Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Lágymányositól csak pár megálló 😉picivel messzebb a népligetben meg mi 😊JSanyoNem tudom, hogy mit értesz szűkebb környékén alatt, de tudtommal a Lágymányosi híd pesti oldaléhoz közel edz az Eagles.vadibandiIgen, szomszéd kerületek még beleférnek 😊Kori
több mint 13 éve
picivel messzebb a népligetben meg mi 😊Igen, szomszéd kerületek még beleférnek 😊KoriA XI. kerületben (vagy szűkebb környékén) edz valamelyik csapat?KoriNem tudom, hogy mit értesz szűkebb környékén alatt, de tudtommal a Lágymányosi híd pesti oldaléhoz közel edz az Eagles.vadibandi
több mint 13 éve
Kori
1 169
Igen, szomszéd kerületek még beleférnek 😊A XI. kerületben (vagy szűkebb környékén) edz valamelyik csapat?KoriNem tudom, hogy mit értesz szűkebb környékén alatt, de tudtommal a Lágymányosi híd pesti oldaléhoz közel edz az Eagles.vadibandi
több mint 13 éve
A XI. kerületben (vagy szűkebb környékén) edz valamelyik csapat?KoriNem tudom, hogy mit értesz szűkebb környékén alatt, de tudtommal a Lágymányosi híd pesti oldaléhoz közel edz az Eagles.
több mint 13 éve
racsy
45
Ohh ne már!bocsánat, mint kiderült még nem száz százalék az info...ha hivatalossá válik valami akkor mindenki tudni fog róla.deacon75hát sajnos...😕😕
szép volt. szinvonalas volt... de ennyi volt.
És nem valószínű, hogy lesz hasonló a közeljövőben.deacon75
hát ez nagy baj... jó volt, mert mindig volt rajta vmi uj dolog 😕 ... nagyon sajnálom h netes verzioban is megszünik 😕Ricsi56
Már a magazin is hiányzott.
Bízva bízok!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocsánat, mint kiderült még nem száz százalék az info...ha hivatalossá válik valami akkor mindenki tudni fog róla.hát sajnos...😕😕
hát ez nagy baj... jó volt, mert mindig volt rajta vmi uj dolog 😕 ... nagyon sajnálom h netes verzioban is megszünik 😕Ricsi56
több mint 13 éve
hát sajnos...😕😕
hát ez nagy baj... jó volt, mert mindig volt rajta vmi uj dolog 😕 ... nagyon sajnálom h netes verzioban is megszünik 😕
Crushers #12
több mint 13 éve
parker39
34
A "rodázást" nem hiszem, hogy sokan meg akarnák lesni.deacon75LÁJK 😀
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem a juniorok közül nem lehet itt egy válogatottat össze állitani a játék alapján esetleg az edzök vagy játékos társak is javasolhatnának off, diff, spec, egységek akkor lenne egy kis mozgás
több mint 13 éve
A bowl.hu-n is jelennek meg cikkek. Meg a kapcsolódó blogokon is. Bár mondjuk sajnálom, hogy megszűnik maga az újság és ezzel együtt az oldaluk is.
Ilyenkor amúgy mi van azokkal akik előfizettek egész évre és már nem kapnak több számot kézhez? Visszakapják a többinek az árát?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát sajnos...szép volt. szinvonalas volt... de ennyi volt.
És nem valószínű, hogy lesz hasonló a közeljövőben.
több mint 13 éve
a Profootball-on mi történt, hogy az utolso cikk aug. 30-i? 😕Ricsi56Az úcsó újság megjelenés meg márciusi . 😕 😕
több mint 13 éve
a Profootball-on mi történt, hogy az utolso cikk aug. 30-i? 😕
Crushers #12
több mint 13 éve
Kalo
137
Igen, erre az apró finomságra csak most figyeltem fel, de így valóban egyre pikánsabb a dolog 😀Rodázó meleg medvék -ez is egy módja a csapat finanszírozásának, de fene a gusztusukat 😀
LOL Kolléga úr nem biztos, hogy tisztában van a jelentéssel, mert akkor nem dobálózna így vele 😀 Bár azok után, ami a budapestbears oldalon feljött semmin sem csodálkozom 😊Pláne, hogy úgy kezdte:
A "rodázást" nem hiszem, hogy sokan meg akarnák lesni.deacon75Kalo
"Meleg üdvözlet" 😀kisdani
több mint 13 éve
LOL Kolléga úr nem biztos, hogy tisztában van a jelentéssel, mert akkor nem dobálózna így vele 😀 Bár azok után, ami a budapestbears oldalon feljött semmin sem csodálkozom 😊Pláne, hogy úgy kezdte:
A "rodázást" nem hiszem, hogy sokan meg akarnák lesni.deacon75Kalo
"Meleg üdvözlet" 😀
több mint 13 éve
Kalo
137
LOL Kolléga úr nem biztos, hogy tisztában van a jelentéssel, mert akkor nem dobálózna így vele 😀 Bár azok után, ami a budapestbears oldalon feljött semmin sem csodálkozom 😊A "rodázást" nem hiszem, hogy sokan meg akarnák lesni.deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A "rodázást" nem hiszem, hogy sokan meg akarnák lesni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meleg üdvözlet.Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület néven rodáztatjuk magunkat, de a Budapest Bears név marad.
