Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szövegértés: egyes . leülhetsz .TSD81
Érdekes a stílusod, egy kis tisztelet néha nem árt...Farky
tisztelet...az itt régen kiveszett
látszik h kik a nagy öregek a foci világában meg a frissek.mert amikor én az arénán, ráköszönök egy számomra idegen, de mezben mászkáló játékosra h helloszia, és talán még dumálnék is, h mi van velük, v h pont láttam a meccsüket, az meg leugat h mit jópofizok, ez nem erről szól...addig miről beszélünk kérem.nem 1 ilyenhez volt szerencsém.2004 óta jópár ilyen csírával találkoztam...arc vagyok???az.TSD81

Hat tudod... nem tudom Te kivel es melyik arenan voltal, plane 2004ben, de en az elso kivetelevel az osszesen ott voltam, es ilyennel nem talalkoztam. Erdekes modon en mindenkivel tudtam par szot valtani, akivel akartam, vagy aki velem akart... bar ha azt is ilyen stilusban nyomtad, en a helyedben orommel konstatalnam, hogy nem dobtak le a karzatrol! 😊
több mint 14 éve
NightBoY New York Giants 616
látszik h kik a nagy öregek a foci világában meg a frissek.mert amikor én az arénán, ráköszönök egy számomra idegen, de mezben mászkáló játékosra h helloszia, és talán még dumálnék is, h mi van velük, v h pont láttam a meccsüket, az meg leugat h mit jópofizok, ez nem erről szól...addig miről beszélünk kérem.nem 1 ilyenhez volt szerencsém.2004 óta jópár ilyen csírával találkoztam...arc vagyok???az.TSD81
bocs nem vagyok gondolatolvasó. jó arc vagy. az... 😀 remélem hamar rájössz majd, hogy ez a stílus nem vezet sehova sem. Egy alapvető emberi tisztelet mindenkinek kijár. ( főleg ha nem is ismered az illetőt )
persze lehet, hogy túlságosan is elrugaszkodottak az elvárásaim...

You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
TSD81 33
látszik h kik a nagy öregek a foci világában meg a frissek.mert amikor én az arénán, ráköszönök egy számomra idegen, de mezben mászkáló játékosra h helloszia, és talán még dumálnék is, h mi van velük, v h pont láttam a meccsüket, az meg leugat h mit jópofizok, ez nem erről szól...addig miről beszélünk kérem.nem 1 ilyenhez volt szerencsém.2004 óta jópár ilyen csírával találkoztam...arc vagyok???az.
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Érdekes a stílusod, egy kis tisztelet néha nem árt...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És még rám mondják, hogy kombájn kell a borotválkozáshoz.... 😊 Szerintem az első magyar bajnokin te még a csapkodós-szárnyú fapillangót hajkurásztad, mert pontosan 5 éves voltál, amikor itt a Star Force-al meg a Cowboys-al bármi is elkezdődött 92ben.

Tedd össze a két kezedet, hogy azokkal az edzőkkel dolgozhatsz, akikkel.e53m62
tapsolok is.de csak neked...ugyes vagy google zásban.TSD81
nekem még google sem kellett. Lévén a linked amit benyomtál ott van az életkorod. Ugye én is ügyes vagyok?NightBoY
Szerintem erre értette a google es részt: "Star Force-al meg a Cowboys-al bármi is elkezdődött 92ben"
több mint 14 éve
TSD81 33
És még rám mondják, hogy kombájn kell a borotválkozáshoz.... 😊 Szerintem az első magyar bajnokin te még a csapkodós-szárnyú fapillangót hajkurásztad, mert pontosan 5 éves voltál, amikor itt a Star Force-al meg a Cowboys-al bármi is elkezdődött 92ben.

nekem még google sem kellett. Lévén a linked amit benyomtál ott van az életkorod. Ugye én is ügyes vagyok?NightBoY
szövegértés: egyes . leülhetsz .
több mint 14 éve
NightBoY New York Giants 616
de azt mondja meg nekem, h melyik két csapat játszotta az első magyar bajnoki meccset???kik hozták az első passzolt td t, és etc etc...

mr.bigface81
http://www.sharks.hu/index.php/a-csapat/roster/4-becs-laszlo.htmlTSD81

nekem még google sem kellett. Lévén a linked amit benyomtál ott van az életkorod. Ugye én is ügyes vagyok?

