Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.Két stoppos cigány megállítja. A fülkében nincs hely a kamionos felajánlja a rakteret, azok hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovaskocsit kerülve a kamion beleborul az árokba.
A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét a két cigány közöttük, és a lovaskocsit vezető parasztbácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
Rászól :
- Hé bátyám mi csinál, nem elég nagy a kár így is?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert kettő már kikelt.
több mint 12 éve
miért sír júlia?mert ajtó akart lenni, de capulett
több mint 12 éve
"Egyre furább helyekről mérnek..." 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
nDRo
1 593
Orvosnál másnaposan.- ez etikátlan, hogy így jön a vizsgálatra....
- doktornő! Tegnap hagyott el a barátnőm...
Zárójelentésben: a rossz eredmény a tegnap esti helytelen diétából következhet...
több mint 12 éve
több mint 12 éve
nDRo
1 593
Apu !? te hogy-hogy anyut vetted feleségül ?-Látod asszony , már a gyerek sem érti...
több mint 12 éve
Nálunk van kint, a 8.on.levegő
Mi lesz a következő, a kenyér?!tenorx
több mint 12 éve
Nálunk van kint, a 8.on.Mi lesz a következő, a kenyér?!
több mint 12 éve
szaba
10 551
Erre egy ilyet nyomtasson már vki:
Nem tudom, hogy kirakjam-e demotiválóra 😀tenorx
amúgy hanyadikon van ez kint? 😀Chevy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀 volt bennük igazság 😀 hiszen nem az NYG szívott 😀Ezek a viccek nagyon kemények, amiket írtok (JayB, fetomy, Szobi22) 😀JC6Most hogy mondod, tényleg gáz, hogy egy Pats-fikázás sem volt benne, booooWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ezek a viccek nagyon kemények, amiket írtok (JayB, fetomy, Szobi22) 😀JC6Most hogy mondod, tényleg gáz, hogy egy Pats-fikázás sem volt benne, boooo
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
- Hogy mondod másképp: "Az ő pálinkája egy vicc!"- ???
- "Ennek a felese tréfa!"
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy kirakjam-e demotiválóra 😀tenorx
amúgy hanyadikon van ez kint? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezek a viccek nagyon kemények, amiket írtok (JayB, fetomy, Szobi22) 😀
több mint 12 éve
Felületesen nézve van, meg persze vannak olyan törvényszerűségek, mint a plázapicsa-kopaszkigyúrt, de alapvetően nem az van, hogy a kedves aranyos srácok nem kellenek senkinek, hanem a lúzer srácok nem kellenek senkinek. MEg akik csak hiszik magukról, hogy kedves aranyosak. 😊Ebben mondjuk szerintem van ráció, nem törvényszerű de nem is ordas nagy baromság.JayBOFF megőrjít ez a friendzoneozás 9gagen, az egyik legszarabb kifogás arra, hogy nem tudsz összejönni valakivelSzobi22Kb. ugyanannyira gagyi, minthogy a kedves rendes srácok frendzónmasterek, míg a köcsögök kellenek a csajoknak. Ezekben az ember hisz, amíg nem jön meg az esze, és látja be, hogy mennyire hülye volt, mikor még ezekkel vigasztalta magát.fetomy
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ebben mondjuk szerintem van ráció, nem törvényszerű de nem is ordas nagy baromság.OFF megőrjít ez a friendzoneozás 9gagen, az egyik legszarabb kifogás arra, hogy nem tudsz összejönni valakivelSzobi22Kb. ugyanannyira gagyi, minthogy a kedves rendes srácok frendzónmasterek, míg a köcsögök kellenek a csajoknak. Ezekben az ember hisz, amíg nem jön meg az esze, és látja be, hogy mennyire hülye volt, mikor még ezekkel vigasztalta magát.fetomy
több mint 12 éve
OFF megőrjít ez a friendzoneozás 9gagen, az egyik legszarabb kifogás arra, hogy nem tudsz összejönni valakivelSzobi22Kb. ugyanannyira gagyi, minthogy a kedves rendes srácok frendzónmasterek, míg a köcsögök kellenek a csajoknak. Ezekben az ember hisz, amíg nem jön meg az esze, és látja be, hogy mennyire hülye volt, mikor még ezekkel vigasztalta magát.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Mondjuk én troll vagyok, mert én általában a FZ jó oldalán állok. 😀OFF megőrjít ez a friendzoneozás 9gagen, az egyik legszarabb kifogás arra, hogy nem tudsz összejönni valakivelSzobi22http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2673289_460s.jpgaaa lóf*szt, onnantól ahogy kimondta, hogy ezeket még nem mondta senkinek aki nem a pasija, beszippantotta a friendzone burokba 😀MarioAna
Csak linkelem, de a vége nagyot üt. 😀szaba
több mint 12 éve
OFF megőrjít ez a friendzoneozás 9gagen, az egyik legszarabb kifogás arra, hogy nem tudsz összejönni valakivelhttp://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2673289_460s.jpgaaa lóf*szt, onnantól ahogy kimondta, hogy ezeket még nem mondta senkinek aki nem a pasija, beszippantotta a friendzone burokba 😀MarioAna
több mint 12 éve
szaba
10 551
"nem tudta volna elképzelni, hogy akárkinek elmondaná, aki nem a pasija". Inkább. 😛http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2673289_460s.jpgaaa lóf*szt, onnantól ahogy kimondta, hogy ezeket még nem mondta senkinek aki nem a pasija, beszippantotta a friendzone burokba 😀MarioAna
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2673289_460s.jpgaaa lóf*szt, onnantól ahogy kimondta, hogy ezeket még nem mondta senkinek aki nem a pasija, beszippantotta a friendzone burokba 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
szaba
10 551
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2673289_460s.jpgCsak linkelem, de a vége nagyot üt. 😀