bowl.hu div. 2./B
15 feliratkozó
4 órája
ja, de én mondtam, hogy nem jönnék 😀 valaki átveszi pls?ki a commish?@Löfli
peach
Zolika

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 órája
ki a commish?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 órája
A liga névsora:@zavi27
@Arms
@Castleai01
@peach
@Greengo
@alatriste
@BJ Bazsi
@Jack Zoltán
@Kájzerszóze
@LTChargers
@Vieri
@warr_b
@Sanco
@Löfli
@Göbi - feljutó
@Tarsi - feljutó
12 órája
Én iscsatlakozomNekem bármelyik megfelel, de a második opció reálisabbnak tűnik, szóval ha szavazatszámlálás lesz akkor hivatalosan a másodikra (18-16-16) szavazok...+1
Castleai01
peach
miller108
14 órája
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.option 2
Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).
Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.
Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!
Zolika
16 órája
kingpeti83
103
Én most hol vagyok???
1 napja
Részemről is a második verzió
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
1 napja
csatlakozomNekem bármelyik megfelel, de a második opció reálisabbnak tűnik, szóval ha szavazatszámlálás lesz akkor hivatalosan a másodikra (18-16-16) szavazok...+1
Castleai01
peach
child please!
1 napja
@Antmanjövök bár én elvileg feljutottam
@JoeyPorter
Már csak ti nem jeleztetek vissza!
Zolika
2 napja
Nekem bármelyik megfelel, de a második opció reálisabbnak tűnik, szóval ha szavazatszámlálás lesz akkor hivatalosan a másodikra (18-16-16) szavazok...+1
Castleai01
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Nekem bármelyik megfelel, de a második opció reálisabbnak tűnik, szóval ha szavazatszámlálás lesz akkor hivatalosan a másodikra (18-16-16) szavazok...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 napja
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).
Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.
Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!
4 napja
Sziasztok. Sajnálattal kell közölnöm, hogy tizenx év után fel kel adnom a fantasy focit. Visszalépek a ligaindulástól.
5 napja
Jogos, de egyszer még szeretnék ide visszajutni 😊Sziasztok, jövök én is.Ugyan nem ebben a ligában voltál, de így is jó lesz a jelentkezés. 😊
xernon
Zolika
10 napja
Sziasztok, jövök én is.Ugyan nem ebben a ligában voltál, de így is jó lesz a jelentkezés. 😊
xernon
10 napja
Sziasztok, jövök én is.
20 napja
jelen, írjak div1be is?Akkor idén is...alapszakasz győztes: @JoeyPorter - Team Tebow
Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Megkérek mindenkit, hogy jelezze szeretne-e tovább játszani, vagy nem. Aki már jelentkezett, azt felírtam. Augusztus 20. a határidő.
@Löfli
Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat, kiesőket! Köszönöm!
Zolika
rájátszás győztes: @miller108 - Philadelphia Phireballs
alapszakasz utolsó: @Sanco - Sanco's Sentinels
rájátszás utáni utolsó: én bazmeg 😀 abba is hagyom, nem jövök idén
Löfli
child please!
20 napja
Kiestem, de nem tudom hova. Mindenesetre folytatnám idén is.
20 napja
Jövök!