You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még szerencse;D
nem vagyok ilyen fórumhuszár, de ez már....viccc.itt megy a nagy észosztás, h ki mennyit dolgozik a fociért, meg mekkora kemények vagytok, h "legalább van kit ütni"...de azt mondja meg nekem, h melyik két csapat játszotta az első magyar bajnoki meccset???kik hozták az első passzolt td t, és etc etc...
az én nagy kedvencem pedig az, h sok csapatnál, h jut eszükbe az embereknek az, h én leszek ennek a csapatnak az edzője...miközben fingjuk nincsen a focihoz, csak látták a minden héten háborút 200x...nem hiába tart itt a magyar "bajnokság" ahol ...

mr.bigface81
Ajjajj mi megy itt már megint? Sajnos vagy sem, a kényszer nagy úr... Valahol pedig csak el kell(ett) kezdeni, nem?

De ha már itt tartunk - persze lehet, hogy tévedek - azt gondolom sok "fingja nincs a focihoz edző" az évek alatt esetleg még így is többet tett adott esetben a csapatáért, mint 1-1 sok év(tized)es múlttal rendelkező, Amerikából iderángatott edző.

Abból a szempontból mindenképp, hogy ha ők nincsenek, ma több helyen csapat sem volna.
Persze, tudom, azt is lehet firtatni, hogy "és akkor mi van", de ide talán nem kellene eljutni 😊Bluemountain
Hmm, nem sok amerikából "iderángatott" edzőről tudok, lehet hogy a mi hőn imádott Angol Falászra célzol (vagy a Bulldogs edzőjére)? Ha Falászra, akkor sajnos nincs igazad, mert Falásztól többet tanultunk pár hónap alatt a fociról, mint komplex rendszerről, a játékok felépítéséről, mint addig összesen. Ez persze nem von le a magyar edzők érdemeiből, ők is sokat tettek/tesznek a csapataikért. De a kettő szerintem kiegészíti egymást, az amerikai idejön, osztja az észt, mi megpróbáljuk felfogni, elmegy/lelép, és mi megpróbáljuk gyakorlatban hasznosítani, amit mondott. Sajnos jelenleg egy tapasztalt, amerikai középiskolás edző többet tud a fociról, mint az összes itthon amerikai focival foglalatoskodó játékos/edző/szurkoló/bíró együttvéve. Ezen lehet hőbörögni, hogy a Pisti milyen lelkes, a Jenő is fejlődik, a Béla régebben jól játszott, de ez a tudáskülönbség sokáig így lesz. Amíg a jelenlegi, a játékot már rendszerben értő játékosokból nem lesznek edzők és ők ki nem nevelnek több juniorgeneráció játékost, addig meg se fogjuk közelíteni a középiskolás szintet se.
De ettől függetlenül szeretni kell a játékot, és játszani a lehető legmagasabb szinten.Bálint #15
Persze, csak ha anno x és y nem vállalja be, hogy "én leszek az edző" mert mondjuk nincs más választása, akkor ma sanszosan nincs is hova hívni a tengerentúliakat 😉
De szerintem érted miről beszélek 😛
több mint 14 éve
TSD81 33
még szerencse;D
nem vagyok ilyen fórumhuszár, de ez már....viccc.itt megy a nagy észosztás, h ki mennyit dolgozik a fociért, meg mekkora kemények vagytok, h "legalább van kit ütni"...de azt mondja meg nekem, h melyik két csapat játszotta az első magyar bajnoki meccset???kik hozták az első passzolt td t, és etc etc...
az én nagy kedvencem pedig az, h sok csapatnál, h jut eszükbe az embereknek az, h én leszek ennek a csapatnak az edzője...miközben fingjuk nincsen a focihoz, csak látták a minden héten háborút 200x...nem hiába tart itt a magyar "bajnokság" ahol ...

mr.bigface81
Ajjajj mi megy itt már megint? Sajnos vagy sem, a kényszer nagy úr... Valahol pedig csak el kell(ett) kezdeni, nem?

