TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Anikó hogy vágyakozikkonqueror
Az éjjel éppen Olivérnek vallott szerelmet.
Béci,Király Norbika most meg Olivér.
Elmondhatjuk,hogy a tökmindegy kinézetű srácokra bukik?
Ahogy olvastam nagyon baszhatnékja volt.
Miért nem Alekosz mesternél jelentkezett?

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Az egész brigád a riportszobában kunyizott piát:

"Alkoholt akarunk!"Bazzani
Anikó hogy vágyakozik
több mint 13 éve
Az egész brigád a riportszobában kunyizott piát:

"Alkoholt akarunk!"

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Azért ha a Gigi-Béci-Laci vonal valóban taktikázni akar, akkor rátehetik a jelet Szandikára, hátha kikészül pszichésen.Bazzani
Gigi és Béci nem taktikázik. És ne is állítsd ezt róluk, mert ez sértő, súlyosan diszkriminatív. Még, hogy ők taktikáznak??? Ti melyik műsort nézitek? 😀 😛tüsi91
ígyvan, csupán véletlen minden 😊

|
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért ha a Gigi-Béci-Laci vonal valóban taktikázni akar, akkor rátehetik a jelet Szandikára, hátha kikészül pszichésen.Bazzani
Gigi és Béci nem taktikázik. És ne is állítsd ezt róluk, mert ez sértő, súlyosan diszkriminatív. Még, hogy ők taktikáznak??? Ti melyik műsort nézitek? 😀 😛
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...
fetomy
Eléggé forrásponton vagy mostanában. De egyetértek veled 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Azért ha a Gigi-Béci-Laci vonal valóban taktikázni akar, akkor rátehetik a jelet Szandikára, hátha kikészül pszichésen.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?Maka
A fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?iktriad
JAjj de jó, hogy valaki megint idetalált... Basszus, az a topic neve, hogy Reality Showk, én nem hiszem el, hogy be kell ide járogatni, és "beszólogatni", hogy mi értelme a VV-nek, tiszta szar, és idióta aki nézi, és mittudomén... Ha szerinted semmi értéke nincsen, akkor mi a jó fenének jöttél be ebbe a topicba? Tényleg tök érdekes, hogy mondjuk az alkohol topicba senki nem irkálgatja be, hogy "mi értelme az alkoholnak, fújfújrosszcúnabácikák". Te nem tudsz rajta szórakozni, akkor menj olyan topicba irkálgatni, ami meg szórakoztat. Vagy te mindig mindenhol keresed, hogy hova irhatnád be, hogy mekkora szar, és mennyire nem érdekel a dolog??

"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...

ui.: Ja, az eye-candy meg aztán pont egy nagyon igényes szempont eldönteni, hogy milyen műsort nézek... 😊

Danna: Igen, ez mindenkinek szemet fog szúrni, csak igazából az érdekes, hogy a Gigi-Jerzy-vel való kivételezés valahogy nem baj senkinek, de ha a négyesből kivételeznek, az szemet szúr mindenkinek... (hozzátenném pontosan hogy pozitivum, hogy a négyes többi tagja sem vakul el, hanem képes objektiven itélni..)
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Ha lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....iktriad
Azért Anikó simán beletartozik ebbe a kategóriába, ellenben Lilu meg sem közelíti. Persze izlések és pofonok.GRAFI
Ha meghallom a "VV" +"Anikó" kombinációt, egyből másvalakire asszociálok...iktriad
Na az szerintem minden volt csak eye candy nem...

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....iktriad
Azért Anikó simán beletartozik ebbe a kategóriába, ellenben Lilu meg sem közelíti. Persze izlések és pofonok.GRAFI
Ha meghallom a "VV" +"Anikó" kombinációt, egyből másvalakire asszociálok...
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért Anikó simán beletartozik ebbe a kategóriába, ellenben Lilu meg sem közelíti. Persze izlések és pofonok.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
azért a többiek kezdenek rájönni arra h mi is történt tegnap...

mondták is Szandikának h kivételeznek vele és h ezentúl ők is így fognak játszani, mert h ezek szerint így kell, h leszarsz mindent és mégis kinyalják a segged...

ezt Oli, Éva és Alekosz mondta.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
már te is kezded?

