NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Követelem hogy a féreg szót ezentúl kizárólag VV Éva néven definiáljuk.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez az Éva azért jó nagy fasz.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ezt a ribancot nagyon meg tudnám alázni! Látom rajta, hogy kívánja! :cool:
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Idióta ez a csaj bazmeg! Nem hittem hogy valakit jobban lehet utálni mint Ildikót

Szánalom Zsófia
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
wow QB drillJayB
szandika 1/1
több mint 13 éve
wow QB drill
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Most relatív értelemben mondom, de Anikó okos. Ami meglepő.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Az egy érdekes dolog, hogy Zsófi mennyire el van tévedve.
De ennek is van érthető oka.
Ha belegondoltok, hogy egy sima átlagos tini társaságban (amilyenekben eddig Zsófi mozgott) egy ilyen értelmezhetetlen pszichopata, mint Alekosz felbukkanna, akkor mi cinket, savat kapna, és egyértelműen ő lenne a társaság hülyéje. Ami ráadásul logikus is.
Namost a VV-ben persze Alekosz a főszereplő, de erről Zsófi vajmi keveset tudhat. Ő azt gondolja, hogy az emberek kint látják, hogy ő normális, Alekosz meg elmebeteg, és ő az emberek alatt olyanokat ért, akiket ismer (szülei, haverjai, spanjai, stb), tehát a saját nézőpontjából ő egy normális tinilány, Alekosz pedig egy teljesen beteg lúzer. Ami, lássuk be, ha egy szórakozóhelyen lennének, még igaz is lenne, de ez ugyebár a VV.
Hát ezért örül, ha Alekosz őt viszi ki, mert biztos benne, hogy épeszű ember nem tartja normálisnak Alekoszt (ami igaz is), viszont ott téved, hogy épeszű ember PONT EZÉRT szavazna Alekoszra, hiszen ez a műsor az elmebetegeket igényli. (Arról meg biztos fogalma nincs, hogy a műsor szempontjából Alekosz a párbajuk toronymagas, 95-5 favoritja.)

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért évike "főzési" tudományát ne nevezzük már főzésnek. Mert így mindneki tud magára főzni ahogy ő csinálta még egy 4 éves gyerek is 😂 Alekosz nem tud, a bemutatkozó filmbe is kaját rendelt, meg mutteréknál eszik, anikóból se nézek ki többet egy rántottától, olivér megmondta hogy nem tud, szandika ha tudna is akkor se főzne(sanyi eteséééél), gombiról nem tudok tippelni. De amúgy nekem tök mind1 😀Hanni
Ahogyan éva, a többiek sem tudnak kifejezetten főzni, viszont az biztos, hogy valamilyen szinten összebasznának 2-3-an valamit, ha muszáj. Persze nem lenne olyan finom, mint amit olyan főz, aki rendesen tud, de azért ehetők lennének szerintem 😊

egyébként lacit sztem tuti nem viszi ki. gigi vagy zsófi lesz az sokkal inkább. gigitől marha szarul esett neki, amit mondott, meg a jel, plusz éva is róla győzködi. csak zsófi meg ki fogja idegelni még holnapig 😀
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
azert zsofikan kivul senkisem lakik anyuval
tehat vszinu h vmennyire mindenki tud fozni kulonben ehendoglott vna mar reg
ottvan pl evike aki el is mondta amikor rantotthust csinalt h o ha kell tud magara fozni csak minek eroltesse meg magat
amig van aki onkent es dalolva elvegzi ezt a feladatot
sztem alekon kivul mindenki tudna csak egyszeruen rahagyjak a mamlasz lacira ugy
ahogy masok a takaritassal kapcsolatban viselkednek
amig a takaritohadosztaly bent van addig en sem mozditanam meg a kisujjamat se
de ha ralennenek kenyszeritve biztos szandika is megoldana a takit foleg ha ezen mulna a bentleteFake
Azért évike "főzési" tudományát ne nevezzük már főzésnek. Mert így mindneki tud magára főzni ahogy ő csinálta még egy 4 éves gyerek is 😂 Alekosz nem tud, a bemutatkozó filmbe is kaját rendelt, meg mutteréknál eszik, anikóból se nézek ki többet egy rántottától, olivér megmondta hogy nem tud, szandika ha tudna is akkor se főzne(sanyi eteséééél), gombiról nem tudok tippelni. De amúgy nekem tök mind1 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lacit jol beszopattak ezzel sztem es a hulyeje meg elis hiszi magarol h egyedul o tud 😀
amint kiesne kiderulne a banda felerol h tud fozni teljesen elfogadhato szintenFake
Hát szerintem max Gigi aki tud úgymond rendesen főzni, Béla meg erzsi tudnának a keze alá dolgozni egy kicsit, de a többiek szerintem totál homály.Hanni
azert zsofikan kivul senkisem lakik anyuval
tehat vszinu h vmennyire mindenki tud fozni kulonben ehendoglott vna mar reg
ottvan pl evike aki el is mondta amikor rantotthust csinalt h o ha kell tud magara fozni csak minek eroltesse meg magat
amig van aki onkent es dalolva elvegzi ezt a feladatot
sztem alekon kivul mindenki tudna csak egyszeruen rahagyjak a mamlasz lacira ugy
ahogy masok a takaritassal kapcsolatban viselkednek
amig a takaritohadosztaly bent van addig en sem mozditanam meg a kisujjamat se
de ha ralennenek kenyszeritve biztos szandika is megoldana a takit foleg ha ezen mulna a bentlete
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
lacit jol beszopattak ezzel sztem es a hulyeje meg elis hiszi magarol h egyedul o tud 😀
amint kiesne kiderulne a banda felerol h tud fozni teljesen elfogadhato szintenFake
Hát szerintem max Gigi aki tud úgymond rendesen főzni, Béla meg erzsi tudnának a keze alá dolgozni egy kicsit, de a többiek szerintem totál homály.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
zsófit habozás nélkül a dunába..

