bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
17 napja
ozibozi
17 460
Ide mintha jöttek olyanok is, akik nem is jutottak fel sehonnan.Az alapszakasz utolsó és a rájátszás után másik legrosszabb mérleggel álló esik ki. Két kieső van, de aktivitás függvényében ez változhat.A DIV 1-ben biztosan ez volt a szabály, szerintem itt is....4 kieső van? én 2-re emlékeztemAlapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?alapszakasz utolsó kettő esik ki, majd a PO vigaszágból is még kettő......
alatriste
Kájzerszóze
alatriste
Kájzerszóze
Zolika
Ki tudja jövőre ki lesz
17 napja
Zolika
917
Az alapszakasz utolsó és a rájátszás után másik legrosszabb mérleggel álló esik ki. Két kieső van, de aktivitás függvényében ez változhat.A DIV 1-ben biztosan ez volt a szabály, szerintem itt is....4 kieső van? én 2-re emlékeztemAlapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?alapszakasz utolsó kettő esik ki, majd a PO vigaszágból is még kettő......
alatriste
Kájzerszóze
alatriste
Kájzerszóze
17 napja
dr0725
486
A draft után a második legjobb része a szezonnak az értékelése úgy, hogy lássuk 😊Amikor leírtam ezt a sok hülyeséget úgy voltam vele, ha a fele bejön ez tényleg jó szezon lesz. Hát bejött hoztuk az alapszakaszt el se hiszem, eddigi kedvenc szezonom volt szerintem még keddenként az fa piachoz is élvezettel ültem le, de ez nyilván az eredményeknek köszönhető 😀
QB: Lamar Jackson (2), Bryce Young (17)
Első 2 körbe mindenképp akartam Mahomes, Allen, LJ vagy Burrow közül valakit végül LJ lett bár Burrow lett volna szívem szerint, remélem nem bánom meg, plusz amúgy ha Canales Carolinaban is akkora virtuóz lesz, mint tavaly, akkor Lamar mehet RB-be 😀
RB: Brian Robinson (6), Devin Singletary (9)
Első 3 körben senki nem győzött meg senki aki elérhető volt úgyhogy nem kapkodtam el a posztot. Robinson szerencsével akár be is jöhet, Singletaryből már azért láttunk eleget, hogy tudjuk nem robban be de legalább kezdő.
WR: Ja'Marr Chase (1), Terry Mclaurin (4), Christian Kirk (7), Jameson Williams (15), Greg Dortch (20)
Hát itt a minimum elvárás mindenkitől az elit szezon megmondom őszintén 😀 A Cinci idén robban tehát Chase ligaelső, washingtoni sorsolás relatív könnyü szóval Daniels keze is sülhet pár meccsen, mint egyetemen és akkor mi Terry-vel itt leszünk, a jax-től is minden évben várom a nagyot (de minek...) Williams állítólag idén minden lehetőséget is meg kap, hogy befusson, Dortch meg majd slotból pusztít mindenhol, amíg a kis Harrison leköt mindenkit.
TE: Jake Ferguson (12), Hunter Henry (25)
Kezdők, tudnak elkapni, ide ennél több nem kell.
DT: Alim Mcneill (21), Larry Ogunjobi (22)
Késői körből kezdők.
DE: George Karlaftis (13), Demarcus Lawrence (19)
Ide azért szeretem, ha van elit játékos, ez nem nagyon jött össze idén de Lawrence legalább valaha volt elit meg Karlaftis sincs elveszve azért.
LB: T.J. Edwards (3), Logan Wilson (5), K.J. Britt (14), Devin White (8), Devin Bush (23)
Edwards-al elméletileg húztam egy elit pontszerzőt, Wilson stabil, White kitörve Lavonte árnyékából All-Pro lesz miután felépül, Britt az ő helyét megörökölve lesz stabil pontszerző, Devin Bush-ból meg a csoportriválisnál jön ki a draft óta várt potenciál. Teljes joggal elvárható tehát, hogy a világ összes pontját megszerzik a fiúk 😊
CB: Byron Murphy Jr. (16), Jaycee Horn (18), Pat Surtain II (24)
Gyenge csapatokból stabil kezdők hátsó körökből, ha nem lesznek jók majd kukázunk.
