TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez a béci gyerek is egyre jobban idegesít.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
A legvicesebb az egész kiszabott büntetésben ( a Zsófi miatt kapottban), hogy ugye miatta kapták kollektíven, de ő már nem szenved miatta. 😊
több mint 14 éve
Alekosz beszakítja az ajtót:http://www.youtube.com/watch?v=71aMNCA2-k4
Balázs szerint...
több mint 14 éve
Na, hát meglepő módon a szavazás állását nem láthattuk, csak a legvégén, elvégre mégse lett volna hiteles egy 49-51-et kiírni, hogy azért még szavazzanak is. Amúgy nem láttam pénteken, csak tesómat kérdeztem erről, ezért itt kérnék megerősítést... A legfontosabb alapszabályt megszegő Gigi-Jerzy párost ugye agyonsújtották azzal, hogy nem érinthetik egymást meg 10 napig, akik viszont ezt megszegték, amiért a büntetés további 2 nappal való hosszabbítás volt????verified
Pfetomy

több mint 14 éve
Na, hát meglepő módon a szavazás állását nem láthattuk, csak a legvégén, elvégre mégse lett volna hiteles egy 49-51-et kiírni, hogy azért még szavazzanak is. Amúgy nem láttam pénteken, csak tesómat kérdeztem erről, ezért itt kérnék megerősítést... A legfontosabb alapszabályt megszegő Gigi-Jerzy párost ugye agyonsújtották azzal, hogy nem érinthetik egymást meg 10 napig, akik viszont ezt megszegték, amiért a büntetés további 2 nappal való hosszabbítás volt???? Egyébként király volt látni, hogy a 6 vs 4 mára kábé 3 vs 4, ha Anikó ugye kilép tőlük, bár hát persze ki tudja meddig tart a hiszti... Mindenesetre az Alekoszt rommá gyötrő Lázár László és a Rácz testvérek (remélem ezzel nem sértem meg őket) még majd jól össze lehetnek fogva 😛
edit.: köszi Bandi.. ezek szerint úgy látszik, hogy amiért Zsófi nem aludt Alekkal azért senki nem használja a konyhai eszközöket, az alapszabályszegésért kirótt bünti megszegéséért meg egy kb. lóf. büntit adtak. Aranyos 😊 Főleg, hogy ezentúl is szarhatnak bele, max tovább büntetik őket, és ők tovább szegik 😊
több mint 14 éve
A leszbi csók nem tegnap volt, hanem már vagy 1 hónapja. Fent van a neten egy ideje.Az meg, hogy előre kiteszik a végeredményt űberciki.
8-as versenyző: http://velvet.hu/szex/2009/09/27/miss_erotika/
több mint 14 éve
Kimaradt egy nem a mondatodból? Mert amúgy nem értem. 😊Remélem BeleValót mindenki látta, Zsófika utolsó nap tangában cigánykerekezett, meg lesmárolta Anikót.Makasenior bowl idején pont a belevalóvilág vonta el a figyelmem, főleg, hogy ekkora ikon esett ki 😛
nem tudta, hogy ha botrányt akar magának akkor tegnap kellett volna akciózni, hogy lássák a nézők még a párbaj előtt?Höri
A leszbi csókot amúgy sem nyomják majd le szerintem főműsoridőben, olyasmi matéria, mint Jerzy vallomása a hotelbéli faszverésről.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Remélem BeleValót mindenki látta, Zsófika utolsó nap tangában cigánykerekezett, meg lesmárolta Anikót.Makasenior bowl idején pont a belevalóvilág vonta el a figyelmem, főleg, hogy ekkora ikon esett ki 😛
nem tudta, hogy ha botrányt akar magának akkor tegnap kellett volna akciózni, hogy lássák a nézők még a párbaj előtt?
több mint 14 éve
kérdésünk így az, hányan szavaztak Alekoszra 😛A szavazók 71 százaléka találta érdekesebbnek a fiatalember egyéniségét, míg Zsófira 29-en szavaztak, így Alekosz maradt versenyben.A Borsnál kicsit elsiették a dolgokat, még javában ment a párbaj, mikor kirakták h 71-29-el megy Alekosz vissza. 😀LOL, gyönyörű 😀tenorx
http://www.borsonline.hu/news.php?alekosz-kiutotte-zsofit-a-villabol-&op&hid=38305
nézzétek meg a hsz-eket. 😂Danna
😀Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A szavazók 71 százaléka találta érdekesebbnek a fiatalember egyéniségét, míg Zsófira 29-en szavaztak, így Alekosz maradt versenyben.A Borsnál kicsit elsiették a dolgokat, még javában ment a párbaj, mikor kirakták h 71-29-el megy Alekosz vissza. 😀LOL, gyönyörű 😀tenorx
http://www.borsonline.hu/news.php?alekosz-kiutotte-zsofit-a-villabol-&op&hid=38305
😀
több mint 14 éve
Remélem BeleValót mindenki látta, Zsófika utolsó nap tangában cigánykerekezett, meg lesmárolta Anikót.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
A Borsnál kicsit elsiették a dolgokat, még javában ment a párbaj, mikor kirakták h 71-29-el megy Alekosz vissza. 😀LOL, gyönyörű 😀
több mint 14 éve
A Borsnál kicsit elsiették a dolgokat, még javában ment a párbaj, mikor kirakták h 71-29-el megy Alekosz vissza. 😀 http://www.borsonline.hu/news.php?alekosz-kiutotte-zsofit-a-villabol-&op&hid=38305
nézzétek meg a hsz-eket. 😂
több mint 14 éve
catattack
3 520
Pongó mellé bugyiárusnak. 😊Balázs Bassza meg e kuva anyját%
Asszem ezzel megragadta a lényeget Balázs.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Tánctanárként bemenni takarítani elég megalázó lesz...van motiváció,nem kell aggódni: $
Én tuti lemondanám.roniadi
Alekosz meg betörte az ajtót? Aztakurva 😀
több mint 14 éve
Tánctanárként bemenni takarítani elég megalázó lesz...Én tuti lemondanám.
több mint 14 éve
Ne degradáld le a buikosokat. 😊Pongó mellé bugyiárusnak. 😊másra úgyse lenne jó 😊Farky
több mint 14 éve
Pongó mellé bugyiárusnak. 😊másra úgyse lenne jó 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Pongó mellé bugyiárusnak. 😊Asszem ezzel megragadta a lényeget Balázs.
több mint 14 éve
Alek újabb indokot kapott az ivásra 😀
több mint 14 éve
Mekkora pofáraesés lenne, ha Zsófi nyerne 😊SzeszeDe ennek kábé annyi az esélye, hogy kilépsz az ajtón, és a gravitáció hirtelen felránt az égbe.
Az is döbbenet lenne, csak pici az esélye.
több mint 14 éve
Mekkora pofáraesés lenne, ha Zsófi nyerne 😊
több mint 14 éve
De rendes az RTL kihozták 71-29re 😀95-5. Mit tegyenek ki ezen?Ez ok, na de akkoris. 😊
Hogy mindenki kedvét elvegyék a szavazástól?Sobri Jóska
Már várom a mai kozmetika eredményét! 😊roniadi
több mint 14 éve
95-5. Mit tegyenek ki ezen?Ez ok, na de akkoris. 😊
Hogy mindenki kedvét elvegyék a szavazástól?Sobri Jóska
Már várom a mai kozmetika eredményét! 😊
több mint 14 éve
Indián 😂