De ha már itt tartunk - persze lehet, hogy tévedek - azt gondolom sok "fingja nincs a focihoz edző" az évek alatt esetleg még így is többet tett adott esetben a csapatáért, mint 1-1 sok év(tized)es múlttal rendelkező, Amerikából iderángatott edző.

Abból a szempontból mindenképp, hogy ha ők nincsenek, ma több helyen csapat sem volna.
Persze, tudom, azt is lehet firtatni, hogy "és akkor mi van", de ide talán nem kellene eljutni 😊Bluemountain
Hmm, nem sok amerikából "iderángatott" edzőről tudok, lehet hogy a mi hőn imádott Angol Falászra célzol (vagy a Bulldogs edzőjére)? Ha Falászra, akkor sajnos nincs igazad, mert Falásztól többet tanultunk pár hónap alatt a fociról, mint komplex rendszerről, a játékok felépítéséről, mint addig összesen. Ez persze nem von le a magyar edzők érdemeiből, ők is sokat tettek/tesznek a csapataikért. De a kettő szerintem kiegészíti egymást, az amerikai idejön, osztja az észt, mi megpróbáljuk felfogni, elmegy/lelép, és mi megpróbáljuk gyakorlatban hasznosítani, amit mondott. Sajnos jelenleg egy tapasztalt, amerikai középiskolás edző többet tud a fociról, mint az összes itthon amerikai focival foglalatoskodó játékos/edző/szurkoló/bíró együttvéve. Ezen lehet hőbörögni, hogy a Pisti milyen lelkes, a Jenő is fejlődik, a Béla régebben jól játszott, de ez a tudáskülönbség sokáig így lesz. Amíg a jelenlegi, a játékot már rendszerben értő játékosokból nem lesznek edzők és ők ki nem nevelnek több juniorgeneráció játékost, addig meg se fogjuk közelíteni a középiskolás szintet se.
De ettől függetlenül szeretni kell a játékot, és játszani a lehető legmagasabb szinten.Bálint #15
charity bowl.
minden évben megrendezik, és ott előjön a diferencia európa és usa között...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem sérülök be de azért beszélj normálisan légyszi mert nem vagyok a kispajtásod.lineman
még szerencse;D

mr.bigface81

De ettől függetlenül szeretni kell a játékot, és játszani a lehető legmagasabb szinten.
több mint 14 éve
TSD81 33
de azt mondja meg nekem, h melyik két csapat játszotta az első magyar bajnoki meccset???kik hozták az első passzolt td t, és etc etc...

mr.bigface81

tapsolok is.de csak neked...ugyes vagy google zásban.
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Mind csak játszani akartunk...Spy
Helló Spy te itt????geripo
Én itt. lennék más. Másutt. De az nem én lennék És nem itt. Ezért inkább vagyok én itt.
S te? itt?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mind csak játszani akartunk...Spy
Helló Spy te itt????
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valóban nem kritikának szántam mint ahogy 1 fórumozó írta is korábban. Egész 1szerűen arról lehet szó h felkaptad a vizet azon h gyengébbnek tituláltam a csapatodat. Holott a sharks a wolves elleni alapszakaszmeccsen csak 1 utolsó percekben kapott TD-vel kapott ki. Igaz az elődöntőben kikaptak bevallom nem emlékeztem pontosan mennyire, egy olyan megtizedelt csapattal ahol pl:CB-nek kellett játszania DE-t. Szóval tavaly igenis a sharks-nak kellett volna döntőzni nem pedig nektek (na már besérülhetsz most már adtam rá okot).