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azon gondolkoztam,h a Laci kiesik, akkor ki fog nekik főzni? 😛Hurka
amint kiesne kiderulne a banda felerol h tud fozni teljesen elfogadhato szinten
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
azon gondolkoztam,h a Laci kiesik, akkor ki fog nekik főzni? 😛
több mint 13 éve
Balázs pedig jópárszor utalt rá hogy Zsófit egy ebihal is lenyomná ennek ellenére magabiztos... Nembaj majd nagyot koppan 😊
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
RTL úgyis lehozná 60-40-re...max 65-35-re 😊Divat
Ja sajnos szerintem sem fogják megalázni azzal hogy megmutassák a valódi viszonyokat,pedig megérdemelné ha ekkora arca van.Cowboykarcsi
tordas sokkal jobban megérdemelte volna ezt az alázást, mégis "tisztességesen" vesztett. 😊

|
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
RTL úgyis lehozná 60-40-re...max 65-35-re 😊Divat
Ja sajnos szerintem sem fogják megalázni azzal hogy megmutassák a valódi viszonyokat,pedig megérdemelné ha ekkora arca van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
RTL úgyis lehozná 60-40-re...max 65-35-re 😊

|
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Hát én meg őszintén drukkolok érte hogy a mester hogy Tomit idézzem a "libafost" vigye ki.Belátom és ésszerű taktika amit pl Sobri vázolt fel de engem annyira idegesít ez a csaj hogy valami hihetetlen.Az egy dolog ha valaki sötét mint a disznóól,ugye erről talán nem is tehet de hogy mellé ilyen beképzelt és naiv legyen az valami elképesztő,ja és az is hogy ráadásul süt róla hogy ő most elképesztően büszke magára,egy kicsit sem tudja átlátni az erőviszonyokat és úgy tesz mintha kb esélytelen lenne Alekosz pedig ez inkább fordítva igaz.Mind egy.Igazából ezzel teszi magát a leginkább nevetségessé nagyot fog ő még koppanni,és alapjában véve nem vagyok egy rossz indulatú ember de(ha összejön az Alek-Zsofi párbaj persze)biztos nézni fogom és kibaszottúl fogok röhögni amikor majd ilyen 85-15 százalékkal kiesik ez az elkényeztetett kis (szeplő)picsa.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Tejóisten.... Mindig tud ez a műsor, ez a csatorna újat mutatni. Azt hittem Ildinél nincs lejjebb, talán lejjebb nem is, de mégegy valaki van ezen a szinten. Zsófi nem csak szellemi fogyatékos, de idegbeteg is. Már az "Alekosz nem mer rámrakni, meg kihívni és ez szánalmas" témakör is durva volt, de amit utána lenyomott.... Már Anikó szólt neki, hogy fogja be néha.. Elképesztő bazmeg, hogy lehet valaki ennyire nagyon sötét? Hogy nincs valakinek egyáltalán önkritikája? Na mindegy..

A befolyásolásról... Olivér persze csatornaérdeket is követ, de egyúttal úgy is vehetjük, hogy biztosra akarja tudni Alekosz visszajövetelét, ezért a libafost és Lacit ajánlgatja neki. Szép-szép, de ahogyan meg is állapították, a soha nem taktikázó testvérpár randomugyanarra rakott mindig, abban igaza van Évának, hogy nagyon ki kéne vinnie az egyiket, méghozzá ezerszer inkább Gigit, mert - ahogy sobri is írta - mostmár 2 szavazat k.vasok. Főleg, ha bevonnak még 1-2 embert. Szóval nevetséges Éva és Olivér Gigi és nemGigi mániája is, viszont kétségkívül van alapja mindkettőnek. Anikó jól látta, nincs az az ember, aki visszajönne Alekosszal szemben.

Kemény egyébként, hogy Pácsó megdugta Gigit, ám Gigi ezt nem vette észre.

Egyébként ez a hierarchiás játék nagyon durva. Azért eléggé sikerült Oli és Béci egoját az egekbe emelni, akik szépen be is alázzák a többieket - persze jön az én nem akarok megalázni senkit, de vagy megmasszírozolgeci, vagy köcsög vagy, és meg leszel büntetve -, ami mostanra nem csoda, hogy indulatokat szül. Persze nyilván ez volt a cél.

