Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Előre passz volt, és az irányító volt a cél... csupán azt nem tudom, hogy Ő ebben az esetben jogosult elkapó-e.az irányító jogosult elkapó, nem csak ekkor, hanem mindig, hiszen a backfield-ben tartózkodik a play indításakor
A folytatás az érdekesebb...
"PaTyOmKiN írta:
Utolso nyert... intentional grounding lett az itelet, majd jott a folytatas kb 2 yardrol. Passzjatek, jon a blitz. Kulso iv fele tolom a sracot, O pedig visszafordulni igyekszik a QB fele. Iranyito passzol, complete, majd sarga zaszlo, mert a zebra meglatta azt, amit sem en sem az ellenfel jatekosa nem. Szerinte szandekosan okollel megutottem a blitzelot. A srac jo fej volt, velem egyutt mondta el, hogy nem tortent ilyesmi, de a sarga mar a fuvon viritott... ilyenkor mi az itelet?"
Az ítélet: safety. Miért?PaTyOmKiN
egyébként ha nem volt szabálytalanság, akkor nincs safety. az offense olyan szabálytalansága a saját end-zone-jában, amely arra irányul, hogy ne legyen safety (holding, chop block, intentional grounding, stb...), automatikusan safety a büntetés
egyébként imádom azokat a bírokat, amikor az ellenfél is azt mondja, nem volt szabálytalanság, de ő kitart a szar döntése mellett, mert azt ő hozta, egyedül, más segítsége nélkül, önállóan...
több mint 14 éve
Nem tudja valaki, hogy a BME Egyetemi napokon (14-én) melyik csapat tart bemutatót?BMGSzerintem a Wolves, a BME-n általában ők vannak 😊 De egy illetékes majd megmondja 😊
több mint 14 éve
bmg
2 681
Nem tudja valaki, hogy a BME Egyetemi napokon (14-én) melyik csapat tart bemutatót?
több mint 14 éve
Mert a szóban forgó meccsen a Rebels-nek kedveztek a játékvezetők!Ez a titok nyitja. Sajnos nincs pártatlan játékvezetés ma Magyarországon! Sajnos... 😕
több mint 14 éve
Az ítélet: safety. Miért?PaTyOmKiNszabálytalanság az endzone-ban
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Előre passz volt, és az irányító volt a cél... csupán azt nem tudom, hogy Ő ebben az esetben jogosult elkapó-e.A folytatás az érdekesebb...
"PaTyOmKiN írta:
Utolso nyert... intentional grounding lett az itelet, majd jott a folytatas kb 2 yardrol. Passzjatek, jon a blitz. Kulso iv fele tolom a sracot, O pedig visszafordulni igyekszik a QB fele. Iranyito passzol, complete, majd sarga zaszlo, mert a zebra meglatta azt, amit sem en sem az ellenfel jatekosa nem. Szerinte szandekosan okollel megutottem a blitzelot. A srac jo fej volt, velem egyutt mondta el, hogy nem tortent ilyesmi, de a sarga mar a fuvon viritott... ilyenkor mi az itelet?"
Az ítélet: safety. Miért?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
előre passz kellett hogy legyen különben nem lehet intentional grounding tehát a szabályatlanság helyére kerül a labda + loss of downértem én, de ha előre passz volt, és (a leírás szerint) volt a közelben elkapó, akkor miért intentional grounding? egyébként ha nem passzolt volna, akkor kb a LOStól jöttek volna, mert addig volt forward progress, utána már a védők tolták hátra (ismételten a leírás alapján)
ezért volt bünti és nem incomplete , mert a yard vesztés elkerülése volt a cél!BillsFan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igazábol a Titánok a gorillának probálnak neki menni a poszter szerint,ami nem fair mivel hárman vannak a szegény gorillára 😀Cowboys mez, ha jól látom. 😀mikieAz hát. De legalább kreatív a plakát 😊KoriTE
több mint 14 éve
előre passz kellett hogy legyen különben nem lehet intentional grounding tehát a szabályatlanság helyére kerül a labda + loss of downezért volt bünti és nem incomplete , mert a yard vesztés elkerülése volt a cél!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt ne mond hogy incomplete és az offense jön a toss helyétől!kutya23cEz tuti nem jó megoldás, mert incomplete passz esetén nem a passz eldobásának helyétől jönnek a támadók...
