Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
legalább elfoglalta magátBrazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
— jim rose circus (@jimrosecircus1) November 18, 2022
Kösz Ik
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Nem mindenki születik sztriptíz táncosnak. 😀 több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
jahogy, most esett le 😀HUGE bizony, több vele szolgáló nő is tudja bizonyítani 😀😀😀i.imgur.com/Dvt4NJv.jpgÓ, az ezerarcú Johnny. Nem is tudtam hogy az orvoslás, vízvezeték szerelés mellett hivatásos katona is volt 😀
deyell
Fontos_Vidra
Matthew99
több mint 2 éve
HUGE bizony, több vele szolgáló nő is tudja bizonyítani 😀😀😀i.imgur.com/Dvt4NJv.jpgÓ, az ezerarcú Johnny. Nem is tudtam hogy az orvoslás, vízvezeték szerelés mellett hivatásos katona is volt 😀
deyell
Fontos_Vidra
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
i.imgur.com/Dvt4NJv.jpgÓ, az ezerarcú Johnny. Nem is tudtam hogy az orvoslás, vízvezeték szerelés mellett hivatásos katona is volt 😀
deyell
több mint 2 éve
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Hát nem egy Andy Dufresne 😀Brazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
Kösz Ik
zacknorb
több mint 2 éve
Brazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
Kösz Ik
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
több mint 2 éve
Kampman
28 326
több mint 2 éve
több mint 2 éve
NFL meeting week 10 pic.twitter.com/j9W6Hh3JRg
— Annie Agar (@AnnieAgar) November 15, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
"Ma van a tolerancia világnapja. Tőlem ünnepeljék, de csak a négy fal között."
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=_m-gO0HSCYk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
több mint 2 éve