S: Budda Baker (10), Kyle Dugger (11)
Szintén gyenge csapatokból nagyon jó játékosok, tehát innen is záporozhatnak a pontok, mert pályán töltött idő az lesz bőségesen, ha egészségesek lesznek,
K: Cleveland P:Saints HC:Lions
Ezeket a gép húzta, egyelőre elégedett vagyok velük, relatív sok pályán töltött idő várhat a rúgókra.
Egy általam elképzelt alternatív valóságban tehát ez egy elit bajnokesélyes brigád, aztán maximum küzdünk megint a benntmaradásért, de legalább azt is a végsőkig 😊 Cserét 1-2 poszton még kickoff előtt azért kukázok a piacról, szóval nem végleges, de a draft az így sikerült.
dr0725
Jövőre meg irány akkor a nagyfiúk közé! | 26-ba meg tali újra 😊 |
17 napja
shagi0206
11 120
Nem szerintem, mert a div1ből azért van 4 kieső, mert van div2a és div2b, és mind2-ből 2-2 jut fel (alapszakasz és végső győztes), div2-be meg szerintem csak 3 csoport van a div3-ból, ezen a nyomon 3 kiesőre jön ki (valamilyen úton módon, de szerencsére nem kellett még ezen 1x se agyalnom 😊 )A DIV 1-ben biztosan ez volt a szabály, szerintem itt is....4 kieső van? én 2-re emlékeztemAlapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?alapszakasz utolsó kettő esik ki, majd a PO vigaszágból is még kettő......
alatriste
Kájzerszóze
alatriste
Kájzerszóze
Szerkesztette: shagi0206
17 napja
A DIV 1-ben biztosan ez volt a szabály, szerintem itt is....4 kieső van? én 2-re emlékeztemAlapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?alapszakasz utolsó kettő esik ki, majd a PO vigaszágból is még kettő......
alatriste
Kájzerszóze
alatriste
17 napja
4 kieső van? én 2-re emlékeztemAlapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?alapszakasz utolsó kettő esik ki, majd a PO vigaszágból is még kettő......
alatriste
Kájzerszóze
Liverpool Fc
17 napja
Alapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?alapszakasz utolsó kettő esik ki, majd a PO vigaszágból is még kettő......
alatriste
17 napja
shagi0206
11 120
ilyen sok szerzett ponttal is ki lehet maradni a PO-ból..... Szomorú hogy nem sikerült, CMC szépen bekeretezte az idei teljesítményét. Autopick volt 😀Pedig nem kaptál be sok pontot.
Kájzerszóze
17 napja
Alapszkasz utolsó 2 helyezett esik ki vagy hogy van ez a rész?
Liverpool Fc
17 napja
ilyen sok szerzett ponttal is ki lehet maradni a PO-ból..... Szomorú hogy nem sikerült, CMC szépen bekeretezte az idei teljesítményét. Autopick volt 😀
19 napja
250 szerzett ponttal sikerül kikapni ez egyszerűen fantasztikus! 😀8. legtöbb szerzett pont a szezonban és legtöbb kapott. Ha pedig jön még 1 jövőheti L a kiesési rangadón még ki is esek lehet.