Egyébként a probléma felvetése is egyszer toss-jellegű máskor meg elejtett labdáról ír, ami kicsit zavaró.
több mint 14 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utolso nyert... intentional grounding lett az itelet, majd jott a folytatas kb 2 yardrol. Passzjatek, jon a blitz. Kulso iv fele tolom a sracot, O pedig visszafordulni igyekszik a QB fele. Iranyito passzol, complete, majd sarga zaszlo, mert a zebra meglatta azt, amit sem en sem az ellenfel jatekosa nem. Szerinte szandekosan okollel megutottem a blitzelot. A srac jo fej volt, velem egyutt mondta el, hogy nem tortent ilyesmi, de a sarga mar a fuvon viritott... ilyenkor mi az itelet?PaTyOmKiNnem volt szabálytalanság a play során, sárga zászlót meglengetik és szemlesütve mindig jó ítéleteket hozva bíráskodnak tovább
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha a "toss" jellegű (egyébként mindegy, hogy milyen jellegű, az irány számít, nem adnak művészi pontokat a passz jellegére) előre passz célja egy elkapó, akkor szerintem incomplete passz az ítélet, ha nem volt sípszó előtte. Intentional grounding akkor lehet, ha nem volt elkapó a környéken.1 Ugyanonnan a támadók ahonnan a blitzelő játékos "elkezdi hátratolni" a futót innen halott a labdaHol szerzik meg a védők a labdát? Ha az endzone-ban, akkor az TD kell legyen, ha előtte, akkor is fumble recovery, szóval 1 & goal valahonnan. gondolom a 'toss-jellegű passz' hátrafelé történtJSanyoNem, előrefelé ment a "toss-jellegű passz".PaTyOmKiN
2 (de ha nem sípoltak a bírók közbe, esetleg ők nem ítélték visszafelé tolásnak az eseményt)ebben az esetben ha a toss szabályos volt akkor a védők b csapat 3 yardról kezdenekce
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utolso nyert... intentional grounding lett az itelet, majd jott a folytatas kb 2 yardrol. Passzjatek, jon a blitz. Kulso iv fele tolom a sracot, O pedig visszafordulni igyekszik a QB fele. Iranyito passzol, complete, majd sarga zaszlo, mert a zebra meglatta azt, amit sem en sem az ellenfel jatekosa nem. Szerinte szandekosan okollel megutottem a blitzelot. A srac jo fej volt, velem egyutt mondta el, hogy nem tortent ilyesmi, de a sarga mar a fuvon viritott... ilyenkor mi az itelet?
több mint 14 éve
aranyos 😊 videón nincs meg véletlenül?akkor szerintem illegal forward pass lesz, 5 yard és loss of down asszem a büntijeJSanyoPontosan és ez is lett az ítélet.
azaz bocs, intentional grounding volt az ítélet.deacon75
több mint 14 éve
kutya23c
223
hát ez megér egy nagy mosoly jelt= 😀Pontosan és ez is lett az ítélet.Azt ne mond hogy incomplete és az offense jön a toss helyétől!kutya23cakkor szerintem illegal forward pass lesz, 5 yard és loss of down asszem a büntijeJSanyo
azaz bocs, intentional grounding volt az ítélet.deacon75
egyébkétn meg ez lett volna a korrekt nem:" Ugyanonnan a támadók ahonnan a blitzelő játékos "elkezdi hátratolni" a futót innen halott a labda"
vagy azért itélték ezt mert előre felé ment a toss-pass
csak hogy helyretegyem magamnak?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pontosan és ez is lett az ítélet.akkor szerintem illegal forward pass lesz, 5 yard és loss of down asszem a büntijeJSanyoNem, előrefelé ment a "toss-jellegű passz".PaTyOmKiNAzt ne mond hogy incomplete és az offense jön a toss helyétől!kutya23c
azaz bocs, intentional grounding volt az ítélet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1 Ugyanonnan a támadók ahonnan a blitzelő játékos "elkezdi hátratolni" a futót innen halott a labdaNem, előrefelé ment a "toss-jellegű passz".PaTyOmKiNNoshát... kérdés az okosokhoz:Hol szerzik meg a védők a labdát? Ha az endzone-ban, akkor az TD kell legyen, ha előtte, akkor is fumble recovery, szóval 1 & goal valahonnan. gondolom a 'toss-jellegű passz' hátrafelé történtJSanyo
Futójáték saját 10 yardról indulva... RB kézbe kapja a OB-től a szert, ám a falon át blitzelő védő azonnal berobban a játékba, és elkezdi visszatolni a futót aki éppen a falhoz ért. A dulakodás közben további védő érkezik, beszállván a tili-toliba, és eközben az RB csapattársa felé dobja a labdát "toss" jelleggel az end-zone előtt kb 3 yardnyira. Az elejtett labdát némi pattogás után a védők szerzik meg, míg a futó háton végzi saját gólvonala mögött.
