TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
ez a 6os fogat ultra gáz 😀Joci
Az lesz a szép, h a 4es fogat szépen sorba kiejti öket és a végén kb 6v4ből 1v4 lesz 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
ez a 6os fogat ultra gáz 😀Joci
non plus ultra.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ez a 6os fogat ultra gáz 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
catattack 3 520
Most nagyon lenne kedvem cukkolni a Zsófiékat! 😂
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Erre mondják, hogy a cigány az csak cigány! Vannak rendes emberek közöttük is, de előjön sajnos belőlük és akkor baj van...
több mint 13 éve
na már csak 6 nap és kitakarodik ez a buta gyökér undormány.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Oli jó arc!braxa88
Így van! Ők csinálják a showt! Mit néznénk, ha nem lenne Alek, Oli?

Na most meglátszott ki milyen ember. GIgike csak azért ledobálja a ruhákat a földre, h Éva felszedje... Ezek a ráczok rohadtul idegesítenek, köcsögök.Duff
Retkek.
több mint 13 éve
Na most meglátszott ki milyen ember. GIgike csak azért ledobálja a ruhákat a földre, h Éva felszedje... Ezek a ráczok rohadtul idegesítenek, köcsögök.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
egyre jobban idegesít a rácz famíliaJoci
engem meg Olivér, meg a mindigmindenkörülmények között ártatlan Évike...Danna
Oli jó arc!
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
engem meg Olivér, meg a mindigmindenkörülmények között ártatlan Évike...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ebben a műsorban mindenki idegesít valakit, ezért nézik az emberek többek közt.
De valójában mind a 16 játékos rendkívül idegesítő, főleg ha ennyit látjuk őket. 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Gondoltam nyomok egy voksot a levélre, 51-49% a levél javára, frissítem 38-62% a telefonra 😀 fail
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
egyre jobban idegesít a rácz família

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Fúú jó rész éva sírni fog 😀 Gondolom megint nem tehet semmiről és mindenki csak őt bántja.
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Ez a mai adás jónak ígérkezik 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap éjjel 3x álmodtam. Az elsőből 1:20-kor keltem. VV párbaj végeredménye: Zsófi: 62% Alekosz:38
Jót nevettem ittam egy pohár vizet és visszafeküdtem!catattack
Te se vagy függő 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Tegnap éjjel 3x álmodtam. Az elsőből 1:20-kor keltem. VV párbaj végeredménye: Zsófi: 62% Alekosz:38
Jót nevettem, ittam egy pohár vizet és visszafeküdtem!
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Zsófira az anyján kívül senki nem fog szavazni, ahogy korábban Oli is mondta a korábbi beszavazói elférnének a nyereménylakásban...
Szánalmas a csaj a stílusával, dumájával, pedig a hűtőt többet mutatták zárva mint őt a kiválasztás előtt..
Nem is kérdés, hogy Alek megy vissza a különbségről meg tesz majd az RTL

Zsófika smink nélkül valahogy így nézhet ki

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A viselkedésében. Folyamatosan megjátsza magát, de egyre kevésbé tudja leplezni valódi énjét. Ez a uralkodósdi kiválóan rávilágított.GRAFI
Neki van egyfajta elképzelése a villalétről ami szerintem minden normális emberhez közelebb áll mint az Alekosz féle brigád hozzáállása, mégha utóbbi érdekesebb is. 60 napja élnek együtt, most volt 3 napja hogy miután A TÖBBIEK megválasztották uralkodónak kicsit érvényesítse az akaratát, egyáltalán nem vitte túlzásba, a büntetést se önszántából találta ki. Abban igazad van hogy egyre nehezebben nyel, és előbb utóbb kifakad.JayB
a büntetést nem önszántából találta ki, de mondjuk mikor elvonultak olivérrel megbeszélni, akkor abból állt a megbeszélés, hogy Béci leszarik mindent, ő dönt, és konkrétan egy kicsit sem beszéltek meg semmit, hanem bement, aztán elmondta, hogy mi lesz a büntetés...

Béci nem akkora gáz. Jó, elszállt a királyi hatalommal, de sokan elszálltak volna. Bécitől (és Gigitől) az nem tetszik a leginkább, hogy szenteskednek jobbra-balra. Cinizálnak, meg minden, holott rendesen taktikáznak ők is, a közös pickel. Bécivel kevésbé van bajom, de ő is tud nagyon unszimpatikus lenni.
több mint 13 éve
A viselkedésében. Folyamatosan megjátsza magát, de egyre kevésbé tudja leplezni valódi énjét. Ez a uralkodósdi kiválóan rávilágított.GRAFI
Neki van egyfajta elképzelése a villalétről ami szerintem minden normális emberhez közelebb áll mint az Alekosz féle brigád hozzáállása, mégha utóbbi érdekesebb is. 60 napja élnek együtt, most volt 3 napja hogy miután A TÖBBIEK megválasztották uralkodónak kicsit érvényesítse az akaratát, egyáltalán nem vitte túlzásba, a büntetést se önszántából találta ki. Abban igazad van hogy egyre nehezebben nyel, és előbb utóbb kifakad.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A viselkedésében. Folyamatosan megjátsza magát, de egyre kevésbé tudja leplezni valódi énjét. Ez a uralkodósdi kiválóan rávilágított. A kis Művésznő hamar elvérezne ha a bratyó nem lenne bent. Megy a nagy önérzeteskedés, hogy ő nem szinészkedik...szegény Erzsi ha tudná, hogy mekkora alakításai voltak kint a szerelmének, kettéállna a haja. És persze minndez visszafele is igaz. 😀😀
több mint 13 éve
A soron következő meg lehetne mondjuk Béci, mert vele is nagyon elszaladt a ló.GRAFI
Ez miben nyilvánul meg?
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Most néztem meg csak a tegnapi öf-t. Hát ez a Laci-Zsófi-Jerzy trió valami übergagyi és szánalmas. Laci szinészi képességei lassan a Barátok köztös druszájáéval vetekszenek. Erzsi meg tényleg no comment. Írtó buta egy lény.
Tényleg remélem, hogy a kis naiva valami iszonyat nagyot fog koppanni.
A soron következő meg lehetne mondjuk Béci, mert vele is nagyon elszaladt a ló.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, akkor nem igazán néztem.
Viszont érdemi párbajára nem emlékszem ettől függetlenül.
De az biztos, hogy nekem onnan Lorenzo, Majka, Oki, Györgyi élnek erős emberként az emlékezetemben.Sobri Jóska
ez volt a 10bol a jobbik fele sztem szabolccsal kiegeszulve
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sok embert fog meglepetés érni a villában egy esetleges Jerzy - Gombi - Alekosz döntőig, vagy akár magában a döntőben.
Ne tessék elfelejteni soha Szabolcsot vagy Milót.
Mindketten bentragadtak érdemi párbaj, konfliktus nélkül, míg az "erős emberek" agyba-főbe ejtegették ki egymást, majd a döntőben, ami után már ugyebár nincs műsor, a nézők őket jutalmazták a nyereménnyel. (Ott már nem szempont, ami most, hogy menjen vissza Alekosz, hogy legyen mit nézni.)
Sobri Jóska
Szabolcs 4x volt párbajozni, pedig abban a szériában csak 10-en voltak összesen.
Szóval a műsorhoz bár sokat nem tett hozzá, de az emberek kidobálásában odarakta magátHöri
Lehet, akkor nem igazán néztem.
Viszont érdemi párbajára nem emlékszem ettől függetlenül.
De az biztos, hogy nekem onnan Lorenzo, Majka, Oki, Györgyi élnek erős emberként az emlékezetemben.