Tolnai Zsolttudu28
Nem sérülök be de azért beszélj normálisan légyszi mert nem vagyok a kispajtásod.lineman
még szerencse;D

mr.bigface81

Persze, tudom, azt is lehet firtatni, hogy "és akkor mi van", de ide talán nem kellene eljutni 😊
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades

mr.bigface81

Tedd össze a két kezedet, hogy azokkal az edzőkkel dolgozhatsz, akikkel.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
annyit aláírok, h nekünk mázlink volt az elején, h lejött a Boda G , és hozta a G Vilit.de ott vagyok az alapítók közt, és eszembe sem jutott h majd én leszek az edző...TSD81
Mert egyből volt aki csinálja teeee 😀 úgy könnyű ám nagyon!

több mint 14 éve
TSD81 33

mr.bigface81
Erre azért elég egyszerű a válasz: mert valakinek be kell vállalni, eleinte pedig értelemszerűen nem nagyon fog érteni a focihoz, mert honnan értene. De később ha ráfekszik majd fog, addig meg épülhet a csapat úgy ahogy. Azért 10-ből 8 csapatnál ez valahogy így nézett ki (vagy még mindig így van). Inkább respect jár érte ha valaki a nyakába veszi ezt a nyűgöt az elején, nem fikázni kéne :rolleyes:KoriTE
annyit aláírok, h nekünk mázlink volt az elején, h lejött a Boda G , és hozta a G Vilit.de ott vagyok az alapítók közt, és eszembe sem jutott h majd én leszek az edző...
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Mind csak játszani akartunk...
több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169

mr.bigface81
Erre azért elég egyszerű a válasz: mert valakinek be kell vállalni, eleinte pedig értelemszerűen nem nagyon fog érteni a focihoz, mert honnan értene. De később ha ráfekszik majd fog, addig meg épülhet a csapat úgy ahogy. Azért 10-ből 8 csapatnál ez valahogy így nézett ki (vagy még mindig így van). Inkább respect jár érte ha valaki a nyakába veszi ezt a nyűgöt az elején, nem fikázni kéne :rolleyes:

több mint 14 éve
TSD81 33
A nevem Hoksári Béla A Soldiers vezetője.

Őszintén megmondva csak abból van elegem hogy mindenki tudja kritizálni a másikat elég rendesen de egyáltalán nem ismeri a játékosokat, a felkészülési lehetőségeket és körülményeket és a csapatok anyagi helyzetét.
Név nélkül én nem szeretek kritizálni másokat, szerintem egy kicsit gyáva dolog.
Ezen a "névtelen" fórumon majdnem mindenkiről tudom kit takar a nick neve, hisz mindenki az amerikai foci hazai körforgásának tagjai.lineman
Valóban nem kritikának szántam mint ahogy 1 fórumozó írta is korábban. Egész 1szerűen arról lehet szó h felkaptad a vizet azon h gyengébbnek tituláltam a csapatodat. Holott a sharks a wolves elleni alapszakaszmeccsen csak 1 utolsó percekben kapott TD-vel kapott ki. Igaz az elődöntőben kikaptak bevallom nem emlékeztem pontosan mennyire, egy olyan megtizedelt csapattal ahol pl:CB-nek kellett játszania DE-t. Szóval tavaly igenis a sharks-nak kellett volna döntőzni nem pedig nektek (na már besérülhetsz most már adtam rá okot).

Tolnai Zsolttudu28
még szerencse;D

mr.bigface81
http://www.sharks.hu/index.php/a-csapat/roster/4-becs-laszlo.html
több mint 14 éve
TSD81 33
A nevem Hoksári Béla A Soldiers vezetője.

Őszintén megmondva csak abból van elegem hogy mindenki tudja kritizálni a másikat elég rendesen de egyáltalán nem ismeri a játékosokat, a felkészülési lehetőségeket és körülményeket és a csapatok anyagi helyzetét.
Név nélkül én nem szeretek kritizálni másokat, szerintem egy kicsit gyáva dolog.
Ezen a "névtelen" fórumon majdnem mindenkiről tudom kit takar a nick neve, hisz mindenki az amerikai foci hazai körforgásának tagjai.lineman