Rövid infó: http://hu-hu.facebook.com/pages/Budapest-Bears-American-Football-Team/168683396503762
PS: leskelődni, sasolni nem lehet, mert zárt a placc, de ideiglenes belépőt adunk.
SP voltam, szisztok!
több mint 13 éve
Remélem a Hurricanes-sal is majd 😀Semmi gond nézel egy félidő Hurricanest egy félidő Cowboyst 100 méter a két pálya bejáratacsovika75Az Egerrel fogunk játszani, szóval még az is lehet, hogy átszaladok tényleg 😊Bruce
több mint 13 éve
Semmi gond nézel egy félidő Hurricanest egy félidő Cowboyst 100 méter a két pálya bejáratacsovika75Az Egerrel fogunk játszani, szóval még az is lehet, hogy átszaladok tényleg 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Semmi gond nézel egy félidő Hurricanest egy félidő Cowboyst 100 méter a két pálya bejárataKöszi, megkaptam a levelet közben. És bocsi hogy nem vagyok járatos Budapesten...Azt szeretném kérdezni, hogy mivel azt hallottam, hogy a Cowboys jr hazai meccse a Budapesti Olimpiai Sportcentrum Népligeti Sportkomplexumában (X. Budapest, Vajda Péter 38.) lesz, de ez a Hurricanes hazai pályája is és nekik is lesz meccsük az Eger Heroes ellen, így nem tudom, hogy most akkor hol lesz a meccs ténylegesen.Nem picit vagy tévedésben. A BOK Sportcentrum (leánykori neve: Fradi) nem azonos az Építők stadionnal, csak szomszédok. A H pályája az utóbbi.
Ezt pedig lájkoljátok, hogy a facebookon is láthassátok az amerikai foci híreit Magyarországról:
http://www.facebook.com/pages/Magyar-Amerikai-Football-Sz%C3%B6vets%C3%A9g-MAFSZ/210640425632220Bruce
Egyébként meg érdeklődj Busynál, kaptatok levelet.mikie
Láttam a térképen hogy több pálya van, de csak a pontos címet szerettem volna megtudni.
Még egyszer köszi.Bruce
több mint 13 éve
Köszi, megkaptam a levelet közben. És bocsi hogy nem vagyok járatos Budapesten...Azt szeretném kérdezni, hogy mivel azt hallottam, hogy a Cowboys jr hazai meccse a Budapesti Olimpiai Sportcentrum Népligeti Sportkomplexumában (X. Budapest, Vajda Péter 38.) lesz, de ez a Hurricanes hazai pályája is és nekik is lesz meccsük az Eger Heroes ellen, így nem tudom, hogy most akkor hol lesz a meccs ténylegesen.Nem picit vagy tévedésben. A BOK Sportcentrum (leánykori neve: Fradi) nem azonos az Építők stadionnal, csak szomszédok. A H pályája az utóbbi.
Ezt pedig lájkoljátok, hogy a facebookon is láthassátok az amerikai foci híreit Magyarországról:
http://www.facebook.com/pages/Magyar-Amerikai-Football-Sz%C3%B6vets%C3%A9g-MAFSZ/210640425632220Bruce
Egyébként meg érdeklődj Busynál, kaptatok levelet.mikie
Láttam a térképen hogy több pálya van, de csak a pontos címet szerettem volna megtudni.
Még egyszer köszi.
több mint 13 éve
mikie
39
Azt szeretném kérdezni, hogy mivel azt hallottam, hogy a Cowboys jr hazai meccse a Budapesti Olimpiai Sportcentrum Népligeti Sportkomplexumában (X. Budapest, Vajda Péter 38.) lesz, de ez a Hurricanes hazai pályája is és nekik is lesz meccsük az Eger Heroes ellen, így nem tudom, hogy most akkor hol lesz a meccs ténylegesen.Nem picit vagy tévedésben. A BOK Sportcentrum (leánykori neve: Fradi) nem azonos az Építők stadionnal, csak szomszédok. A H pályája az utóbbi.
Egyébként meg érdeklődj Busynál, kaptatok levelet.