Párbaj.. Igazából megnézném, ahogyan Alekmester eltakarítja a selejtest, mint Colgate a lepedéket, viszont nem bánnám, ha hazazavarná Rácz asszonyt.

Alek meg egyre szimpibb.
több mint 13 éve
Tök jó, most látom, hogy ismét úgy lesz, hogy szombat-kihívás, köviszombat-párbaj. Ez most egy ilyen 100-0-ás Alek-Zsófi párbaj esetén megint kurvaizgi lesz. Biztos lesz majd megint Alekosz csapat, nekik majd pucéran, nyakkendőben kell lenni, meg a Zsófi csapat, akiknek pedig el kell bújni a villában egy hétig, hogy senki ne találja meg őket.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Két alternatíva létezik.
Egyrészt van az amit mi, kivülállók tudunk a dolgokról. Vagyis jelen helyzetben Alekosz bárki ellen menne párbajozni nyerne. Ezzel a tudással - már ha ezt ő is tudná- persze, hogy Bécit kéne kivinnie, hiszen ő a vetélytársa a milliókért folytatott csatában, nem Zsófi. (Ráadásul amíg a tesók összedolgoznak, együtt szavaznak, addig ők döntik el szinte biztosan, hogy ki megy párbajra, hiszen minél kevesebben vannak bent, annál többet számít két szavazat.) Zsófit egyébként késöbb bárki viszi ki, kiesik. (Pl. Alekosz simán meghagyhatná Évának is akár.) Viszont ha mondjuk a végére marad egy Alekosz - Éva - Béci trojkra, akkor ott valóban Béci nyerne, mivel ő a "rendes fiú" (és ugyanez a logika ha Jerzy a harmadik, vagy Gombi), és akkor a végén már nem arra szavaznak az emberek, hogy kit akarnak még látni ökörködni, hanem arra, akinek oda akarják adni az 50 milát.
Tehát ez alapján Bécit vinné párbajra Alekosz.
Viszont másrészt van az, amit ők tudnak a dolgokról, vagyis van aki semmit (mondjuk Alekosz), és van (mondjuk Olivér) aki azért tudja, hogy Alekosz most verhetetlen. Viszont aki ezt az infót tudja, az annyiban "lojális" a csatornához, hogy azon ügyködik, hogy ne egy érdekesebb karakter távozzon, hanem a noname Zsófi. Tehát pl. Olivér mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Alekosz Zsófit (esetleg Lacit, ő is Zsófi karakter, nem oszt, nem szoroz a bentléte) vigye, hiszen ez a csatorna érdeke.
Van egy érdekes mellékszál, amiről jelenleg nekem semmi infóm nincs, mégpedig hogy Olivér miben állapodott meg az RTL-el. Abban, hogy buzgárkodjon bent, amíg bír, és ha vége a műsornak, akkor kap mondjuk egy mozis műsort a Cool-on, és kvázi Majka2-ként számítanak rá műsorvezetőként (amit azért már -kevés sikerrel, de- próbált Oli), vagy abban egyeztek meg, hogy a végén a nézőkre bízzák a dolgot, és ha eljut a top6-ig (szerintem kb. addig van bent szüksége Olivérre a csatornának), majd önerőből a döntőig, akkor ott akár meg is nyerheti. Szerintem az első feltevés a valószínűbb.
Ha a második lenne, akkor lenne fontos Olivérnek, hogy Alekosz barátja tisztítsa az utat elötte, és már most hagyja kint Bécit.
De mivel szerintem az első, ezért azon lesz, hogy kvázi beépített emberként, belsős műsorkészítőként azt sugalja, javasolja Alekosznak, hogy Zsófit vigye.
Viszont van egy rizikófaktor is a dologban. Ugyanis Alekosz gyakorló pszichopata, és bár ő a műsorban a főszereplő (ezt természetesen az RTL is maximálisan tudja, ők nem annyira bénák, hogy elkövessenek olyan hibát, mint a TV2 az első BB-ben Pongóval, hogy az elején engedték, hogy kiszavazzák), de nem igazán kiszámítható, tehát minden manipulálás, minden logika dacára bárkit kivihet párbajra, bármilyen megfontolásból.
Tehát összegezve: épeszű logikával robbantania kéne a tesókat, az erősebbet (Bécit) kint hagyni. A csatornaérdek Zsófit vitetné ki (esetleg még Lacit) vele, de Alekoszban benne van az X-faktor, képes bárkit kivinni.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Alekosz és Jerzy lekvárból akart pálinkát csinálni. 😀 😀 😀

http://www.valovilag.hu/cikk/352697Maka
Édes istenem.
http://www.valovilag.hu/cikk/352697JayB 17:29:55-kor
amúgy zseniális,nem is értem,hogy ezt hogy gondolták 😀

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Alekosz és Jerzy lekvárból akart pálinkát csinálni. 😀 😀 😀

http://www.valovilag.hu/cikk/352697

https://www.facebook.com/makamazsom/