Liverpool Fc
19 napja
talán nem esek ki, de CMC és Taysom Hill is off a szezonra kb. Ennek ennyi is 😀
20 napja
dr0725
486
Végül ez meg lett, de a kövi Lamar nélkül necces, ugyanitt valakinek aki menne izombol a PO-ban ajánlhat rá vki jo qb-t, ha ezt a hetet beáldozná 😀Logan Wilson kezdőben ragadt, Ellis a padon parádézik, a liga meg ezen elmegy 😕Így is jó eséllyel nyered a párharcunkat, utána meg az alapszakaszt gond nélkül... 😉
dr0725
Castleai01
20 napja
Logan Wilson kezdőben ragadt, Ellis a padon parádézik, a liga meg ezen elmegy 😕Így is jó eséllyel nyered a párharcunkat, utána meg az alapszakaszt gond nélkül... 😉
dr0725
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
20 napja
dr0725
486
Logan Wilson kezdőben ragadt, Ellis a padon parádézik, a liga meg ezen elmegy 😕
25 napja
A múltheti performansz mindent vitt, ez nyilván nem lesz mindig így Hillnél, de a lehetőség magasan benne a legnagyobb, mivel 5 poszton is játszik : dob, elkap, fut és a ST is (punt return és gunner is). Megnézném LB-ként is végre 😀
25 napja
shagi0206
11 120
Kittle meg idén Bowers, aki elé nálam nem kerülne. Más szerintem nincs most, aki előbbre való a poszton.Nyilvan senki nem tenne be mast TE poziba helyette...Jack Zoltán: TE-m van. Küldtem más elképzelést, meg írtam harmadikat is 😀Nem, neked nincs TE-ed. Neked Hilled van 😀
Kájzerszóze
shagi0206
Kájzerszóze
25 napja
Nyilvan senki nem tenne be mast TE poziba helyette...Jack Zoltán: TE-m van. Küldtem más elképzelést, meg írtam harmadikat is 😀Nem, neked nincs TE-ed. Neked Hilled van 😀
Kájzerszóze
shagi0206
25 napja
shagi0206
11 120
Jack Zoltán: TE-m van. Küldtem más elképzelést, meg írtam harmadikat is 😀Nem, neked nincs TE-ed. Neked Hilled van 😀
Kájzerszóze
25 napja
Jack Zoltán: TE-m van. Küldtem más elképzelést, meg írtam harmadikat is 😀
26 napja
Feltámadt az LB sorom 😀Van 5 kezdőm, van eladó közülük valaki/k.
Top elkapót várok cserébe, de mindenképp komoly játékost.
26 napja
Két fordulóval az alapszakas előtt 74 move-nál járok, ez a legtöbb a ligában: erőlködök, mint a vérhas 😀Draftolt emberek: Jared Goff, CMC, Austin Ekeler, Maxx Crosby, Andrew Van Ginkel, Micah McFadden, Marlon Humphrey, Derwin James, Kaimi Fairbairn, Devin Lloyd, Taysom Hill, Khalil Shakir - ez 12 ember a 29-ből.
Sok volt az elejétől a sérült, CMC is végig az volt, most sem jó. A drafton 1. helyezettnek írt 😀 hát talán bennmaradok. A jóslás tényleg nem sokat jelent, próbálok megtenni mindent, de lehet kevés lesz 😀
Sok sikert a továbbiakban mindenkinek!
26 napja
Remélem a PO még összejön neked 😀Ja, hogy veled játszok a héten? 😀 Még nem is figyeltem. Igen, így van némi mákod, mert Levisszel nem hiszem hogy meccset nyerek. Mondjuk Allen sem az a fantasy godmode idén, mint amit szerettem volna.Szoros lesz a jóslás szerint! Erősítettem HC poszton, neked gondolom nem lesz a kezdőben. Mákom van, hogy Josh Allen épp bye weeken van.Ha hiányom lenne a poszton, én is behúztam volna próba szemcsere alapon. De ide mindenem van, csak hiányom nincs 😊 Főleg ha még Chubb is aktivizálva leszEladó skill játékos valakinek? Van eladó DE-em (Watt is akár), vagy csomagban is megállapodhatunk.Most húztam be FA-ról DeMarcus Lawrence-t. Hátha.....
shagi0206
Kájzerszóze
shagi0206
Kájzerszóze
A jóslást meg hagyjuk, mert szart se ér 😀
shagi0206
Én talán megúszom a kiesést 😀 még jó, hogy nem kellett senkinek Addison, megmenti a seggem.
1 hónapja
shagi0206
11 120
Ja, hogy veled játszok a héten? 😀 Még nem is figyeltem. Igen, így van némi mákod, mert Levisszel nem hiszem hogy meccset nyerek. Mondjuk Allen sem az a fantasy godmode idén, mint amit szerettem volna.Szoros lesz a jóslás szerint! Erősítettem HC poszton, neked gondolom nem lesz a kezdőben. Mákom van, hogy Josh Allen épp bye weeken van.Ha hiányom lenne a poszton, én is behúztam volna próba szemcsere alapon. De ide mindenem van, csak hiányom nincs 😊 Főleg ha még Chubb is aktivizálva leszEladó skill játékos valakinek? Van eladó DE-em (Watt is akár), vagy csomagban is megállapodhatunk.Most húztam be FA-ról DeMarcus Lawrence-t. Hátha.....
shagi0206
Kájzerszóze
shagi0206
Kájzerszóze
A jóslást meg hagyjuk, mert szart se ér 😀