Honnan indul tovább a játék, és ki támadhat? Mivel a történetnek folytatása van, a helyes válasz után tovább göngyölítjük a történet fonalát... 😀!PaTyOmKiN
2 (de ha nem sípoltak a bírók közbe, esetleg ők nem ítélték visszafelé tolásnak az eseményt)ebben az esetben ha a toss szabályos volt akkor a védők b csapat 3 yardról kezdenek
(ezen módosítnék mert most látom előre felé dobta a labdát és az a 3yardos vonalon esett le tehát a dobó az endzonában vagy valahol a három és a endzona közt lehetett) ha ezt a cirka 7 yardot nem tekintjük visszafelé tolásnak (mert pl. a futó "lepattant" és visszafelé kezdett szaladni láttunk ilyet is) akkor a passz szabályai érvényesek rá (ne legyen a mezőn illegális elkapó (ha az dobás passznak számit) 😉 , a dobás ha kiforgott a zsebből haladja át a kiindulási pontot ha nem emberhez megy, illetve ha emberhez megy és nem haladja át a kiindulási pontot az ember a ne lépje túl a kiindulási pontot (magyarul ha nem ment át a kiindulási ponton ami a tízes volt a labda mert itt a 3-ason esett le akkor akinek dobta az valahol a labda irányába de a 3as és a 10-es közt legyen ekkor is szabályos igaz nem befejezett a dobás befejezetlen.)
de millió dolog befolyásolhatja ezt a bírok szerint pl. átlépte e a kiindulási pontot vagy sem stb
több mint 14 éve
akkor szerintem illegal forward pass lesz, 5 yard és loss of down asszem a büntijeNem, előrefelé ment a "toss-jellegű passz".PaTyOmKiNAzt ne mond hogy incomplete és az offense jön a toss helyétől!kutya23c
több mint 14 éve
kutya23c
223
Azt ne mond hogy incomplete és az offense jön a toss helyétől!Hol szerzik meg a védők a labdát? Ha az endzone-ban, akkor az TD kell legyen, ha előtte, akkor is fumble recovery, szóval 1 & goal valahonnan. gondolom a 'toss-jellegű passz' hátrafelé történtJSanyoNem, előrefelé ment a "toss-jellegű passz".PaTyOmKiN
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem, előrefelé ment a "toss-jellegű passz".Noshát... kérdés az okosokhoz:Hol szerzik meg a védők a labdát? Ha az endzone-ban, akkor az TD kell legyen, ha előtte, akkor is fumble recovery, szóval 1 & goal valahonnan. gondolom a 'toss-jellegű passz' hátrafelé történtJSanyo
Futójáték saját 10 yardról indulva... RB kézbe kapja a OB-től a szert, ám a falon át blitzelő védő azonnal berobban a játékba, és elkezdi visszatolni a futót aki éppen a falhoz ért. A dulakodás közben további védő érkezik, beszállván a tili-toliba, és eközben az RB csapattársa felé dobja a labdát "toss" jelleggel az end-zone előtt kb 3 yardnyira. Az elejtett labdát némi pattogás után a védők szerzik meg, míg a futó háton végzi saját gólvonala mögött.
Honnan indul tovább a játék, és ki támadhat? Mivel a történetnek folytatása van, a helyes válasz után tovább göngyölítjük a történet fonalát... 😀!PaTyOmKiN
több mint 14 éve
Noshát... kérdés az okosokhoz:Hol szerzik meg a védők a labdát? Ha az endzone-ban, akkor az TD kell legyen, ha előtte, akkor is fumble recovery, szóval 1 & goal valahonnan. gondolom a 'toss-jellegű passz' hátrafelé történt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Noshát... kérdés az okosokhoz:Futójáték saját 10 yardról indulva... RB kézbe kapja a OB-től a szert, ám a falon át blitzelő védő azonnal berobban a játékba, és elkezdi visszatolni a futót aki éppen a falhoz ért. A dulakodás közben további védő érkezik, beszállván a tili-toliba, és eközben az RB csapattársa felé dobja a labdát "toss" jelleggel az end-zone előtt kb 3 yardnyira. Az elejtett labdát némi pattogás után a védők szerzik meg, míg a futó háton végzi saját gólvonala mögött.
Honnan indul tovább a játék, és ki támadhat? Mivel a történetnek folytatása van, a helyes válasz után tovább göngyölítjük a történet fonalát... 😀!