Viccek
51 feliratkozó
több mint 7 éve

ezt nem tudom hova rakni 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=4---UifY0E0A Smoke on the water a Tónival, az egyszerűen zseniális 😀
na jo vegem 😀
Borbinho
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
twitter.com/DepressedDarth/status/1084222846665179136
több mint 7 éve
Hoppá, valaki kiszivárogtatta McCarthy bemutatkozását a clevelandi interjún?
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=4---UifY0E0na jo vegem 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
coub.com/view/13uam6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
A Factory of Sadness elkövetőjének, Mike Polk Jr-nak itt van az (első?) egyórás stand up-ja. www.youtube.com/watch?v=VWQylxPyGZg
Úgy tűnik nem csak akkor tud nagyon vicces lenni a pasas, ha a Brownsről beszél.
több mint 7 éve
www.facebook.com/1elekpeter/videos/280734332590737/az elejen azt hittem nem lesz jo, de kva jo 😀
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
twitter.com/NFLMemes4You/status/1082489727129796608?s=19Van ilyen, hogy az ember rossz emberbe köt bele, de azért a csaj is tisztában van a képességeivel, lehetett volna egy picit finomabban is.
Szakadok 😀 😀
Borbinho
több mint 7 éve
twitter.com/NFLMemes4You/status/1082489727129796608?s=19Szakadok 😀 😀
több mint 7 éve
twitter.com/devolverdigital/status/1082025432885723139
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Én mondjuk azt sem tudtam, hogy hogyan jönnek a szövegek, de most már nagy nehezen összeállt a sorrend 😀Há’ nemtom Negri.nemtom melyikre gondolsz
Olyan fura humorod van...
#JC6
a manga vicces mer a csaj le akarja koptatni a srácot de nem sikerül klasszik gag
a csávó meg magassarkúban tolja azokat a flipeket amiket fighting game-kben látsz (pl mortal kombat) és egyszerre brutális és vicces
Negritis
Amúgy volt mostanában néhány wtf itt ja

több mint 7 éve
Bödőcs erősen zárja az évet.ez se lett rossz:
www.youtube.com/watch?v=mJBBz-UqAbQ
iktriad
www.facebook.com/dumaszinhaz/videos/1949256518714501/
bocsi ha már volt.