Mi értelme van a szórakoztató műsoroknak? 😊 szórakoztatják az embert.
Hogy téged nem? És akkor mi van? Senki sem tukmálja rád, ergo halálosan felesleges volt előjönni a negatív hozzáállásoddal mert ebben a topikban bizony mindenki nézni fogja továbbra is, függetlenül attól, hogy szerinted szar vagy sem.Höri
Mivel egy müködő Tv-nk van idefönt(köszönet a nyúlnak aki elrágta nővérem szobájában a kábelt) ami egy helyiségben van a géppel e mellé ő meg beteg és ő történetesen nézi a VV-t; így kaptam 2 napi dózist belőle. Hogy ezen szórakozni kéne? Biztos velem van a baj; hogy nem megy. Bár mondjuk az nem segit; mikor 1 óra alatt 5-ször ismétlik vissza; hogy "Szandikát kizárjuk a játékból" (azt persze mégse).

Ha lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
már te is kezded?

Mi értelme van a szórakoztató műsoroknak? 😊 szórakoztatják az embert.
Hogy téged nem? És akkor mi van? Senki sem tukmálja rád, ergo halálosan felesleges volt előjönni a negatív hozzáállásoddal mert ebben a topikban bizony mindenki nézni fogja továbbra is, függetlenül attól, hogy szerinted szar vagy sem.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?Maka
Nekünk van erre nézve ötletünk, szólj, ha te is találtál választ. 😉

több mint 13 éve
A fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bekapcsoltam én is az előbb, és azt hallom, hogy mondja Olesz, hogy már fél kettő van. Tekintve a negyedórás csúszásra, ezt honnan tudja?

több mint 13 éve
Nincs már alkohol...rinyálnak is rendesen... 😂

Oli azt mondta, hogy ha küldenek be piát akkor " elszabadul a HELL "... 😂Keano
pedig ahhoz elég lenne csak felrázni... :rolleyes:
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Nincs már alkohol...rinyálnak is rendesen... 😂

Oli azt mondta, hogy ha küldenek be piát akkor " elszabadul a HELL "... 😂

több mint 13 éve
azt mondta, de tegnap mikor Bucimaci bejelentkezett, hogy Szandika döntsön, akkor mondta azt is, hogy ott és akkor döntsön mindenki, hogy vállalja-e a leszokást, de innentől kezdve úgy, hogy nem gondolhatják meg magukat, tilos cigizni, különben a Buciszigor lesújt. Itt is vállalta mindenki, Éva viszont itt már inkább kiszállt.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Éva már a tegnapi műsorban sem tette fel a kezét, hogy vállalja a leszokást, de a többieknek elméletileg szigorúan tilos dohányozniuk... Jólvan akkor elég hamar újra láthatjuk az RTL szabály- és büntetésrendszerének szappanoperáját..😊fetomy
Éva nem azt mondta,hogy azt csinálja,mint Olivér (este cigi utánna smafu) vagy akkor meggondolta magát?a tegnapi ÖF első feléről is lemaradtam 😀

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
benyomtam az élőt, nagyonnagy 😀😀

Aniko be van baszva, és én már megint nem vagyok ott... 😕
több mint 13 éve
Éva már a tegnapi műsorban sem tette fel a kezét, hogy vállalja a leszokást, de a többieknek elméletileg szigorúan tilos dohányozniuk... Jólvan akkor elég hamar újra láthatjuk az RTL szabály- és büntetésrendszerének szappanoperáját..😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Éva is outNewman
ő már out volt másnap (tegnap) reggel is, annyira kibukott pirospontjai elvesztésén, hogy elszívott gyorsan egy dekketkonqueror
nem láttam a mai összefoglalót,de bepótoltam és igaz
Jerzy és Béci még talpon...