Tolnai Zsolttudu28
Mégis mi döntőztünk! Erről meg ennyit!
Van ilyen hogy sorsolás! Nem mindig a legjobb jut be a döntőbe. Nincs igazságos rendszer.
De mivel egymás ellen nem játszott a két csapat, így felesleges szájtépés az egész.
A Jász-Nagykun-Szolnok jutott a döntőbe és ez már történelem, ezt se te, se senki nem változtatja már meg!Bruce
egy állat vagy;D
több mint 14 éve
BF04 Minnesota Vikings 11
Valaki tud valamit a MAFSZ edzőképzésről? Idén mikor, hogyan stb..???HTW
Ez engem is érdekelne.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ti tuti valami nagy haverok lehettek... 😀gyengejobb
Szentestefijam! 😀 Ahogy én mostanában látom, a Te seggedben tartja a farkát, én már a számmal sem férek oda csak a zacsihoz... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem a haverom... meg az orrat is turja.... viszont en vegigneztem 4 ev alatt hogyan lett "kenyszeredzobol" Hbela HC.... es latom mi munka van mogotte. Meg ha neha nem is kedvelem mert baszogat a tagdij miatt, es mert soha nem jo neki a futas, a munkat -amit befektetett- mindenkeppen elismerem!

Egyebkent illett volna vegig olvasnom az egesz beszelgetest, de addig nem jutottam el... rogton reagaltam.😊

A helyesirasert bocs... mobilrol irok, ekezetek nem jutottak...😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Anélkül, hogy érdemben belefolynék a vitába én úgy érzem, hoyg főleg az első mondat kicsit furcsa. Egy névtelen fórumon nem értem miért fáj az valakinek ha nem a rendes polgári névvel ír valaki. Amúgy pedig nem éreztem ezt nagyon erős kritikának, de ez persze szubjektív.
És gondolom az Ön rendes neve sem HBéla. ( ha igen elnézést 😀 )NightBoY
Hoksári Béla a polgári neve... és ha már itt tartunk, csupán csendben és szerényen jegyzem meg: Ha csak tizedannyit képes lennél a dumán kívül tenni is valamit a sportodért, amit Ő megtesz, sokkal előrébb lehetnél! Napi 8-12 óra munka mellett úgy foglalkozik ezzel a sporttal, hogy a felesége és a gyerekei kijárnak a meccsekre, csak hogy addig is Hbela HC mellett lehessenek, mert minden szabadidejét arra áldozza, hogy edzéstervet csináljon, fejlődési grafikonokkal szarakodjon, és összerángassa a csapatot az edzésekre. Mindemellett pár éve még Ő is "csak" játszott, és aki találkozott vele játék közben a pályán, az bizonyára emlékszik is rá. Vén csataló létére folyamatosan képzi magát, hogy előrébb lendítse a színvonalat, ami ugyebár mind a csapat, mind az egész szövetség érdeke... Gondolom ennyit Te is megteszel minden nap, ergo már előre bocsánatot is kérek tőled a hozzászólásomért! 😀

...és hogy kétséged ne legyen az én nevem sem DRoland!
Üdv: Deli Roland, Szolnok Soldiers #29 RBPaTyOmKiN
frankón nem értelek. Mondtam, hogy nem akarok ebbe belefolyni és kérlek mutass már be egy szavamat akár amikor a pályán vagy a pálya szélén elért eredményeit, munkáját kritizálom. Én csak a publikus fórumba ( ahová nem csak játszó emberkék irogathatnak ) beírt ELSŐ mondatára reagáltam érdemben. De már amikor elküldtem tudtam, hogy hiba volt...
Sajnos ott tartunk, hogy az emberek manapság még abba is belelátják a kritikát és a rosszat ahol nincs is.
Amúgy, hogy reagáljak a Te általad beírtakra is: játszottam vele, nem is egyszer. Bár ugyanazon az oldalon álltunk, de egy szezont lehúztunk együtt ha jól emlékszem.NightBoY
Bocsi, Roli egy kicsit túlreagálta a dolgot amin én is meglepődtem.
De ha elolvasta volna az összes beszólást a témával kapcsolatban akkor nem neked írt volna választ.
  Felkapott fórum témák