Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Viccek

51 feliratkozó

13 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 240 — situational football
 www.facebook.com/share/1F5pNm2QDR/
Negritis, a vajda
Ez a valódi facebook oldala, vagy valami troll fake oldal?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ez az úgynevezett jobboldali humor, ha esetleg nem sikerült volna detektálni

de ne hibáztasd magad, mert nagyon könnyen összekeverhető a debilséggel

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
13 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 324 — The Mathematician
Negritis, a vajda
Sztem a hivatalos ha a többi posztot is nézem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
13 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 586 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Negritis, a vajda

13 napja

14 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/731344039_1727583164906624_1011030103233283285_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=a6CqL7mCCVAQ7kNvwEwfqhv&_nc_oc=Adr8NNgwJI4LqrV6IcopLJN2uHYLcpQhHQSPdOpbpwOlM8VP5vIWd7rGLmzLREiQTis&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=nNhzNMGmLrfJN06SMLwyOg&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQFodCdFJJ_bPMiHKotTeETnPuvM9KA4GmZRcMU9Q_NI5A&oe=6A94B6FD
8,6 M vues · 757 K réactions | Just wait for the moment he realizes what’s happening. #couplecomedy #prank #husbandwife | Destene and Brandon
Just wait for the moment he realizes what’s happening. #couplecomedy #prank #husbandwife

15 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 432
15 napja
ozibozi New York Giants 22 039

bogjosi
Ha már viccek téma: a nyomtatott könyv ára 8.000 HUF. Nem tudom, melyik kiadó vállalta ezt, de nagyon jó poén.
szaba
Amikor egy buzi és egy zsidó a nemzeti oldalt erősíti.
Népnemzeti összalom’

Mikor 2 gyors kirekesztés után veszed észre hogy már nem tartozól sehova,
Max a közműveknek😉

Szerkesztette: ozibozi
15 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 938 — capitaine du château de Vienne 1487

bogjosi
Ha már viccek téma: a nyomtatott könyv ára 8.000 HUF. Nem tudom, melyik kiadó vállalta ezt, de nagyon jó poén.
szaba
e-book CSAK 4.000 HUF ! ...még várom a hangoskönyvet! 😀
bogjosi
Hagoskönyv?! Egy színezősnek?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
15 napja
bogjosi New England Patriots 2 375

bogjosi
szaba
e-book CSAK 4.000 HUF ! ...még várom a hangoskönyvet! 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
15 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 181

bogjosi
15 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 506 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
15 napja

16 napja
16 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 211 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
16 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 211 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

steelwolf
Ennek mi az előzménye? Lemaradtam.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/769130083_1578179943819664_7010923651914987111_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=-3p6LoHYN3sQ7kNvwHPDJ5A&_nc_oc=Adp4Ozdko89YBmuz1Y80YiaKLBv5P_s-MNJa0buDFp81JeOTxM3jJodD7vx9S9m0r8c&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=9XptXbOgUiakWy1z7537Fg&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQGWxwXgwLnk783jZ1KkfYWbo6emuYhYGhVGJuorIXoRsg&oe=6A92A2A2
344 K vues · 3,3 K réactions | Újabb videó került elő a Szerbiában pálinkázó Orbán Viktorról. A volt miniszterelnök társasága a szerb trombitáslegendával, a Kusturica-filmek (Cigányok ideje, Macskajaj) zenéjének szerzőjével, Boban Markoviccsal koccint, majd hörpinti le a pálinkát. „Egyértelműen Orbán kapta a legtöbb figyelmet a fesztiválon. Tegnap este a híres trombitással, Boban Markoviccsal is együtt volt, és megkóstolta a szerb szilvapálinkát is. A mosolyából ítélve nagyon ízlett neki” – mondta a RINA hírügynökségnek az egyik vendég. Vasárnap hozott nyilvánosságra szintén a RINA hírügynökség egy másik videót is. Orbán Világi Oszkár szlovákiai magyar milliárdossal, a MOL vezérigazgató-helyettesével és Taraczky Dániellel, Hatvanpuszta tervezőjével sétálgatott Orbán Viktor a gučai trombitafesztiválon. | kontroll.hu
Újabb videó került elő a Szerbiában pálinkázó Orbán Viktorról. A volt miniszterelnök társasága a szerb trombitáslegendával, a Kusturica-filmek (Cigányok ideje, Macskajaj) zenéjének szerzőjével, Boban...

index.hu/kulfold/2026/08/09/orban-viktor-szerbia-trombitafesztival-video/
16 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 586 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

steelwolf
Ennek mi az előzménye? Lemaradtam.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

16 napja

steelwolf
Különösen vicces, vagy inkább találó a Drogkutató Központ fb posztja az ov képpel és az alábbi szöveggel:
"Mindig jó látni, amikor az idősebb generáció példát mutat a drogos fiataloknak. 🙏 " 😊

Szerkesztette: bogjosi

16 napja
16 napja

16 napja
17 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 181
 tolnamegyeihirek.hu/kaszasnak-oltozve-bamulta-az-embereket-egy-ferfi-a-korhaz-tetejen/
Dzsokijuing
Zseni a csávó!
17 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 506 — Saturday Night Lights
 tolnamegyeihirek.hu/kaszasnak-oltozve-bamulta-az-embereket-egy-ferfi-a-korhaz-tetejen/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
19 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 249 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

bogjosi
Ez így elhangzott? 😀
dugo93
az a helyzet, hogy kinézem, hogy szó szerint kimondta 😀
(gyors guglizás nem hozott eredményt......amúgy szerintem csak tartalmilag mondott kb ezzel egyenértékűt)
bogjosi
A legtöbb ember valóságától valóban függetlenül működött a komédia, akarom mondani a közmédia.

Szerkesztette: zacknorb
19 napja

bogjosi
Ez így elhangzott? 😀
dugo93
az a helyzet, hogy kinézem, hogy szó szerint kimondta 😀
(gyors guglizás nem hozott eredményt......amúgy szerintem csak tartalmilag mondott kb ezzel egyenértékűt)

Szerkesztette: bogjosi

19 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 782

bogjosi
Ez így elhangzott? 😀