg a többiek ölik egymást, ő kinyújtja a kezét, és hazahajt a lakásába a lóvéval. 😊

Még nem írtam PR-t, de érdekes dolog, úgyhogy most én is 😊

1. Gombi - alapból is kb. ez a helye, mostmeg teljesen egyértelműen ő a nyertese a dulakodásnak
2. Jerzy - Ha holnap kilép a hatosból, akkor ő is nagy esélyes, viszont zuhanhat, ha nagyon vakon áll ki gigi hülyesége mellett
3. Alekosz - nagy a tábora, és mivel egyre inkább baszik ki magával mindenki, neki nemigazán törik a népszerűsége
4. Béci - Esélyes ő még mindig, de nem szerintem kezdi egy nagyon rossz oldalát mutogatni
5. Éva - bár sokan utálják, de pl. Olivérnek is köszönhetően tényleg egyre többször találják be jogtalanul
6. Szandika - Amíkor nem játsza el a gusztustalan idiótát, akkor nem is esélytelen, viszont sokszor elő jön még belőle..
7. Olivér - túl nagy taktikus, plusz ugye beépített-ember effekt, ahhoz, hogy 6-7-nél hátrébb végezzen
8. Gigi - egyre inkább rontja el a kezdeti népszerűségét, és az is látványos, hogy ő viszi Jerzyt "rossz útra"
9. Laci - Az anti-buli álláspontja sem zsír, és a kedves apuka szerepét is kezdi átvenni egy sokkal kevésbé szimpibb LázárLászló
10. Anikó - Szarkavaró1... hiába ájkendi, túl idióta ahhoz, hogy érdemi szimpátiája legyen, főleg ha közben keveri a fost
11. Zsófi - Alek got 99 percent but Zsófi ain't one 😛

egyébként nem úgy van, hogy nem lehet nyíltan összebeszélni?
több mint 13 éve
catattack 3 520
Még a katonaság elött beleverték a szüleim, hogy kevés adatból ne általánosítsak, ne legyenek előítéleteim, és azt, hogy egy gyerek mindig csinál hülyeségeket, belefér, ha nem rossz szándékkal teszi.
Sőt, még azt is beleverték, hogy mivel mi sem vagyunk tökéletesek, ezért ne ítéljünk, és akkor nem ítéltetünk mi se meg.
A katonaság csak ezután jött.Sobri Jóska

Túlzó leszek, ahogy te is:
Van egy ismerősöm. Nagyszerűen meg lehet beszélni vele mindent. Tiszteli a szüleit és eddig 5 lányt erőszakolt meg.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Végre vannak történések és kibújik a szög a zsákból többeknél, erre jó volt az Oli - Alek viszály
Ez kell a népnek.

Nevetséges ez a 6os fogat, egyedül Rácz úrnak lenne esélye a 4es ellen de ha így folytatja neki se lesz. De ők annyira ökrök, hogy Évát akarják kivinni aki kiviszi tőlük a leggyengébbet Anikót vagy ha marad Erzsi bár amit látva rájött ő is, hogy ez a 6os zsákutca. Aztán Oli kiviszi Gigi vagy Laci duóból valamelyiket. Aztán el is fogynak szépen sorban. Nem tudják/látták eddig, hogy milyen magabiztosan jöttek vissza a korábbi párbajokról...
Egyáltalán ők találták ki ezt a marhaságot, hogy a többi tábor majd arra szavaz aki a brigádban éppen párbajozik. Mert ha igen akkor az orvos meg fodrász mellé kéne egy alkalmi pszichológus is...
Gombi szépen nyugodtan evezget a cél és a nyeremény felé. Nem rossz húzás ez a semlegesnek maradás.
Az pedig, hogy ki érdemli meg a díjat a bent lévők közül inkább nyerje meg egy olyan aki taktikázik, történnek vele az események, mint akit csak akkor lehet észrevenni amikor valakit/vagy valakiket lehet savazni, meg b@sztatni.
Remélem Alek hatalmas fölénnyel megy vissza!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Erre a Gigi ledobta a földre a ruhákat dologra meg csak annyit, h Évike ellen nyugodtan meg lehet tenni... mondjuk felőle maradhatna is ott, olyan szinten koszos a nő h az vmi félelmetes. nyakam rá h otthon a pasija takarít... Gigi már főzött, mosott, takarított és pakolt utána eleget...
ha ezentúl 2-3 hétig mindennap megtenné, akkor se szólhatna egy büdös szót sem.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Komolyan egy kép alapján ítéltek 60 villában eltöltött normális nappal szemben?JayB
Az színjáték, hisz színészek. 😀

több mint 13 éve
De nemértek itt pár embert?. Hogy lehet abbol a 4-esből bárkit is kedvelni? Undorító mind. A cigányozás meg no comment, ez az igazi VV szint.JayB
Miért Gigit, hogy lehet kedvelni? Álszent liba. Amit Évával is csinált ma szánalmas volt. Ledobni a ruhákat a földre direkt? No comment kategória.
Erzsi? Egy önálló gondolata nincs. teszi azt amit Gigi mond neki. Alekosznak, hogy neki esett azért mert Alekosz megmondja a véleményét.
Zsófi? A legidegesitőbb picsa.
Laci? Ő is álszent. Ő az erkölcs bajnok, de azért gond nélkül elkezdi szidni Évát undorító módon.
Szvsz lehet szidni a négyes fogatot, de a többi semmivel sem jobb.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Nézz be a Vállald a fejet topic-ba.
Bria-nak is van lőfegyveres képe.
Nekem is. (Az enyémen még töltve is van a gépkarabély, lévén katona voltam.)
Sobri Jóska
Láttam Briát és láttam már vadászokat is képen. De van különbség. Nem is kevés!
Ha voltál katona, akkor tudhatod, hogy mit vernek bele először a fejedbe!catattack
Még a katonaság elött beleverték a szüleim, hogy kevés adatból ne általánosítsak, ne legyenek előítéleteim, és azt, hogy egy gyerek mindig csinál hülyeségeket, belefér, ha nem rossz szándékkal teszi.
Sőt, még azt is beleverték, hogy mivel mi sem vagyunk tökéletesek, ezért ne ítéljünk, és akkor nem ítéltetünk mi se meg.
A katonaság csak ezután jött.

Szerintem abbahagyom ezt a VV nézést mert átbillent egy olyan irányba amit nemakartam, komolyan kezdem venni 😊 Ahelyett hogy röhögnék csak felbaszom magam pár emberen (4es fogat) és ha valakit a vv felbasz az már szánalmas.JayB
Bizony, ha már addikt vagy, akkor tarts pár VV-mentes napot. 😊
Na megyek is, beszurkolni Kuhn-nak a Super Bowl-t. 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Komolyan egy kép alapján ítéltek 60 villában eltöltött normális nappal szemben?JayB
Szerinted ép eszű ember pózol így? Ne legyél naív!
60 nap? Csak összefoglalók, de nekem így is bőven unszimpatikus!catattack
Nekem van olyan képem amin maszkban késsel feszítek 😉 nem kell mindent komolyan venni