TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Engem a valós életben is irritálnak az ilyen emberek és kerülöm is őket messziről... 😀Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaDanna, Danna...
Te még mindig normális emberi szemmel nézed ezt a rakás agyhalottat. 😊
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.Sobri Jóska
mondjuk így belegondolva, gyak egyik emberrel se tudnék fél óránál többet tölteni az biztos. 😀
több mint 13 éve
Ez egy igazán "remek" összefoglaló volt! 😊 Ennyi hülyét egy rakáson...
A Zsófika, hogy tud visítani... hát nem semmi. Remélem, hogy a Mester helyre teszi!
Amolyan Tíz kicsi néger hangulata van a dolognak. Egymást teszik hidegre mind... 😀
több mint 13 éve
Laci is de szánalmas volt, édes istenem... egyre jobban idegesít engem..
több mint 13 éve
zsófi egy dedós.azt sajnálom egyedül, hogy Anikó vele van mert őt birom. Holnap Jersey kiszál a Nexusból aztán szevasz 😂
Olivér meg jól rásegglyukazik mind a 6 versenyző párnájára és instant win
több mint 13 éve
A VV gusztustalanul fostos világához nem passzol a cigányozás. olyan súlytalan.Ide komoly érvek kellenek, pl.: tetű, lárva, ganéj, szaralak, takonyfej, gennyláda, hányadék, okádék, köpedék, stb.
Próbáljunk ezekből csemegézni, ne ragadjunk le fantáziátlan cigányozásnál, pláne, hogy vannak itt olyan karakterek, hogy pszichopata, szellemi nulla, végtelenül egyszerű, stb.
több mint 13 éve
Dana komolyan veszi ezt az egészet
több mint 13 éve
így van helyén kell tudni kezelni a dolgokat és akkor jót szórakozik az ember 😀Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaDanna, Danna...
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.Sobri Jóska
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Kettős mérce?! 😀Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaMiért szánalmas? Azért, mert nyerni akar?catattack
Szal ha Olivér mindenkin keresztülgázolva uszítja egymás ellen az embereket csak azért mert Ő nyerni akar az wow és kurva jó fej, ellenben ha Ráczék csinálják akkor az gáz?! Ráadásul ők azért nem játszanak annyira jellemtelenül és másokra haragítva az embereket, ő meg sunnyogva mint Olivér. Mondta ő egy nagy sz.rt a többieknek h ő találta ki... szépen bólogatott ahogy Anikó szidta Évát...
A szobába bemenés is potn tőle volt szánalmas, ugyanis mindig ő zavart el mindenhonnan mindenkit ha a "nagy barátjával" tárgyaltak vmit... hát igen, ha már ellene csinálják, az már nem annyira vicces... most is azért szart be egyből és húzta össze fülét farkát mert beszart h mi lesz így vele...
több mint 13 éve
Én sem értem ezt a nagy Olivér utálatot.Egyrészt ő csinálja a show nagyrészét,másrészt nem értem miért rosszabb hogy nyíltan vállalja hogy taktikázik,mint hogy játssza az álszentet mint a cigánypáros.Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaMiért szánalmas? Azért, mert nyerni akar?catattack
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Azért mert még az elején, ugy beszélt Évával...sztem az lehet itt a gondOlivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaMiért szánalmas? Azért, mert nyerni akar?catattack
több mint 13 éve
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaDanna, Danna...
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.
több mint 13 éve
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaSzánalmas??? Szerintem aki ekkora indulatokat tud szítani az óriási a műsor szempontjából!!! Ne feledjük már, h ez csak egy játék. 😀
több mint 13 éve
Na eddig tart össze a nagy hatos,a holnapi előzetesben már Béci oltja azt a kis libafost 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...DannaMiért szánalmas? Azért, mert nyerni akar?
több mint 13 éve
Véletlenül odakapcsoltam, balhé volt ezért végignéztem a műsort. Véleményem szerint a Fehér pólós, zselés hajú csávó fogja megnyerni, nincs benne egy csapatban sem, éppen ezért lesz szimpi a nézőknek. Bár tény hogy úgysem ők döntenek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Duff
3 133
előzetesből az jön le, h a nagy 6os egy napig tartott 😀😀😀
több mint 13 éve
kéne egy nagy össznépi bunyó a 2 tábor között,jól szarrá verik egymást,majd kizárják őket,és Gombi nyer 😀JociHolnapra lesz új PR, és bizony jól látod, a sok agyhalott Gombi malmára hajtja a vizet.
több mint 13 éve
nah , a nagy 6-os fogat ezzel a viselkedéssel kb egész pályás öngólt rúgott...kivi leszek rájuk mikor kb zsinorban a 3. száll el tőlük... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...
több mint 13 éve
kéne egy nagy össznépi bunyó a 2 tábor között,jól szarrá verik egymást,majd kizárják őket,és Gombi nyer 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Visító kurvák! Milyen pofonokat osztogatnék... Istenem, segíts! :mad:
több mint 13 éve
Saját magukra haragszanak 😀
több mint 13 éve
Gombi eddig "semleges"?Mert ha az tud maradni akkor sokáig bentlehet mivel a másik 2 csapat egymást fogják kiejtegetni
több mint 13 éve
ez a 6os fogat ultra gáz 😀Jociszánalmasak..ráczékkal az élen